ahaha benim annemde böyle geçen hamilelikten bunca gaz sancısından ve uyumayan bebeğinden sonra iyi cesaret kızım diyor:):)
sonra da bana bir daha doğurursan ben bakmam diyor:)
asya 65 gün gece-gündüz durmadan ağlamıştı annem 29 gün zor dayanmıştı da:) şimdiden uyarıyorr uheheuheuheue
cnm ya ne güzel aynı kampüste okumuşuzz çok mutlu oldum...
emel ismini hatırlayamadım ama çok çok büyük ihtimalle tanıyorumdur en kötü yüzüne aşinayımdır:)
hafızamı zorlayacağımmm hatırlarsam yazıcam sana canım...
benimde 2004 girişli yurrtan sınıf öğretmenliği okuyan ark vardı adı tuba idi(yanlış hatırlamıyorsam)...
yurtta yarım dönem kaldım hatta ödevlerine çok yardım ederdik yuttaki kızlar olarakkk
patates baskısı felan yapardık birlikte...
özel uludağ kız yurdundaydımmm belki sen hatırlarsın:)
kızlar doktor teyzesindeydik bügün. bızım zilli 400 gr almış mamaya başlayalım dedi1 yada 2 öğün dedi. bizde bebelac 1 e başladık.
az önce önce emzirdim sonrada mamamızı hazırladık 50cc içti sadece ama işte yadırgadı falan bakalım ne olucak halimiz. benmi niyetim gece yatamdan önce ve sabah kalkınca memeden sonra mama içirmek hadi bakalım
Saol cnm ya bizim kiz bu ay az kilo alinca basladik mamaya simdilik gunde 3 ogun veriyim diyorum. İlkdenememde 30 cc icti sonra 120yi bitirdi ustune memede emdi.buarada seninki benim kizdan 1 gun buyuk anladigim kdryla cizelgeden 25 mayis bizimki
4.Ay asimizi olduk dun,cok sukur atesimiz ya da baska bir sikintimiz olmadi.Cocuk doktorumuz yıllık izinde,2 hafta sonra kontrole goturecegiz kuzumu.Bir arkadasimin doktoru 4.ayda keci yogurdu onermis keci sutu anne sutune en yakin sutmus.Kizim daha cok emiyo ya da sutum azaldi,buzluktaki stoklari eritmeye başladık.Ucretsiz izine ayriliyorum ptesi,daha simdiden nasil donucem ise diye dusunuyorum.
turuncu sana öle imreniyorum ki.... ek gıda konusunda aldın başını gidiyorsun... bense hala ne yapacağımı bilemiyorum.... yoğurt için neden aktivayı kullanıcaksın...
hoşbulduk zeynepcim.Annemlerde olduğum için fazla zaman bulamıyorum nete girmeye :)
Kayranın keyfi yerinde olursa verdiğimi yiyor şimdilik.Artık bizimle sofraya da oturmaya başladı.Eskiden ana kucağında otururdu ama şimdi durduramıyorum.Annemde sofradayken karpuza alıştırdı.Koyuyoruz meyve filesine,suyunu akıta akıta emiyor :)
Hele altı açılınca hemen hooop dönüypoposunu sallaya sallaya kaçmaya çalışıyor.Isırasım geliyor valla öyle yapınca.
Bide zeynepcim bugün kayranın testislerinde sarı sarı ufak tüyler farkettim.Sizde de var mı ?Normalmidir acaba
Amaan boşver güzelim kaynanayı.Gelmediği daha iyi.
"sen bu çocuğa bakamıyorsun"diyen hatunada bir zahmet cevabını ver lütfen de yerini bilsin.
Ek gıdada hala tam bir düzenimiz yok ama sana bugünkü listemizi yazayım.
07.00: 100 cc anne sütü
09.00 : 60 ml armut püresi
12.00 : 110 cc anne sütü
14.30 : 70 ml patates-havuç püresi
16.30 : 110 cc anne sütü
19.30 : 120 cc süt ile hazırlanmış kaşık maması
Bugün oğlum maaşallah güzel yedi.Sofraya oturduğumda ç.kaşığının ucuyla labne peyniri tattırdım.Her gün karpuz emiyor biz sofradayken.
Anlayacağın daha tam düzen kuramasakta şimdilik güzel ilerliyoruz.
Aktivia yoğurdunda yararlı probiyotikler olduğu için ilk mayayı ondan elde etmek istiyorum.Tutunca zaten o tutan yoğurt ile devam ederim.
sagol teyzesi valla biliyorum gerçekten fındığımın kıymetini hele işe başladığımdan beri şükrediyorum bu düzenine hem eve geldiğimde sevmem için zaman veriyor bana sonrada 10 da uykuya geçiyor ve birdaha uyanmıyor sabahta emzirip çıkıp evden daha 1 aylıkken bu şekilde uyumaya başlamıştı benim kızım geceleri kalkıp başında bekliyordum uyansada emse diye ama yokk halada öyle maşallah kuzuma o yuzden galiba bende ikinciyi hemen düşünmeye başladım, annem rahatlıktan bukadar kolay düşünüyorsun ikinciyi diyor:)
Amaan boşver güzelim kaynanayı.Gelmediği daha iyi.
"sen bu çocuğa bakamıyorsun"diyen hatunada bir zahmet cevabını ver lütfen de yerini bilsin.
Ek gıdada hala tam bir düzenimiz yok ama sana bugünkü listemizi yazayım.
07.00: 100 cc anne sütü
09.00 : 60 ml armut püresi
12.00 : 110 cc anne sütü
14.30 : 70 ml patates-havuç püresi
16.30 : 110 cc anne sütü
19.30 : 120 cc süt ile hazırlanmış kaşık maması
Bugün oğlum maaşallah güzel yedi.Sofraya oturduğumda ç.kaşığının ucuyla labne peyniri tattırdım.Her gün karpuz emiyor biz sofradayken.
Anlayacağın daha tam düzen kuramasakta şimdilik güzel ilerliyoruz.
Aktivia yoğurdunda yararlı probiyotikler olduğu için ilk mayayı ondan elde etmek istiyorum.Tutunca zaten o tutan yoğurt ile devam ederim.
arkadaslar mama sandalyesi aldınız mı ben almayı düşünüorum önerileriniz neler
aksam o saatten sonra uyanmiyorsa masallah. Ona
Benimki de 9da bir uyur sabah acardi gozunu ahh duzen ahh
Bu arada dayanamadim uzerini degistirirken pipiye baktim o bolgede tuy yok canim
Ben sade seyleri severim o yuzden ikeadaki genis ayaklinin kirmizisini istiyordum ama rahatsiz gorundu oturma yeri de dar gibi o nedenle chicco polly dusunuyorum. Masaya takilan portatifleri de bir arastiracagim bir yerlere giderken rahat olur
hayırlı akşamlar kızlar
bişey sormak istiyorum sizlere kızımı görenler zayıflamış diyor banada eskisi kadar dolgun gelmiyor
3. ayında 6900 dü yarın 4. ay aşımız var gidecegiz zayıfladıgını sanmıyorum cünkü evdeki tartıda bile fazla cıkıyor boyu uzuyor ondan mı acaba anlamadım
TURUNCUCUMMM
canım ben düşünüyorum icraat yok esim istemiyor benim yasadıgım sıkıntılar otomatikman onada yansıdıda bakalım nasip kısmet
turuncu sorum saçma gelebilir ama katı gıdaları niye ml olarak yazdın cc ile aynı şey değilmi? bir de ben lansinohun el pompasıyla sağıyorum sütümü ama tam bitiremiyor gibi geliyor göğsümü ne yapabilirim ki?
aksam o saatten sonra uyanmiyorsa masallah. Ona
Benimki de 9da bir uyur sabah acardi gozunu ahh duzen ahh
Bu arada dayanamadim uzerini degistirirken pipiye baktim o bolgede tuy yok canim
hayırlı akşamlar kızlar
bişey sormak istiyorum sizlere kızımı görenler zayıflamış diyor banada eskisi kadar dolgun gelmiyor
3. ayında 6900 dü yarın 4. ay aşımız var gidecegiz zayıfladıgını sanmıyorum cünkü evdeki tartıda bile fazla cıkıyor boyu uzuyor ondan mı acaba anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?