ya kızlar biri bana yadım etsin şu cc işini anlamadım sizinkiler ne kadar içiyorlar
dediğin gibi
tatil tuzu biberi
mevlidden beri hergün ufak ufak birikiyordu zaten
herşeye rağmen ailesi ailemdir dedim gittim kaldım torunlarını kucaklarına verdim ben iş yaptım ama bakmakla görmek başka şeylermiş şim onun için yaptıklarımı görmüyor artık
basireti bağlanmış gibi
Allahım affetsin beni
ciddi ciddi düşünmedim aslına bakarsan. öleyim de kurtulayım deyiverir ya insan o hesap.
çok kötüyüm turuncu. oğlum varken nasıl bu kadar yıpratabildim kendimi.
o bana en büyük umut olmalı halbuki..
delice af dilemem lazım yerimden kalkamıyorum
Zepnepcim dua ediyorum, mevlam ins sana ve Omere huzur ve mutluluk verir
Allah bin kere razi olsun
Esim geldi odaya az once. Gonlumu alir diye beklerken bosanmayi istiyorsan caresine bakariz dedi.
Sut anne kadar bile olamadim gozunde. Sirf sutun gitmwesin diye bike yuzume gulemedi.
Baslarken de biterken de ben mucadele edecekmisim demek ki...
Esim geldi odaya az once. Gonlumu alir diye beklerken bosanmayi istiyorsan caresine bakariz dedi.
Sut anne kadar bile olamadim gozunde. Sirf sutun gitmwesin diye bike yuzume gulemedi.
Bu nasil bir cumledir yaaa!!!!! Bu adam hic mı seni ve minicik bebeğini düşünmüyor hic mı sütunun üzüntüden gideceğini ve yavrunun rızıkkının kesileceğini. Ahh bu aileler özellikle erkek evladının anneneleri yok mü oğullarına asik gibi olanlar yuva yıkanlar Allah'a havale ediyorum onları isin kötüsü bende erkek evlat annesiyim ama bunları gördükçe oğlumla aradamdaki bağları bunlar yüzünden bu kadar siki yapmicam. Canimcim aynısı benimde basımdan gecti ve hala da mücadele etmekteyim ama İnan o boşanma lafı gercekten blof. İsteseler de yapamazlar. Aynısını ben esime söyledim Ramazan'da gecinemiyiruz boşanalım dedim ama kendisi yemedi oğlumu babasız mı buyutecen dedi ve bir adım geri attı. Kendisi polis olduğu icin vede tayinci bir meslek olduğu icin oğlunu senede 1 kere görürsün dedim o ailen olacak canavarlarada ne sesini ne de yüzünü gösteririm dedim şimdi aramız iyi maşallah. Sen onun gözünü Korkut iyice. Bir yuva zor kuruluyor ama bu aileler yüzünden cabuk yıkılıyor. Ailesi logusakigimda burnundan getirdi İnan şimdi ne arıyorum nede soruyorum anca bayramda seyranda. Bizler kötü gelinler değiliz bizi kötü yapan kıskanç oğullarına asik kv ler CANIM benim
oglumu bana verirsin biz bakariz dedi
Ben de ruyanda gorursun dedim
Odayi kafasina indirdim
Cuma gecesi. Mubarek gece. Yine elimden kacti gitti
Blof yapiyor biliyorum ama sutumu dusunmeli.
Oglunun huzurunu dusunmeli.
Ev evlikten cikti heryer heryerde ahira dondu resmen
Ona bile kiziyor. Yahu iyiydik de mi boyle oldu zeynebi delirttin de mi boyle oldu. Simdi uyuyor ve ne yapmaliyim bilmiyorum.
Selam kader arkadaslarım
Aylardir yazılanları okuyup, aranıza katılma lütfuna bugun erisebiliyorum.
Malum, yeni bir hayat, yeni bir düzen derken doğum iznim bitti
ve işe bile başladım. Zor degil, cok zor bir hayata adım attık. Dogumdan bu yana
cok yoruldum, cok hırpalandım.Ama anne olmak gibi bir nimete eriştiğim için
herşeyi Meleğimin yüzüne bakıp unutuveriyorum...Onun keyifli olması, gülmesi
ömre bedel... Ne baba olmayı henüz sindirememiş eşim, ne çok bilmiş ailesi
ne herşeyi çok bilen annem... Hiçbirini takmıyorum artık! Kızımla kendime
bir dünya kurdum,tek eksik şimdilik babamız. Haklı olduğu çok şey var deyip
kendime telkinlerde bulunuyorum ama tek başına bırakıldığım açıkça ortada.
Sürekli kötü eleştirilerde bulunması, hiç bitmeyen dırdırı,çocuğun her iyi halinin Allah'tan,
kötü halinin benim yüzümden olmuş gibi davranması..Çok zor kızlar,çok zor.
4 aylık meleğimi bakıcıya bırakıp işe başladım,iş yerinin tuvaletinde süt sağıp sağıp
eve götürüyorum. Psikolojim berbat durumda. Dedim ki beni en iyi siz anlarsınız...
iyiki varsınız
canım hoşgeldin, süt sağma meselesi çok zormuş senin için işyerlerinde bu ihtiyaçlar için kullanılacak fazladan bir oda olmalı aslında ya benim işyerimde namaz kılanların ve bu tip ihtiyaçların karşılanması için ayrılmış bir oda var o yuzden rahat rahat süt sağabiliyorum o halde bile zorlanıyorum açıkcası sana ve hepimize kolaylıklar diliyorum
kızlar ben 35. haftamda pupp denen lanet hastalık gelip benı buldu ve normal doğum yapmayı çok istemem rağmen 38+0 ı zor bekleyerek sezeryan oldum, allah kimsenin başına vermesin bu illet şeyi öyle kötü kaşınıyorki ve tüm vucudumda çıktı hatta doğumdan hemen sonra geçer demlerine rağman benim 40 ım çıkına kadar devam etti ve daha sonra iyileşti o çıkan yaraların ve kaşıntıların resımlerını cektım saklıyorum ve hala bakınca bıle bır garıp oluyorum düşünün yani görseniz o halimi korkarsınız yani okadarneysee cok uzatmayım çünkü bu pupp meselesini günlerce ve saatlerce konuşabilirim...
şimdi ise yeniden bacağımda pupp çıktı, 10 gun once doktora gitmiştim damla damla kanamam vardı çünkü doktorda regl olmam için düzenleyici bir ilaç verdi kalınlaşan tabakanın dökülmesi için 10 gun kullan sonra reglının 6. gunu gel kontrol edelım dıye, ilacı kullandım ve 2 gundur regl oluyorum ama bu pupp denen ıllet yenıden cıktı sanırım kullandığım ılacın ıcerıgındekı hormonlardan yaa oyle moralım bozukkı yenıden o kabusa doneceğim diye odum kopuyor umarım yayılmaz şimdi doktorumu arayıp sorucam akşamdan beri kaşınıyorum yine sınırlerım bozuldu
kızlar ben 35. haftamda pupp denen lanet hastalık gelip benı buldu ve normal doğum yapmayı çok istemem rağmen 38+0 ı zor bekleyerek sezeryan oldum, allah kimsenin başına vermesin bu illet şeyi öyle kötü kaşınıyorki ve tüm vucudumda çıktı hatta doğumdan hemen sonra geçer demlerine rağman benim 40 ım çıkına kadar devam etti ve daha sonra iyileşti o çıkan yaraların ve kaşıntıların resımlerını cektım saklıyorum ve hala bakınca bıle bır garıp oluyorum düşünün yani görseniz o halimi korkarsınız yani okadarneysee cok uzatmayım çünkü bu pupp meselesini günlerce ve saatlerce konuşabilirim...
şimdi ise yeniden bacağımda pupp çıktı, 10 gun once doktora gitmiştim damla damla kanamam vardı çünkü doktorda regl olmam için düzenleyici bir ilaç verdi kalınlaşan tabakanın dökülmesi için 10 gun kullan sonra reglının 6. gunu gel kontrol edelım dıye, ilacı kullandım ve 2 gundur regl oluyorum ama bu pupp denen ıllet yenıden cıktı sanırım kullandığım ılacın ıcerıgındekı hormonlardan yaa oyle moralım bozukkı yenıden o kabusa doneceğim diye odum kopuyor umarım yayılmaz şimdi doktorumu arayıp sorucam akşamdan beri kaşınıyorum yine sınırlerım bozuldu
Cok gecmis olsun detaylarini tam bilmesem de ugrastirdigi besbelli
Allah daha beterlerinden korusun planner
Tedavisi yok mu senin durumunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?