cnm,canim resmen benim yasadiklarimi yazmissin sok oldum okuyuncabizde hafta sonundan beri yazdiklarini yasiyoruz acaba bizdede boyle bir sorunmu var:44: kaka yapamiyor ondan diyorduk bu sabah kakasinida yapmasina ragmen muthis huzursuz ya off hicbir degisiklik yok gaz sancisi heralde diyorum ama 3ayimiz dolana kadar gecen surede bile boyle sancilar uzun aglamalar uykuya dalmamalar olmamisti en cok gozlemledigim sey iki elinide yumruk yapip agzina sokmasi parmagimi agzini soktugumda ise dis forcalar gibi kafasini saga sola ceviriyor :44: dis ile mi ilgili acaba? zeynep omerde boylemi basladi dis meselesine?
canim resmen benim yasadiklarimi yazmissin sok oldum okuyuncabizde hafta sonundan beri yazdiklarini yasiyoruz acaba bizdede boyle bir sorunmu var:44: kaka yapamiyor ondan diyorduk bu sabah kakasinida yapmasina ragmen muthis huzursuz ya off hicbir degisiklik yok gaz sancisi heralde diyorum ama 3ayimiz dolana kadar gecen surede bile boyle sancilar uzun aglamalar uykuya dalmamalar olmamisti en cok gozlemledigim sey iki elinide yumruk yapip agzina sokmasi parmagimi agzini soktugumda ise dis forcalar gibi kafasini saga sola ceviriyor :44: dis ile mi ilgili acaba? zeynep omerde boylemi basladi dis meselesine?
maşaAllah ya bu fıstığaçok sevimli....
Kizlar bebişlerin saclarini sac kurutma makinesiyle kurutsak bisey olur mu
bizler için bile sakıncalıyken, bebiş için nasıldır bilemiyorum
cnm,
dediğin gibi büyük ihtimalle diştendir sorunu. ama bir ay önce benim bebişim de kulağını tutuyordu hep ve birtürlü uyuyamıyordu uyusa da 10-15 dak. içinde uyanıveriyordu. derken uzun uzun ağlamaya başladı, gaz sandık önce ama ağlaması çok olunca dr.a gittik, meğer orta kulak iltahabı olmuş oğluşum. bu hastalığın iki gün de kuluçka süresi varmış. aklında bulunsun, inşallah öyle bişey olmasın dilerim. ama olur da çook ağlarsa dr.una bir danış istersen. çünkü çok fazla da bir belirti vermiyo.
ay Allah ım ya, benim kızım da uyumaya çalışırken eli sürekli kulağında yırtıcak nerdeyse, aynı zamanda başını da yırtıyor, sanırım en iyisi dr görünmek, uykuya da feci zor dalıyor. bazen 1 saat sallıyorum...
kızıma sütümün yetmediğine iyice inandım artık, bugun ilk kez pirinç maması verdim, çok keyifli yedi ama aldığım markayı hiç beğenmedim. bitince değiştiricem. en iyisi sanırım m..pa
yarında meyva suyumuza başlıcaz inş. onu da sever. önce havucun tadına bakıcaz... kızlar siz gündü bir çeşit ek gıda mı veriyorsunuz...
Günaydın hanımlar...
Süt sağma vakti...
Dün benim kızın altını temizlerken birkaç tane tuz büyüklüğünde şeffaf kristaller gördüm sanki kurumuş jöle gibiydi.Sizce nedir bu ve nedendir?Daha önce duymuştum acaba bebeğim susuz mu kalmış?
günaydın kızlar
dün 4. ay aşımızı olduk akşam biraz mızıldandı kızım ilacı verdim uyuttum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu cok şükür
tahmin ettiğim gibi az kilo almış bu ay 400 gr almış
kilomuz 7300 boyumuz 66 cm
3. ayında 6900 kg 62 cm di nasıl sizce ve neden az almış olabilir sadece anne sütü alıyor ve sütümde yetiyor
dr kilosu gayet güzel dedi kilosu güzel ama 1 kilo alan cocuk bu ay neden bu kadar az aldı
birde inş. önümüzdeki aylardada böyle devam etmez ondan korkuyorum
4. ayında sizin bebeklerin kilo alımı nasıldı :26::26:
Günaydın hanımlar...
Süt sağma vakti...
Dün benim kızın altını temizlerken birkaç tane tuz büyüklüğünde şeffaf kristaller gördüm sanki kurumuş jöle gibiydi.Sizce nedir bu ve nedendir?Daha önce duymuştum acaba bebeğim susuz mu kalmış?
maşaAllah ya bu fıstığaçok sevimli....
bizler için bile sakıncalıyken, bebiş için nasıldır bilemiyorum
ay Allah ım ya, benim kızım da uyumaya çalışırken eli sürekli kulağında yırtıcak nerdeyse, aynı zamanda başını da yırtıyor, sanırım en iyisi dr görünmek, uykuya da feci zor dalıyor. bazen 1 saat sallıyorum...
kızıma sütümün yetmediğine iyice inandım artık, bugun ilk kez pirinç maması verdim, çok keyifli yedi ama aldığım markayı hiç beğenmedim. bitince değiştiricem. en iyisi sanırım m..pa
yarında meyva suyumuza başlıcaz inş. onu da sever. önce havucun tadına bakıcaz... kızlar siz gündü bir çeşit ek gıda mı veriyorsunuz...
Ilk denemeyi 2 3 gun boyunca surdurup alerjisi olup olmadigi anlasilsin diye azar azar vermek gerekiyor
Ben seftali verdim 3gun sonra muz verdim baska birsey vermedim
günaydın kızlar
dün 4. ay aşımızı olduk akşam biraz mızıldandı kızım ilacı verdim uyuttum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu cok şükür
3. ayında 6900 kg 62 cm di nasıl sizce ve neden az almış olabilir sadece anne sütü alıyor ve sütümde yetiyor
dr kilosu gayet güzel dedi kilosu güzel ama 1 kilo alan cocuk bu ay neden bu kadar az aldı
Günaydın hanımlar...
Süt sağma vakti...
Eki Görüntüle 503806
rüküşcannnn:)
Eki Görüntüle 503807
sana çekme dedimmmm kırarım o kamerayııı
Eki Görüntüle 503808
gördüğün gibi anne uyanınca ters dönebiliyorum sana ihtiyacım yok artıkkk
Eki Görüntüle 503809
mmmmm...ımmmmmmmmm...ımmmmm
Eki Görüntüle 503836
kızım yeni şapkasıylaaaa:
nurse için 1 ayı doldurmasını bekliyorum canım sağol inan bebeğimin tadını çıkaramadım.lohusa sendromum yok başlar yakında.allah sabır versin
planner, biyolog, lillac, zeynepyus sağolun cevaplarınız için. şimdilik bir sağıp kaşıkla bir meme şeklinde veriyorum sütü ama çok yorucu oluyor sütün yarısı gidiyor kaşıkla bende delleniyorum tabi:) biyolog ya o nasıl bir bakış öyledir bazen ece de bakıyor sinirli sinirli korkuyorum küçücük şeyden yandık valla:) maşallah asya mıza. bu arada bizim göz rengimiz yeşil oldu değişmedi de merakla bekliyorum 6 ayın geçmesini bizim için büyük süpriz renkli göz. bir de şu 2. ay aşılarınızda ebe bizim bacağımızdan aşı vurmadı sadece kolundan sanki sizlerde hep bacaktanda vuruldu muhabbeti vardı inşallah yanlış bişey yapmamıştır ebe.
selam kızlar aranıza kesin dönüş yaptım sonunda :)) internetim var kesintisiz fırsat buldukça yazacağım , sizden de öğrenecek çok şeyim olduğunu düşünüyorum.. sizler de hertürlü şeyi sorabilirsiniz..
28 nisan doğumluyuz şuan 4 ay 8 günlüğüz.. sevgilerrrrrrrr
kizlar ben dondurucuda hoc biriktiremez oldum. Ogluma ancak yetiyor hatta bazen yetmiyor. Eskiden her gece yatmadan en az 100cc sagar koyardim. Ise basladigimda biraz stogum olsun diyordum ama olamayacak galiba endiselenmeye basladim :18:
Valla güzel bir yöntem olmuş, haatta bende mi denesem diyorum fakat doğru olur mu acep?Doktora bir sorsak mı?Biliyorsun aynı sorun bende de var...
Günaydın hanımlar...
Süt sağma vakti...
günaydın kızlar
planner, biyolog, lillac, zeynepyus sağolun cevaplarınız için. şimdilik bir sağıp kaşıkla bir meme şeklinde veriyorum sütü ama çok yorucu oluyor sütün yarısı gidiyor kaşıkla bende delleniyorum tabi:) biyolog ya o nasıl bir bakış öyledir bazen ece de bakıyor sinirli sinirli korkuyorum küçücük şeyden yandık valla:) maşallah asya mıza. bu arada bizim göz rengimiz yeşil oldu değişmedi de merakla bekliyorum 6 ayın geçmesini bizim için büyük süpriz renkli göz. bir de şu 2. ay aşılarınızda ebe bizim bacağımızdan aşı vurmadı sadece kolundan sanki sizlerde hep bacaktanda vuruldu muhabbeti vardı inşallah yanlış bişey yapmamıştır ebe.
canim resmen benim yasadiklarimi yazmissin sok oldum okuyuncabizde hafta sonundan beri yazdiklarini yasiyoruz acaba bizdede boyle bir sorunmu var:44: kaka yapamiyor ondan diyorduk bu sabah kakasinida yapmasina ragmen muthis huzursuz ya off hicbir degisiklik yok gaz sancisi heralde diyorum ama 3ayimiz dolana kadar gecen surede bile boyle sancilar uzun aglamalar uykuya dalmamalar olmamisti en cok gozlemledigim sey iki elinide yumruk yapip agzina sokmasi parmagimi agzini soktugumda ise dis forcalar gibi kafasini saga sola ceviriyor :44: dis ile mi ilgili acaba? zeynep omerde boylemi basladi dis meselesine?
günaydın kızlar
Omere muz puresi yedirdigimin er
tesi gunu kakasinda yuzlerce siyah kurt var gibiydi Bezini acinca ciglik attim resmen ve guzelce katlayip doktora goturelim dedik
Annemle karsilastik yokda o teshisi koydu muzun lifleri onlar birsey degil dedi :)
Belki ek gidadandir ya da ek gidaya gectigin halde suyu az veriyorsan ondandir canim doktorunuza bir alo de istersen
günaydınlar..ya kızlar bebişlerinizin 3.ayında sizlere aşı yapıldımı...sanırım tetanozun 3. dozu...sağolsun bizim aile hekimi vakti 2 hafta geçtikten sonra hatırlattı..o da bizim sağlık ocağına gitmemizle....bildiğim kadarıyla toplam 3 dozdu sonradan 5 e çıktı...5inide olursan birdaha yaptırmaya gerek yok...yaptırmazsan her gebelikte 2 doz yapılmalı...ebe arkadaş öyle demişti..zaten 2 bebiş düşünüyorum inşallah..ve de çok ara vermeden...o listede ben de varım yani...napsam olmasam mı aşıyı...zaten vakti geçti...2+2=4 aşı olmuş olacam sonuçta..5. ye ne gerek...
bugün bursa da hava kapalı
sonbahar geldi sanki benm mevsimim
bayılırım sonbaharaaaa kasım doğumlu olduğumdan sanırımmmm
önceden alırdım elime kahvemi kitabımı ohhh keyif yapardım böyle havalardaaaaa:) en büyük zevkimdiii
şimdi asya uyanmadan ortalığı toparlıyorummmm ama hayat böyle ne kadar şahaneymişşşş
ne büyük mucizeymiş
nasıl bir mutlulukmuşşşş
ne büyük şansmışşşşş
anne olmak nasıl bir kadının duygularını bu denli okşarmışşşş
göz rengi yeşil mi dedin...
bak yine dötünü öpesim geldii:)
bizimde mavi kalıcak sanırım cnmmm
bakalım 6. aydan sonra kesinleşir diyorlar ama birçok kişide oturmuş rengideğişmez diyorrr:)
cnm annem hep der ki huysuzlandığında kulağına bak dokundurmuyorsa kulağı ağrıyordur...
bu bilgi belki işine yarar
kilolar hemen hemen aynıymış tostii
kızımda 3. ayda 6.990 boyu 64 cm diii
yarın kontrolüm war yazıcam senin için eve gelincee cnmmm
zeynepcim 3 günmü vermek gerekiyormuş alerji için
ben bir gün diye biliyordummm
bende şeftali suyunu üzüm kavun suyunu yerken yalatıyorum kızıma
püreye başlamalımı ki ben tatsın diye ben yerken onada veriyorum zaten oda istemiyo hiçbirşeyi kabul etmiyor...
yazarmısın cnm bend euygulamak istiyorum sütüm yetsede dr 6 ay hiçbirşey verme dedi ama hoşuma gidiyor:)
turuncu asyacım kayrayı görmedi ama ben anlattımm filinta gibi delikanlı kızım dedimmmm:)
canim 2farkli ek gida arasinda en az 3gun olmali diye biliyorum
Mesela bugun seftali verdiysen yarin elma verme 3gun sonra ver ki alerjisi varsa 3gun icinde kendini gostersin
Ardarda verirsek hangisine alerjisi oldugunu anlayamayiz
Off canim nasil kitap ve kahve cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?