valla be hiç kullanmadım şimdilik sabun tozu kullanıyorum deterjan olarakta. yumuşatıcıya gerek varmıki ?
bnde deterjan olarak sabun tozu kullanıorum ama yinede yumuşatıcı koydum bgn ne biliim.. hani hamileyken hep konuştukya durulama esnasında alıyo yumuşatııcıyı, bebeğin tenine deyiyo kimyasal olmaz zarar verir dedik.. şimdi kötümü yaptım diorum.. 4.5 aylık bi bebek var tanıdık annesi getirdi geçen gün, mis gibi sarılınca bi koktu.. hem bebeğin kokusu hem kıyafetlerin.. ona aldandım sanırım:44:
cnm bak şimdi üzüldüm. bizde bütün gün oturma odasındayız. ve bnm meleğim çok seviyo izlemeyi. hatta izlerken güldüğü oluyo. artık dönmeye başladığından zaten yanımdan ayıramıyorum. demekki bizde tv izlemicez..
cnm bak şimdi üzüldüm. bizde bütün gün oturma odasındayız. ve bnm meleğim çok seviyo izlemeyi. hatta izlerken güldüğü oluyo. artık dönmeye başladığından zaten yanımdan ayıramıyorum. demekki bizde tv izlemicez..
yumuşatıcı konusunda fikir vermediniz kızlar hadi amaa yaa
valla canım tv konusunda yapıcak bişy yok mecbur açık bizim kızda bayılıyo valla karşısına koyarsam ama en fazla 10 dakka sonra sıkılıyo sonuçta gün içinde mecbur açılıyo tv. ben evde tv yi hiç açmıyorum diyenlere helal olsun diyorum valla. büyük başarı bu devirde. ama dediğim gibi yapıcak bişy yok hadi evde engellesen illaki babası gelince açıyo ee bende başka odada duramıycağıma göre. yada bu akşam misafirliğe gidicez mesala ee ordakilerede kapatın tv yi diyemessin. anneanne babaannesi var bu işin onlar bebeğe bakınca malum tv açık olucak. yani kaçışı yok malesef ama işte çok fazla maruz bırakmamaya çalışıcaz elden geldiğince.
bnde deterjan olarak sabun tozu kullanıorum ama yinede yumuşatıcı koydum bgn ne biliim.. hani hamileyken hep konuştukya durulama esnasında alıyo yumuşatııcıyı, bebeğin tenine deyiyo kimyasal olmaz zarar verir dedik.. şimdi kötümü yaptım diorum.. 4.5 aylık bi bebek var tanıdık annesi getirdi geçen gün, mis gibi sarılınca bi koktu.. hem bebeğin kokusu hem kıyafetlerin.. ona aldandım sanırım:44:
cnm doğru diosun. zaten yalnızım akşama kadar, mutfaktada olsam işte yapıyo olsam evin içinde bi ses olsun die tv zaten açıyodum.
ee çocuk dönüyo gözümün önünden ayıramıyorum. oturma odasında oturduğumdan mecbur bebekde benle. ne yalan söyleyim açık oluyo tabi.. tek yaptığım izlicek bişi bulamadığımda, tv kapatıp pc ile uğraşıorum napiim.
bendede acık valla izlesede bişey olcagını sanmam zaten saatlerce takip etmiyor birsüre bakıyor
yumuşatıcı konusunda fikir vermediniz kızlar hadi amaa yaa
Deterjan ve yumusatici dedinizde benim aklima onlarida burdan alip goturmek geldi simdi aklima,ben bebek dogdu dogali ikisinide kullaniyorum ..cnm burda hem yumusatici hemde deterjani var alejik yapmayan bebeklere ozel uretim,bavulda tiklim tiklim mamadir biberondur , ates olceri,kiyafetleri, bakim seti ( taragi , makasi, tiknak makasi , fircasi)emzikleri,birde cok memnun kaldigim bebek islak mendilleri ..daha cok sayamadigim sey var benim kendi esyam yok nerde ise iki pantalon ve bir kac bluz o kadar ayy ne komik biz bu bebeler dogdu dogali onlarin hizmetindeyiz resmen...
Tv konusunda da bir kac sey yaziyim kizlar, malum ayni odada olmaniz normal ama en azindan tv ye dogru yoneltmeyin bebegi yani donup bakmasini engelleyecek yastik falan kullanin , careler tukenmez yeterki isteyelim
canı onun 2dk susması işime geliyor yoksa ben cıldırcam benimki duran suskun bebeklerden degil çingenbuarada ben tuvalete ogluşumla gidiyorum önüme fileli legenini atıyorum konusurken ben işimi hallediyorum
Deterjan ve yumusatici dedinizde benim aklima onlarida burdan alip goturmek geldi simdi aklima,ben bebek dogdu dogali ikisinide kullaniyorum ..cnm burda hem yumusatici hemde deterjani var alejik yapmayan bebeklere ozel uretim,bavulda tiklim tiklim mamadir biberondur , ates olceri,kiyafetleri, bakim seti ( taragi , makasi, tiknak makasi , fircasi)emzikleri,birde cok memnun kaldigim bebek islak mendilleri ..daha cok sayamadigim sey var benim kendi esyam yok nerde ise iki pantalon ve bir kac bluz o kadar ayy ne komik biz bu bebeler dogdu dogali onlarin hizmetindeyiz resmen...
Tv konusunda da bir kac sey yaziyim kizlar, malum ayni odada olmaniz normal ama en azindan tv ye dogru yoneltmeyin bebegi yani donup bakmasini engelleyecek yastik falan kullanin , careler tukenmez yeterki isteyelim
canı onun 2dk susması işime geliyor yoksa ben cıldırcam benimki duran suskun bebeklerden degil çingenbuarada ben tuvalete ogluşumla gidiyorum önüme fileli legenini atıyorum konusurken ben işimi hallediyorum
ayy bende eşimi işten çağırıyorum lavaboya gitmek için yakın olunca geliyor hemen...bu hemoroit bbelasından kurtulsaydım bii ne güzel olurdu..
Uyy kiyamam sana Beykozcum , haklisin sekerim bende uzmanlar diyor diye bastan beri alistirmadim ama zaten bizde tv seyredilmez ,filim seyretcegimiz zamanda netten ancak,genelde bende esimde herseyi internetten okuyarak takip ediyoruz..Dogru diyon gii evdeki hesap carsiya uymaz durumlari var
valla gııı uzmanlar gelsin beni oglusuma baksında görüyüm baslarında tek bir tel sac kalıyomu onlar normal bebeklerden bahsediyolar tatlım benimki o bebeklerden degil dogal afet oglummm
Beykoz su fileli legen dedin de :)) acep bizde de ise yararmi bende bazen gidiyorumda beraber wc ye durmadigi oluyor yada tutuyorum 15 dk kisa uykular var , uyur uyumaz kaciyoz hemen
cnm valla ne kadar çevirirsem çevireyim, tepegöz gibi alnını kırıştıra kırıştıra bakıo tam ters koyunca. yan koysam dönüyo.. hee tabiki bi müddet izleyip yoruluyo ama bazen izlemeside işime gelio, bnde aynen dilekmetenin dedii gibi wc ye fln gidiorum
bu arada yanlış anlamadıysam bebeklere özel yumuşatıcıdamı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?