canım valla maşallah diyelim ve kıymetini bilelim kv lerin, bende sezeryan oldum bu yuzden biraz ara vermek gerek zaten malesef yoksa calışıyor olmam bile durduramıcak beni sanırım:)
kızlar sanırım ece mememle barıştı:) biraz hilede yapmadım değil mememin başına hurma sürdüm o da hemen kaptı:) yalnız memede kaç cc emiyor nasıl anlıyacağım ece asla 5 dakikadan fazla emmiyor saat gibi hep dakika tutuyorum o kadar sürede 100cc emebilirmi ki sizlerin ki kaç dk duruyor memede
ohhhhhhhhhhhhhhhh sizi özendirelim ben dr danıstımm..1 yıl sonra yapabılırız.benimkide sezeryannnn
benimkinin emilecek bir yeri yok.. benim bebişimde parmağını bulamazsa her tarafı emiyor ama genelde parmak 1 no.lu tercihi :))
benim aslında almak istediğim buydu,
Nuby Diş Kaşıyıcılı El Battaniyesi | Nuby Dişlikler | Hizlial.com battaniye, ideal uyku arkadaşı gibime gelmişti, asyada sevebilir bunu..
biyolog bak Chicco Chicco Sevimli Salyangoz Battaniyem Peluş Oyuncak | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler şöyle bir uyku arkadasıda düşünebilirsin kızın için emmeye çalışıyorsa dişlerindendir belkide canım
kızlar sanırım ece mememle barıştı:) biraz hilede yapmadım değil mememin başına hurma sürdüm o da hemen kaptı:) yalnız memede kaç cc emiyor nasıl anlıyacağım ece asla 5 dakikadan fazla emmiyor saat gibi hep dakika tutuyorum o kadar sürede 100cc emebilirmi ki sizlerin ki kaç dk duruyor memede
bebeğim 15 ağustosta doğdu.gaz sancısı oluyor emmek istemiyor karnına çekiyor bacaklarını kasılıyor ağlıyor ağlıyor.ben de stres oluyorum susmuyor sabah 5 e doğru bir de 11 civarı oluyo.ne önerirsiniz BİOGAİA ve SAB SİMPLEX kullanıyorum işe yaramıyor kafayı yiycem.ağlıyorum moral bozukluğundan lütfen özele mesaj bırakın sizin nerileriniz ve deneyimleinize ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 503806
rüküşcannnn:)
Eki Görüntüle 503807
sana çekme dedimmmm kırarım o kamerayııı
Eki Görüntüle 503808
gördüğün gibi anne uyanınca ters dönebiliyorum sana ihtiyacım yok artıkkk
Eki Görüntüle 503809
mmmmm...ımmmmmmmmm...ımmmmm
Eki Görüntüle 503836
kızım yeni şapkasıylaaaa:
canım ben keçi sütü ile olan yoğurt veriyorummm..çünkü inek sütüyle olanı önermedi benim doktorum..yoğurt çorbası yaparsak azıcık onu verebiliriz bir sakıncası yok aslında...keçi yoğurduyla 1.2 damala pekmezde verebilirsin dedi...bende hala süte devamm.bu sefer dolaptaki sütlerı verıyorum bahara..biberonda 100cc içiyor memede 2dk ondan sonra kesınlıkle mememyı almıyor oda çok aç ise yani 2.3 saat hiç emmediyse ...bende bas edemiyorum gece veriyorum memeyı kesinlikle gündüz almıyor çok aç bıraktım ama olmuyor işte...
bende bu ay sürekli biberon veriyorum bakalım ne kadar kılo alacak..zaten bu ay kont bıttıkten sonra iş başı var
benım kız daha yenı 6 kılo..ve 64 cm ..sizinkiler nasıl olmus yaaaamasallahhhhhhhhhhh onlara
bu arada 3.4 yıldır tatıl yapamıyoruz kısmet olmadı..gelecek yıl tatılden sonra ben ikinciye hazırım bilginizeee.
gaz sancısından 9 kere acillik olan ve bu sıkıntıyı en yoğun yaşayanlardan biriyim seni çok iyi anlıyorum...
öncelikle sakin ol ve nurse harveys i denemeni öneririm
sancısına yakın sancı saati gelmeden 2 saat önce verebilirsin
ayrıca düzenli kullanım lazım yani ben akşam 17:00 ve sabah 09:00 da düzenli veriyordum çok yararını gördüm hiçbir ilaç fayda etmedi...
nurse de işe yaramazsa eğer metsil ve bir damla daha vardı onları da deneyebilirsin birisi mutlaka işe yarayacak elbetteki dr.una miktarları hakkında danışmanda fayda var
asla tam geçirmicek ama krizleri daha hafif atlatmanıza yardımcı olacak bu ilaçlardan biri
önce nurse önerdim çünkü çok büyük çoğunluk bundan fayda gördü...
ne günlerdi allahım bir gün gazı biranda kesilecek ve sen bile inanamayacaksın cnm sakin ol ve nurseyi kesinlikle dene derim
2 gün içinde farkı görüceksin senin bebeğinde de işe yararsa...
allah sabr versin çekmeyen bilmez
benim kızım da öyle canım, 5-6 dk emiyor genelde, bende ne kadar içtiğini bilemediğimden 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum.. gündüz özellikle buna dikkat ediyorum, bayadır böyleyiz.. çok şükür kilo almasında bir sıkıntı yok..kızlar sanırım ece mememle barıştı:) biraz hilede yapmadım değil mememin başına hurma sürdüm o da hemen kaptı:) yalnız memede kaç cc emiyor nasıl anlıyacağım ece asla 5 dakikadan fazla emmiyor saat gibi hep dakika tutuyorum o kadar sürede 100cc emebilirmi ki sizlerin ki kaç dk duruyor memede
maşallah yaa
Eki Görüntüle 503806
rüküşcannnn:)
Eki Görüntüle 503807
sana çekme dedimmmm kırarım o kamerayııı
Eki Görüntüle 503808
gördüğün gibi anne uyanınca ters dönebiliyorum sana ihtiyacım yok artıkkk
Eki Görüntüle 503809
mmmmm...ımmmmmmmmm...ımmmmm
Eki Görüntüle 503836
kızım yeni şapkasıylaaaa:
Ciltleri cok hassas saclari henuz cok zayif ve bingildaklari hala acikken bence uygun olmazKizlar bebişlerin saclarini sac kurutma makinesiyle kurutsak bisey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?