Sorma yaa bizimkiside aynı ona ne gerek var buna ne gerek var. Sınır oluyorum. Hamileyim diye şirketim isten çıkartmıştı issizlik maaşım vardi 10 aylik bende 6 ay veriyorlar demiştim geriye kalan 4 aylik ile de oğlumun ihtiyaclarını karşılayıp herseyi annem aldi dıyordum fakat dün yakalandım heralde esim ağzımı arayıp duruyor valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Zaten kendisinin ve ailesinin de bisey aldığı yok sınır oluyorum ayriyetende yalan söylediğim icinde kendimden utanıyorum ne uapacam aksam bilmiyorum.
merhabalar bugün kontrolümüz vardı bizimde eren 6.650 gr olmuş boy 64cm dr çok iyi dedi önceki ay 150 gr az almış demişti o farkı kapatmışız üstüne 150gr fazla almışız çok sevindim her ay kontrolümüzde acaba nasıl die endişeleniyorum ama bir problem yok çok şükür tv seyretmeyin kesinlikle dedi bide benim sütüm azdı mama takviyesi yapıyorum ama mide bulantısı ilacına başladım ve sütüm arttı her annede artırmıyormuş ama bana yaradı dr ilaca devam et dedi
Masallah bebegine bebekler gercekten farkı cok cabuk kapatıyorlar. mide bulantısı hapını sütün olması için mi kullanıyorsun?? biraz anlatırmısın benimde sütüm yetmiyor bende mama kullanıyorum.
merhabalar bugün kontrolümüz vardı bizimde eren 6.650 gr olmuş boy 64cm dr çok iyi dedi önceki ay 150 gr az almış demişti o farkı kapatmışız üstüne 150gr fazla almışız çok sevindim her ay kontrolümüzde acaba nasıl die endişeleniyorum ama bir problem yok çok şükür tv seyretmeyin kesinlikle dedi bide benim sütüm azdı mama takviyesi yapıyorum ama mide bulantısı ilacına başladım ve sütüm arttı her annede artırmıyormuş ama bana yaradı dr ilaca devam et dedi
hangi ilacmis canim o benimkide azaldi arastirma icindeyim:18:
Eki Görüntüle 494062 Eki Görüntüle 494067
kızlaarr bnde kızımı görücüye çıkardım
hepinizin bayramınıda kutlarım
dogru diyosun canım baslardaa bende öle demiştim durmuyor yeter falan ama şimdi daha güzelleşiyor ve gitgide dahada güzel olcak benim ablamınki 8aylık ve suan daha rahat 2.ciyi yapcakmıs 2.defa teyze olcam burdan duyururum size
Masallahne tatli bir bebek, allah nazarlardan ve kem gozlerden saklasin..yazma cok yakismis uyy seker kiz candy
Demek ikinci defa teyze oluyon woww masallah allah tamamini erdirir ve saglicakla kucagina alir ins .ablani ve seni tebrik ederim cnm ..simdi sira sende giii hadi gec kalma
Kizlarrr benim oglanin bir sarkisi var ama kiz anneleri lutfen kizmayin oglum cok seviyor bu sarkiyi ..him sarki ne mi iste sarki "Kizlar kizlar olem mi yanaginizdan opem mi ... "ki gerisini zaten biliyorsunuzdur ..sizlerin var mi boyle bebeklerinizin hoslandigi sarkilar, alem bu cocuklar benim velet birde babasinin horlama taklidini yapiyorum resmen kahkalarla guluyorbabasi ise cok bozuluyor
Masallahne tatli bir bebek, allah nazarlardan ve kem gozlerden saklasin..yazma cok yakismis uyy seker kiz candy
kız söyledigin sarkıya bak güldüm gece gecebenim bebegim sürekli konusmaya bayılıyor hep yüzüne konuscaksın gülüyor
Yaa simdi biz oglan anneleriyiz benim korkum simdi kiz annelerinin tepkisini almak yaa simdiden soyluyumde kizmayin benim oglana cok sarki soyledim inanin bunu cook sevdi bu yuzden bu sarkiyi sectik yani yoksa oglumu simdiden capkin yapma derdinde degilim hani..
Birde beykozcum senin gulup mutlu olman bizide mutlu ediyooo..
Valla hiç bişey demeye hakları yok aslında bazen bişey istediğimizde yok deyip çıkıveriyorlar işin içinden deli oluyorum. bir bayan olarak hep kenarda bişiler lazım. bende senin yöntemi cok yaptım kenarda durandan harcadım annem verdi dedim ama yakalanmamıştım. ama söylemeye gerek duymadım sonucta oğlumuza harcadım dersin bence de.
Beykozcum daha test yapmadim.korkuyorum valla test yapmaya yarin bi yapayim insallah yoktur bisey.dedigin gibi daha 4 aya getirdigimiz halde eskisi gibi dişari cikamiyoruz.
zaten babalarin bisey yaptigi yok şu saat olmus hala eve gelmedi nerde oldugunu bile bilmiyorum.kesin arkaslariyla geziyodur.
bende kizimi salliyorum,uyutmaya calisiyorum.
babalik sadece eve para getirmekmis bunu anladim.
uykusuz kalan herseyinden fedakarlik eden hep anneler.
anne olduktan sonra uyku yok,dinlenme yok,için hep telaşli ya cocuguma bisey olur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?