Hamile oldugum donemlerde kasinti bendede olmustu ama oyle yara edicek boyutta olmadi cok sukur...Gecmis olsun ins.tedevi olur iyilesirsin cnm..
Gecmis olsun cnm, valla ne zormus ya, benim de kafam da egzema cikti dogumdan sonra cildiyeye gittim losyon verdi sukur azaldi.. allah sifa versin..kızlar ben 35. haftamda pupp denen lanet hastalık gelip benı buldu ve normal doğum yapmayı çok istemem rağmen 38+0 ı zor bekleyerek sezeryan oldum, allah kimsenin başına vermesin bu illet şeyi öyle kötü kaşınıyorki ve tüm vucudumda çıktı hatta doğumdan hemen sonra geçer demlerine rağman benim 40 ım çıkına kadar devam etti ve daha sonra iyileşti o çıkan yaraların ve kaşıntıların resımlerını cektım saklıyorum ve hala bakınca bıle bır garıp oluyorum düşünün yani görseniz o halimi korkarsınız yani okadarneysee cok uzatmayım çünkü bu pupp meselesini günlerce ve saatlerce konuşabilirim...
şimdi ise yeniden bacağımda pupp çıktı, 10 gun once doktora gitmiştim damla damla kanamam vardı çünkü doktorda regl olmam için düzenleyici bir ilaç verdi kalınlaşan tabakanın dökülmesi için 10 gun kullan sonra reglının 6. gunu gel kontrol edelım dıye, ilacı kullandım ve 2 gundur regl oluyorum ama bu pupp denen ıllet yenıden cıktı sanırım kullandığım ılacın ıcerıgındekı hormonlardan yaa oyle moralım bozukkı yenıden o kabusa doneceğim diye odum kopuyor umarım yayılmaz şimdi doktorumu arayıp sorucam akşamdan beri kaşınıyorum yine sınırlerım bozuldu
Melegim gecmis olsun, puff neymis bu 4. Ay asisi.. tirsar oldum bende.. insallah mahir oglan hemen atlatir bu sureci.. bizimde 15 gunumuz kaldi, asiya gitmeden ates durucu vericem sanirim.. Allahim hepimizin yardimcisi olsun..Dun gece saat 12 de basladik ve bu saate kadar gozumu kirpmadim kizlar, hani dun asimiz vardi demistik yaa ..benim oglan ateslendi 37.8 civarindan indirmem cok zor oldu, aksi olan onunda uyuyamamasi ve surekli aglamasi seklinde idi,dogumdan beri ilk defa bu kadar agladi kuzum yaa..benim velet mizmizdir ama oyle cok aglayan bir bebek degildir demek asilar bayagi zorladi yavrumu ...suan ayaklarimda sirkeli su yapip kafasina koyuyorum duzenli gecti az ve uykuya daldi,calpol da veriyorum ama cok sik degil ..aman kizlar sizde son yapacaginiz asida temkinli olur..simdiden asi olucak kuzulara bol sifa dilerim tabii annelerede sabir ve guc
kusura bakma turuncu gün içerisinde pek giremiyorum.6-9 ay aldım düğünümüzde ayın 26 altısında bide kurban bayramında giydirmeyi düşünüyorum.işe dönüşten bahseden arkadaşlar mecburuz benimde eşim evi satalım ücretsiz izin al diyor ama ben ileride bebğime iyi bir eğitim vermek istiyorum.bende kasım da başlayacağım inş. tek tesellim allahın izniyle annemin gelecek olması yoksa ne yapardım bilmiyorum.
bu arada bebeğinizle televizyon izliyormusunuz bütün vaktimizi oturma odasında geçiriyoruz doğal olarak tv açık oluyor sizin görüşleriniz neler merak ediyorum
Allah bin kere razi olsun
Esim geldi odaya az once. Gonlumu alir diye beklerken bosanmayi istiyorsan caresine bakariz dedi.
Sut anne kadar bile olamadim gozunde. Sirf sutun gitmwesin diye bike yuzume gulemedi.
Baslarken de biterken de ben mucadele edecekmisim demek ki...
arkadaslar sml81 arkadasımız vardı ya gecmişi okuyodum ilk zamanlarımızı baktım 4+5 günlük hamile acaba tekrarmı kaldı yoksa bebegine bişeymi olmustu ve yeşil arkadasımızda öle turuncu bilirsin sen...
bacım onlar yanılmıyorsam face grubundalar.
face takılan arkadaşlar varsa aramızda bilirler.
canım hamile 2side haberi olan varsa meraktayım eski yazısmalarımızı okudum duygulandım ne heyecan yasamısız
arkadaslar sml81 arkadasımız vardı ya gecmişi okuyodum ilk zamanlarımızı baktım 4+5 günlük hamile acaba tekrarmı kaldı yoksa bebegine bişeymi olmustu ve yeşil arkadasımızda öle turuncu bilirsin sen...
yok canim hamile falan degil sml bebginede bisey olmadi,yesili bilmiyorum..
canım ağladım okurken, bu insanların bizim bu kadar hassas olduğumuz bu dönemde bu kadar azmalarına akıl sır erdiremiyorum, emin ol yanındayızSelam kader arkadaslarım
Aylardir yazılanları okuyup, aranıza katılma lütfuna bugun erisebiliyorum.
Malum, yeni bir hayat, yeni bir düzen derken doğum iznim bitti
ve işe bile başladım. Zor degil, cok zor bir hayata adım attık. Dogumdan bu yana
cok yoruldum, cok hırpalandım.Ama anne olmak gibi bir nimete eriştiğim için
herşeyi Meleğimin yüzüne bakıp unutuveriyorum...Onun keyifli olması, gülmesi
ömre bedel... Ne baba olmayı henüz sindirememiş eşim, ne çok bilmiş ailesi
ne herşeyi çok bilen annem... Hiçbirini takmıyorum artık! Kızımla kendime
bir dünya kurdum,tek eksik şimdilik babamız. Haklı olduğu çok şey var deyip
kendime telkinlerde bulunuyorum ama tek başına bırakıldığım açıkça ortada.
Sürekli kötü eleştirilerde bulunması, hiç bitmeyen dırdırı,çocuğun her iyi halinin Allah'tan,
kötü halinin benim yüzümden olmuş gibi davranması..Çok zor kızlar,çok zor.
4 aylık meleğimi bakıcıya bırakıp işe başladım,iş yerinin tuvaletinde süt sağıp sağıp
eve götürüyorum. Psikolojim berbat durumda. Dedim ki beni en iyi siz anlarsınız...
iyiki varsınız
canım bak onun seyine altta hamile ticketi var http://tickers.baby-gaga.com/p/dev125bbs__.png bak bu onun[/QUO
canim o facete takiliyo bi sorayim bakalim zannetmiyorum ama..
benim oğlan daha totosunu kaldırıp dönemedi ben de rahat rahat koltukta yatakta bırakıyorum bu dönme işi birdenbire mi oluyo yani önceden yavaş yavaş hissettiriyo mu döneceğini ,
ya kızlar bizim de kontrolümüz vardı 2 gün önce, size anlatmadım ama şöyle bir durumumuz var, geçenlerde kalça ultrasonu için hadi devlet hastanesinde yaptıralım, doktorumuzun önerdiği yere gitmeyelim dedik, ama gittiğime gideceğime pişman oldum, bebekle hele de huysuz bebekle hastanede çok zor, neyse biz sadece kalça ultrasonu için gittik ama doktorun yönlendirmesi lazımmış, doktora uğradık ultrason çektireceğiz sadece demeye kalmadan doktor çocuğu muayene etmeye başladı, derdimizi anlatana kadar kalbini ciğerlerini dinledi, kardiyologtan randevu alın dedi, kalpte üfürüm duymuş, hayde ultrason diye geldik doktor kardiyolog diyo, neyse ben panik oldum, ama eşime laf dinlettiremedim, bir şey olsaydı kendi doktorumuz söylerdi diye rahat davrandı, 2 gün önce de bizim kendi doktorumuz da 3 ay kontrolüne gittik anlattık durumu muayene yapınca o da üfürüm sesi duydu ama önemsemedi çünkü hafif olduğunu ve çocuğun sağlıklı olduğunu kalp hastalıklarının ilk 1 ay hatta ilk 1 hafta içinde ortaya çıktığından bahsetti 4. ay kontrolünde tekrar değerlendiririz dedi, sonuç olarak ben de önemsemeye çalışıyorum ama içimde rahat değil, var mı sizin bu kalpteki üfürüm ile ilgili bilgisi
Allah bin kere razi olsun
Esim geldi odaya az once. Gonlumu alir diye beklerken bosanmayi istiyorsan caresine bakariz dedi.
Sut anne kadar bile olamadim gozunde. Sirf sutun gitmwesin diye bike yuzume gulemedi.
Baslarken de biterken de ben mucadele edecekmisim demek ki...
benim oğlan daha totosunu kaldırıp dönemedi ben de rahat rahat koltukta yatakta bırakıyorum bu dönme işi birdenbire mi oluyo yani önceden yavaş yavaş hissettiriyo mu döneceğini ,
ya kızlar bizim de kontrolümüz vardı 2 gün önce, size anlatmadım ama şöyle bir durumumuz var, geçenlerde kalça ultrasonu için hadi devlet hastanesinde yaptıralım, doktorumuzun önerdiği yere gitmeyelim dedik, ama gittiğime gideceğime pişman oldum, bebekle hele de huysuz bebekle hastanede çok zor, neyse biz sadece kalça ultrasonu için gittik ama doktorun yönlendirmesi lazımmış, doktora uğradık ultrason çektireceğiz sadece demeye kalmadan doktor çocuğu muayene etmeye başladı, derdimizi anlatana kadar kalbini ciğerlerini dinledi, kardiyologtan randevu alın dedi, kalpte üfürüm duymuş, hayde ultrason diye geldik doktor kardiyolog diyo, neyse ben panik oldum, ama eşime laf dinlettiremedim, bir şey olsaydı kendi doktorumuz söylerdi diye rahat davrandı, 2 gün önce de bizim kendi doktorumuz da 3 ay kontrolüne gittik anlattık durumu muayene yapınca o da üfürüm sesi duydu ama önemsemedi çünkü hafif olduğunu ve çocuğun sağlıklı olduğunu kalp hastalıklarının ilk 1 ay hatta ilk 1 hafta içinde ortaya çıktığından bahsetti 4. ay kontrolünde tekrar değerlendiririz dedi, sonuç olarak ben de önemsemeye çalışıyorum ama içimde rahat değil, var mı sizin bu kalpteki üfürüm ile ilgili bilgisi
yumuşatıcı konusunda fikir vermediniz kızlar hadi amaa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?