2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bizde üç çocuk istiyoruz bizide ekleyebilirsiniz listeye.musab bilal 2 yaşına basınca 2. için çalışmalara başlıcaz.
turuncu ben olsam vermezdim sebebi nekadar bebek için bile olsa içinde işlenmiş şeker var raf ömrünü uzatmak için katkı mal.var.bence dr.danış kilo alması sağlıklı olması anlamına gelmiyor bence
zeynepus sabiha hanımı bende çok duydum yararlanmayı düşünüyordum seni vazgeçiren ne oldu acaba
battaniyelerin hepsi çok güzel chicconun fillisini beğendim bende onu almak istiyorum

Son düzenleme:
Ay kızlar bu müdür ve müdür yardımcıları beni çıldırtacak. Bir insan hiçbir şey bilmez mi ya!
Ben de araştırıyorum ama kesin bilgiye ulaşamıyorum. Sorularım Şu?
1) Heyet raporu bir seferde en fazla kaç gün alınabiliyor?
2)Normal rapor hakkını (toplamda 40 günlük olan) kullanmadan önce heyet alınabiliyor mu?
Bu konuda bilgisi olan öğretmen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

kızlar sanırım ece mememle barıştı:) biraz hilede yapmadım değil mememin başına hurma sürdüm o da hemen kaptı:) yalnız memede kaç cc emiyor nasıl anlıyacağım ece asla 5 dakikadan fazla emmiyor saat gibi hep dakika tutuyorum o kadar sürede 100cc emebilirmi ki sizlerin ki kaç dk duruyor memede

LiLLAC dogru söylüyosun canim benim üstteki komsumunda bi ogku bi kizi var aralarinda bi yas var ikiside kücük sesleri beni bile uyutmuyo hep kavga ediyolar paylasamiyolar cünkü ayni yastalar.bide bunun okulu var ergenligi var bir yerine ikiye cikiyo derdin o yuzden bende 4 yas olmasi geregjtgmi düsünüyorum.
şu testi bi yapamadim unutuyorum insallah olmaz cok kücük çünkü kizim icinde kendim icimde kötü olur

canım valla maşallah diyelim ve kıymetini bilelim kv lerin, bende sezeryan oldum bu yuzden biraz ara vermek gerek zaten malesef yoksa calışıyor olmam bile durduramıcak beni sanırım:)

ohhhhhhhhhhhhhhhh sizi özendirelim ben dr danıstımm..1 yıl sonra yapabılırız.benimkide sezeryannnn

azraece memede kaç cc emdiğini tam olarak anlayamayabiliriz ama senin süt durumun nasıl çok ve yeterli süt varsa memede ve bebek hiç aralıksız 5 dk emiyorsa 100 cc içiyordur bence çünkü biyerde bebekler büyüdükçe emme sürelerinin azaldığını ve ilk 5-7 dk da büyük oranda sütü boşalttıklarını okumuştum ki benim sütümün çok olduğu zamanlarda sağdığımda 5 dk da 80-90 cc cıkıyor tek göğsümden ve bebekler sağma makinasından daha iyi vakumlarına göre bence doyuyor olabilir kızın

kızlar sizin bebekleriniz üzerindeki giysiyi yada nevresimini felan çekiştirip emmiyormu hatta oyun halısını zor alıyorum elinden....
benm kızım dişmi çıkarıyor yaniiii
kalça usg sinde dr kemik gelişiminin çok iyi olduğunu anne karnında iyi bir gelişim gösterdiğini söylemişti dişlerde ben birşey anlayamadım ama alakası olabilirmi ki yahuu
nasıl anlıcammm
ayrıca değişik çıngıraklı çıngıraksız dişlikler aldım çeşit çeşit şimdiden tüm evde oyuncaklar var
almıyor ama onları yazacaktım ki tam bir baktım asya dişliğini kemiriyorrrr
anammm tipi pekte tatlı kızımınn nasıl anlarım dişi??????

teşekkür ederim şekerlerimmm
ikisinide ekledim sık kullanılanlara
eşime gösteriim akşam ama dişlik kısmından ziyade yumuşak şeyleri kemiriyordu 30 sn öncesine kadar
fisher price çıngıraklı dişlik çıngıraksız dişlik elindeydi
çıngıraklıyı emiyor hadi bakalım umarım kurtulurum battaniye nevresim emmesinden
hergün çarşaflarını değiştiriyorummmm:)

cnm benm kızımda artık daha az duruyorrr....
5 dk durduğu zamanlar oluyor evet....
ben bazen asya memeyi bırakmadan çekiyorum ağzından çünkü emzik niyetine çekip yutmadığı çok belli oluyorrr....
hurmayı iyi akıl etmişsin ben bazen yalatıyorum normal zamanda da ağzına wallaaaa
haftalık kilo takibine alabilirsin canım kg alımı açısından yardımı olur belkiii

bol bol emzirmeli günler inş.:)ecenin totosunada öpücükkkk:)

rüküşcannnn:)

sana çekme dedimmmm kırarım o kamerayııı

gördüğün gibi anne uyanınca ters dönebiliyorum sana ihtiyacım yok artıkkk

mmmmm...ımmmmmmmmm...ımmmmm

kızım yeni şapkasıylaaaa:

Son düzenleme:
arkadaşlar şehir dışındayım o yüzden nete giremiyorum ve yazıların bi çogunu okuyamadım. dün akşam kızım yüz üstü dururken sırt üstü döndü, sabah videyoya çektim :) bu günde kolunda irin toplayan aşısı patladı. küçücük bebekten bir irin çıktı anlatamam, hiç böyle düşünmemiştim. o irinle kabuk olacak asnıyordum. üstüünde kabugu duruyor, tetkrar irin üretmazse düşer sanırım. henüz olmamış arkadaşlar için paylaşayım dedim. irin çıkarken ben çok kötü oldum, hafif sıkmak yeterli kendi çıkıyor zaten..

bebeğim 15 ağustosta doğdu.gaz sancısı oluyor emmek istemiyor karnına çekiyor bacaklarını kasılıyor ağlıyor ağlıyor.ben de stres oluyorum susmuyor sabah 5 e doğru bir de 11 civarı oluyo.ne önerirsiniz BİOGAİA ve SAB SİMPLEX kullanıyorum işe yaramıyor kafayı yiycem.ağlıyorum moral bozukluğundan lütfen özele mesaj bırakın sizin nerileriniz ve deneyimleinize ihtiyacım var.

gaz sancısından 9 kere acillik olan ve bu sıkıntıyı en yoğun yaşayanlardan biriyim seni çok iyi anlıyorum...
öncelikle sakin ol ve nurse harveys i denemeni öneririm
sancısına yakın sancı saati gelmeden 2 saat önce verebilirsin
ayrıca düzenli kullanım lazım yani ben akşam 17:00 ve sabah 09:00 da düzenli veriyordum çok yararını gördüm hiçbir ilaç fayda etmedi...
nurse de işe yaramazsa eğer metsil ve bir damla daha vardı onları da deneyebilirsin birisi mutlaka işe yarayacak elbetteki dr.una miktarları hakkında danışmanda fayda var
asla tam geçirmicek ama krizleri daha hafif atlatmanıza yardımcı olacak bu ilaçlardan biri
önce nurse önerdim çünkü çok büyük çoğunluk bundan fayda gördü...
ne günlerdi allahım bir gün gazı biranda kesilecek ve sen bile inanamayacaksın cnm sakin ol ve nurseyi kesinlikle dene derim
2 gün içinde farkı görüceksin senin bebeğinde de işe yararsa...
allah sabr versin çekmeyen bilmez

Son düzenleme:
Biyolooog maşallah ya baldan tatli bu asya yahu xicem valla şu pozlara bak tam bi tombik prenses olmuuş
bu arada Tuana da hdrseyi emiyor şoğurtlari akiyor hep agzindan beni bild emiyor yani yüzümü gözümü

Omer 5-8dk arasinda agzina kadar dolu bir memeyi hupletiyor ve oburune goz dikiyor
Yetistiremiyorum ona sut
Istahli olmasina seviniyorum ek gidada da istahli olur umarim ama bu da meme yani ne kadar hizli uretebilirim ki

Biyolog sahane birseymis Asya yaa yiyesim isirasim geldi!! Baya hareketli sanirim ömer kafasini o kadar tutamiyor. Masallah ona ya bin kere masallah Rabbim bize bu guzel evlatlari verdigin icin sukurler olsun!

biyologcummmm 4.cüde geldi oooo Allah arttırsın biz delüyüüzzz yaaa

nurse için 1 ayı doldurmasını bekliyorum canım sağol inan bebeğimin tadını çıkaramadım.lohusa sendromum yok başlar yakında.allah sabır versin

benim kızım da öyle canım, 5-6 dk emiyor genelde, bende ne kadar içtiğini bilemediğimden 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum.. gündüz özellikle buna dikkat ediyorum, bayadır böyleyiz.. çok şükür kilo almasında bir sıkıntı yok..
maşallah yaa her hali pek datlu bu şekerinnn
deneyimli yengemden öğrendiğim kadarıyla bu dönem diş çıkarmasalar bile çok şoğurtlu oluyolarmış her yeri ıslatması normal anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…