2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya valla çok kızdım sana şimdi..tamam kocana kız ne halt ederse etsin çünkü bu herifler salak...dilimizden anlamıyorlar çünkü çok rahatlar ...düşünemiyorlar biz nelerin mücadelesini veriyoruzzzzz........

valla aklına ne geliyorsa gelsin eşinin tatil ayarlamsını vazgeçiren her ne haltasaaaaaaaaaaaaaaa.... SENDEN VE CANINDAN BEBEĞİNDEN ÖNEMLİMİDİRRRRRR..YA ALLAH AŞKINA insan öpmeye kıyamazken bebiğini kocana kızdın diye yalnız bırakıp gitmeyi düşündünnn.bravooooooooooo

bana kızma ben sana çok kızdım..anlat biz dinlerizzz...lütfen sqakin ol...bebeğini öp kokla:)senin adına inan çok üzüldüm ...o kocanı boğazlayabilirim....böyle düşündürdüğü içinnnnnnnn

Hayır canım kesinlikle tv izletmiyorum.Kendi evimde de tv açmıyorum akşama kadar.Şuan annemlerdeyim,tv açık oluyor devamlı ama ben bakmasını engelliyorum.Fırsatını bulduğunda büyük adam gibi tv izliyor valla.Sanki ne anlıyorsa :18:

birde ikinci ayda yaptırdığımız verem aşısı kabuk tutmadı,sinek ısırığı gibi duruyor hala o normalmidir sevgili forum arkidişlerim :)

Canım her bebeğin gelişimi farklıdır...Seninki başını tutar ama ellerinden tutunca kalkmaz,benimki ellerini tutunca kalkar ama daha başını tutamaz...Zamanla öğrenecekler herşeyi annesi...

Aşı yeri bizim yeni kabuk bağladı...Sizinkide birkaç haftaya kabuk bağlayacaktır.

birde ikinci ayda yaptırdığımız verem aşısı kabuk tutmadı,sinek ısırığı gibi duruyor hala o normalmidir sevgili forum arkidişlerim :)

Canım her bebeğin gelişimi farklıdır...Seninki başını tutar ama ellerinden tutunca kalkmaz,benimki ellerini tutunca kalkar ama daha başını tutamaz...Zamanla öğrenecekler herşeyi annesi...

Aşı yeri bizim yeni kabuk bağladı...Sizinkide birkaç haftaya kabuk bağlayacaktır.

Cok sey birikti icimde
Hamileligimin sin ayinda yedigim tokattan
Ailesinin ettigi laflara seyirci kalmasina kadar
Ailesi disinda ettigimiz tartismalar tipik evlilik tartismalari olur
Ama artik bardak doldu
Oyle pismanim ki canimdan vazgecmeyi duusndugum icin
Sirf onu acitmak icin
Evladim bana oyle alismis ki babasinda hic durmadi
Yuzum asik da olsa yanimda olmak istedi
Bugun gidecektik esim razi olmadi
Ayni sehirde olacagiz ama ben ve oglum bir sure otelde kalacagiz
Isin garibi hicbir eksigimiz yok
Evimiz arabamiz kirada evimiz meslegimiz evladimiz
Rabbime sonsuz sukurler olsun
Ama esimle o kadar baskalastik ki
Ailesiyle yasanan tartismalar bizi savurdu resmen
Ve isin kotusu esimi cok seviyorum
Bize gereken degeri gostermesi bizi ne kadar sevdigini anlamasi icin gidiyorum

zeynepyus, herşeyin bir anda değişmesi eşine olan güveni yitirmene sebep olmuş, bir de kv de bayramı geçirmek seni iyice bunaltmış olmalı, bi kaç gün ayrı geçirmeniz ikinize de iyi gelecektir, sakin olmaya çalış, çünkü böyle zamanlarda alınan kararlar doğru kararlar olmaz, kendini toparla, paylaşmak istediğin, içini dökmek istediğin bir şey varsa anlat, ama sakın acil ve bir anda verilmiş kararlar alma

Sagol cnm hic kizar miyim dogru diyorsun biraz siyah beyazciyim
Ben bugune dek ne alacaksak ya da yapacaksak en guzeli olsun diye didindim
Ayni ozeni esimden de bekledim ama ailsei simarta simarta iyice dusuncesizlestirdi onu
Bizsiz kalinca anlar diye dusunuyorum
Onsuz kalmayi hic istemesem de
Bir yandan gul gibi evladiniz var sineye.cek sukret diyorum
Bir yandan da bir kere git burnu surtsun...

Huff abdest alip tovbe ve sukur etmeliyim kalkamiyorum

ZeynepYUS canım şuan bütün yaşadıklarının bir patlaması bu tepkin...Tatil tuzu biberi biliyorum...Her tartışmanızda haklı dahi olsan hatayı kendinde arayıp barışmasını bildin,alttan aldın ve her seferinde barış elini uzattın...Çok da güzel yaptın evet ama artık insan bir noktadan sonra aynı anlayışı karşı taraftanda göremeyince pes ediyor.
Çok üzüldüm gerçekten durumunu okuyunca...Umarım bu otel tatili barış için iyi bir seçim olur...
Sıkıntılandıkca gel bize yaz ve lütfen."Ölüm"gibi bizlerin elinde olmayan şeyleri düşünme..Şeytanın vesveselerine esir olma..
Herşey çok güzel olacak Allahın izni ile..

oglusum babasina ima eder gibi bana bakip bakip gulucukler sacarak uyudu. Bende odama cekildim abdest almak icin ilham bekliyorum. Aglamakan sesim gitti gozlerim sis. Bir evden kadin gidince meger hic duzen kalmiyormus. Sabahtan beri sadece omeri emzirmeye geldim ve de durmayinca sakinlestirmeye. Yemek yok camasirlar askida ev dagilmis. Onu birkac gun bu duzensizlikte birakmak istiyorum. Ben evlendigimizden beri herseyle ilgilenirken o rahata fazla alisti galiba. Ev alana kadar bir suru ev baktik benim zorumla gezi bunu da kacirmak uzereydik onun yuzunden. Kredi icin 9aylik hamileyken ben gezdim banka banka. Hele evlenmemiz... Yeni bozulmustu nisanim. Onunla tanistim. Deli gibi sevdim. Ailemi ikna edene kadar ugrastim. Deger diye dusunuyordum hep. Neyse kizlar ben bu gece sizi de sikmayayim hepinizi opuyorum

hamilelikti, doğumdu, hazırlıktı, lohusalıktı, aileydi, misafirdi, ramazandı, bayramdı, sıcaktı, süttü, gazdı derken kendimizden geçtik, kolay değil zaten hormonlar ayakta, e bizimki de can, zaman zaman iflas ediyo, önemli olan çabuk toparlamak, ben kolik sancısının olduğu zamanlar resmen çocuğuma karşı kriz zamanlarında üvey anne gibi davranıyodum elimden hiç bir şey gelmeyince yitiriyodum sanki annelik duygularımı, sonra aklım başına geldi de o kriz zamanlarında kuzumu sadece bi şekilde avutmam gerektiğini anladım, şükürler olsun şimdi diş huysuzluğu ile uğraşıyorum ama biliyorum geçicek tek yapmam gereken onu huzursuz zamanlarında avutmak ve ona yardım etmek, geçicek zeynep zamanda gelip geçicek şimdi kimimizin evladı 3 aylık kimimizin evladı 4 aylık oldu bi bakmışız üniversite sınavına giriyorlar, o yüzden geçecek bu zamanı mutlu geçirmeye bakalım kimse keyfimizi kaçırmasın bizden ve evlatlarımızdan değerli kimse yok

zeynepcim tabi birden arabaya atlayıp ölmeyi düşünme filan deyince bizler de noluyor yaw dedik. anladığım kadarıyla birşeyler birikmiş. ben de lütfen bana kızma diyerek başlayacağım kusura bakma. bence herşeyin yolunda gitmesine,herşeyin mükemmel olmasına,şımartılmaya v.b. o kadar alışmışsınki en ufak bir beklentin gerçekleşmediğinde çok büyük hayal kırıklılığı yaşayıp haddinden fazla tepki verebiliyorsun. benim anladığım bu. ve bence çok tehlikeli bir durum.böyle davranışlar ani boşluklar yaşamana, ani travmalara sebeb olur.

her zaman herşeyin mükemmel,sıkıntısız,istediğin ya da hayal ettiğin gibi olmasını beklememelisin. çünkü her erkek (ya da erkek kadın diye ayırmaya bile gerek yok) her insan mutlaka birgün bu beklentilerini boşa çıkaracaktır. bazen şartlar, bazen psikolojik durum,bazen 3.şahıslar v.b. herşey buna etken olabilir. böyle durumlar da hemen kendini kahretmek yerine düşünüp süzgeçten geçirmek, işin içinden çıkamıyorsan da karşındakini ve ya karşılaştığın olayı gözlemlemek gerekir.

benim bugüne kadar gözlemlediğim çok mükemmel birlikteliklerin yıkımlarının da büyük olduğudur.o yüzden zeynepcim senin gibi zeki,dirayetli ve aklı başında bir kadın hertürlü olumsuzluğun üstesinden gelecektir diye düşünüyorum. otel motel,yalnız kalmak filan bunlardan vazgeç çünkü bunu yapmanı gerektirecek bişi yok. hemen evine dön. istemiyorsan birkaç gün eşine ters davranır ya da iletişim kurmaksızın yaşarsın ama lütfen (çok sıradışı bişi olmadıkça) evini terk etme. hele evladını katiyyen yalnız bırakma.

içinden ne çok biliyor bunlar diye geçirebilirsin.kızabilirsin.saçmalık diyebilirsin.benim için sorun değil. burada artık o kadar güçlü bağlar kurulmaya başlandı ki insan dostuyla konuşurmuş gibi düşüncelerini,tecrübelerini,yaşadıklarını,sevinçlerini,kızgınlıklarını v.b. paylaşabiliyor.

yazılanları okuyunca düşündüm ki hemen herkesin binbir çeşit derdi var kiminin daha büyük daha zor
bazen kv (ki doğumdan sonra ben de yaşadım) bazen eş...ama şükürler olsun bebeklerimizde çok ciddi sıkıntılar yaşamadık görmedik
benim annemin ilk çocuğu yani abim engelli premature doğum ve o zamanlar bugünün imkanları yok tabi
ikinci çocuğu ise kırkı çıkmadan menenjit geçirince o da engelli bir düşünün..üç yılda iki engelli çocuğunuz olmuş.otuz beş yıldır iki bebeği var. şükredelim halimize elimizdekilere
biliyorum bazen zor hatta imkansız.Allah hepimizin yardımcısı olsun ama inşalllah eşleriyle sorun yaşayanların daha çok yardımcısı olsun...
turuncu oyun halısı için kabul ettiklerini söylemiştim ama sanırım o mesajı görmedin

zeynepYUS canım allah yardımcın olsun, kendınde soylemıssın maddı her olanaga sahıpsın en buyuk zengınlık olan yavrun var ve sağlığında yerınde olduğuna göre birde eşine olan aşkınla çözülmeyecek hiçbir sorun yok oyuzden herşey yoluna girecektir inşallah...buarada benim kızımın adıda zeynep ada bu yuzden bir kat daha etkilendim sanırım uzuntunden ve butun arkadaslar gıbı canigönülden çok çok iyi olmanı diliyorum canım hepimiz birbirimiz içinde dua edelim inş

CANIM benim lutfen sakın ol. Bunlar nasil düşünceler boyle hic yakışmıyor dünyalar güzeli bir anneye. Bizlerartik onlar icin yasiyacaz. Biz iyi olalım ki onlarda mutlu ve huzurlu bir birey olsunlar. Bugünlerde geçecek emin ol.

canım kesinlikle kızmam Allah razı olsun
eşimi kötülercesine herşeyi yazmak istemiyorum
o kadar fazla şey yaşandı ki
biz severek evlendik ama ailesi işin içine girince hep çıkmaza girdik
eşim elini eteğini çekti beni sorunlarla başbaşa bıraktı
oğluna aşırı ilgili olan bir adam oğlunun annesine nasıl böyle ilgisiz davranır aklım almıyor
ben onunla evlenebilmek için birçok sıkıntıya göğüs gerdim
çok şükür ailem de öz oğlumuz olsa bu kadar sevemezdik diyor
ama sıra bana gelince adamın dili bağlanıyor sanki
ben hamileyken tokat yedim ve o günden beri hep ona şans verdim
artık beni tüketmek üzere farkında değil
ölmeyi düşünmek büyük hata
rabbimden umudumu kesmiyorum hiçbir zaman
ağlaya ağlaya düşüne düşüne onu cezalandırmak istedim
rabbim korudu o halde araba kullandım saatlerce
eve girip onun kayıtsız haline dayanamadığımdan oğlum uyandığında aramasını döneceğimi söyledim ve birkaç kere bu şekilde gidip geldim
çok büyük bir hata ettim farkındayım
aklımdan bile geçirmemem gerekirdi
gül gibi evladım varken hele
af dilemem lazım sosuz teşekkğr etmem lazım...

ya kızlar biri bana yadım etsin şu cc işini anlamadım sizinkiler ne kadar içiyorlar

canım ben işe başladığımdan sağdığım sütü biberonla içiyor kızım ve 2-3 saatte bir 100 cc içiyor iştasız olduğunda da 60-70 cc içiyor doktorumuz 100 cc içtiğinde tamamdır her öğününde enazından demişti benım bılgım bukadar canım umarım yardımcı olabilmişimdir

dediğin gibi
tatil tuzu biberi
mevlidden beri hergün ufak ufak birikiyordu zaten
herşeye rağmen ailesi ailemdir dedim gittim kaldım torunlarını kucaklarına verdim ben iş yaptım ama bakmakla görmek başka şeylermiş şim onun için yaptıklarımı görmüyor artık
basireti bağlanmış gibi
Allahım affetsin beni
ciddi ciddi düşünmedim aslına bakarsan. öleyim de kurtulayım deyiverir ya insan o hesap.
çok kötüyüm turuncu. oğlum varken nasıl bu kadar yıpratabildim kendimi.
o bana en büyük umut olmalı halbuki..

delice af dilemem lazım yerimden kalkamıyorum

Allah iyiligine versin Ne ettin guzelim saclarina Neyse yeni sac modelinini gule gule kullan cnm ..Aslinda belkide en iyisi bu , benimde cok dokuluyor ama cesaret edemiyorum:26:

Valla bende cesaret edemiyordum ama esim dökülen saçlarımı görünce en o cesaretlendirdi beni. Amannnn kökü bizde yaaa yine uzatırız ne olacak ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…