bişey sorcam ya ama kızma yokkk..acaba sütün çok oluyormu...yani ne kadar cc çıkıyorrr.benım acayip azaldı ve moralim çok bozuk gerçekten..fark ettımkı ben çok yemek yemiyomusum...zaten ramazanda aksamadan aksama oldu..oruç ta tutmadımm..şimdi yemeye basladım ama hiç yemek aramıyorumm.eskıden çok yerdım ama simdi yemiyorummm.ondan mı azaldı ki...bide ben 25 kılo aldım şimdi 4 kılom kalmıs.hurma süt artırıyorsa gidip alcam vallaaa
kızlar biraz daha sıkın dişinizi sanki büyüdükçe geçiyor huysuzlukları 1 ay önce vücuden kafaca bittim bakamayacağım ben bu çocuğa diye ağlıyordum ece de hep kucakta olsun huysuzlanıp duruyordu şimdi kendi kendine daha fazla vakit geçiriyor yattığı yerde daha fazla oyalıyorum kucağıma almadan birde anason veriyorum azcık gündüzleri daha rahat uyuyor
dentinox jelin ismi canım, bu arada benim velet diş yüzünden ishal oldu, bayram da hiç iyi olmadı bu ishal işi tabi, neyse benim velet oyun halısında tepesindeki oyuncaklara bakıp bakıp yalandan ağlıyo, bi de bu mızmız çok sinirli yahu kaprisli kuzum benim, o yalandan ağlıyo ben gülüp duruyorum
herkese iyi haftalar diliyoruz. kızlar daha bayramı bitiremediniz mi yahu:) benim için tek atraksiyon denize girmem oldu hem de 65 kiloylababam şoka girdi bu kadar şeyi sen mi yiyorsun diye:) süt olsun diye yemediğim şey yok sabah aç karnına arı sütü sonra hurma kahvaltıda bol bol tereyağ, eski kaşar, bal yiyorum öğlene muhakkak kıymalı bişey oluyor kıymalı yumurta, kıymalı makarna, köftesidir arada incir arası ceviz, lokum, helva akşama da sebze yemeği yoğurt yiyorum sonra meyve ve dondurma. kızlar doğrumu yapıyorum bilmiyorum ben bu gidişle 100 olurum ya
kızım o kadar huysuz ki naosam susturamıyorum, sadece kucağıma alıp gezdiğimde biraz susuyor, yorulup oturduğumda mızıldanmalar başlıyorrr.........
offffffffff offffff napcam bilmiyorum, çok bunalıyorum bazen... birde insanların sürekli bana bişiler öğretmeye çalışmalarında ama beceriksizmişim gibi edayla, sinirlerim hepten bozuluyor, neymiş efendim sütüm yavanmış, sanki ben üretiyorum Allah ım yaa.... delirmemek elden değil....
emzirdinmi kız milleti nerden biliyolar sütünün yavan oldugunu öle insanları benimde dövesim geliyorzaten derdin var bide dert ekliyolar ......
Mina Tuana bayramlığıyla :)
Eki Görüntüle 493672
buda benm prensesim....
kızlarrr nasılsınızzz:)
biz arefeden kv deye gittik bayram günü kovulmaktan beter olduk:)
ben hiç cvp vermeyip sesimi çıkarmayınca sinirinden eşime saldırdı resmen, hadi kalk gidiyoruz dedi toparlandık çıktık:)
birde bi gün daha kalın gidiyormusunuz diyo
uzun süre görüşmeyiz sanırım yani inş.
bizim bayramımız daha doğrusu kızımın ilk bayramı böyle geçtiii bunuda rezil etti yaniiii
neyse şimdide annem bende tekrar eşim şehirdışına çıkacak diye annemi çağırdım....
benim bayramım yeni başlıyor yaniiii
sizleri çok özledim walla eşim evdeyken giremedim pekkk bol bol burdayım artık kızlarr:)
25kilodan 4 kilomu kaldı ya ben cok yedigimden veremiyorum ozaman 20 kilonun 8i hala benimle bitürlü gitmiyolar
walla bazen öyle numaradan ağlıyo ki alıp ısırmak istiyorum bıcırığımı, diş mevzusuna dikkat edin derim bugün haziran 2012 annelerini okudum orada da diş çıkaran veletler varmış, yaz çocuklarında d vitamininden dolayı olabiliyomuş, bende bizim çocuk zamanlı zamansız ağlamasa anlamayacaktım diş çıkardığınıya bu diş mevzusunu biraz arastırmam lazım hiçbir bilgim yok cok üzüldüm ishal olması cok kötü gecmiş olsun canım ve bebeklerimiz tiyatro egitimimi alıyor içimizde acayip insan kullanıyorlar
Mina Tuana bayramlığıyla :)
kızım pek kilo almıo, geçen sadece 400 gr almıştı. sağlık ocağına götürdüğümde takipe aldık ve 9 günde 210 gr aldı, ordaki hemşire yeterli olduğunu söyledi. ama çevre tosun gibi bebekler görmek istediklerinde benim ki onlara ufak tefek geliyor ama beni teselli edecekleri yerde sinirlerimi zıplatıyorlar.... kızım şuan 5650 gr, 62,5 cm
evet beykozcum uzun zamandır böyle...yani 1 aydır 1.2 kılo fark ediyor..79 kıloyuum..75 ile hamile kalmıstım:)bide artık ben arızaya geçince dijital tartımla baharı da alıp beraber çıkıyoruz tartıyaa ...sürekli takılıyoruzz.benımkı bu ay 500 gr almış.bakalım cuma kntrol var ..dr ne diyecek ek gıda verırmı acaba..
bu arada benım sıpamın altta iki üste iki küçük sivilceleri oluşmuş:)çok sevindim valla diş mi ne çıkarıyo
hazır herseyı ısırmaya çalsırken erık elma kavun ne bulduysam soktum ağzınaaa.ohhhhhhhhhhh bi emiyokııııı
yazık yaaaaaaaa herseyı sokuyorrr..
biyologcum maasallah kızımıza yaaa biz 300tl yakın topladık şükürler olsun ama eşimin tarafı hiç vermedi sayılır komsular bile verdi onlarda yok bende onlara vermicem avucumu yalasınlar hıh
herkese günaydın mı desem yoksa tünaydın mı:) malum biz artık alarm kurmuyoruz ece 6 dedi mi ayakta erkende yatsa geçte yatsa aynı acaba diyorum gün ışığından mı taç ın güneş geçirmeyen perdeleri varmış komşum onu kullanmış eşime al dedim ofluyo daha neler alıcaz diye:)
herkese günaydın mı desem yoksa tünaydın mı:) malum biz artık alarm kurmuyoruz ece 6 dedi mi ayakta erkende yatsa geçte yatsa aynı acaba diyorum gün ışığından mı taç ın güneş geçirmeyen perdeleri varmış komşum onu kullanmış eşime al dedim ofluyo daha neler alıcaz diye:)
Sorma yaa bizimkiside aynı ona ne gerek var buna ne gerek var. Sınır oluyorum. Hamileyim diye şirketim isten çıkartmıştı issizlik maaşım vardi 10 aylik bende 6 ay veriyorlar demiştim geriye kalan 4 aylik ile de oğlumun ihtiyaclarını karşılayıp herseyi annem aldi dıyordum fakat dün yakalandım heralde esim ağzımı arayıp duruyor valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Zaten kendisinin ve ailesinin de bisey aldığı yok sınır oluyorum ayriyetende yalan söylediğim icinde kendimden utanıyorum ne uapacam aksam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?