canlar tünaydın hepinize..
ZEYNEPYUS oğlun ne kadar tatlı maşallah.allah nazarlardan esirgesin. artık uyumalarıda çok tatlı yan, düz, yüzüstü derken insan bakmaya doyamıor kaldıki öpmeye yemeye diymi bnm yerimede kocaman öp kollarından
kızlar bgn moralsiz bir gün geçiriyorum. cuma günü sağlık ocağına gitmiştik ve 400 gr aldığnı öğrenmiştik. bu ay dr. değiştirdim randevumda bgndü. belkide tartıda sorun vardır diye gittim neyse.. cumadan bu yana insan 10 gr dahi almazmı? kilosu yine aynı çıktı. boyu 66 çıktı kızımın gayet iyi. dr. haftaya salı tekrar gel kilo almamışsa çözümüne bakıcaz dedi. yani mama(
yanlış anlaşılmasın burda birsürü mama veren arkadaşımız var, ben bi anda böyle olmasına üzüldüm. ilk ay 1200 gr alı, 2. ay 900, 3.ay 400!! bianda böyle nasılda düştü? dr az dedi alt sınırımız 600 gr olmalı ayda dedi.
bi ay düşük aldı die hemen mamaya geçilirmi? dr. değilim tabiki bilemem ama mamaya başlayıncada memeyi unutur istemez diorum. Fredoom06 arkadaşımız elevit alın demişti yanlış hatırlamıosam onu deneyim birde.
kaynanamda dediki çocuk aç olsa ağlar durmaz demekki doyuyo ama sütün vitaminsiz!!!!!! iyce cnm sıkıldı..
Kızlar size bir sorum olacak. Ben 40 günlük rapor hakkımı kullandıktan sonra heyet raporu almayı düşünüyorum(Tabii alabilirsem!) Fakat heyet raporunu kendi bulunduğum şehirden değil de başka şehirden almam mümkün mü? Ben raporu geçireceğin adresi orda gösterirsen sorun olmaz diye biliyorum ama emin değilim. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
rozarayme merhaba benimde 14 mayıslı bir oğlum var.geçenlerde sormuştum bizimle aynı gün doğumlu varmı diye.sevindim.diş için erken değilmi senin bebeğin erkenci galiba.biz şuan 6200kg 58 cm boyundayız benim oğluş dönemiyor seninki dönebiliyormu.
Kızlar size bir sorum olacak. Ben 40 günlük rapor hakkımı kullandıktan sonra heyet raporu almayı düşünüyorum(Tabii alabilirsem!) Fakat heyet raporunu kendi bulunduğum şehirden değil de başka şehirden almam mümkün mü? Ben raporu geçireceğin adresi orda gösterirsen sorun olmaz diye biliyorum ama emin değilim. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
merhabalar bende mayıs annesiyim 14 mayıs doğumlu oğlum var. Diş durumlarınız nasıl? Biz galiba diş çıkarıyoruz. Durduk yerde ateşi falan çıkıyor. Hele damakları öyle bir şiş ki. Birde ağzına bişey geldiğinde çok fena ısırıyor hırsla. Ha bide uyku düzeni bozuldu birdenbire 8 e kadar zor dayanan çocuk şimdi 11 de ancak gece uykusuna geçiyor. Benzer şeyler yaşayan var mı arkadaşlar? merak ettim
siyahlale senin regl ne oldu hiçbişey demedin yoksa tekrar 2013 mayıs anneleri topigindemisin
canım mustafa beyin randevuları dolu olduğu için mahmut beye götürdüm mecburen.
Ek gıdaya başlamamı ise serap hanım istedi.Her ay dzenli takip ettiği için kilo alımını çok düşük buldu.Mshmut bey de kilo alımını düşük buldu ama o mama ile devam etmemizi önerdi.
dilekmete içinden ne geliyorsa onu yap ece de geçen ay az aldı muhtemelen bu ay da az alacak ama ece o kadar hareketli o kadar güçlü o kadar akıllı tepkiler veriyor ki mamaya gerek görmüyorum çocuk sağlıklı sonuçta varsın tombul olmasın canı sağolsun. öyle mücadele ediyorum ki sütümü içsin diye gittiği yere kadar zorlucamevet dimi öyledi hatta soğum tarihleri bile aynı nerdeyse benmki 25 mayısvalla demekki bu sürü çocuklar böyle oluyo mama konusunda da doktorlar mama markası verince sinir oluyorum bende anlaşmaları var diye düşünüyorum. dediğmi gibi 4 aya bişey kalmadı ufak ufak pirinç unu mamasına başlycam ben bi ay sonra alışşsın diye. bizim bi tanıdık vardı 1 yıl boyunca sütü yetiyo diye hiç bişy vermedi ek olarak cocuk büyüdü ama annesi çok zorlanıyo büyük adam gib yemek şeçiyo resmen
Evett OĞLUŞUM bugün 4. Ayına girdi yarında kontrolumuz ve asımız var bakalım yarın nasil geçecek. Tv izlettirme konusuna gelince valla bizimkide arada bakıyor ama sıkılıyor hemen. Hem gecen aklıma geldi balkonda oglusuma trafikte gecen arabaları izleyltiyirdum aklıma takıldı bunun Tv'den neyi eksik trafiğide meraklı meraklı izliyor bizim oğluş.
Merhaba arkadaşlar ben geldim.Yorucu,üzücü,yıpratıcı bir haftadan sonra eve döndüm.Anneannemi çoook özleyeceğim,nur içinde yatsın.MEKANI CENNET OLSUN ,Allah kalanlara sabır versin özellikle anneme...
Normalde çalışmam gerekir fakat rapor aldım ve evdeyim,kızımın beslenme probleminden ötürü bir süre daha evde olucam.
Bayram tatili maceramı da anlatırım sonra özellikle şu cadı kaynanayı...
Ek besinle ilgili görüşler açılmış,şunu söyleyeyim 1 yaşına kadar yumurta sarısı,bal yasak.Tuzdan da uzak tutmamız gerekiyor çocuklarımızı.
Arkadaşlar anneannemle ilgili dualarınız için çoooook teşekkür ederim
Kızımı besleyeyim döneceğim gene,sevgiler...
40 günlük raporu parça parçamı kullancaksın..nasıl yapcan..ben bugün aile hekiminden 5 gün aldım..cumaya kadar...doktor işe başladıktan sonra ikinci raporu verebileceğini söyledi..nasıl olcak ben anlamadım ama..bide bu aile hekimi kaç gün rapor verebiliyor... bilgisi olan var mı...
başka şehirden heyetini alabilirsin problem olmaz...birçok arkadaşım öyle yaptı...inşallah alırsın da bebeğinle daha fazla vakit geçirirsin...
ben seminer dönemimde şimdi rapor alcm ama okul açılınca başlayacağım...
tv beyin neronlarını öldürüyor, arabalar ise beyin motor sistemini çalıştırıyor..
Önceden tek hekimden 20 gün rapor alınabiliyordu ama değişiklikle tek hekimden en fazla 10 gün rapor alınabiliyor. Eğer raporda kontrol muayenesi öngörülmüş ise kontrol muayenesi sonrasında aynı hekim 10 gün daha rapor verebiliyor. Aile hekimleri de bu kapsama dahil. Ben bu hafta bebeğimle seminere gidiyorum o uyuyor genelde zaten. Haftaya da 10 günlük rapor alıcam. Parça parça 40 günü tamamladıktan sonra heyet almaya çalışacağım(İnşallah alabilirim). Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?