arkadaşlar geçende sordum cevap alamadım ama, 2. ayda bebeklerinize koldan yapılan aşının durumu nasıl? bizim sol kol kocaman sivilce gibi oldu, daha irin toplamadı. sizinkiler ne durumda. 4. ayda olan arkadaşlar kuruma dökülme var mı?[/QUOTE
biizm aşımız da sinek ısırığı gibi, biraz da sanki kabuk bağlamaya başladı...
slm kızlar bizde sonunda evimizdeyiz
2 gündür temizlikle uğraşıyorum
cam kapı dolaplar sil süpür derken anca bitti ama bende bittim
ek gıdaya gecen arkadaşlar ben az cok tecrübemi paylaşmak istiyorum sizlerle belki faydası olur
sabahları cok acık çaya bir cicibebe az peynir az ekmek içi bir çay kaşıgıda reçelin sulu yerinden koyun verin
öğlen sebze çorbası yapın içinede pirinç yada bulgur atın haşlayın hepsini beraberce ince bir süzgecten gecirin cok az yağ ve tuzla bunu corba yapın
ikindide meyveli yoğurt yapın verin ev yapımı danonelerden kaşık mamalarından uzak durun ne kadar katkısız yazsada saglık değiller
yatmadan öncede küçük bir kase pirinç unu yapın verin yiğenime cok bakmıştım ordan bu tecrübelerim inş. faydası olur sizler içinde
bende 5 ayı bitince bu yazdıklarımı uyguluycam inş.
mrh cnm kayseri acı badem hastanesine götürdün galiba kayrayı sizin dr geçen yok dediler izinde demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bizim dr mustafa gögebakan acaba onamı götürdün çünkü bize daha ne ek gıdaya başla dedi nede kan ilacına bende açıkçası sormadım saglıkocagından ek gıdaya başla dediler kan ilacına başla dediler ama dr demediği için mamaya devam ediyorum sana hangi dr dedi bizim kontrolümüz bu ayın sonunda daha
sen geçen gün anatoluima gittik deyince biz de dün artık şu çocuğu arabasına atıp dışarı çıkalım dedik, çünkü herkes arabayı sever diyodu, nerdeee benim küçük huysuzum avmye girdiğimiz andan çıktığımız ana kadar ağladı, tamam kapalı mekanı sevmedi, açık hava yapalım dedik, mudanya'yaa gittik, sahilde deniz havası alırız dedik, ama yook yine viyak viyak, hadi bi yerde balık yiyelim dedik, balık mı beni yedi ben mi balığı bilemedim eve geldiğimde eşim de ben de kolumuzu kaldıracak halimiz kalmamıştı ama bizim velet bi hayli enerjikti, şimdi bile dünün yorgunluğu üzerimde, bugün işe başlayacaktım artık yarına kaldı,kısacası evde benim oğlanla zor ama dışarıda tam bir hengame...Evet canim chicco mothercare kanz bucuruk ve toyzz shop yemek katinda karsilikli
Chiccodan 15aylik aliyorum omer anca sigiyor digerlerinden seneye 18aylik aldim sezon basi pahali oluyor diye
Pantolon riskli ama tisort daha esnek olur herhalde
sen geçen gün anatoluima gittik deyince biz de dün artık şu çocuğu arabasına atıp dışarı çıkalım dedik, çünkü herkes arabayı sever diyodu, nerdeee benim küçük huysuzum avmye girdiğimiz andan çıktığımız ana kadar ağladı, tamam kapalı mekanı sevmedi, açık hava yapalım dedik, mudanya'yaa gittik, sahilde deniz havası alırız dedik, ama yook yine viyak viyak, hadi bi yerde balık yiyelim dedik, balık mı beni yedi ben mi balığı bilemedim eve geldiğimde eşim de ben de kolumuzu kaldıracak halimiz kalmamıştı ama bizim velet bi hayli enerjikti, şimdi bile dünün yorgunluğu üzerimde bugün işe başlayacaktım artık yarına kaldı,kısacası evde benim oğlanla zor ama dışarıda tam bir hengame...
bebeklerde çaya kesinlikle karşıyım.Yerine formül mama kullanma taraftarıyım.Ekmek henüz küçük oldukları için allerji yapma riski çok yüksek.Ayrıca reçel gibi şekerli gıdaları vermeyi doru bulmuyorum.Bebeğime bulamaçlı kahvaltılar hazırlamayacağım...
Bebek tuzun ne olduğunu bilmediği için lütfen azıcık da olsa kullanmayın...Hiç yararı olmayan bir besin sonuçta.
Yoğurdu meyveli vermek yerine sade verin ki tadına alışsın.Meyveli yoğurdu sade yoğurda alıştıktan sonra yapın derim...
Yanlis anlasilmamak umuduyla soze baslamak istiyorum,burada hepimiz dogruyu ogrenmeye calisiyoruz umarim bu konuda hemfikirizdir.Cay bizim icin bile kansizlik yapan bi icecekken bebege vermeyi dogru bulmuyorum.Cicibebeler bi donem cok populerdi ama gereksiz karbinhidrat deposu gibi geliyor.Recel daha dogrusu seker bir yasina kadar bebeklere verilmiyor.Bu yazdigin kahvalti menusunu cocuklugumdan hatirliyorum,bebeklere verilirken goruyordum hatta icine yumurta sarisi da koyuyolardi zavalli bebekler nasil yiyolar diye dusunuyordum.bir de bazi doktorlar degisik tatlari karistirtmiyolar,bebek ayri ayri her tadi ogrensin diye.
bebeklerde çaya kesinlikle karşıyım.Yerine formül mama kullanma taraftarıyım.Ekmek henüz küçük oldukları için allerji yapma riski çok yüksek.Ayrıca reçel gibi şekerli gıdaları vermeyi doru bulmuyorum.Bebeğime bulamaçlı kahvaltılar hazırlamayacağım...
Bebek tuzun ne olduğunu bilmediği için lütfen azıcık da olsa kullanmayın...Hiç yararı olmayan bir besin sonuçta.
Yoğurdu meyveli vermek yerine sade verin ki tadına alışsın.Meyveli yoğurdu sade yoğurda alıştıktan sonra yapın derim...
Eki Görüntüle 501830sabahin 6sindan beri oyun oynuyoruz sonunda pes etti ben de ettim hemen uyumak istiyorumm!
Ciddi misin ya arabayi seviyorlar genelde ama bak sen su yaramazaaa
Bizimki arac koltugunu arabasina takinca sevmiyordu diger buyuk govdesini taktik sirtini da hafif oturur duruma getirdik etrafa bakinarak oyalandi
Ama bir kapalicarsi maceram var dillere destan
O dukkanlarin agzi olsa da konussa avaz avaz inletti carsiyi en son bebeler sarayina attim kendimi ve kameralara ragmen emzirdim
merhaba anneler bende mayıs annesiyim sık sık nete girip yazdıklarınızı okuyorum yavrum izin verdiği sürece
tüm mayıs annelerine günaydınn..çok şükür bizde artık aranıza katılabildik..evimize geleli 10 gün falan oldu ama hastalıklarla boğuştuk..geldikten bi gün sonra benim bıcırık ateşlendi 3 gün sürdü ateşi 40 lara kadar çıktı iştahı gitti sürekli emmeyi reddetti daha yeni yeni emmeye başladı bu ay kilo alımı çok düşüktam bebeğim düzeldi derken benim bel rahatsızlığım başladı tam bi işkenceydi oğluşu emziremedim bile ağrısından bi kaç kez ağlaya ağlaya denedim ama başaramadım yatarak emzirmeyi denedim o kabul etmedi..sağacak kadarda sütüm olmadığı için mecburen mamaya başladım bebişlerimiz sağlıklı olsunda mamaymış,kiloymuş hiç önemli değil..BİYOLOG eşinin dövmesini çok beğendim söylemeden geçemiycem..ZEYNEPYUS oğlunun boyuna kilosuna maşallah diyorum ve sabah ilk sayfayı açar açmaz Ömer le karşılaştım niyeti bozdum ben Ömerin ellerini kollarını ve suratını yemek istiyorum çok tatlı çoookkk bu arada 4. ay aşıları beni korkuttu Tarık Buğra daha yeni düzelmişken inş tekrar ateşlenmez..bi arkadaşımız ek besin listesi yazmıştı onu okurken böyle kaldım canım burda hepimiz birbirimizden bi şeyler öğreniyoruz tepkimi yanlış anlamazsın inş..lütfen bebeğine reçel,tuz,çay faydası olmayan şeyleri verme..ben ek gıdaya sebze püresiyle başlamayı düşünüyorum öncelikte bu tatlara alışsın..güzel tatlarla başlarsam diğerlerini reddeder..yeğenlerimden biliyorum..yoğurdu kendi mayaladığım sade yoğurdu yediricem ilk önce daha sonra içine meyce ekliycem..yumurtayı,peyniri herşeyi ayrı ayrı yediricem tatlarına ayrı ayrı alışsın..peynir olarak keçi peyniri yada tuzsuz lor kullanmayı düşünüyorum..bi kaç gün önce kaşık mama vermeyi düşündüm ama sonrasında vazgeçtim onları görünce benim bile içim gidiyo ballı irmikli,sütlü pirinçli falan eminim ki Tarık Buğra bayılarak yer onları o yüzden öncelikli sıralamamda kaşık mamalarıda yok öncelikle sebze püresinde karar verdim:)...geçmişede hiç bakamadım neler olmuş ben yokken bilmiyorum sadece bi kaç sayfa önlere gidebildim..belimde tam anlamıyla iyileşmedi napıcam böyle doktor fıtıktan şüphelendi emar sonucunu bekliyoruz bakalım ne çıkıcak..canım o kadar acıyo ki ben yine döndüm dolaştım bel ağrılarıma geldim oğlumla hepinizi öptükkk
Eki Görüntüle 501830sabahin 6sindan beri oyun oynuyoruz sonunda pes etti ben de ettim hemen uyumak istiyorumm!
araç koltuğunda gezdirdik acaba ondan mı sevmedi,zaten araç koltuğunda oturmayı pek sevmiyo, haklısın bi de öyle deneyelim bakalım, 3 aylık olduk daha ilk defa çıktık arabasıyla hadi biraz büyüsün de öyle çıkalım diye diye benim oğlan ev erkeği oldu iyi mi
canım yusuf ömerin çokk talı maşallah ona annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?