Biyologcum valla sen eşinin elini öpmelisin hatta bi de başina koy
benim babam da öyleymis hatta ben yastigi alir babamin yanina gidermisim sen salla beni diye.valla komsudayken bile sallarmis annemden cok babamhn kucagindaydim.
Benim esim afedersin ben tuvaletteyim cocuk agliyn yataktan kalkip bi bakmiyo bile ben tuvaletten cikiyorum da öyle susuymr kizim.yani cocuklari cok severim ama eşim yardimci olmayip üstümd bir de yemegim,çayim,meyvem ya suyunu bile benden ister.arsiz ya o kadar da tamam bi daha yapmicam der
anam benimkinin dedikodusu bitmez.pis günahlarini almiyim bi de
Allah'ım ben bu görümce cadısından nasil kurtulacam yaaa!!!!! Kiz gece gündüz demiyor zirta pirta arıyor ne yapacam kafayı yiyecem bu gidişle. Teknosa da indirim varmış haber veriyor salak sanki kendi kazanıyor. Bizimkide kıyamıyor uyuzuna sanki 10 yadında 23 yasinda sipa nefret ediyorum bu kızdan yaa bide oğluna asik kv den. Ohhhh be rahatladım sanırım birazda olsa:)))))
Ayy valla aynı benimki adamın ısı gücü gırtlağı valla. Aynen ne kadar konuşsak değişen bisey yok. Adam oğlunu sunnet ettirdi bıraksam arkadaşıyla bugün düğüne gitmek istedi yaa valla kaldım öyle. Hem kimseye haber verme dedi anneme bile soyleyemedim bunun yüzünden bide kalkmış düğüne gidecekmiş valla savaş çıkardım gidemedi ohhh olsun.
Melegim34 canim eşhmle durumumuzu sormuşstn. O gün saat iki bucukta gekdi.
nerdesin..
arkadaslarla arabayla geziyoduk diyo pişkin pişkin.
ona bi daha gec geldignde bosancagimi söylemistim.ben yarin gidiyorum bos bi kagida imza at bosancaz daha yüzünü görmiyim dedm.odami kilitledim.
TUANA YI sevecekti izin vermedim simdi mi aklina geldi babalik bu demi herseyi istegine göre yap sonra ay kizim.yok öyle cocuk sevmek cici bici yapmak degil onu disarda görenler de yapiyo.benim gibi uykusuz kaliyomusun,kollarin bacaklarin tüm gün onu tasimaktan yoruluyomu,onun icin ac kalabiliyomusun,özgürlügünü ona feda edebiliyor musun vs.iste bunlari yapabiliyosan babasin..
dün annemlere geldim aksam aradi beni arama dedim.sabah yine aradi hadi eve gel diyo.
bilmiyorum..tekrar ayni seyleri yapacak yoruldum arthk yaa..
dün çok zor bir gündü benim için. izmirden marmarise evlenip geldiğimde kimseyi tanımıyordum birde lojmanlarda çok resmi olunuyor yandın demişlerdi ki ben mahalle kültürünle büyümüştüm. Ama Allah yüzüme gülmüştü yan komşularım gölcüklü bir aileydi. kadın diş doktoruydu birde 1 yaşında bebekleri vardı asıl önemli kişi annesi halime teyzemdi. benim anneannem küçükken ölmüştü olsa ancak bu kadar sevebilirdim herhalde bana o kadar çok destek oldular ki maddi manevi evet maddi yönden de ihtiyacım olmadığı halde bebeğime evime bana hep hediyeler aldılar 6 ay boyunca kustum hep yanımdaydılar eşimle tartıştım ağlaya ağlaya onlara gittim evde yemek yapamadım her gün bir tepsi yemekle geldiler görmüş geçirmiş insanlar birçok şey öğrendim onlardan ama tayinci olmak böyle birşeymiş herhalde dün taşındılar Allah başka türlü ayrılık vermesin ama çok zordu hala ağlıyorum ki onlar aman ağlama sütün kesilmesin diye diye gittiler başkaları da var burada tabi ama onların yeri ayrıydı üzgünüm kızlar
Evettt sabah saat 10:00 da OĞLUŞUM an itibari ile tam bir erkek oldu :)) isin sakası Allah'ım ne kadar zordu bir sunnet sırasında sakın olup oglusumun ağlamasına ve bagirmasina karsı koyamamalı. Dr anestezi iğnesi yaparken icim gitti dayanamadım. Birde kolay diyorlar valla Dr a kolaymış. Hiçbir annenin dayanabileceği bir olay değil bu sunnet ısı. Hele birde kuzucugum ağlarken gözlerimin icine bakmaz mı anne kurtar der gibi iste o an dayanamadım ağlamamaya kuzum bir yandan ben bir yandan. Allah'tan Dr sen bakma dedi birde baksaydım ne olurdu artık. Suan iyi Allah'tan biraz ağrısı var sanrim yuzunkoyun yatmaya başladı bile kuzucum ilk gun zor gecermiş dediler hele bu Günü'de bir atlayayım gerisi kolay inşallah
Eki Görüntüle 495869 BANDAJ DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ:)))
teyzeleri ece'nin bu resmine bayılıyorum çok komik geliyor tipi moralim bozuk olunca açıp bakıyorum resme:) sanki ağzından akan süte dua eder gibi:))bu arada kızlar oyun halısı kurtarıcım oldu benim bütün oyuncaklarını dolduruyorum etrafına tek tek inceleye inceleye 360 derece döne döne bayağı vakit geçiriyor tabi oyun halısı kaygan olduğundan istediği gibi gidip geliyor. bir de ece çok iyi basabiliyor oturuyor da biliyorum oturmamalı ama kendisi istiyor:)
kızlar fena hastayım...bitkin bir durumdayım...
bugün artık dayanamayıp dr.a gittim.Mecburen antibiyotik başladık..
Kayra kontrole gitti bugün.10 günde sadece 100 gr almış.Dr gidişatı beğenmeyince mecburen ek gıdaya geçtik.
Kaşık maması vermeye başlamıştım zaten,bayıla bayıla yiyor yaramaz.Ellerini tutuyorum yedirirken...
Elma ve armut püresini de çook sevdik...Meğer benim kuzu sütten sıkılmış artık.
Annemlerde olduğum için fazla giremiyorum.Hele hasta da olunca hiç mecalim kalmıyor..
Hepinizide öpüyorum...
bide biz 4. ay aşımızı olduk..hemşire tarhana çorbası verebilirsin dedi bir-iki çay kaşığı...bugün verdim bende kızıma yalana yalana içti...:)))
Allah'ım ben bu görümce cadısından nasil kurtulacam yaaa!!!!! Kiz gece gündüz demiyor zirta pirta arıyor ne yapacam kafayı yiyecem bu gidişle. Teknosa da indirim varmış haber veriyor salak sanki kendi kazanıyor. Bizimkide kıyamıyor uyuzuna sanki 10 yadında 23 yasinda sipa nefret ediyorum bu kızdan yaa bide oğluna asik kv den. Ohhhh be rahatladım sanırım birazda olsa:)))))
ayy maşallah maşallah ne diyeceğimi şaşırdım annesi çok tatlı kuzun...allah bahtını açık etsin ömrü boyunca hayırlı insanlarla karşılaştırsın ece'yi...
bu arada bnm kızım da aynı şekilde alnı boş...:)..saç yönünden fakiriz...ama turuncunun kayra'sında maşallah saç çok ....
Canim benim gecmis olsun , galiba biraz da uzuntuden oldu senin rahatsizligin malum kayranin az kilo almasi seni cok uzuyor birde esinle olan bazi durumlar seni zayif dusurmus olabilir..lutfen kendine iyi bak ve iyi davran ok seni bizde opuyoruz
El yapimi tarhana mi bu yani bildigimiz tarhana dimi ?
Kizlar alni genis insanlarin cok zeki olduklari soylenir buna dunyadan orneklerde cok var belki bu sizi biraz rahatlatir hi..gerci bunlar bebek daha, hem kel bebek daha iyi yaa daha mi sevimliler bilmem ama bana sanki oyle gibi geliyor,
Artik sizin bir bebeginiz var bence esine soyle sik sik yavrunuzun riskini neden boyle gereksiz seyler icin harciyorsun, gerci sen tepki versen bu sefer gizli gizli kesin alir verir off bu erkek milleti :44:
biz evimizden uzaklardayız gittigimiz yere beşiğimizi götüremioruz o nedenle park yatak alıcaz sizin tavsiniz var mı park yatak kullanan arkasların önerilerini bekliorum bide
o park yatagın içine yatak ayrıca alınıor mu kendi yatagı oluyor mu ?
odadan odaya tasınabiliormu??
biz evimizden uzaklardayız gittigimiz yere beşiğimizi götüremioruz o nedenle park yatak alıcaz sizin tavsiniz var mı park yatak kullanan arkasların önerilerini bekliorum bide
cnm bunun boyutlarını 70*110 yazıyorkızlarrrr uykum var yahuuuuuuuuuuuu
bu çocuk alarm kurmuş gibi her sabah aynı saatte dakika şaşmadan nasıl uyanıyor:)
karnımdaykende böyleydi aynı saatlerde tepinir aynı saatlerde hıçkırır aynı saatlerde uyurdu....
bu ne dakikliktir anlamadım ki benm gibi dağınık düzensiz yaşamı seven annenin dakik kızı:) illa babasına çekcekkkk:)
cnm odadan odaya taşıman için ebatlarını kontrol et...
mesela benm parkyatağın eni 80 kapılar 73 cm dolayısıyla sadece yatak odasında duruyor ilerde salona kurup orda bırakmayı planlıyorum...
kapılarını ölç unutma benm gibi kalırsın walla:)
http://www.annelutfen.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/4/8407park-k_rm.jpg için Google Görsel Sonuçları
ben bunu kullanıyorum aşırı memnunum:)renkleride çok ilgi çekici
kızlar fena hastayım...bitkin bir durumdayım...
bugün artık dayanamayıp dr.a gittim.Mecburen antibiyotik başladık..
Kayra kontrole gitti bugün.10 günde sadece 100 gr almış.Dr gidişatı beğenmeyince mecburen ek gıdaya geçtik.
Kaşık maması vermeye başlamıştım zaten,bayıla bayıla yiyor yaramaz.Ellerini tutuyorum yedirirken...
Elma ve armut püresini de çook sevdik...Meğer benim kuzu sütten sıkılmış artık.
Annemlerde olduğum için fazla giremiyorum.Hele hasta da olunca hiç mecalim kalmıyor..
Hepinizide öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?