2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar biri bana yadım etsin şu cc işini anlamadım sizinkiler ne kadar içiyorlar

Cnm bu bebekten bebege degisiyor senin burdakilere bakarak bunu kararlastirman yanlis olur kanimca, mesela ben mama veriyorum ve emziriyorum...normalde 120cc veya 100cc 3 saatte bir iciyor ama benim mama kutusunun arkasinda 3-4 aylik bebek eger sadece mama iciyorsa 5 veya 6 satte bir 180 cc icilmesi oneriliyor buda baska bir sekil yani anlayacagin en guzel ayar senin bebeginin alacagi miktar ..50 cc Ece kac saatte bir aliyor cnm

Zepnepcim dua ediyorum, mevlam ins sana ve Omere huzur ve mutluluk verir

Zepnepcim dua ediyorum, mevlam ins sana ve Omere huzur ve mutluluk verir

Allah bin kere razi olsun

Esim geldi odaya az once. Gonlumu alir diye beklerken bosanmayi istiyorsan caresine bakariz dedi.

Sut anne kadar bile olamadim gozunde. Sirf sutun gitmwesin diye bike yuzume gulemedi.

Baslarken de biterken de ben mucadele edecekmisim demek ki...

İnanmıyorum yaa.........
Bu kadar kolay olmamalı...
Bence eşin bugün verdiğin bu tepkinin ardından blöf yapıyor gibi.
Göz dağı vermek ister gibi bir hali var.Bu durumda yine seni alttan almak zorunda bırakacak çünkü boşanmak istemeyeceğini biliyor.

Bu nasil bir cumledir yaaa!!!!! Bu adam hic mı seni ve minicik bebeğini düşünmüyor hic mı sütunun üzüntüden gideceğini ve yavrunun rızıkkının kesileceğini. Ahh bu aileler özellikle erkek evladının anneneleri yok mü oğullarına asik gibi olanlar yuva yıkanlar Allah'a havale ediyorum onları isin kötüsü bende erkek evlat annesiyim ama bunları gördükçe oğlumla aradamdaki bağları bunlar yüzünden bu kadar siki yapmicam. Canimcim aynısı benimde basımdan gecti ve hala da mücadele etmekteyim ama İnan o boşanma lafı gercekten blof. İsteseler de yapamazlar. Aynısını ben esime söyledim Ramazan'da gecinemiyiruz boşanalım dedim ama kendisi yemedi oğlumu babasız mı buyutecen dedi ve bir adım geri attı. Kendisi polis olduğu icin vede tayinci bir meslek olduğu icin oğlunu senede 1 kere görürsün dedim o ailen olacak canavarlarada ne sesini ne de yüzünü gösteririm dedim şimdi aramız iyi maşallah. Sen onun gözünü Korkut iyice. Bir yuva zor kuruluyor ama bu aileler yüzünden cabuk yıkılıyor. Ailesi logusakigimda burnundan getirdi İnan şimdi ne arıyorum nede soruyorum anca bayramda seyranda. Bizler kötü gelinler değiliz bizi kötü yapan kıskanç oğullarına asik kv ler CANIM benim

oglumu bana verirsin biz bakariz dedi
Ben de ruyanda gorursun dedim
Odayi kafasina indirdim
Cuma gecesi. Mubarek gece. Yine elimden kacti gitti
Blof yapiyor biliyorum ama sutumu dusunmeli.
Oglunun huzurunu dusunmeli.
Ev evlikten cikti heryer heryerde ahira dondu resmen
Ona bile kiziyor. Yahu iyiydik de mi boyle oldu zeynebi delirttin de mi boyle oldu. Simdi uyuyor ve ne yapmaliyim bilmiyorum.

Öncelikle sakinliğini koru CANIM benim. Hiçbir sekilde evladını senden alamaz. Kv bozuntusu logusaligimda geldiklerinde bende boşanmayı düşündüm ve araştırdım evladını senden alamaz anca onu aldattigini kanıtlarsa yoksa havada bulut unutsun evladını alirdinda nafakayı oda anasinla kalır ortada. Gerçi boyle birsey olmasını kesinlikle istemem ama haklarinida bil istedim. Evdir toparlanır sorun değil ama inşallah tadınız tuzunuz yerine gelir. Sen bence ailenin yanına git orada kafanı dinlersin oda kendine gelir sen ve evladından ayrı kalamaz

Selam kader arkadaslarım
Aylardir yazılanları okuyup, aranıza katılma lütfuna bugun erisebiliyorum.
Malum, yeni bir hayat, yeni bir düzen derken doğum iznim bitti
ve işe bile başladım. Zor degil, cok zor bir hayata adım attık. Dogumdan bu yana
cok yoruldum, cok hırpalandım.Ama anne olmak gibi bir nimete eriştiğim için
herşeyi Meleğimin yüzüne bakıp unutuveriyorum...Onun keyifli olması, gülmesi
ömre bedel... Ne baba olmayı henüz sindirememiş eşim, ne çok bilmiş ailesi
ne herşeyi çok bilen annem... Hiçbirini takmıyorum artık! Kızımla kendime
bir dünya kurdum,tek eksik şimdilik babamız. Haklı olduğu çok şey var deyip
kendime telkinlerde bulunuyorum ama tek başına bırakıldığım açıkça ortada.
Sürekli kötü eleştirilerde bulunması, hiç bitmeyen dırdırı,çocuğun her iyi halinin Allah'tan,
kötü halinin benim yüzümden olmuş gibi davranması..Çok zor kızlar,çok zor.
4 aylık meleğimi bakıcıya bırakıp işe başladım,iş yerinin tuvaletinde süt sağıp sağıp
eve götürüyorum. Psikolojim berbat durumda. Dedim ki beni en iyi siz anlarsınız...
iyiki varsınız

Zeynep bencede esin gercekten bosanmayi dusunmuyor, niyeti boyle yaparak seni cezalandirmaya calismak. Ama bu kadari fazla, daha fazla yipratmayin birbirinizi.. zaman zaman hepimizin herkesin yardima ihtiyaci olabiliyor. Saknlesince esine aile terapistine gitmeyi teklif et derim. Emin ol o da yanlslarini fark edecek ve ona gore davranacak.. insallah en kisa zamanda kirginliklariniz ve sikintilariniz son bulur..

La havleee......İyice zıvanadan çıktınız haaaa.İkinizede temiz bir dayak lazım.
Gül gibi hayatınız var,sağlıklı bir evladınız var daha ne istersiniz ki...Rabbim Allah korusun dermansız bir dert verseydi eminim böyle kavga edecek ne sebeb ne de zaman bulamazdınız.
Kalk bacım kalkk.Doğru evini temizlemeye.Hem temizlik yaparken biraz olsun kafan rahatlar.
Daha fazla yıpratma kendini lütfen.Unutma dünyanın sonu değil bu yaşanılanlar.Her evlilikte illa ki bu tarz şeyler olacaktır.
Bırak herifinide ne hali varsa görsün...
Eğer kendini gerçekten iyi hissetmiyorsan bir süreliğine annenin yanına git ve dinlen.Son zamanlarda psikolojin fazlasıyla yıprandı ve gerçekten dinlenmeye fazlasıyla ihtiyacın var.Hatta var ya ben senin yerinde olsam güzel bir tatil ayarlardım.Bavulları hazırlayıp herife de "hadi kalk gidiyoruz"derdim...Yanına git ve onunla farklı bir yerde bir kaç gün hiç bir şey düşünmeden zaman geçirmek istediğini söyle.O da senin buna ihtiyacın olduğunu anlayacaktır umarım!!!

kızlar bu erkeklere neler oluyor boyle bence onlar bizden daha çok lohusalık depresyonuna giriyorlar sanki sonucta onlar içinde yeni bir hayat ve erkek olarak belkıde bızım hıssedemediğimiz daha ağır sorumluklar hissediyor olabilirler biliyorum hep altttan alan biz oluyoruz ancak ben erkeklerin malesef bize yetişecek duygusal zeka ve olgunluğa hiçbir yaşta erişemediklerini düşünüyorum bu yuzden onlarda hayatımızdaki koca bebekler

selam kızlar uzun zamandır buraya girmiyor forumu takip etmyordum facedeki gruba takılmıstım. nasılsınız neler yapıyorsnuz bakalım söle kısaca basımdan gecebleri anlatayım 14 mayıs saat 09.55 te 2920 gram bir kzım oldu adını ELİFNUR koyduk doğustan göz yası kanllarımızın tıkanıklığı dıısında allahıma cok sükür bir sornumuz yok bunun gecmesi içinde 6 aylık olmayı bekleyeceğiz gecmezse ufak bir opersyon bizi bekliyor ama ben inanıyorum bunuda atlatcaz cok obur bir cocouk değil benim kızım suanda 3.5 aylık 5500 r 70 gr eksiğimiz vardı bu ayda eksik gelirse mamaya baslayacaktık ama ben bugun mamaya baslamak zorunda kaldım bu hafta işe basladım ve stoklayabildiğim tüm sütler bitti :2: bugun mama vercekler artık sıkıntıdan patlıcak gibiyim bakıcı arıyorum ama bir türlü bulamıyor yada bulduklarımı beğenmiyorum bir canı teslim etmenin verdiği sıkıntı ile armutun sapı üzümün cöpümü diyorum yoksa gercekten haklımıyım bilmiyorum ama haklıyım en az kusurlu olmalı bence suan annem bakıyor ,lk gün cok zorlanmıs cok ağlamıs yavru içim parcalandı ama alısacak dio annem ücretsiz iznede cıksam ekonomik larak zorlancaz şimdi 20 gn yıllık izni 20 gün rapaor hakkım var onu kullanacağım bakalım bayramdan sonra tekrar işe döneceğim bu arada kızım 5.5 aylık olcak daha büyümüş olcak kızlar bakıcı arayan herkese cok dua edin rabbim vicdanlı merhametli iyi bakıcılar ile karsılstırsın

canım hoşgeldin, süt sağma meselesi çok zormuş senin için işyerlerinde bu ihtiyaçlar için kullanılacak fazladan bir oda olmalı aslında ya benim işyerimde namaz kılanların ve bu tip ihtiyaçların karşılanması için ayrılmış bir oda var o yuzden rahat rahat süt sağabiliyorum o halde bile zorlanıyorum açıkcası sana ve hepimize kolaylıklar diliyorum

Sagol canım, Allah yardımcımız olsun. Su zor gunler cabucak biter insallah;bebisler büyür,kocalar yola gelir,
kilolar verilir
herşey güllük gülistanlık olsun biran önce...

kızlar ben 35. haftamda pupp denen lanet hastalık gelip benı buldu ve normal doğum yapmayı çok istemem rağmen 38+0 ı zor bekleyerek sezeryan oldum, allah kimsenin başına vermesin bu illet şeyi öyle kötü kaşınıyorki ve tüm vucudumda çıktı hatta doğumdan hemen sonra geçer demlerine rağman benim 40 ım çıkına kadar devam etti ve daha sonra iyileşti o çıkan yaraların ve kaşıntıların resımlerını cektım saklıyorum ve hala bakınca bıle bır garıp oluyorum düşünün yani görseniz o halimi korkarsınız yani okadar neysee cok uzatmayım çünkü bu pupp meselesini günlerce ve saatlerce konuşabilirim...

şimdi ise yeniden bacağımda pupp çıktı, 10 gun once doktora gitmiştim damla damla kanamam vardı çünkü doktorda regl olmam için düzenleyici bir ilaç verdi kalınlaşan tabakanın dökülmesi için 10 gun kullan sonra reglının 6. gunu gel kontrol edelım dıye, ilacı kullandım ve 2 gundur regl oluyorum ama bu pupp denen ıllet yenıden cıktı sanırım kullandığım ılacın ıcerıgındekı hormonlardan yaa oyle moralım bozukkı yenıden o kabusa doneceğim diye odum kopuyor umarım yayılmaz şimdi doktorumu arayıp sorucam akşamdan beri kaşınıyorum yine sınırlerım bozuldu

Cok gecmis olsun detaylarini tam bilmesem de ugrastirdigi besbelli
Allah daha beterlerinden korusun planner
Tedavisi yok mu senin durumunun?

Ben buna iste bir tarafimla gulerim, tovbe tovbe insanin asabini ne cok bozar oldu bu erkekler..valla erkekler bilmezmi ki bosandiklarinda en buyuk sefilligi ve sefaleti yasayacaklarini..en cok zarari onlar gorurler,yedikleri onunde yemedikleri arkalarinda dunyaya bir lutfen gelmis beyfendiler ..Benimkide bir ara cok soyluyordu bosanalim diye, bende dunden raziyim ama oglumu kotu bir kocada olsa babasiz birakamam ..egitmenlik yaptigim seneler icinde hep bosanmis ailelerin cocuklarinin cok daha fazla problemli olduklarini gordum bu yuzden beni hep dusundurur bosanma isi..Zeynep cnm dinimizde bile ayrilma var yani yasaklanmamis eger evlilikler cok ama cok kotu boyutlara gelirse tabiki bunu sende bende ve bizim gibi bircok kadin dusunecektir..ama karar verilmeden once cok iyi dusunmek lazim ..mesela benim esim gidiceksen cocugu birak git dedi ve bana soyledigi babanin evinden mi aldin cocugu ..adam biliyor onu birakamiyacagimi ve bizim Tr de olmayisimiz bu adami dahada bir baskici hale getiriyor malasef, bunlarin hepsi birikiyor bakalim sabredebildigim yere kadar ..dualarim oglum ve benim icin hakkimizda ne hayirli ise o olsun seklinde, ins senin icinde oyle olur guzelim

Hamile oldugum donemlerde kasinti bendede olmustu ama oyle yara edicek boyutta olmadi cok sukur...Gecmis olsun ins.tedevi olur iyilesirsin cnm..

Dun gece saat 12 de basladik ve bu saate kadar gozumu kirpmadim kizlar, hani dun asimiz vardi demistik yaa ..benim oglan ateslendi 37.8 civarindan indirmem cok zor oldu, aksi olan onunda uyuyamamasi ve surekli aglamasi seklinde idi,dogumdan beri ilk defa bu kadar agladi kuzum yaa..benim velet mizmizdir ama oyle cok aglayan bir bebek degildir demek asilar bayagi zorladi yavrumu ...suan ayaklarimda sirkeli su yapip kafasina koyuyorum duzenli gecti az ve uykuya daldi,calpol da veriyorum ama cok sik degil ..aman kizlar sizde son yapacaginiz asida temkinli olur..simdiden asi olucak kuzulara bol sifa dilerim tabii annelerede sabir ve guc

Cok gecmis olsun detaylarini tam bilmesem de ugrastirdigi besbelli
Allah daha beterlerinden korusun planner
Tedavisi yok mu senin durumunun?

gebelik hormonundan kaynaklanan bir çeşit alerjiymiş bu ve ancak gebelik hormonu nezaman biterse ozaman iyileşiyormuş doğumdan kırk gun sonra geçti canım ama şimdi heralde kullandığım ilacın etkisiyle tekrar çıktı bacağımda küçük bir kaşıntı ama pupp yani o kesın nerde gorsem tanırım artık östrojen ve progesteron hormonlarınında tetiklediğini soylemıstı doktorlar o yuzden kullandığım ilactan suphenılıyorum ama doktoruma ulaşamadım henuz sorunca emın olucam, allah düşmanımın bile başına vermesin derler aynen öyle bir hastalık o yuzden sağlık herşeyden önemli okadar çok gereksiz şeyi takıp büyütüp kendimizi mutsuz ediyoruz ki sözde adı kaşıntı olan bir hastalık bile hayattan soğutmuştu beni ki kızımın yuzunu görünce çektiğim herşeyi unuttum biranda ve değermiş dedim, ayrıca 3 hafta boyunca mumya gibi ilaçlı ve solüsyonlu bezlere sardı beni annem ve eşim ve bebekler gibi baktılar bana allah razı olsun ikisindende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…