2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ım ben bu görümce cadısından nasil kurtulacam yaaa!!!!! Kiz gece gündüz demiyor zirta pirta arıyor ne yapacam kafayı yiyecem bu gidişle. Teknosa da indirim varmış haber veriyor salak sanki kendi kazanıyor. Bizimkide kıyamıyor uyuzuna sanki 10 yadında 23 yasinda sipa nefret ediyorum bu kızdan yaa bide oğluna asik kv den. Ohhhh be rahatladım sanırım birazda olsa:)))))

Biyologcum valla sen eşinin elini öpmelisin hatta bi de başina koy
benim babam da öyleymis hatta ben yastigi alir babamin yanina gidermisim sen salla beni diye.valla komsudayken bile sallarmis annemden cok babamhn kucagindaydim.

Benim esim afedersin ben tuvaletteyim cocuk agliyn yataktan kalkip bi bakmiyo bile ben tuvaletten cikiyorum da öyle susuymr kizim.yani cocuklari cok severim ama eşim yardimci olmayip üstümd bir de yemegim,çayim,meyvem ya suyunu bile benden ister.arsiz ya o kadar da tamam bi daha yapmicam der

anam benimkinin dedikodusu bitmez.pis günahlarini almiyim bi de

Ayy valla aynı benimki adamın ısı gücü gırtlağı valla. Aynen ne kadar konuşsak değişen bisey yok. Adam oğlunu sunnet ettirdi bıraksam arkadaşıyla bugün düğüne gitmek istedi yaa valla kaldım öyle. Hem kimseye haber verme dedi anneme bile soyleyemedim bunun yüzünden bide kalkmış düğüne gidecekmiş valla savaş çıkardım gidemedi ohhh olsun.

Lafa gelince eşim,herseyim bilmem ne paraya gelince ailelerine verince,harcayinca bisey ymk bize gelince canlarindan can gidiyor.
o ne bicim görümce ya tam sopalik yuh yani ya 23 yasinda abisine mi minnet ediyor.üstelik abisi evli cocugu var insan biraz düsünceli,arli olur ya

Merhaba arkadaşlar inanın çok özledim sizleri,paylaşımlarınızı,vee tabiki kızımın kankilerini Eşim bana sözde sürpriz yapıp bayram izninde 3 günlüğüne memlekete götürdü,ödülmü cezamı anlamadım.Bikere bebişle 8 saatlik yol pek kolay değil hele hele benim gibi sağarak ve mama vererek.Neyse yolculuk bi şekilde geçti direk yaylaya gittik kızım alışkın olmadığı için okadar insanın ilgisi karşısında ağlamaktan çatlayacaktı,ilk defa o şekilde agladığını görüyorum çok üzüldüm.E tahmin edersinizki ardından hemen bitmek bilmeyen eleştiriler,neden emzirmiyorsun ,aç olsa yer,bukadar küçük çocuk ayakta sallanmaz,neden meyve falan vermeye başlamıyorsun,offffff offffff offfffff.Kızımın burnunu temizliyorum aspratörle rahat nefes alsın diye ki kızım halinden memnun olmasına ragmen "ayyyyy yazık ya kıyamam yapma hapşurarak atsın" diyorlar,bende dedimki görende kızıma işkence yaptım zanneder.Biran önce evime gelmek istedim kendi ailemi zaten kısıtlı görebildim.Bazen üzülsemde gurbette olmanın güzel yanlarıda var,karışan yok görüşen yok.Oradada hep aklımdaydınız,kızlar şimdi neler kaynatıyorlar diye Aslında geçmişi okumak istiyorum ama hiç zamanım yok kızım hava değişiminden dolayı hastalandı Burnu tıkalı ve biraz akıyodu dün doktora götürdük.Doktor çok ciddi bişe değil soğuk algınlığı dedi burun için şu denizsuyu denilen spreyden verdi bide antibiyotik.Ama daha çok küçük hiç antibiyoik kullanmak istemiyorum vallahi ateş yoktu diye hemen başlamadım fakat bugün akşamüstübiraz ateşi çıktı ama şimdi iyi eger devam ederse mecbur başlicam,doktorda direk antibiyotik verdi yani farklı bi tedavi uygulayamazmıydı sanki Allahım korusun yavrularımızı okadar zorki en basit hastalık bile insanın ca nını yakıyor kıyamıyor insan,bakalımumarım hemen atlatırız.Yani bizim bayram tatili kabüs gibiydi benim için.Eşim asıl yıllık iznini eylül sonu alıp 20 günlük bir tatil planı vardı fakat benim gözüm kesmiyor daha çok küçük yollarda iyiyce mahvoluruz
.Geçmişi okuyabilseydim sizlerin bayramı nasıl geçti öğrenirdim ama boş zamanım olursa daha sonra bakabilirim, umarım iyi geçmiştir .Doktor 4. ay dolsun ek gıdaya yavaş yavaş geçeriz dedi,yani 3 mayıs :18: Bakalım nasıl tepki verecek...Neyse arkadaşlar elim tutmuyor yorgunluktan iyi geceler...

Bu erkekler hakkaten marstan galiba
yaa minicik oglusun sünnet olmus cani yaniyor dügüne gidecekmis iyi ki koymamissin.gider bi de halay cekerdi hee.ay ne gamsizlar ya

oh yaa soyle gelsin mayis annelerimizde dertlesek guzellesek dimi, sevdim valla azda olsa kalabalik sayiliriz bu aksam veya gece neyse..

Sen en iyisi bilen ve en iyi karari veren olucaksin, bu yuzden bizim sana sadece destegimiz uzuntunu paylasarak olur cnm..dua ediyorum allah eslerimize akil, fikir ve insaf versin Amin

Ayy ya kiyamam inan uzuldum bu kadar destek insanin ailesinden gelmiyo be kuzum ama ins daha nice komsular sana nasip olur boyle..

GEcmis olsun ve hayirli olsun oglusun artik Bir Erkek :)) Cnm esinin yaptigi cok dusuncesizce bir hareket insan oglusunun boyle bir gununde yalniz birakmaya yeltenmesi inan cok dengesiz bir hareket cok ayip etmis

Bende bu resmine bayildim valla bizim Ece cok poz vermis
Cnm komsun icin uzuluyorsun yaa valla bende komsunun yerinde olsaydim ccok uzulurdum hem senin gibi anneden hemde Ece den uzak kalacaklari icin

Canim benim gecmis olsun , galiba biraz da uzuntuden oldu senin rahatsizligin malum kayranin az kilo almasi seni cok uzuyor birde esinle olan bazi durumlar seni zayif dusurmus olabilir..lutfen kendine iyi bak ve iyi davran ok seni bizde opuyoruz

bide biz 4. ay aşımızı olduk..hemşire tarhana çorbası verebilirsin dedi bir-iki çay kaşığı...bugün verdim bende kızıma yalana yalana içti...:)))

El yapimi tarhana mi bu yani bildigimiz tarhana dimi ?

Artik sizin bir bebeginiz var bence esine soyle sik sik yavrunuzun riskini neden boyle gereksiz seyler icin harciyorsun, gerci sen tepki versen bu sefer gizli gizli kesin alir verir off bu erkek milleti :44:

Kizlar alni genis insanlarin cok zeki olduklari soylenir buna dunyadan orneklerde cok var belki bu sizi biraz rahatlatir hi..gerci bunlar bebek daha, hem kel bebek daha iyi yaa daha mi sevimliler bilmem ama bana sanki oyle gibi geliyor,

ewet el yapımı tarhana...

Kizlar alni genis insanlarin cok zeki olduklari soylenir buna dunyadan orneklerde cok var belki bu sizi biraz rahatlatir hi..gerci bunlar bebek daha, hem kel bebek daha iyi yaa daha mi sevimliler bilmem ama bana sanki oyle gibi geliyor,

:))) o zaman harika bide bnm kayınvalidem el duruşundan serçe parmağı havada olan zeki olur dedi....bnm kızımın da serçe parmağı hep havada...:)))

Artik sizin bir bebeginiz var bence esine soyle sik sik yavrunuzun riskini neden boyle gereksiz seyler icin harciyorsun, gerci sen tepki versen bu sefer gizli gizli kesin alir verir off bu erkek milleti :44:

Desem ne değişiyor ki dediğin gibi gizli gizli gönderir. Valla bu gidişle ne olacak bilmiyorum. HERGÜN anası babası kizkardesinle konuşuyor hemde her saat gecenin 10 11 12 gece 1 bu nedir anlamadım valla. HERGÜN cocuk gibi ne yiyip içtiklerini soruyorlar valla madem ailene duskundun neden benimle evlenip cocuk yaptın diyorum seni seviyorum onları da seviyorum diyor çıldırıyorum sanki onları sevme diyen var araya mesafe bile koyamıyor.

biz evimizden uzaklardayız gittigimiz yere beşiğimizi götüremioruz o nedenle park yatak alıcaz sizin tavsiniz var mı park yatak kullanan arkasların önerilerini bekliorum bide
o park yatagın içine yatak ayrıca alınıor mu kendi yatagı oluyor mu ?
odadan odaya tasınabiliormu??

Valla bircok marka var benimki Graco ve icine bebegin omiriliginin gelisimine uygun yatak aliyorsun ..odadan odaya tasinabiliyor hatta evden eve ve ulkeden ulkeye bile tasiyabilirsin cok kullanilisli o konuda ..internetten bir bak arastir sonra dukkanda git gor cnm herseyi gorerek almakta fayda var ..simdiden kolay gelsin umarim en iyi secimi yaparsin

Ben daha gecen hafta aldım chicco lullaby cok guzel icinde kendiliğinden bir silte gibi birsey var ama ben yinede bir yatak aldım odadan odaya taşımak gayet rahat alt değiştirme Ünitesi'de var seyahatlerde tasıma çantasında bulunuyor

kızlarrrr uykum var yahuuuuuuuuuuuu
bu çocuk alarm kurmuş gibi her sabah aynı saatte dakika şaşmadan nasıl uyanıyor:)
karnımdaykende böyleydi aynı saatlerde tepinir aynı saatlerde hıçkırır aynı saatlerde uyurdu....
bu ne dakikliktir anlamadım ki benm gibi dağınık düzensiz yaşamı seven annenin dakik kızı:) illa babasına çekcekkkk:)

cnm odadan odaya taşıman için ebatlarını kontrol et...
mesela benm parkyatağın eni 80 kapılar 73 cm dolayısıyla sadece yatak odasında duruyor ilerde salona kurup orda bırakmayı planlıyorum...
kapılarını ölç unutma benm gibi kalırsın walla:)

http://www.google.com.tr/imgres?q=b...nw=99&start=0&ndsp=14&ved=1t:429,r:2,s:0,i:76

ben bunu kullanıyorum aşırı memnunum:)renkleride çok ilgi çekici

Son düzenleme:
cnm bunun boyutlarını 70*110 yazıyor
bu boyuttakiler kapıdan geçmior mu 60*120ler var onlarda cok dar olmaz mı biraz buyuyunce cocuk daralır kafam karıstı

geçmiş olsun canım

bu pazar eşimle ilk kez parkta başbaşa kahvaltı yaptık, ikimizde öle mutlu olduk ki.... ama evden çıkmadan önce beni yine kızdırdı. kv aynı bina da otururuyoruz. neden annemleri çağırmadın birlikte kahvaltı yapardık dedi, kızdım ama belli etmedim. bir daha ki sefere demekle yetindim. adama anasını üzecek die ödü kopuo... ahh bu erkekler ahhh, ne zaman ailelerin özelliklede annelerinin gölgelerinden sıyrılacaklar bilemiyorum. hele aynı binada oturmak tam bir felaket... evliliğimin ilk yıllarında evime rahatça alışveriş bile edemezdim, herşey sorulur, incelenirdi. hala öle ama artık hiç aldırmıyorum.....

babamız bize kahvaltıyı lütfetmiş gibi kahveye gitti.... off offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…