Cnm gecmis olsun ishalin nedeni neydi, sudan mi yoksa hava degisimi yani salgin ne ile gecti sizlere..
Masallah iyi yok yapmissiniz, aferin oglusuna good boy demek annesi , uyku duzeni evt bir yere gidince bozulmasi olagan umarim duzelir biran once.Atletle neden gezdi Omer sicak diye mi giydiremedin yoksa daha rahat olsun diyemi
Allah simdiden sifa olsun cnm , bende onumuzde ay dusunuyorum ..nerde yaptircaksiniz ve ucreti ne kadar soylendi ..valla benim bu konuda danismak istedigim cok sorum var biraz bilgi verirsen cok sevinirim ...yaptirdiktan sonrada gelismeleri yazarsin dimi?
bizimkidegeçen biçaba gösterdi amadahalık erken bizimki için.
buarada kızlar benim saçım inanılmaz dökülüyo öyle böyle değil kel kalcam vallaay başında nur u doktora götürünce gözkiyim bende doktora diyorum ama kime gözükmem lazım acaba
Benim oglan cok hareketli ve donerse benim anamdan emdigin sutu burnumdan getirecegi kesin, cok tirsiyorum malum surekli basinda olmam zor , ev hali beni bekler ve sadece oglanin basinda nasil nobet tutarim allah kerim..
Gunes eger senin dedigin gibi olursa yani iki hafta sonra aktif hale geliyorsa benimkininde yakindir donmesi demek ..yedik ayvayi desene
Bende cnm en son 7 temmuzda oldum ve daha hala ortada olan birsey yok ama benim is saglam gibi yani hamilelik gibi bir beklentim yok senin icinde hayirlisi olsun dedigin sez le dogum oldugu icin en 2 yil ara birakmakta fayda var.
Annelik statusune gectik yani bunalimlar yasamamiz gayet normal insan garibsiyor bazen bende dusunuyorum bu bebek benim mi, ben bundan sonra ne yapacam , nasil olcak falanda filan iste yani normal duygularin..Bende mesela evde durmak istemiyorum hic hep kendimi disari atasim var ve oylede olluyor cogu kez nerde ise her gun mutlaka disari cikiyoruz , benimkide baska turlu bir bunalim herhalde
Beyefendi rahatsiz oluyor tarzan gibi geziyor devamli
Sicagin da etkisi var ama yakali ya da kat kat fln giyinmeyi hic sevmiyor benim oglan
Bahcivan almistim ilk misafirlikte icindeki atletle kaldi
Salgin sudan oldu sanirim zaten heryer sinek doluydu ogluma gecmemistir umarim
Uzunca bir sure biryere gitmeyecegim evim gibisi yok!
bende cnm en son 7 temmuzda oldum ve daha hala ortada olan birsey yok ama benim is saglam gibi yani hamilelik gibi bir beklentim yok senin icinde hayirlisi olsun dedigin sez le dogum oldugu icin en 2 yil ara birakmakta fayda var.
Annelik statusune gectik yani bunalimlar yasamamiz gayet normal insan garibsiyor bazen bende dusunuyorum bu bebek benim mi, ben bundan sonra ne yapacam , nasil olcak falanda filan iste yani normal duygularin..bende mesela evde durmak istemiyorum hic hep kendimi disari atasim var ve oylede olluyor cogu kez nerde ise her gun mutlaka disari cikiyoruz , benimkide baska turlu bir bunalim herhalde
allah im allah im siz yine adet olmussunuz bende daha tık yok. Dr sormuştum emzirdigin sürece olmayabilirsiniz dedi
Umraniye deki erdem hastanesinde yaptıracağız dr şahika hn a. Cok methettiler esim emekli sandığına bağlı sanırım SSK si olanada 250 tl mis. Bakalım yarın gelişmeleri biradan paylaşırım inşallah bir sorun çıkmaz.
Umraniye deki erdem hastanesinde yaptıracağız dr şahika hn a. Cok methettiler esim emekli sandığına bağlı sanırım SSK si olanada 250 tl mis. Bakalım yarın gelişmeleri biradan paylaşırım inşallah bir sorun çıkmaz.
bende iki kere oldum ondan sonra gitti yani farkeden birsey yok ayniyiz ehueheu
Aaa ayipsin biyolog ne demek gezdirirmisin, basim ustune sen yeterki iste sekerim gelim bir Tr ye allahin izniyle buluruz gezilcek yer yeterli istek olsun..bu arada cayin alasini yapar iceriz gorursun
Benim gezdigim yerler hep ayni aslinda, parka gidiyoruz cogu zaman yagmur esligi altindave shopping center var birde oraya ,habire alisveris sonra break time ; latte coffee ve carrot cake menude bu baskada birsey yok cnm
benim kızım biraz daha küçük sizlerden bir iki denemeden sonra daha dönmedi.
bir de merak ediyorum siz cocuklarınızı ne zaman oturtmayta başladınız ya da başladınız mı.
bizim için daha erken mi sizce
kizim 2 haftada sadece 200 gr almis kizlar ya sutum azaldi yada sicaklardan ememdigi icin bilmiyorum ama cok uzuldum oysa simdiye kadar hep cok iyi aliyordu mamada vermek istemiyorum napicaz bakalim
kizim 2 haftada sadece 200 gr almis kizlar ya sutum azaldi yada sicaklardan ememdigi icin bilmiyorum ama cok uzuldum oysa simdiye kadar hep cok iyi aliyordu mamada vermek istemiyorum napicaz bakalim
Zaten öyle söyledim. Tazminatimida hamileyken borçlardan ötürü bı guzel yedi sadece bebisime oda takımı aldım oda binbir lafla. Kendisi 1.500 tl spor parasi verirken bisey olmuyor yada ailesine harcarken sınır oluyorum valla. Oğluna gelince adamın pintiligi tutuyor ına ne gerek var buna ne gerek var sanki oğlumu yanımda getirdim evlenirken. Zaten her ay görümce olacak cadıya 50-100 gizli gizli gönderiyor. Bide hanım efendi şimdide laptop istiyor hemde en pahalısından 2.500 tl. Neymiş beyefendi evlenmeden once soz veremişmiş banada bı dünya sözler verildi ama nerdeeeeee tutan. Çalısmadan olmayacak heralde ama oglusumada kiyamiyorum ki(((
Beykozcum daha test yapmadim.korkuyorum valla test yapmaya yarin bi yapayim insallah yoktur bisey.dedigin gibi daha 4 aya getirdigimiz halde eskisi gibi dişari cikamiyoruz.
zaten babalarin bisey yaptigi yok şu saat olmus hala eve gelmedi nerde oldugunu bile bilmiyorum.kesin arkaslariyla geziyodur.
bende kizimi salliyorum,uyutmaya calisiyorum.
babalik sadece eve para getirmekmis bunu anladim.
uykusuz kalan herseyinden fedakarlik eden hep anneler.
anne olduktan sonra uyku yok,dinlenme yok,için hep telaşli ya cocuguma bisey olur diye..
bizimkidegeçen biçaba gösterdi amadahalık erken bizimki için.
buarada kızlar benim saçım inanılmaz dökülüyo öyle böyle değil kel kalcam vallaay başında nur u doktora götürünce gözkiyim bende doktora diyorum ama kime gözükmem lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?