2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim34'ün çok çok selamı var hepinize kocaman öpücükler yolladı....
az önce tel den görüştükkk
mahir için gelen giden çok olmuş ve bir yandan da sünnet için araştırma yapıyormuşşşş
en kısa zamanda bir vınn alıpp bizlere dönecekmişşşş
çok selam söylediiiiii:)

biz henüz kntrol olmadık ama sanırım bizde kilo alamayanlardanız. çünkü kzıım doymuyormuş meğer, uykuya geçişlerdeki huysuzluğu ve ağlamaları hep bu yüzdenmiş. mamaya tekrar başladık ve sakinleştik...

Soyle 3saat deliksiz uyuyabilsem...
Ruya bile goremiyorum yat kalk yat kalk

dişler yüzünden mi uyuyamıyorsun canım.... geçer diyorlar ne desem geçer inş. :)

maşallah yaa ne güzel de sarılmışş, tam paşa yerim o elleri ayakları :)))

cnm benim kızımda öle uykuya öle zor geçiyordu ki, papatya çayı yapıorum bi kaç kaşık verdim 2 gün önce şimdi daha sakin, daha kolay uyuyor ve bizim en büyük sorunumuz açlıkmış. hem memeyi emmek istemiyor hemde açlıktan yırtılıyordu.. mama verdim bi kaç gün, dün de pirinç maması aldım. bugunde ilk kez havuç suyu verdim. gayet başarılıydık. 3 gün ara verilmesi gerektiğini söylemişsiniz ya, 3 gün havuçla devam etmelimiyim. onu pek anlayamadımmm :18:

canım benimki 3.ayda 500gr aldı bu ay cok sükür artmıs biraz 700gr almıs ve seninki az bile alsa kilosu ayına göre süper maaşallah boyuda öle bence devam et böle

Benim kizim da 45 dakika uyuyup uyaniyordu,ben de sabahlari senin yontemini uyguluyorum ama oglen ve ogleden sonraki uykularinda yapmiyorum.Aksam zaten 20-7 arasi uyuyor,gece uykusundan calmak istemiyorum

Bende bu yöntemi günde 1 kere kesin uyguluyorum ama çok huzursuz olduğunda 2 kez de uyguladığım oluyor.

Canım ben bu yönteme geçen ay başladım ve daha 1 haftadır sonuç alıyorum.Beceriksizliğinden değil yani
Kayra da sürekli emziğin o tutma kısmından çekiştirip durduğu için uyku arkadaşı aldım ona.Büyük ölçüde rahatladık diyebilirim.

Turuncu; basardim sanirim cok tesekkur ederiiimmm

bol uykulu günler diliyorum...

Valla istersen 10 tane çocuk eğitimi üzerine mektep bitir...
Bazen sinirlerimin alınmış olmasını çok istiyorum....
Dün akşam 10.da uyumayınca son çare ayağımda sallayayım dedim.Yatar yatmaz çığlık çığlığa ağlamaya başladı.Annemde koştu geldi çocuğumu düşürdün diye.Ortalığı yıktı sıpa...En sonunda teyzeyle anneanne battaniye içine yatırıp salladılarda öyle sustu

canım sütün yetiyorsa pürelere hemen geçme,sadece az az kaşıkla sularından tattır.3 günde bir farklı meyve dene...
kavanoz mamaları ben içine yoğurt mayalamak için aldım 3 tane ve severek yedi ama zorda kalmayınca hazır mama kullanmayı düşünmüyorum.Dışarı çıktığımda falan kullanırım.
Bu arada ben çalışmıyorum canım

Eki Görüntüle 504627
bizim kızın tükürüklü hali :) bide fotomakinesi görünce poz veriyo şimdiden yanduk yane

Eki Görüntüle 504628
buda ilk şeftali denememiz pek bi bayıldı zilli

Bu kızın saçlarına hastayımmm

aaa ne iyi olmuş haberleşmeniz.Ben de merak ediyordum naptı diye...

mesela bugün,yarın ve öbürgün havuç suyuna devam ediyorsun.3.gün sonunda allerji olmazsa farklı bir meyveye geçebiliyorsun.

Kizlar ben omer uyur uyumaz yataga dikiyorum gozumu sizde durum nasil?
O kadar yorgunum ki bir an once uyutayim da uyuyayim diye bekliyorum resmen

Bu arada KUDENcim ben de 2aya donecegim ise
Keske evde olsam ahh ah

bu arada 2 gundur bebelac 1 kullanıyoruz bayıla bayıla içiyo bizim paçi meğer kızıma yetmiyomuş annesinin sütü sabah öğle akşam 120 cc yi içiyo gunde 3 öğün mama veriyorum şimdilik neznm istersede anne sütü hadi bakalım 1 haftada ne kdr kilo alicak

Eki Görüntüle 504627
bizim kızın tükürüklü hali :) bide fotomakinesi görünce poz veriyo şimdiden yanduk yane

Eki Görüntüle 504628

teşekkür ederiz teyzeleri :) valla saçı benim bebekliğimin aynısı :) onun dışında bana benzemiyo hiç sıpa
aynı babası

bakın bakıyım :)
Eki Görüntüle 504674

Evet canım babasına benziyor kızın ama kızlar genelde babaya benziyor sanırım:)

biyologcum ona söyle biz tekrar hamile kalmak isteyenler grubu kuruyoruz haberi ola belki oda yapar saka bir yana cok cok selamm söle beykozdan diyede belirt haaa

Son düzenleme:
kızlar bu arada kaç gündür merak ediyorum hep nereli acaba bu bizim kızlar diye
ben başlıyım ben rize fındıklı lıyım eşimde iyidereli.
belli mi olur belkide tanış yada akraba çıkarmışız bi kaçımız

hahahah cok güldüm ilahi canım yaaa

selam gönderende, getirende sağolsunnn:) bizdende ona çok selammm

buarada turuncum biyologcum dilekmetecim bebeklerinize maasallah saclar baslar gözler o biçim turuncu oglusunun gözleri sacları ne öle ben bile baka kaldım kızlar napcak bilemem sana şimdiden kolay gelsin biyologcum seninkide aynı sanki büyümüşte küçülmüs cok güzel ilerde ooo sacları uzun halde düşün süper olcak dilekmetecim bebegin cok cok cok güzel gözleri iri iri boncuk gibi bide cakmak cakmak bakıyor dedigin gibi babasına daha cok benzesede sendende almıs güzelligini hepiniz saglıkla huzurla büyütün Allahım nazarlardan sakınsın inş

o nasıl biliyomusun canım, lise 1 de aşı oluyoruz ya, tetanoz aşısı o, 10 yıl koruyuculuğu var.
ben hamileyken aşı olmadım, hem dr önermedi, ufacık karnındaki zararı varmıdır kim bilir dedi..
hemde daha 10 yıl olmamıştı yırtmıştım yani..
muhtemelen lise mezunlarına 2 doz demiştir.

bu arada meleğime selamlarımızı ilet

oyy maşallah bu oğlana
çok tatlı, yakışıklı beyimiz ..
oyuncağına da baya alışmış görünüyor.

Eki Görüntüle 504627

Eki Görüntüle 504628

teşekkür ederiz teyzeleri :) valla saçı benim bebekliğimin aynısı :) onun dışında bana benzemiyo hiç sıpa
aynı babası

bakın bakıyım :)
Eki Görüntüle 504674

maşallah cnm kızına ne kadar şirinmiş öyleee pembe elbisesi de çok yakışmış kara gözlü kızımıza
kibar dudaklarındaki tükürüğünü sevsinler..
senin de eşinle baya boy farkın var sanırım.. benimki de 1.90 olunca, bende topuklu giyemeyince sırıtıyoruz biraz
olsun gönüller bir olsun

ben rize kalkandereliyim hemserimmm da

kızzz bende rizeliyim hueheueue
babam rize uzunköy annem ankara ama ben doğma büyüme ist.
hep rizeliyim diyorum resmen laz damarım varrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…