2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

25kilodan 4 kilomu kaldı ya ben cok yedigimden veremiyorum ozaman 20 kilonun 8i hala benimle bitürlü gitmiyolar

dogru diyosun canım baslardaa bende öle demiştim durmuyor yeter falan ama şimdi daha güzelleşiyor ve gitgide dahada güzel olcak benim ablamınki 8aylık ve suan daha rahat 2.ciyi yapcakmıs 2.defa teyze olcam burdan duyururum size

ya bu diş mevzusunu biraz arastırmam lazım hiçbir bilgim yok cok üzüldüm ishal olması cok kötü gecmiş olsun canım ve bebeklerimiz tiyatro egitimimi alıyor içimizde acayip insan kullanıyorlar

Hey masallah simdi anlasildi Ece nin sekerligi nerden geldigi meger kaynagi annenin yedigi gidalarmis:))

Hayda..ya pes diyorum nerden anlamis ki sutunun yavan oldugunu!

Bu da benim kuzum ve bayramlığı

Eki Görüntüle 493794

Yakisikli junior gelmis woww, masallahvalla turuncu senin kereta gayet guzel ve saglikli, sakin kilo almiyor, yemiyor diye uzulme ..bence kendi bunyesi o kadar ihtiyac duyuyor ve o kadarini aliyordur canim ..hem fit delikanli daha makbul.. daha ne istiyon gii

emzirdinmi kız milleti nerden biliyolar sütünün yavan oldugunu öle insanları benimde dövesim geliyor zaten derdin var bide dert ekliyolar ......

kızım pek kilo almıo, geçen sadece 400 gr almıştı. sağlık ocağına götürdüğümde takipe aldık ve 9 günde 210 gr aldı, ordaki hemşire yeterli olduğunu söyledi. ama çevre tosun gibi bebekler görmek istediklerinde benim ki onlara ufak tefek geliyor ama beni teselli edecekleri yerde sinirlerimi zıplatıyorlar.... kızım şuan 5650 gr, 62,5 cm

Mina Tuana bayramlığıyla :)

Ohh keyifler yerinde masallaahbuyuk adam gibi ohh ,keyime degmeyin diyo sanki seker yaa yesin onii teyzesiiii

Bizde bizde cook ozledik , hele bu bayram sekerini baska ozledik annesi..yanimizda olsada yesek azcuk yaaa
Cnm kv hakkinda sadece allah isla eylesin diyorum , amin

25kilodan 4 kilomu kaldı ya ben cok yedigimden veremiyorum ozaman 20 kilonun 8i hala benimle bitürlü gitmiyolar

evet beykozcum uzun zamandır böyle...yani 1 aydır 1.2 kılo fark ediyor..79 kıloyuum..75 ile hamile kalmıstım:)bide artık ben arızaya geçince dijital tartımla baharı da alıp beraber çıkıyoruz tartıyaa ...sürekli takılıyoruzz.benımkı bu ay 500 gr almış.bakalım cuma kntrol var ..dr ne diyecek ek gıda verırmı acaba..

bu arada benım sıpamın altta iki üste iki küçük sivilceleri oluşmuş:)çok sevindim valla diş mi ne çıkarıyo

hazır herseyı ısırmaya çalsırken erık elma kavun ne bulduysam soktum ağzınaaa.ohhhhhhhhhhh bi emiyokııııı

yazık yaaaaaaaa herseyı sokuyorrr..

ya bu diş mevzusunu biraz arastırmam lazım hiçbir bilgim yok cok üzüldüm ishal olması cok kötü gecmiş olsun canım ve bebeklerimiz tiyatro egitimimi alıyor içimizde acayip insan kullanıyorlar
walla bazen öyle numaradan ağlıyo ki alıp ısırmak istiyorum bıcırığımı, diş mevzusuna dikkat edin derim bugün haziran 2012 annelerini okudum orada da diş çıkaran veletler varmış, yaz çocuklarında d vitamininden dolayı olabiliyomuş, bende bizim çocuk zamanlı zamansız ağlamasa anlamayacaktım diş çıkardığını

canım benim oglumda 3.ayda 500gr aldı banada diyolar ama doktorum normal boya gitmiş dedi 61cm suanda dogdugunda 50cmdi benim akrabalarımda az almış bu cocuk doymuyor falan diyo bende doktorm ii dedi diyorum bidahaki ay almazsa doktorm mama ver derse veririm diyorum susuyorlar

vay beee bende eski kiloma dönmek istiyorum :44: benimkide 5eylülde gidicek bakalım nekadar almıs inş cok almıstır benimkindede tükürük el agızda ve beyaz diş yerleri var ama inş gec cıkarır gec diş cürümüyomus ama erken cıkan erken cürüyormus eger dogruysa ...

herkese günaydın mı desem yoksa tünaydın mı:) malum biz artık alarm kurmuyoruz ece 6 dedi mi ayakta erkende yatsa geçte yatsa aynı acaba diyorum gün ışığından mı taç ın güneş geçirmeyen perdeleri varmış komşum onu kullanmış eşime al dedim ofluyo daha neler alıcaz diye:)

biyologcum maasallah kızımıza yaaa biz 300tl yakın topladık şükürler olsun ama eşimin tarafı hiç vermedi sayılır komsular bile verdi onlarda yok bende onlara vermicem avucumu yalasınlar hıh

ahaha aynı şekilde bizimde kimse çıkarıp 5 tl bile vermedi:)
elimizi öpsün öyle dedi herkes bende dedim ben kızıma el öpmeyi öğretmicem
benm ailemde el öpülmez babam fln asla öptürmez elini ben o yüzden garipsiyorum
bunlarda el öpmeden yataga yatmıcak nerdeyse:)
bizde komşu lardan fln topladık annanesi geldi kızımın dedesi güzel bir dolar yollamış yeşil renkli:)
kızım diyorum önce dede sonra dolar demeyi öğrenceksinnnn
para işin şakasıda kızımın ilk bayramıydı ya daha farklı hayal etmiştim neyse:)

Bu da benim kuzum ve bayramlığı

Eki Görüntüle 493794

hahahyyyttt karizmaya bakın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:)

şekle bak resmen poz vermiş bakış atmış maşallahh kayra ya

kızıma bayılıyrm annesini hiç üzmüyo sıkıldıkça yalandan bağırıyo ağlıyomuş gibi yapıyo. eşimle göz göze gelip gülmeye başlıyrz öyle numaracı ki insan gülmeden yapamıyr. şimdiden babasına nazlanıyo

geçmiş bayramınız kutlu mutlu olsun kızlar çirkin bebişlerinizle nice bayramlar yaşayın onların hepsine nazar boncuğu koycam ama yapamıyorum hepsi çok tatlılar

Sorma yaa bizimkiside aynı ona ne gerek var buna ne gerek var. Sınır oluyorum. Hamileyim diye şirketim isten çıkartmıştı issizlik maaşım vardi 10 aylik bende 6 ay veriyorlar demiştim geriye kalan 4 aylik ile de oğlumun ihtiyaclarını karşılayıp herseyi annem aldi dıyordum fakat dün yakalandım heralde esim ağzımı arayıp duruyor valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Zaten kendisinin ve ailesinin de bisey aldığı yok sınır oluyorum ayriyetende yalan söylediğim icinde kendimden utanıyorum ne uapacam aksam bilmiyorum.

benim ev panjurlu canım ama hala 7.30bizimki ayakta bilmiyorum belki size iyi gelir

hiçbir şey söylemeye hakkı yok sen paraları gidipte alemde yemedin çocuğuna harcadın. 6 ay verecekler sandım devamı gelincede çocuğa harcadım sana da söyleyemedim deyiver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…