Teşekkürler canım cevabın için. Peki bebeğini nasıl emzireceksin işe başlayınca ve bebeğine kim bakacak?
Teşekkürler canım cevabın için. Peki bebeğini nasıl emzireceksin işe başlayınca ve bebeğine kim bakacak?
kızlar ben de seminer dönemi boyunca okula gidicem.zaten 9 da başlıyor.12:000 de bitiyor.bebişimi anneme bırakıyorum.bugün ilk denememizdi.yusuf ömer ilk kez benden 3 saat uzak kaldı.çok şükür hiç ağlamamış.annem sütümü kaşıkla vermiş pek içmemiş.
bu rapor olayını ben de çok düşündüm.seminerden sonra ben de parça parça 40 günü tamamlamayı düşünüyorum. heyet için de babam ayarlarız demişti ama internet ortamındaki duyumlarıma göre heyet raporu alan öğretmnlerin peşine düşeceklermiş sahici mi yoksa sahte mi diye.bir de acaba diyorum devleti dolandırmak igibi filan olur mu?malum evde oturucaksın ama maaşını alacaksın. biliyorum devlet bizi beşikten mezara kadar dolandırıyor ama yine de insanı düşündürüyor işte.
olmazsa en az 2 ay ücretsiz izin alayım diyorum.walla benim de kafam çok karışık...
kizlar ben cok dusundum... Bakanlik 6ay anne sutu deyip 3 ay izin veriyor ama o onlarin vicdani onlarin sorunu. Ben jinekologumdan alacagim rapordan sonra ucretsiz izin alacagim. Doktor tanidiklarim var ama sagligim yeerindeyken rapor alirsam Allah boryerden cikariverir diye korkuyorum. Belki psikiyatriden alabilirim cok bunalirsam ama esimle hesap yaptik 2ay kadar ucretsize cikabilecegim.
önemli değil cnm...bebeğime kv bakacak 15'inde geliyor
doğduğundan beri azar azar dolaba stok yaptım,günlükte saağarım diyorum bide ewden çıkmadan emziririm diye düşündüm..
böyle böyle bir ay idare edersek sonra ek gıdaya geçer zaten inşallah yeter de düşündüğüm gibi olur... ben şimdiden şeftali, elma ,yoğurt yalatıyorum tadını alsın diye...
bide bugün müdürle konuştum bnm sınıfım geçen yıl 5'ti bu yılda haliyle bana 1 vermeyi düşünüyormuş...bn de 4. sınıf istedim iki tane 4. sınıf öğretmenimiz görevlendirme isteyecek bir sınıfı da bana versin diye düşünmüştüm mırın kırın etti ama bakalım hayırlısı önümüzdeki hafta belli olacak...
4 olursa din k. ve ing. derslerine branş öğretmeni girck ve ben de süt iznimi kullanabilirim diye akıl etmiştim...
merhaba benimki de henüz dönemiyor. Ben başının altına yüksek olmayan bir yastık koyuyorum dönmeyi teşvik etmek için bazen gayret gösteriyor. Az da olsa dönebiliyor yastık sayesinde. Dişler erken evet bazen olabiliyormuş bakalım gelicek mi nolacak. Bnim oğlum 3500 doğmuştu. Geçen hafta 6900 - 62 cm di.rozarayme merhaba benimde 14 mayıslı bir oğlum var.geçenlerde sormuştum bizimle aynı gün doğumlu varmı diye.sevindim.diş için erken değilmi senin bebeğin erkenci galiba.biz şuan 6200kg 58 cm boyundayız benim oğluş dönemiyor seninki dönebiliyormu.
bizimkiler de başladı canım jel kullanıyoruz bile ama gerçekten çok erken daha hiç bir şey tutamıyorlar günün belli belirsiz saatlerinde acısından ağlıyo, bir şekilde avutmaya çalışıyorum mesela bu akşam ciddi ağrısı oldu biraz önce ağlaya ağlaya uyuttum offf off
bu arada beykozcum ben doğumdan sonra hiç regl olmadım zaten
tv beyin neronlarını öldürüyor, arabalar ise beyin motor sistemini çalıştırıyor..
kizlar ben cok dusundum... Bakanlik 6ay anne sutu deyip 3 ay izin veriyor ama o onlarin vicdani onlarin sorunu. Ben jinekologumdan alacagim rapordan sonra ucretsiz izin alacagim. Doktor tanidiklarim var ama sagligim yeerindeyken rapor alirsam Allah boryerden cikariverir diye korkuyorum. Belki psikiyatriden alabilirim cok bunalirsam ama esimle hesap yaptik 2ay kadar ucretsize cikabilecegim.
Canım öncelikle önceki yazılarını okudum ve şimdi iyi olmana çok sevindim...
Ben rapor hakkımı beşer beşer kullanıyorum çünkü hafta sonları dahil olmasın diye.Aslında heyet raporu da alcam şimdilik 40 gün garanti fakat ben daha fazlasını isterdim.Şöyle bir 3 ay falan verilseydi ne güzel dönemi kapatırdık.Ben de psikiyatra gitmeyi düşünüyorum heyet raporu için.Yalnız şunu sormam gerekiyor;diyelik 40 günlük heyet raporu aldım bitince bu kez başka yerden heyet raporu alabilir miyim.Yani ben önce şu garanti olan 40 günlük heyet raporunu alayım diyorum sonra da psikiyatra gidip ondan da alayım diyorum nasıl fikir bu fikir?Tabi verirlerse...
pınarda özlettin kendini valla nasıl oldu bebeğin kusuyor mu hala. bu arada izmirde alışveriş yapabildin mi? cadı kaynana maceranı da merak etmedim değil:)
Canım öncelikle önceki yazılarını okudum ve şimdi iyi olmana çok sevindim...
Ben rapor hakkımı beşer beşer kullanıyorum çünkü hafta sonları dahil olmasın diye.Aslında heyet raporu da alcam şimdilik 40 gün garanti fakat ben daha fazlasını isterdim.Şöyle bir 3 ay falan verilseydi ne güzel dönemi kapatırdık.Ben de psikiyatra gitmeyi düşünüyorum heyet raporu için.Yalnız şunu sormam gerekiyor;diyelik 40 günlük heyet raporu aldım bitince bu kez başka yerden heyet raporu alabilir miyim.Yani ben önce şu garanti olan 40 günlük heyet raporunu alayım diyorum sonra da psikiyatra gidip ondan da alayım diyorum nasıl fikir bu fikir?Tabi verirlerse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?