- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
günaydın kızlar
dün 4. ay aşımızı olduk akşam biraz mızıldandı kızım ilacı verdim uyuttum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu cok şükür
tahmin ettiğim gibi az kilo almış bu ay 400 gr almış
kilomuz 7300 boyumuz 66 cm
3. ayında 6900 kg 62 cm di nasıl sizce ve neden az almış olabilir sadece anne sütü alıyor ve sütümde yetiyor
dr kilosu gayet güzel dedi kilosu güzel ama 1 kilo alan cocuk bu ay neden bu kadar az aldı
birde inş. önümüzdeki aylardada böyle devam etmez ondan korkuyorum
4. ayında sizin bebeklerin kilo alımı nasıldı :26::26:
Soyle 3saat deliksiz uyuyabilsem...
Ruya bile goremiyorum yat kalk yat kalk
Lillac canım bak bu da bizim uyku arkadaşımız.Şuan bu şekilde yatıyor
Yanına da yastık koyuyorum dönmesin diye
Eki Görüntüle 504526
Asyammm bak bu resim de senin için
Eki Görüntüle 504527
şekerrrmiiii:)
ben sevdim bu yorumu cnmmm gerçekten bazen kendimi kızıma yenik düşmüş hissediyorumm..
az önce yine savaştık uyumak istiyor ama uyuyamıyo dönence titreşim ışıkk kar etmedii
sallıyorum bağırıyo
kucağımda ninni cıkssss
pış pışşşş çığlıkkkk
sinirlendim ve çaresiz kaldım bıraktım yatağa başladım söylenmeye üzülüyorum yapma kızım dedim
oda hem emziği emiyor hemde nasıl kızıyor bana hımmm hınnnnn hınnnmmmmmm saydı sövdü resmen:)
söylene söylene uyuduuuuu ben onca çaba harcıyorummm bazen sorunsuz günler geçiriyoruzz
bugünümüzde öyle keyifli başladı kiii neden böyle oluyor anlamıyorum bir yerlerde yanlışmı yapıyorumm
inan burada her yazılanı dikkatle okuyorum gerek gördüklerimi uygulamaya çalışıyorumm
kitap okuyorum netten araşırıyorum kendimi eğitmeye çalışıyorumm
sonuçta tecrübesiz bir anneyimmmm
ama bazen öyle güzel çözümler buluyorum ki kendime inanamıyorum bazende çözümsüz çaresiz kalıyorummmm
bak bi şeker dedin başına dert aldın...
doldum sanırım sabah sabahhhhh:)
günaydın kızlar
dün 4. ay aşımızı olduk akşam biraz mızıldandı kızım ilacı verdim uyuttum sabaha kadar mışıl mışıl uyudu cok şükür
tahmin ettiğim gibi az kilo almış bu ay 400 gr almış
kilomuz 7300 boyumuz 66 cm
3. ayında 6900 kg 62 cm di nasıl sizce ve neden az almış olabilir sadece anne sütü alıyor ve sütümde yetiyor
dr kilosu gayet güzel dedi kilosu güzel ama 1 kilo alan cocuk bu ay neden bu kadar az aldı
birde inş. önümüzdeki aylardada böyle devam etmez ondan korkuyorum
4. ayında sizin bebeklerin kilo alımı nasıldı :26::26:
Benim kizim da 45 dakika uyuyup uyaniyordu,ben de sabahlari senin yontemini uyguluyorum ama oglen ve ogleden sonraki uykularinda yapmiyorum.Aksam zaten 20-7 arasi uyuyor,gece uykusundan calmak istemiyorum
ay aynı durumdayız ya
banada tecrübeli büyüklerimiz hep diyor oynama yine uyutmaya devam et diye ama ne yaptıysam olmadı
asya 50 dk dan fazla gündüz uykusu hiç uyumadıııı
şimdide emziğinin sapını eliyle çekiştiriyor ağzından çıkarıyor diye uyuyamıyor kırdım tutma kısmın 5 dk önce
bu sefer ne çekiştircek bakalımmm:)
bende denedim tekrar uykuya geçmesini ama hiç beceremedimm yahuuu
ufff bazen çok beceriksiz olduğumu düşünüyorummm
Turuncu; basardim sanirim cok tesekkur ederiiimmm
şekerrrmiiii:)
ben sevdim bu yorumu cnmmm gerçekten bazen kendimi kızıma yenik düşmüş hissediyorumm..
az önce yine savaştık uyumak istiyor ama uyuyamıyo dönence titreşim ışıkk kar etmedii
sallıyorum bağırıyo
kucağımda ninni cıkssss
pış pışşşş çığlıkkkk
sinirlendim ve çaresiz kaldım bıraktım yatağa başladım söylenmeye üzülüyorum yapma kızım dedim
oda hem emziği emiyor hemde nasıl kızıyor bana hımmm hınnnnn hınnnmmmmmm saydı sövdü resmen:)
söylene söylene uyuduuuuu ben onca çaba harcıyorummm bazen sorunsuz günler geçiriyoruzz
bugünümüzde öyle keyifli başladı kiii neden böyle oluyor anlamıyorum bir yerlerde yanlışmı yapıyorumm
inan burada her yazılanı dikkatle okuyorum gerek gördüklerimi uygulamaya çalışıyorumm
kitap okuyorum netten araşırıyorum kendimi eğitmeye çalışıyorumm
sonuçta tecrübesiz bir anneyimmmm
ama bazen öyle güzel çözümler buluyorum ki kendime inanamıyorum bazende çözümsüz çaresiz kalıyorummmm
bak bi şeker dedin başına dert aldın...
doldum sanırım sabah sabahhhhh:)
turuncu sen baslayacakmısın işe..yoksa sende şanslılardanmısınnn...
çoçukların kilosuna neden takılıyosunuz pek anlamadımm..yani dr lerın tablosu var eger iyi gidiyorda önemli değil..benım kzım çok kılo almıyorr.800.700.600..bende üzülmüştüm ama dr um gayet yüksek gidiyor çıtası dedi.bende şaka yapıyorsunuz dedimmm.o da ayda 300 gr bile alabilir bu kılo almadığı anlamına gelmez önemli olan boyu ve kılo gelişimi aynı hızda devam etmesii.çoçuklar zaten her ay kilo alması yavaslar ve düşer demişiti...bilginizeee.
elinde baharla ilgili kağıdı var..tablo seklınde üzerine çiziyor notlarını..takılmayın lütfenn.ben anne sütü veriyorum mama önermedi.gögsümü almadığı için bende sağıp biberonla verıyorummm.zaten süt oranıda düştü epeyce bu yüzden dolaptan çözüp veriyorum..1.2 ay idare edr..zaten o zamanda beslenmeye baslar işte...
bu arada spor yapmak sütü azaltıyormuydu bilen varsa söylermiii.etkilediğini biliyorum ama olumlu olumsuz hatırlayamadım hersese süt kokulu öpücükler
Eki Görüntüle 504627
bizim kızın tükürüklü hali :) bide fotomakinesi görünce poz veriyo şimdiden yanduk yane
Eki Görüntüle 504628
buda ilk şeftali denememizpek bi bayıldı zilli
meleğim34'ün çok çok selamı var hepinize kocaman öpücükler yolladı....
az önce tel den görüştükkk
mahir için gelen giden çok olmuş ve bir yandan da sünnet için araştırma yapıyormuşşşş
en kısa zamanda bir vınn alıpp bizlere dönecekmişşşş
çok selam söylediiiiii:)
cnm benim kızımda öle uykuya öle zor geçiyordu ki, papatya çayı yapıorum bi kaç kaşık verdim 2 gün önce şimdi daha sakin, daha kolay uyuyor ve bizim en büyük sorunumuz açlıkmış. hem memeyi emmek istemiyor hemde açlıktan yırtılıyordu.. mama verdim bi kaç gün, dün de pirinç maması aldım. bugunde ilk kez havuç suyu verdim. gayet başarılıydık. 3 gün ara verilmesi gerektiğini söylemişsiniz ya, 3 gün havuçla devam etmelimiyim. onu pek anlayamadımmm :18:
Eki Görüntüle 504627
bizim kızın tükürüklü hali :) bide fotomakinesi görünce poz veriyo şimdiden yanduk yane
Eki Görüntüle 504628
teşekkür ederiz teyzeleri :) valla saçı benim bebekliğimin aynısı :) onun dışında bana benzemiyo hiç sıpa
aynı babası
bakın bakıyım :)
Eki Görüntüle 504674
Eki Görüntüle 504627
Eki Görüntüle 504628
teşekkür ederiz teyzeleri :) valla saçı benim bebekliğimin aynısı :) onun dışında bana benzemiyo hiç sıpa
aynı babası
Eki Görüntüle 504674
mahir için gelen giden çok olmuş ve bir yandan da sünnet için araştırma yapıyormuşşşş
Gunaydin pamuk sekerlerin guzel anneleri,
kendimi ayri tutuyorum cunku suan bebegimin babası gibi
görünüyorumsaç,tüy birbirine karıştı walla
Uyku düzeniniz tam oturuyor derken yine kaçtı gitti kızlar.
ZOmbie gibiyim,size kızımın uydugu saatleri yazayım
diyorum ama sanirim bulamiyorum. Ya uyku suresi azaliyor gitgide
ya da ac kaliyor anlayamiyorum...
kızlar bu arada kaç gündür merak ediyorum hep nereli acaba bu bizim kızlar diye
ben başlıyım ben rize fındıklı lıyım eşimde iyidereli.
belli mi olur belkide tanış yada akraba çıkarmışız bi kaçımız
o nasıl biliyomusun canım, lise 1 de aşı oluyoruz ya, tetanoz aşısı o, 10 yıl koruyuculuğu var.cnm benm hemşirem şöyle açıklamıştı
neden kimine 3 doz kimine 2 doz demiştim
lise mezunlarınamı dedi ne bişe dedi ilkokul ortaokul lisede mi ne 3 dozmuş
sonra 2 doz
mesela ilkokul mezununa 3 doz vuruluyormuşşş
o şekilde hesaplıyoruz demişti ama tam hatırlayamadımda eğitim durumumu sormuştu bende ne ilgisi var demiştim öyle açıklamıştı
yarın gidicem kısmetse unutmazsam tekrar sorayım cnmmm
inş yanlış hatırlamıyorumdur
mesela bana 2 doz yaptı yeterli sen vurulmuşsundur eğitim hayatında dedi
bu şekilde takip edebiliyorlarmışşş ama üni.de de aşı olmadık kiii kafam karıştı yarın sorayımmmmm
Lillac canım bak bu da bizim uyku arkadaşımız.Şuan bu şekilde yatıyor
Yanına da yastık koyuyorum dönmesin diye
Eki Görüntüle 504526
Asyammm bak bu resim de senin için
Eki Görüntüle 504527
Eki Görüntüle 504627
Eki Görüntüle 504628
aynı babası
Eki Görüntüle 504674
ben rize kalkandereliyim hemserimmm da
sevindim şekerimben rize kalkandereliyim hemserimmm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?