2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beyefendi rahatsiz oluyor tarzan gibi geziyor devamli
Sicagin da etkisi var ama yakali ya da kat kat fln giyinmeyi hic sevmiyor benim oglan
Bahcivan almistim ilk misafirlikte icindeki atletle kaldi
Salgin sudan oldu sanirim zaten heryer sinek doluydu ogluma gecmemistir umarim
Uzunca bir sure biryere gitmeyecegim evim gibisi yok!

Umraniye deki erdem hastanesinde yaptıracağız dr şahika hn a. Cok methettiler esim emekli sandığına bağlı sanırım SSK si olanada 250 tl mis. Bakalım yarın gelişmeleri biradan paylaşırım inşallah bir sorun çıkmaz.

aynı ben...
birde ilk hamile kaldığım zamanlar böyleydim...
hergün ev süpürcem nerdeyse heryer saç...
normalde taradığımda bile dökülmeyen saçlarım elimde kalıyor şampuanla ve ben taramayı kestim..
duşta elimle açıyorum zaten kısalttı kuaför hala sinirliyim
onca bakımlar bilmemneler ya düzleştirmiyorum bile ama asyanın ağzı yüzü yastıklar tutam tutam saç cnmmm çaresi varsa bende öğrenmek isterm paylaş lütfen...

ahahaha totisini sevsinler:) benmkide demekki yakında başlıcak dönmeye bazen dönüyor bugün yatagın ortasına bıraktım dönmüş baya kenarda buldum:)

bunlar daha iyi günlerin diyor annem boşuna demiyor kadın:)

ya nereye gidiyorsun...
offf burda bi avm var bende ona çıkıyorum emzirme odası var diye....
eşimle pazara markete felan gidiyorum yemeğe fln çıkıyoruz ama sıkılkandır hemen dönelim der:)
yemek bitti diyelim hadi kalkalımmmm
ya çay içseydikkkk:)
evde ben sana yaparım çay derrrr meleğiiimmmm benide gezdirir misinnnnnnnnn

aynen canım insanın evi gibisi yok...
hemde çocukla bi ton eşya taşıııı
şurubu fitili aspiratörü oyuncağı emziği puseti havlusu giysisi arabası tarağı tırnak makası ohooooo say say bitmez
birde gelince yerleştirmesi var tek tekkkk
ben doğumdan beri 4 kere şehirdışı yaptım artık fenalık geldi bana da:)

güzel güzel dinlen artık evinde inş.

allah im allah im siz yine adet olmussunuz bende daha tık yok. Dr sormuştum emzirdigin sürece olmayabilirsiniz dedi

allah im allah im siz yine adet olmussunuz bende daha tık yok. Dr sormuştum emzirdigin sürece olmayabilirsiniz dedi

bende iki kere oldum ondan sonra gitti yani farkeden birsey yok ayniyiz ehueheu

Aaa ayipsin biyolog ne demek gezdirirmisin, basim ustune sen yeterki iste sekerim gelim bir Tr ye allahin izniyle buluruz gezilcek yer yeterli istek olsun..bu arada cayin alasini yapar iceriz gorursun
Benim gezdigim yerler hep ayni aslinda, parka gidiyoruz cogu zaman yagmur esligi altindave shopping center var birde oraya ,habire alisveris sonra break time ; latte coffee ve carrot cake menude bu baskada birsey yok cnm

Hayirlisi ile atlatir ins oglusun merak etme cnm dualarimiz seninle ..bekliyoruz gelismeleri

Hayirlisi ile atlatir ins oglusun merak etme cnm dualarimiz seninle ..bekliyoruz gelismeleri

kahve eşliğinde havuçlu kek miiii..........
offfffffff offfffffffff offfffffffffff
yağmur dedinde buralar öyle sıcakki özledik walla yağmuru çamuru şekerimmmm

kizim 2 haftada sadece 200 gr almis kizlar ya sutum azaldi yada sicaklardan ememdigi icin bilmiyorum ama cok uzuldum oysa simdiye kadar hep cok iyi aliyordu mamada vermek istemiyorum napicaz bakalim

valla ben 6.cı ayda oda destekle oturtulur diye okumuştum...daha öncede oturtmam herhalde...

Ben oturtuyorum.
öyle bizimki gibi oturmak degil tabiki..
sirtina minderle destek veriyorum oturuyor kucaghmda da öyle arabasinda da..
zaten yatirdigim zaman kalkmaya çalisiyor

Siyahlale nerde topigin anneleri canim sikildi gayri gelselerde konussak, sen neler yaptin esin eve gec gelmeye devam ediyormu cnm...nedir bizim bu kocalardan cektigimiz yahu ..evde dunya guzeli ve pahabicilmez yavrulari var halan akillanmiyorlar ..Allah isla eylesin hepsini ne diyim

kizim 2 haftada sadece 200 gr almis kizlar ya sutum azaldi yada sicaklardan ememdigi icin bilmiyorum ama cok uzuldum oysa simdiye kadar hep cok iyi aliyordu mamada vermek istemiyorum napicaz bakalim

Uzme kendini cnm, 3. aydan sonra zaten kilo alimlarinda yavaslama oluyor ki bazi bebeklerde kilo kaybi hatta hic almama durumlari oluyor . Bu yuzden takma kafani yani sagligi yerinde ise Cicek in bence kilo alip almamasi cokta elzem bir durum degil..Annesi ins onumuzdeki ay daha iyi olur

Tatlim benim sipam da 21gunde 400gr almisti. 3.aydan sonra yavasliyormus kilo alimlari. Gayet saglikli ve 3aya kadar gelisimi cok iyi oldugu icin cok problem etmedim.
2haftadir ishalle bogusuyoruz hem ben hem oglum
O yuzden kilosunu bosver saglikli olsun yeter

merhaba kızlar
oğlumun kusmaları fazlalaştı 3 gündür
bugünde dikkat edicem eğer fazlaysa yine kusma
pazartesiye kadar doktora götürürüm belki

benim nur' um da 24 günde 300 gr aldı sadece sanırım sıcaklardan bakalım ayın 1.de kontrolumuz var ne diycek doktor eyzesi şimdilik 5400 grmız her ay 1 kılo alıyoduk gerçi buyudukçe azalırmış alınan kılolar. bide sanki buyu uzadı geçen aya göre daha fazla annemler doya gitmiştir belki diyolar ama bakicizzzz şekerler

canım ne calısıcan sanki calıstıgın para sanamı kalcak baksana kocana cok üzülüyorum karısını korumayan karısını hep bir eşyamıs gibi gören ve tüm yükü karısının üzerine atanlara bide görümce bozuntusuna bak yaaa abisi sana aslan ona kedi ya bu herifler ailesine evlenince niye manyak gibi boyun egiyolar nese canım harca oglusuna yoksa kocanın bişey yapacagı yok...

evet canım tüm yük annelerde Allahımın zoruna gitmesin yarabbim ama erkek olsaydım dedigim cok olmustu bekarken şimdi hala diyorum en kolay meslekte babalık yaaa canım istedigin gibi olur inş ...

ben gittim canım saglık ocagına normal vitamin eksikligindendir dedii zinco yazdı canım

Melegim34 canim eşhmle durumumuzu sormuşstn. O gün saat iki bucukta gekdi.
nerdesin..
arkadaslarla arabayla geziyoduk diyo pişkin pişkin.
ona bi daha gec geldignde bosancagimi söylemistim.ben yarin gidiyorum bos bi kagida imza at bosancaz daha yüzünü görmiyim dedm.odami kilitledim.
TUANA YI sevecekti izin vermedim simdi mi aklina geldi babalik bu demi herseyi istegine göre yap sonra ay kizim.yok öyle cocuk sevmek cici bici yapmak degil onu disarda görenler de yapiyo.benim gibi uykusuz kaliyomusun,kollarin bacaklarin tüm gün onu tasimaktan yoruluyomu,onun icin ac kalabiliyomusun,özgürlügünü ona feda edebiliyor musun vs.iste bunlari yapabiliyosan babasin..
dün annemlere geldim aksam aradi beni arama dedim.sabah yine aradi hadi eve gel diyo.
bilmiyorum..tekrar ayni seyleri yapacak yoruldum arthk yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…