2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben bebeğim 3 aylık olmasına yakın normal adet oldum hemde çok kanamalı. hormonlarım sağolsun. emmede bi problem olmadı hatta şu aralar daha fazla emiyor, bazen sadece temas etmek için oyalanıyor. bunun bi sorun olacagını sanmıyorum. lütfen gece bol bol emzir, sütün olmadığını düşünsende emzir. süt hormonları gece çalışıyormuş sabaha daha çok sütün olur..

bunu ilk defa duyuyorum bibilgim yok ama bzimkide uykulu daha güzel emior
gece emiorsa sende gece bol bol emzir ii yapıosun kesinliklle
ben sole yapıorum...............
gündüzleri bizimki emmek istemior uykusu gelince bende önce biraz sallayıp uyku moduna sokuorum sonra alıp emziriorum uykulu uykulu emior sende bunu dene istersen

Bebislerdeki konağa kesin çözüm:

Malzemeler:
1.vazelin (ben johanson babyninkini aldım)
2.konak tarağı yada bebek icin ince killi fırça
3.temiz yıkanmış fazla uzun olmayan tırnaklarınız

Uygulama:
Bebisinizin Konak olan yerlerine vazelinimizi
Sürüyoruz. 1-2 saat bekletiyoruz
Sonra nazikce fircamizla tarıyoruz
Eger fazla cikmazsa tirnagimizla konağı kaldırıp çıkartıyoruz
Sonra bir guzel banyo yaptırıyoruz.

Valla dün aksam denedim artık Konak sorunumuz kalmadı yuppppiiiii

yavrucanlar herkeze tünaydııınnn...
bi sorum olacak.. bnm kız hep soluna yatmaktan kafasının orası yassılaştı. kafasının arkasına beline boynuna desteklermi koymadım, sağ tarafına dikkatini çekicek sesli oyuncaklar.... yok dönmüyo. gece uyurken çeviriorum bi tek, bi müddet sonra tekrar sola çevirio. kızımın kafası böylemi kalır, yoksa dahamı düzleşir. yoksa büyüdükçe düzelirmi bi fikri olan varmı? çok üzülüorum yaaa:26:

Bana çok mantıklı gelmedi canım, ben 40 günlük kanamadan yaklaşık 20 gün sonra adet oldum ve kızım emiyor. Emmesinde de herhangi bir değişiklik olmadı.

Bizimki de hep sağına yatıyor canım. Gözlemlediğim kadarıyla bir çok bebek bir tarafını daha sık kullanıyor. Ben düzeleceğini düşünüyorum ama yine de çok bilgim yok canım

tamam canım ben yine aynı tarihlere getiririm herhalde mesela mayıs 2014 anneleri nasıl fikir

cnm onu bende sordum bellimi olur kısmet bu işler belki 3 tane olcak dedim...
onu da şöyle açıkladı sevgili sevgilim:)
2. sini sağ koluma 3. sünüde enseme yaptırırımmmm dediiiiii

nennn 5 yıldır birlikteyiz benim için bi çizik attırmadıııı

bir şekilde diyer tarafa yatmasını sağla, bıngıldak kapanmadan düzeltmen lazımmış. bendede çok sağına yatmıştı uyurken hep soluna cevirdim. şimdide sola fazla yatmış ara ara sağa yatırıyorum. uyurken farkettikçe çevir, çok çabuk düzeliyor zaten..

bnm kızım da hep sağ tarafına yatıyor uyurken çeviriyorum ama genleşirken yine sağına çeviriyor..bence başları büyüdükçe düzelir...

bu arada bebeklerin bıngıldakları ne zaman kapanır..?bnm kızımın emerken bıngıldağı tık tık atıyor..doktora sordum normal dedi ama sizlerin bebeklerinde oluyor mu..?

Bizimki de hep sağına yatıyor canım. Gözlemlediğim kadarıyla bir çok bebek bir tarafını daha sık kullanıyor. Ben düzeleceğini düşünüyorum ama yine de çok bilgim yok canım

zaten bi gece çevirebiliyorum bende.. gündüz zorla çevirdiğimde karnını yay gibi öne itip bağırarak ağlamaya başlıyo ama ne ağlama duyan dövüyorum zanneder..önden belli olmuyor yüzüstü yattığında, birde banyoda saçları yapışmışken çok belli.

FREEDOM06 bnm kızım zaten bıngıldağı küçük doğdu. doğum sırasında kafa kemikleri üstüste geldiği için bıngıldağı 1cm kalmıştı. daha o sorunumuz var, dr. büyüdükçe kemikler yerine oturup bıngıldak açılcak dedi. şuan hala 1 cm ne küçüldü ne büyüdü? bu kafa kemikleri bile belirgin başının bir yerinde. inşallah düzelir
ASSYSSS cnm bnm kızımın bıngıldağıda kalp gibi tık tık atıyo. bu normal diye biliyorum zaten endişe etme yani..

benımkıde aynen oleee sag tarafa yatıramıom yamuk kafa oldu gece ole yatırıom yastık destegıyle ama hemen donuooo nolcak bılmıommm yaa doktorumuz kızıoo hep bıze yan yatıs yastıgı alsak faydası olurmu kı

cnm dr neden kızdı sana? hep aynı tarafa yatırdığın içinmi?
bu arada nette doktorlara soru sorulabilen bi site var. oraya aynen yazdım sordum. o doktorda bana cevaben: bebekler ışık olan tarafa bakarlar 15-20 günde bir bebeği yatağının bi başına birde ayakucuna yatırın yazmış. bgnden itibaren denicem bakalım inş düzelirler.

cok iyi olur canım kabul ediyorum ve cizik attırmadı lafına cok güldüm yaaa

Son düzenleme:

yaa evet dıger tarafa yatırın dıoo ama olmuoo ıstee ters tarafada yatırıom ama artık ztn sırt ustu yatmak ıstıoo donmuokı hıccc

kızlar merhaba,
doktor kontrolümüzde tatlara alışması için ek gıdalar verdi. şeftali muz kayısı püresi yiyoruz. yoğurt yiyoruz. bir de bebe bisküvisi pekmezli. bisküvi haftada iki gün kahvaltı gibi. diğerleri bir-iki kaşık. işte doyumluk değil de alıştırmak içinmiş. 10gün sonra da sebze çorbası içmeye başlıycak. bunlarda sıkıntı yok ama doktorumuz üç öğün de mama takviyesi verdi artık ama bebişim asla yemiyor. üç farklı markayı denedim olmadı. kaşıkla verdim olmadı biberonla verdim olmadı. mamayı asla yediremiyorum. iyice acıksın bekledim yine olmadı. bebeği mama takviyesi alan anneler böyle bir problem yaşıdınız mıhiç?
bir de çalışmaya da başlıycam yakında. sütüm öyle çok fazla değil zaten. çalışsam da çalışmasam da sütüm yakında yetmiycek zaten, mama yemezse nolcak? aç kalır(( napabilirim, tavsiyeleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…