2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

PLANNER bnm kv aynı seninkisi gibi tatilde gidiyoruzz iş yapmak için yarışıyoruz resmen...tatilde biz ewde yokken çamaşırlarımızı yıkar ütüler katlar koyar yatağımızın üstüne öyle bi annem var yani...:)))

kızlar bende çalışmasaydım isterdim 2.'yi hemen...sezaryen oldum ilk ayağa kalkarken aman bidaha asla demiştim ama dedim ya çalışmasaydım arayı uzatmadan 2. 3. isterdim valla... hatta eşime diyorum 2. bebeğimizde kız olsun diye o da bir tane erkek olsun diyor bende 3. erkek olur diyorum...uzun zamanım var daha önümde yaparım allahın izniyle...:)))

canım valla maşallah diyelim ve kıymetini bilelim kv lerin, bende sezeryan oldum bu yuzden biraz ara vermek gerek zaten malesef yoksa calışıyor olmam bile durduramıcak beni sanırım:)

kızlar bebişime uyku arkadaşı aldım, çok şirin ve yumuşak birşey.. bizimki hep battaniyesine, yada yastığına falan sarılıyor, onu verdim kucakladı ya
parmak ağzında, diğer elinde de uyku arkadaşı bana ihtiyacı yok hanımın
turuncu sen de almıştın sanırım, nasıl kayra alıştı mı?

çocuğa bak, boğa burcu resmen, yediği güzel olcak beyimizin daha şimdiden seçiyor ne yiyeceğini..
bence yarım ya da 1 cicibebeden zarar gelmez.. yeterki içsin, doysun, kusmasın.. ben kızıma zorla içirsem çıkarırdı heralde.. ama istersen muzlu falan da deneyebilirsin sanki, karar senin..

kv ye kocaman maşallah
benimki de hafif depresiftir, seninki kadar yardımcı olmaz ama iyidir yine severim kendisini. bütün kvler güzell :)))
Kizlar bebişlerinizin kusmasi nasil? Ne sıklıkta?
benimki genelde emdikten sonra başına yastık koymazsam çıkarıyor..
bir de bir kaç kez üşüttüğünü anladığımda kustu, onun haricinde genelde kusmuyor şükür..
noldu canım çok mu kusmaya başladı kızın?

Kizlar bebişlerinizin kusmasi nasil? Ne sıklıkta?

canım benim kızım 1 aylık zamanlarında çok emdiğinde kusuyordu fazlasını ama şimdi hiç kusmuyor çok şükür , senin bebeğin kusuyorsa çok emdiği zaman kusabilir yada reflüden kusar yada başka bir problemmi varmı diye araştırmak lazım ama kusuyorsa ihmal etmemek lazım diye biliyorum canım

Evet canim ya her emişinden sonra kusuyor.aradan yarim saat de gçse cikariyor.fazla mi geliyor sık mi emzirmeye basladim bilmiyorum.
ama emzirdikten sonra ya yatiriyorum ya da kaldirip gazini cikiyorum ondam mi bilmiyorum.
yarin bi dr.a götürcem ..

kızlar yaa, nasıl 2.yi düşünebiliyorsunuz .. bence çookk erken..
sizleri caydırmak istemem ama yengemin bir buçuk yaş arayla çocukları var, şimdi biri 3 buçuk biri 2 yaşında, kadın biraz rahatlamıştır dersiniz dimi, nerdeee..
akşam olunca beynim zonkluyo sanki diyor.. gün boyu kavga ediyorlar, bağırıyorlar, ortalığı dağıtıyorlar vs. dışarı çıktığında ikisiyle hiç başedemiyor. birisini dedesimi alır babası mı diye dört gözle bekliyor ikisini alırlarsa yengem için ne ala tek başlarına öyle değiller ama yan yana gelince canavar oluyolar :26:
yengem evde olmasına ragmen büyüğünü anaokuluna başlatacak, rahatlayacağım o zaman diyor :)).. onlara gittiğimde ben halime şükrediyorum.. ama mesela 3 buçuk yaşında olan, kızıma nasıl yumuşak davranıyor, bebek olduğunu anlıyor, ona yumuşak oyuncaklarını getiriyor, yastığını getiriyor.. şimdi olsaydı kardeşi daha iyi olurdu gibime geliyor..
bence arası en az 3-4 yaş olmalı .. nacizane kanaatimdir..

başını yüksek tutuyormusun yastıkla falan, bu bende işe yarıyor..
bir de benim kızım başlarda ağzının kenarından akıtır gibi kusardı, çok değil yani. dr.um süt fazla geldiğindendir, fışkırır gibi kusmuyorsa sorun yok demişti
fışkırır gibi kustu sonraları, o zamanda fark ettim üşüttü biraz sonra düzeldi.
geçmiş olsun canım, sizinki de hemen düzelir inş.

asysss
walla bende çalışmadığım için rahat rahat 2. çocuk diyorum ama ev beni basmaya başladı artık iyice...
kadrolu yada düzenli bir işim olmadığından çok şükür ihtiyacımda olmadıgından konuşuyorum ama evde durmaya daha ne kadar dayanırım bilinmez...
her an atabilirim kendimi sokaklara:)bakıcımda hazır komşum işe girersem seve seve bakacağını söylüyor:)
eşim ise kreş yaşına kadar çalışmasam daha iyi olacağınıııı
benim gel-git aklımda henüz karar vermiş değilll ama evde durmak çok yıpratıcı alışılcak gibi değil

lillac
oyun arkadaşını emmiyormu yahuu benm kızım eline ne geçerse emiyor...
t shirt giydiremiyorum resmen çekiştirip ağzına tepiyor yoruldum üstünü değiştirmekren
nevresimini bile çekiştirip emiyor:)

siyahlale asya emdikten sonra havalarda zıplatmazsam çok sarsmassam hiç kusmuyor canım
bebeğin çok mu kusuyor????

aynı sırada yazmışız cvbını yazdıktan sonra okudum cnm umuyorum önemli birşeyi yoktur fındığınınnnn

Son düzenleme:

haklısın yaş aralığı az olunca çok kavga ediyor bazı çocuklar ama benimde erkek kardeşimle aramda 1,5 yaş var ve bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü şimdi en iyi arkadaşım ve en büyük desteğimdir hayatta, o yuzden ben çok istiyorum çok beklemeden birtane daha ancak sezeryan olduğum için çok mümkün değil galiba

onu gördüm hoş ama pahalı geldi bana, bizimki uykuya geçerken battaniyesine sarıldığından, üzerinde oyuncak bulunan pembe minik bir el battaniyesi aldım.. kızım şuan uyuyor onun yanında, uyanınca fotosunu çekerim..

benimkinin emilecek bir yeri yok.. benim bebişimde parmağını bulamazsa her tarafı emiyor ama genelde parmak 1 no.lu tercihi :))
benim aslında almak istediğim buydu,
Nuby Diş Kaşıyıcılı El Battaniyesi | Nuby Dişlikler | Hizlial.com battaniye, ideal uyku arkadaşı gibime gelmişti, asyada sevebilir bunu..

tamam hadi bekliyoruz kızının fotosu bende akşam kuzusuyla bir resmini çekeyim kuzumunda paylaşayım sizinle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…