2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bendede laz damarı var hemen sinirleniyorum canım bende istanbulda yasamama ragmen yinede rizeliyim diyorum

kız biz kardeşmiyizzz yoksaaaa:)

şekerim tayin değill iş içinnn
eşim memur değillll:)
hala var o ihtimalll bakalım tekrar ne zaman gündeme gelecekkk
iş değiştirmeyecek izmirde değişik bir yatırım planlanıyorrr
benm eşimde çalıştığı firmada teknik müdürrr iş nerde biz ordaaa:)

bu arada güzelliğin konusunda yanılmamışımmm:)
kızında aynı sen özellikle gözlerii maşallah walla anasına bak kızını allll:)

zeynepyusss
bağladın kayrayla asyanın başını şekerimmm
dur bakalım meleğimin mahiride adayımızz
başka adaylarımızda var burdaaa:)
ama oğlun tam minik delikanlı olmuş

hgencturk
gözlerini severim dötünüde öperiimmmm
maşallh kuzucuna annesiiiiii

ay kızlar ya kendi kendime gülmekten bi hal oldum ya kendi halime diyiveriyimde zide gülün azcık
az önce kızı uyuttum uyurken eee eee eee dememi seviyor hatta demiyosam kendi kendine ses çıkartıyo resmen söyle diye.
neyse ben başladım ee lemye uyudu bizim kız ocağada pilav koymuştum ayıptır söylemesi bi bakıyım dedim kalktım koridordan geçtim mutfağa geldim tencereye bi karıştırııym dedim bı baktım hala ee liyorumm kendi kendime ki bunu farkettiğimde 5 dakka geçmişti nerdeyse vay halimizeeeeeeeeeeee

lillacım çok sağol e napalım ben çok çekiyorum ya eşimin ailesinden şimdiden korkuyorum ileride ece de bunları yaşamasın diye tanıdık birileri olsun ki üzülmesin kızım diye düşünüyorum hem sende uyku arkadaşının resmini koy cimcimeyi koyma olmazzz kabul etmiyoruz:))

Benim kizim sadece oto koltugunda terliyor,o icindeki pedden dolayi,onun disinda terlemiyor.O konuda yardimci olamayacağım yalniz bizim doktorumuz 1 yaşına kadar yastık kullanmak yok dedi.Biraz farkli bi cvp oldu benim ki :26:

dilekmete o eeee ler hiç bitmiyor bende de oyun halısının müzikleride dilimde sürekli. birde ben hiç sabit duramıyorum ayaktaysam sanki ece varmış gibi bir sağ bir sola sallanıyorum, oturuyorsam dizim sürekli titriyor üstünde ece varmış gibi. anlıyacağın tam bir anormalim:))

Tatlım ben daha ek gıdaya başlamadım,henüz erken diye düşünüyorum kısmetse 5.ayda başlayacağım.
Maşallah paşa kuzuma...
bende antalyalıyım eşimde burdurlu.yarın memlekete gidiyoruz oğlumla .ilk defa bebeğimle uçakla gidicem aranızda bebeğiyle uçak seyahati yapan varmı.inş sorunsuz bi yolculuk olur.
Biz bu bayramda uçakla gidiş dönüş yaptık ve sorunsuz geçti.Eğer bebişin arabada seyahati seviyorsa uçağı da sever,iyi yolculuklar...
Valla canım benim kız da çok terliyor,özellikle uyurken ve beslerken(çünkü çırpına çırpına besleniyor yani zorla) babasına çekmiş olmalı.Ben terlediği için su içiriyorum dengelesin diye.
Maşallah kıyamam bebişlerinize ya,resimlere bakınca ağlayasım geldi nasılda masumlar ve bize muhtaçlar.Allah hep korusun kuzularımızı..
Oyy bu kizlara hastayim bennn masallah yaaa benim omeri de bir gorsun kayra asyaya yanik .ne de olsa :) eceyi de biz kapalim :) Eki Görüntüle 505009
Maşallah tatlım benim,,seni ham yapar yerim...

Maşallah,Allah bütün kuzularımızı korusun

maşallahhh ne güzel sarılmış kuzu.
uyku arkadaşı diye özel birşey mi yoksa sen öylesine mi bulup aldın canım?

bu yazı gündüz okununca bizzat denenmiş Allah razı olsun denmiştir :))

süt içerken kafası inanılmaz terliyor benim paşamın da.. normal bence

tatlım kızın senin fotokopin gibi bence :)) ikinizin burnu da harika
çokk beğendim kuzunu çoook :)))

kızlar bu 4 ayı sevmediğim bir bebek arabasıyla geçirdim.. yazlıkta çok perişan oldum. o sayfa kapanmıştır artık bebek arabası arıyorum.. tavsiyelerinize ihtiyacım var.
not : baston istemiyorum, mümkünse amortisörlü tekerlek olsun :))
şimdiden teşekkürlerrrrr

Son düzenleme:
kızlar bu 4 ayı sevmediğim bir bebek arabasıyla geçirdim.. yazlıkta çok perişan oldum. o sayfa kapanmıştır artık bebek arabası arıyorum.. tavsiyelerinize ihtiyacım var.
not : baston istemiyorum, mümkünse amortisörlü tekerlek olsun :))
şimdiden teşekkürlerrrrr

bu arada bugün ilk defa şeftali verdim paşama. kabugunu soydum, rendeledim,rondodan geçirdim,oda sıcaklığında bekletip verdim. sevdi çok şükür. 3 gün devam sonra elmayı denicem..

kızlar aranızda uyku tulumu alan oldu mu ya malum soğuklar gelecek internette pek birşey yok mothercaren varmış pamuk ve peluş diye 2 çeşit yorumlarda pahalı demişler ama fiyat vermemişler, komşum bebettonun kinden memnun kalmış ama bana ince geldi. kışın izmir istanbul ankara gezicem nasıl birşey alsam acaba?

Canım kızın çok tatlı maşallah. Bu arada ben sana benzettim. Sen de çok güzelmişsin canım(Bunu gerçekten içten söylüyorum). Benim kızla hemen hemen beraber doğmuşlar ama bizimki çok minnak kaldı valla seninkinin yanında

4.ayin sonunda dogum kilosunun 2katina cikmasi gerekiyordu. Kac kilo dogdu senin kuzun?
Ilk 3aydan sonra kilo alimlari azaliyor zaten bebekgelisimi sitesinde 500gr.a inecegini soylemisti yani cok da az almamis yavrun

canım benimki 3.ayda 500gr aldı bu ay cok sükür artmıs biraz 700gr almıs ve seninki az bile alsa kilosu ayına göre süper maaşallah boyuda öle bence devam et böle

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim demek tek az alan benım bebiş değilmiş
maşallah kızlar resim şow yapmışsınız bu gün hepsi birbirinden tatlı
turuncucum maşallah oğluşuna uyku arkadaşıyla cok şirin kereta
dilekmete canım bebişin babaya benziyor maşallah cok güzel bir aile tablosu allah bozmasın canım
azraece senin kız aynı sen siz de cok hoş görünüyorsunuz inş. aranızdaki sorunları halledersinizde bu mutlu tablo bozulmaz,
biyalog hadi bakalım inş. senın bebiş iyi almıştır canım

Bende 2tane var bayramda memleket soguk oluyor diye almistim
Kucuk olan mothercareden ve cok memnunum oglum sicacik oluyor ama ter icinde kalmiyor iici pamuklu disi kadifemsi
Buyuk olansa idil babyden ve bence fiyasko. Ici disi pelus kadife gibi. Ve uzunkollu asiri bunaltici

Ben askili olandan memnunum uzunkollularda cocuk saunaya girmis gibi oluyor
Mothercarede dun gordum 68tl idi deseni de harikaydi ben alirken gorsem onu alirdim

Ben bebeconfort loola kullaniyorum arac koltuguyla kullanirken super rahatti koltugu cikar arabana tak geriye hafif bir iskelet kaliyor egilmeden katlaniyor hoop baston gibi bagaja
Ama simdi omer arac koltuguna sigmayinca asil govdesini taktik mercedes gibi inanilmaz rahat ve done done oynuyor icinde gel gor ki benim zaten belim sakat ve araba iyice agirlasti ha indirip kaldiriyorum ama zorlanarak
Gerci agir diyorum ama 10kg Chicco triolardan hafif yine de

Ben bi konu acmistim baskalarinin aldiklarina da bir bak istersen
Quinny senz gordum gecen birinde cok pratik gorunuyordu

Ben tekrar alacak olsam mamas papasa da bir goz atardim ama arabamizdan yine de memnunum oglum cok rahat ediyor dere tepe dumduz gidiyoruz

Benim bir defterim var yaslaninca kayinvalide olunca vb durumlarda yapmayacagim seyleri yaziyorum
Insan unutur dunya hali bugun yasadiklarim aklimdan ucuverir gelinime ayni seyleri yasatmak istemem

O yuzden tam yerindeisn dunur kaynana adayinin hasi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…