2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin cnm, hayirdir bayramda goresemediniz mi diye geliyor annen

yok ya oğlan 42 günlükken gitmişti...şimdi çok ösledi onu görmeye geliyor sonra hep birlikte tatil yapmaya antalyaya annemin yanına geri dönicez....çok güsel olacak daha aneannem hiç görmedi....çok mutlu olacak....yani bu akşam dan sonra oğlum ve benim için güsel hareketli günler başlıyor....

slm anneler keyifler umarım iidir ücretsiz iznimi aldım 2 yasına kadar calısmıcam
buarada bizim oglan dönme işini abarttı sırt üstü yatmıyor koyuyorum yere hoop ters donuyo uyutuyorum yatagına koyuyorum hopp ters donüyo bende korkuyorum yüzünün üstüne yatrsa diye uyanıkken kafasını cok güzel kaldırıyo kollarından yardım alarak ama uykuda kaldırmazsa diye korkuyorum hattta bugun abartı ters dondü sonra bidaha döndü sırt üstü yaptı kendiini cok güzel onu ole görmek sizinkiler neler yapıo

Guzel olmus o zaman gule gule gidin gelin ins., sana iyi tatiller o zaman oglusunla beraber,umarim hersey guzel

Masallah ogluna nerde ise takla atiyor diyecen diye yazinin sonunu zor ettim , masallah
Valla bizimki cok donemiyor ama gayretli , bir kez basardi fakat gerisi geri gelemiyor oda bunu anladimi ne bir daha deneme calismalari dahi yapmadi..dedigin gibi zor cok iyi takip etmek lazim allah muhafaza yuzustu dondukten sonra geri gelememeleri nefes alma sorununu ortaya cikaricagindan off neyse dusunmek istemiyor, sende dikkat et cnm

offf kızlar ya benmde regl gecikti....
2 kere olmuştum en son ramazanın 2. günü olmuştu
bugün alabilirsem bi test te ben aliim bari..
şimdi sez. oldum ya ya öyle birşey warsa ne olucak peki bilen varmı kızlar...
şahsen ben bir bebek daha çok isterimmm bu ikona benzerim bu sefer kesin...

benm kızımda dönemiyor yahu 1-2 döndü o kadar...
ellerini tutunca oturuyor ama duramıyor devriliyor

off eşim yok yine annemle yegenim yanımda ama bunaldım sanki...
ben evimde yalnız kalmak istiyorum annemin varlığı bile beni fena rahatsız ediyor neden acaba
bu hafta tatile çıkacaktık eşimin acil şehir dışına işi çıkınca(hemde teknede açık denizde:) ) ben annemi çağırdım ama resmen bunaldım
insan annesinden sıkılırmı kızlar ya bende mi bir tuhaflık var...
annem sabah yatar geç kalkar az önce kalktı mesela ondan herhalde...
yegenimde burda 8 yasında birde ona kahvaltı hazırla gönlünü yap annem kalkana kadar nedense rahatsız oldum sevdiğim 2 insandan!!!
kendimden korkuyorum ben ya insan öyle şeyler düşünürmüüü hiçççç

Valla bu lohusalik insana Hersey yaptirir hepimizin basina geliyo inan yalniz degilsin ve evde tek olmayi istemek kadar normal birsey olamaz
Benimde annem yakin Ben de cocukla gidince orda bunaliyorum sanki kendi evimde daha rahatim

Valla bu lohusalik insana Hersey yaptirir hepimizin basina geliyo inan yalniz degilsin ve evde tek olmayi istemek kadar normal birsey olamaz
Benimde annem yakin Ben de cocukla gidince orda bunaliyorum sanki kendi evimde daha rahatim

cnm bende öyle geçen 17 gün ist da annemlerde kaldım bunaldım ama ne bunalma...
birde ben üniversitede okurken yalnızdım 4 sene sonra 1 sene ailemle kaldım ama hep çalıştım özel ders fln verdim sabah 6:30 da evden çıkıyordum akşam 10 gibi giriyordum arkadaşlarımda kalıyordum geziyordum devamlı...
şimdi diyorum insan nasıl sıkılır ama bunalıyorum resmen...
ya ben kocamdan bile sıkılıyorum bazen...
bi git diyorum arkadaş bul kendine azıcık çıkın eğlenin...
geçen balığa gidebilirmiyim dediii tabi dedim ne güzel git gece gelirsin:)

ben tuhaflaştım sanırım asya olsun evimde olayım dünya umrumda değil bir nefes daha beni rahatsız ediyor ama doğru değil biliyorum....lohusalık hala devam ediyormudur yanii??????

turuncu masallahh ne kadar yakısmısss oglunaa byaramlıklar yaaa sımdıkıler cok yakısıklı :)) bızde polly cıft kılıflıdan aldıkkk superrr hangı rengını aldın cnmm

Bence ediyordur bende oyle oluyorum bazen cocugumla sadece Ben ilgileneyim herseyini Ben halledeyim die bakiyorum hakimiyet bend olsun istiyorum Annemede ayni seyi yapiyorumsanirsin 10 tane dogurmusum daha fevri ve daha hassas oldum sanki

Senin bunalman dahada normal yanlizliga alisiksin lohusalikla tavan yapmis duygularin

bizimkide 2 hafta önce ilkkez dönmüştü sonra bikaçgün dönsün diye bekledim dönmüyodu sadece yan oluyordu bikaç gündür pekiştirdi bianda zaten öyle olurmus bebeklerde cok degil 15 gün sonra gör sen nasıl degişiyor dönmesi

benim kızım biraz daha küçük sizlerden bir iki denemeden sonra daha dönmedi.
bir de merak ediyorum siz cocuklarınızı ne zaman oturtmayta başladınız ya da başladınız mı.
bizim için daha erken mi sizce

bizimkidegeçen biçaba gösterdi ama dahalık erken bizimki için.
buarada kızlar benim saçım inanılmaz dökülüyo öyle böyle değil kel kalcam valla ay başında nur u doktora götürünce gözkiyim bende doktora diyorum ama kime gözükmem lazım acaba

Son düzenleme:
Kızlarrr yarın oğluşum sünnet oluyor lutfen bol bol dua edelim oğluşuma cok cani yanmasın. Allahım nasil dayanacaksam onun gözyaşlarına (((

Allah simdiden sifa olsun cnm , bende onumuzde ay dusunuyorum ..nerde yaptircaksiniz ve ucreti ne kadar soylendi ..valla benim bu konuda danismak istedigim cok sorum var biraz bilgi verirsen cok sevinirim ...yaptirdiktan sonrada gelismeleri yazarsin dimi?

Benim oglan cok hareketli ve donerse benim anamdan emdigin sutu burnumdan getirecegi kesin, cok tirsiyorum malum surekli basinda olmam zor , ev hali beni bekler ve sadece oglanin basinda nasil nobet tutarim allah kerim..

Gunes eger senin dedigin gibi olursa yani iki hafta sonra aktif hale geliyorsa benimkininde yakindir donmesi demek ..yedik ayvayi desene

Kizlar selam sonunda bayram ziyaretimiz bitti
1400km yol yaptik oglum hic uzmedi ama gittigimiz yerde salgin varmis Omer disinda hepimiz ishal ve kusma seklinde salgina yakalandik
Hala kendime gelemedim ne yesek cikiyor
Omer.in uyku duzeni de bozuldu
Gece hic uyanmazdi simdi 2 3 kere uyaniyor
Bir de ciglik atarak uyanmaya basladi 2gundur inanin esim bile korkuyor aniden o sesi duyunca

Azicik toparlanip duzenimizi yeniden kurmam lazim
Dag gibi camasir bekliyor beni ve ev tam takir kuru bakir

Bayramda oglum cicilerini giymedi yine atletle gezdi bu arada :)
Azicik toparlanalim haftaya sunnet icin gorusecegiz

Gun icinde ana kucagina koyuyorum su hani sallanan ve titresimli olana , oturmak o sekilde baska turlu oturma durumuna daha gecemedi yani koltukta yasliyarak oturmasi zor suan zaten omirilik icinde bence iyi olmaz kanimca erken gibi geliyor bana

Cnm gecmis olsun ishalin nedeni neydi, sudan mi yoksa hava degisimi yani salgin ne ile gecti sizlere..
Masallah iyi yok yapmissiniz, aferin oglusuna good boy demek annesi , uyku duzeni evt bir yere gidince bozulmasi olagan umarim duzelir biran once.Atletle neden gezdi Omer sicak diye mi giydiremedin yoksa daha rahat olsun diyemi

Bende cnm en son 7 temmuzda oldum ve daha hala ortada olan birsey yok ama benim is saglam gibi yani hamilelik gibi bir beklentim yok senin icinde hayirlisi olsun dedigin sez le dogum oldugu icin en 2 yil ara birakmakta fayda var.
Annelik statusune gectik yani bunalimlar yasamamiz gayet normal insan garibsiyor bazen bende dusunuyorum bu bebek benim mi, ben bundan sonra ne yapacam , nasil olcak falanda filan iste yani normal duygularin..Bende mesela evde durmak istemiyorum hic hep kendimi disari atasim var ve oylede olluyor cogu kez nerde ise her gun mutlaka disari cikiyoruz , benimkide baska turlu bir bunalim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…