Oglum aglarsa duymamak icin kulaklik taktim ve muzigi sonuna kadar actim
Sutu hazir biberonu steril
Kapimi kilitledimyatakta bombos uzaniyorum
Psikolojim altust oldu
Biz ki cevremizde parmakla gosterilen bir cift... Cifttik... Hala oyle miyiz diye sorgulayacagim bikana kadar...
4gunluk tatilimiz vardi
Esimin guzel bir tatil ayarlamasina engel olan neydi dusunecegim.
Psikolojim darmadagin....
kusura bakma turuncu gün içerisinde pek giremiyorum.6-9 ay aldım düğünümüzde ayın 26 altısında bide kurban bayramında giydirmeyi düşünüyorum.işe dönüşten bahseden arkadaşlar mecburuz benimde eşim evi satalım ücretsiz izin al diyor ama ben ileride bebğime iyi bir eğitim vermek istiyorum.bende kasım da başlayacağım inş. tek tesellim allahın izniyle annemin gelecek olması yoksa ne yapardım bilmiyorum.
bu arada bebeğinizle televizyon izliyormusunuz bütün vaktimizi oturma odasında geçiriyoruz doğal olarak tv açık oluyor sizin görüşleriniz neler merak ediyorum
Kod:
merhaba kızlar.
benim kızım 24 mayıs doğumlu,yani 3 ay 1 haftalık oluyor.aslında ikinci kızım ama yinede unutmuşum bazı şeyleri.mesela ellerinden tutup çektiğimde başını kaldırmıyor hala,kucakta başını tutuyor ama süper olmasada.geçmi kaldık yoksa normalmidir ?
birde ikinci ayda yaptırdığımız verem aşısı kabuk tutmadı,sinek ısırığı gibi duruyor hala o normalmidir sevgili forum arkidişlerim :)
Kod:
merhaba kızlar.
benim kızım 24 mayıs doğumlu,yani 3 ay 1 haftalık oluyor.aslında ikinci kızım ama yinede unutmuşum bazı şeyleri.mesela ellerinden tutup çektiğimde başını kaldırmıyor hala,kucakta başını tutuyor ama süper olmasada.geçmi kaldık yoksa normalmidir ?
birde ikinci ayda yaptırdığımız verem aşısı kabuk tutmadı,sinek ısırığı gibi duruyor hala o normalmidir sevgili forum arkidişlerim :)
Sorun gercekten tatile gidememek mi.
Umarim kirmam ama son yazilarindan anladigim kadariyla sana gore karsindaki ya iyi ya kotu, esin kv bebisin hatta kendin.. bu durum
Seni ve aileni olumsuz etkiler, hayatta hersey siyah beyaz degil, olumsuzluklar yasayacagiz ki olumlularin kiymetini anlayalim. Fark ettigim bir seyi paylasmak istedim, lutfen sinirliyken ve bedenimiz hormonlarimiz degisim halindeyken ani kararlar vermeyelim
zeynepyus, herşeyin bir anda değişmesi eşine olan güveni yitirmene sebep olmuş, bir de kv de bayramı geçirmek seni iyice bunaltmış olmalı, bi kaç gün ayrı geçirmeniz ikinize de iyi gelecektir, sakin olmaya çalış, çünkü böyle zamanlarda alınan kararlar doğru kararlar olmaz, kendini toparla, paylaşmak istediğin, içini dökmek istediğin bir şey varsa anlat, ama sakın acil ve bir anda verilmiş kararlar alma
Asi bizde 2haftadir kabuklu sizinki de kabuklasir yakinda
Oturttugumda belini tutuyor ama kafa cabuk yoruluyor
Senin minisin icin de acele etme normal
Eve geldim esyalarimizi toparladim otelden yer ayirt ettim yarin oglumla basbasa gidecegiz
Sabahlara kadar tovbe etmem lazim
Arabani eline verecegim diye haykirdim
Oyle pismanim ki
Rabbim kazasiz gunler gostersin beni ofkemden kurtarsin
Esimden vazgecemedim belki hala ama bir sure ayri kalmayi dusunuyorum
Rabbim yardimcimiz olsun
Cok sey birikti icimde
Hamileligimin sin ayinda yedigim tokattan
Ailesinin ettigi laflara seyirci kalmasina kadar
Ailesi disinda ettigimiz tartismalar tipik evlilik tartismalari olur
Ama artik bardak doldu
Oyle pismanim ki canimdan vazgecmeyi duusndugum icin
Sirf onu acitmak icin
Evladim bana oyle alismis ki babasinda hic durmadi
Yuzum asik da olsa yanimda olmak istedi
Bugun gidecektik esim razi olmadi
Ayni sehirde olacagiz ama ben ve oglum bir sure otelde kalacagiz
Isin garibi hicbir eksigimiz yok
Evimiz arabamiz kirada evimiz meslegimiz evladimiz
Rabbime sonsuz sukurler olsun
Ama esimle o kadar baskalastik ki
Ailesiyle yasanan tartismalar bizi savurdu resmen
Ve isin kotusu esimi cok seviyorum
Bize gereken degeri gostermesi bizi ne kadar sevdigini anlamasi icin gidiyorum
ya kızlar biri bana yadım etsin şu cc işini anlamadım sizinkiler ne kadar içiyorlar
arabayi aldimbos bir duvara. Carpip olmek istedim. Deli gibi kullandim. Kenara cektim af diliyorum simdi. Esime telefonda butun kirginligimi kustum.arabani da beni de goremiceksin dedim.dagilldim ben toparlanamiyorum..gul gibi yavrum var rabbimin gucune gitmez mi? Korkuyorum cok kotuyum
zeynepcim tabi birden arabaya atlayıp ölmeyi düşünme filan deyince bizler de noluyor yaw dedik. anladığım kadarıyla birşeyler birikmiş. ben de lütfen bana kızma diyerek başlayacağım kusura bakma. bence herşeyin yolunda gitmesine,herşeyin mükemmel olmasına,şımartılmaya v.b. o kadar alışmışsınki en ufak bir beklentin gerçekleşmediğinde çok büyük hayal kırıklılığı yaşayıp haddinden fazla tepki verebiliyorsun. benim anladığım bu. ve bence çok tehlikeli bir durum.böyle davranışlar ani boşluklar yaşamana, ani travmalara sebeb olur.
her zaman herşeyin mükemmel,sıkıntısız,istediğin ya da hayal ettiğin gibi olmasını beklememelisin. çünkü her erkek (ya da erkek kadın diye ayırmaya bile gerek yok) her insan mutlaka birgün bu beklentilerini boşa çıkaracaktır. bazen şartlar, bazen psikolojik durum,bazen 3.şahıslar v.b. herşey buna etken olabilir. böyle durumlar da hemen kendini kahretmek yerine düşünüp süzgeçten geçirmek, işin içinden çıkamıyorsan da karşındakini ve ya karşılaştığın olayı gözlemlemek gerekir.
benim bugüne kadar gözlemlediğim çok mükemmel birlikteliklerin yıkımlarının da büyük olduğudur.o yüzden zeynepcim senin gibi zeki,dirayetli ve aklı başında bir kadın hertürlü olumsuzluğun üstesinden gelecektir diye düşünüyorum. otel motel,yalnız kalmak filan bunlardan vazgeç çünkü bunu yapmanı gerektirecek bişi yok. hemen evine dön. istemiyorsan birkaç gün eşine ters davranır ya da iletişim kurmaksızın yaşarsın ama lütfen (çok sıradışı bişi olmadıkça) evini terk etme. hele evladını katiyyen yalnız bırakma.
içinden ne çok biliyor bunlar diye geçirebilirsin.kızabilirsin.saçmalık diyebilirsin.benim için sorun değil. burada artık o kadar güçlü bağlar kurulmaya başlandı ki insan dostuyla konuşurmuş gibi düşüncelerini,tecrübelerini,yaşadıklarını,sevinçlerini,kızgınlıklarını v.b. paylaşabiliyor.
ya kızlar biri bana yadım etsin şu cc işini anlamadım sizinkiler ne kadar içiyorlar
ZeynepYUS canım şuan bütün yaşadıklarının bir patlaması bu tepkin...Tatil tuzu biberi biliyorum...Her tartışmanızda haklı dahi olsan hatayı kendinde arayıp barışmasını bildin,alttan aldın ve her seferinde barış elini uzattın...Çok da güzel yaptın evet ama artık insan bir noktadan sonra aynı anlayışı karşı taraftanda göremeyince pes ediyor.
Çok üzüldüm gerçekten durumunu okuyunca...Umarım bu otel tatili barış için iyi bir seçim olur...
Sıkıntılandıkca gel bize yaz ve lütfen."Ölüm"gibi bizlerin elinde olmayan şeyleri düşünme..Şeytanın vesveselerine esir olma..
Herşey çok güzel olacak Allahın izni ile..
Allah iyiligine versinNe ettin guzelim saclarina Neyse yeni sac modelinini gule gule kullan cnm ..Aslinda belkide en iyisi bu , benimde cok dokuluyor ama cesaret edemiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?