kızlar nette okuduğuma göre anneleri regl olan bebekler emmeyi reddedebilirlermiş ben de bugün ilk defa 4-5 damla kahverengi lekelenmem oldu ama devamı gelmedi acaba ondan emmek istemeyebilirmi geceleri uykusunda emiyor bende habire emzirip duruyorum gece ece iyi mi yapıyorum ki?
bunu ilk defa duyuyorum bibilgim yok ama bzimkide uykulu daha güzel emiorkızlar nette okuduğuma göre anneleri regl olan bebekler emmeyi reddedebilirlermiş ben de bugün ilk defa 4-5 damla kahverengi lekelenmem oldu ama devamı gelmedi acaba ondan emmek istemeyebilirmi geceleri uykusunda emiyor bende habire emzirip duruyorum gece ece iyi mi yapıyorum ki?
kızlar nette okuduğuma göre anneleri regl olan bebekler emmeyi reddedebilirlermiş ben de bugün ilk defa 4-5 damla kahverengi lekelenmem oldu ama devamı gelmedi acaba ondan emmek istemeyebilirmi geceleri uykusunda emiyor bende habire emzirip duruyorum gece ece iyi mi yapıyorum ki?
yavrucanlar herkeze tünaydııınnn...
bi sorum olacak.. bnm kız hep soluna yatmaktan kafasının orası yassılaştı. kafasının arkasına beline boynuna desteklermi koymadım, sağ tarafına dikkatini çekicek sesli oyuncaklar.... yok dönmüyo. gece uyurken çeviriorum bi tek, bi müddet sonra tekrar sola çevirio. kızımın kafası böylemi kalır, yoksa dahamı düzleşir. yoksa büyüdükçe düzelirmi bi fikri olan varmı? çok üzülüorum yaaa:26:
var ya biyologcum ne cakalsın aradan onumu buldun valla 2.ci bebek fikri basta cok uzaktı burda söyledim ama 1sene dolsun bi hele bakaruk yani şimdi büyük konusmıyım cnkü kalırım falan biz en iyisi haberleşelim hepimiz aynı ay kalmaya calısalım
kızlar ece artık emekleme öncesi sürünme turlarında:) yüzükoyunken ayaklarını karnına çekiyor popo yukarı kalkıyor sonra hoooppp önden ilerliyor önüne koyduğum şeyi alıyor. ben hem seviniyorum hem üzülüyorum çünkü harcadığı enerji ile kilo kaybı olacak yine zaten kilo aldığı da belli değil yabiyolog dövmenizi çok sevdim 2. çocuğunkini de yaparsınız da 3.-4. dersen nasıl olur bilmem:)
bi sorum olacak.. bnm kız hep soluna yatmaktan kafasının orası yassılaştı. kafasının arkasına beline boynuna desteklermi koymadım, sağ tarafına dikkatini çekicek sesli oyuncaklar.... yok dönmüyo. gece uyurken çeviriorum bi tek, bi müddet sonra tekrar sola çevirio. kızımın kafası böylemi kalır, yoksa dahamı düzleşir. yoksa büyüdükçe düzelirmi bi fikri olan varmı? çok üzülüorum yaaa:26:
Bizimki de hep sağına yatıyor canım. Gözlemlediğim kadarıyla bir çok bebek bir tarafını daha sık kullanıyor. Ben düzeleceğini düşünüyorum ama yine de çok bilgim yok canım
bir şekilde diyer tarafa yatmasını sağla, bıngıldak kapanmadan düzeltmen lazımmış. bendede çok sağına yatmıştı uyurken hep soluna cevirdim. şimdide sola fazla yatmış ara ara sağa yatırıyorum. uyurken farkettikçe çevir, çok çabuk düzeliyor zaten..
bnm kızım da hep sağ tarafına yatıyor uyurken çeviriyorum ama genleşirken yine sağına çeviriyor..bence başları büyüdükçe düzelir...
bu arada bebeklerin bıngıldakları ne zaman kapanır..?bnm kızımın emerken bıngıldağı tık tık atıyor..doktora sordum normal dedi ama sizlerin bebeklerinde oluyor mu..?
benımkıde aynen oleee sag tarafa yatıramıom yamuk kafa oldu gece ole yatırıom yastık destegıyle ama hemen donuooo nolcak bılmıommm yaa doktorumuz kızıoo hep bıze yan yatıs yastıgı alsak faydası olurmu kı
tamam canım ben yine aynı tarihlere getiririm herhalde mesela mayıs 2014 anneleri nasıl fikir
cnm onu bende sordum bellimi olur kısmet bu işler belki 3 tane olcak dedim...
onu da şöyle açıkladı sevgili sevgilim:)
2. sini sağ koluma 3. sünüde enseme yaptırırımmmm dediiiiii
nennn 5 yıldır birlikteyiz benim için bi çizik attırmadıııı
cnm dr neden kızdı sana? hep aynı tarafa yatırdığın içinmi?
bu arada nette doktorlara soru sorulabilen bi site var. oraya aynen yazdım sordum. o doktorda bana cevaben: bebekler ışık olan tarafa bakarlar 15-20 günde bir bebeği yatağının bi başına birde ayakucuna yatırın yazmış. bgnden itibaren denicem bakalım inş düzelirler.
siyahlale senin regl ne oldu hiçbişey demedin yoksa tekrar 2013 mayıs anneleri topigindemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?