- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
biri hareketli mi dediiii:)
Biyolog sahane birseymis Asya yaa yiyesim isirasim geldi!! Baya hareketli sanirim ömer kafasini o kadar tutamiyor. Masallah ona ya bin kere masallah Rabbim bize bu guzel evlatlari verdigin icin sukurler olsun!
biyologcummmm 4.cüde geldi oooo Allah arttırsın biz delüyüüzzz yaaa
nurse için 1 ayı doldurmasını bekliyorum canım sağol inan bebeğimin tadını çıkaramadım.lohusa sendromum yok başlar yakında.allah sabır versin
nurse için 1 ayı doldurmasını bekliyorum canım sağol inan bebeğimin tadını çıkaramadım.lohusa sendromum yok başlar yakında.allah sabır versin
bebeğim 15 ağustosta doğdu.gaz sancısı oluyor emmek istemiyor karnına çekiyor bacaklarını kasılıyor ağlıyor ağlıyor.ben de stres oluyorum susmuyor sabah 5 e doğru bir de 11 civarı oluyo.ne önerirsiniz BİOGAİA ve SAB SİMPLEX kullanıyorum işe yaramıyor kafayı yiycem.ağlıyorum moral bozukluğundan lütfen özele mesaj bırakın sizin nerileriniz ve deneyimleinize ihtiyacım var.
planner, biyolog, lillac, zeynepyus sağolun cevaplarınız için. şimdilik bir sağıp kaşıkla bir meme şeklinde veriyorum sütü ama çok yorucu oluyor sütün yarısı gidiyor kaşıkla bende delleniyorum tabi:) biyolog ya o nasıl bir bakış öyledir bazen ece de bakıyor sinirli sinirli korkuyorum küçücük şeyden yandık valla:) maşallah asya mıza. bu arada bizim göz rengimiz yeşil oldu değişmedi de merakla bekliyorum 6 ayın geçmesini bizim için büyük süpriz renkli göz. bir de şu 2. ay aşılarınızda ebe bizim bacağımızdan aşı vurmadı sadece kolundan sanki sizlerde hep bacaktanda vuruldu muhabbeti vardı inşallah yanlış bişey yapmamıştır ebe.
Eki Görüntüle 503806
rüküşcannnn:)
Eki Görüntüle 503807
sana çekme dedimmmm kırarım o kamerayııı
Eki Görüntüle 503808
gördüğün gibi anne uyanınca ters dönebiliyorum sana ihtiyacım yok artıkkk
Eki Görüntüle 503809
mmmmm...ımmmmmmmmm...ımmmmm
Eki Görüntüle 503836
kızım yeni şapkasıylaaaa:
bebeğim 15 ağustosta doğdu.gaz sancısı oluyor emmek istemiyor karnına çekiyor bacaklarını kasılıyor ağlıyor ağlıyor.ben de stres oluyorum susmuyor sabah 5 e doğru bir de 11 civarı oluyo.ne önerirsiniz BİOGAİA ve SAB SİMPLEX kullanıyorum işe yaramıyor kafayı yiycem.ağlıyorum moral bozukluğundan lütfen özele mesaj bırakın sizin nerileriniz ve deneyimleinize ihtiyacım var.
Kizlar bebişlerin saclarini sac kurutma makinesiyle kurutsak bisey olur mu
kızlar biz daha bu ay başladık mamaya.bizim kız 3. ayında 5500 de kalınca mama takviyesine başladıkta günde 3 öğün biberon konusunda en aceminiz benim şuandastrilizasyon makinemiz yok malum çok ta gerekli görmüyorum ama biberonu temizlerken heryerde sabunla yıkayın diyo neyi kastediyo acaba ben ol kaynar suyla fırçalıyorum içini falan sonrada içme suyunda 5 dakika kaynatıyorum. acaba doğrumu yapıyorumki
Once bir bezi beyaz sabunla kopurtup biberon ve pompayi kopukluyorum ben
Aksi takdirde yagli kaliyor
Sonra da kaynamis suda 10dk bekletiyorum ya da sterilizatore atiyorum
beyaz sabun dediğin hacışakir tarzında kokusuz parfümsüz sabunlardan değilmi canım
Evet canim beyaz hamam sabunlarindan ben hacisakirle yikiyorum
Kızlaaar size bir şey danışmak istiyorum.
Biliyorsunuz benim kuzunun süt-mama içmesi çok problemli.Kendi haline bıraktığımda içmesi gerektiği miktarın yarısını anca içiyor ve bırakıyor.Zorlaya zorlaya 1-2 saat içinde biberonu bitirtmeye çalışıyorum.Bugünlerde ise babam eve cicibebe almış.Annem belki değişiklik istiyordur diyerek biberonun içine 1 tane cicibebe ekledi ve bizimki bayıla bayıla içti.Önce tesadüftür diye düşündüm ama dün ve bugün yine denedim ve benim 120 cc içemeyen oğlum bugün şişeyi dibine kadar içti
Siz olsaydınız böyle içmediği zamanlarda biberonuna cicibebeyi eklermiydiniz yoksa inatla diğer yöntemi devam mı ettirirdiniz ?
Oglumun eli surekli kulaginda ve uyudugunun 10.dakikasinda uyaniyor
Uyumak istiyor ama cani yandigindan uyuyamiyor yavrum
Ben de uykusuzluk ve yorgunluktan baya bitap dustum ve sutum azaldi
Gunluk su tuketimimi 4litreye cikardim insallah faydasi olur
Sut saklama poseti aldim yatay dondurunca cabuk cozuluyor gece babasina birakacagim dinlenebilmek icin
Aceleci dislere Allah saglik versin ama biraz zorlayacak sanirim
cnm,
dediğin gibi büyük ihtimalle diştendir sorunu. ama bir ay önce benim bebişim de kulağını tutuyordu hep ve birtürlü uyuyamıyordu uyusa da 10-15 dak. içinde uyanıveriyordu. derken uzun uzun ağlamaya başladı, gaz sandık önce ama ağlaması çok olunca dr.a gittik, meğer orta kulak iltahabı olmuş oğluşum. bu hastalığın iki gün de kuluçka süresi varmış. aklında bulunsun, inşallah öyle bişey olmasın dilerim. ama olur da çook ağlarsa dr.una bir danış istersen. çünkü çok fazla da bir belirti vermiyo.
Benim kız gün aşırı her öğünde kusardı,şimdi ise yaklaşık 10 gündür kusması durdu.Doktorun verdiği motillyum ve goviskon adlı ilaçları kullanıyorum onlar iyi geldi galiba.Benim kız reflü,bir geğirişi var hiç böyle şiddetlisine tanık olmamıştım.Kizlar bebişlerinizin kusmasi nasil? Ne sıklıkta?
Heyet raporunu bir seferde 3 ay da alabilirsin 40 gün de atık doktoruna kalmış.Rapor hakkından evvel heyet kullanabilirsin benim müdür bu konuda bilgili olduğu için bugün önce heyet al bence dedi.Ay kızlar bu müdür ve müdür yardımcıları beni çıldırtacak. Bir insan hiçbir şey bilmez mi ya!
Ben de araştırıyorum ama kesin bilgiye ulaşamıyorum. Sorularım Şu?
1) Heyet raporu bir seferde en fazla kaç gün alınabiliyor?
2)Normal rapor hakkını (toplamda 40 günlük olan) kullanmadan önce heyet alınabiliyor mu?
Bu konuda bilgisi olan öğretmen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?