- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
bendede laz damarı var hemen sinirleniyorum canım bende istanbulda yasamama ragmen yinede rizeliyim diyorum
anam bebişlerimiz gelmiş yine hepsi birbirinden tatlı birbirinden şirin maşallah sizlere dilekmete turuncu bol öpücükler yavrularınıza bu arada dilekmete maşallah hiç kilolu gözükmüyon ne güzel ben bu aralar kaşıkla süt verme yüzünden foto çekemiyorum ece yiece nin eller hep ağızda olduğundan tırnakları çok çabuk uzuyor onları kesmekte bir dert. meleğim de aklımdaydı sağ salim gelmiş çok şükür. yarın sağlık ocağında ebeye sorucam şu aşı işini de. bende İZMİRLİYİM:) biyolog sen bir ara izmire tayin olucaz demiştin sanki ne oldu? anam her telden çaldım yine bi anya bi konya oldu:))))
Oyy bu kizlara hastayim bennn masallah yaaa benim omeri de bir gorsun kayra asyaya yanik .ne de olsa :) eceyi de biz kapalim :) Eki Görüntüle 505009
maşallah eceye, ailenizeeşin iyi birine benziyor, ne bilim temiz yüzlü, hissederim ben
ecemiz güzelliğini senden almış canım, aynı sen bence, çok benzettim
eski kilona dönünce sönüyolar malesef, benimki sönmüş durumda, emzimeyi de bırakınca iyice fısalcak.
ömerimiz de yakışıklı hani, havucuyla eceye güzel poz vermiş
Allahım izdivaca döndü forum :)))
kızlar size birşey sormak istiyorum; benim zeynom çok fazla terliyor önceden havaların çok sıcak olmasına bağlıyordum ama hala çok fazla terliyor sürekli yastığını değiştiriyoruz, bugün annem sağlık ocağındaki doktora götürmüş herşey normal görünüyor ama isterseniz bir tiroid testi ve kan sayımı yaptırın demiş haftasonu kendi doktorumuza götüreceğim bakalım, sizinkilerde nasıl terrleme durumu
ay kızlar ya kendi kendime gülmekten bi hal oldum ya kendi halimediyiveriyimde zide gülün azcık
az önce kızı uyuttum uyurken eee eee eee dememi seviyor hatta demiyosam kendi kendine ses çıkartıyo resmen söyle diye.
neyse ben başladım ee lemye uyudu bizim kız ocağada pilav koymuştum ayıptır söylemesi bi bakıyım dedim kalktım koridordan geçtim mutfağa geldim tencereye bi karıştırııym dedim bı baktım hala ee liyorumm kendi kendimeki bunu farkettiğimde 5 dakka geçmişti nerdeyse vay halimizeeeeeeeeeeee
Tatlım ben daha ek gıdaya başlamadım,henüz erken diye düşünüyorum kısmetse 5.ayda başlayacağım.Omere muz puresi yedirdigimin ertesi gunu kakasinda yuzlerce siyah kurt var gibiydi
Bezini acinca ciglik attim resmen ve guzelce katlayip doktora goturelim dedik
Annemle karsilastik yokda o teshisi koydu muzun lifleri onlar birsey degil dedi :)
Belki ek gidadandir ya da ek gidaya gectigin halde suyu az veriyorsan ondandir canim doktorunuza bir alo de istersen
Maşallah paşa kuzuma...Lillac canım bak bu da bizim uyku arkadaşımız.Şuan bu şekilde yatıyor
Yanına da yastık koyuyorum dönmesin diye
Eki Görüntüle 504526
Asyammm bak bu resim de senin için
Eki Görüntüle 504527
Biz bu bayramda uçakla gidiş dönüş yaptık ve sorunsuz geçti.Eğer bebişin arabada seyahati seviyorsa uçağı da sever,iyi yolculuklar...bende antalyalıyım eşimde burdurlu.yarın memlekete gidiyoruz oğlumla .ilk defa bebeğimle uçakla gidicem aranızda bebeğiyle uçak seyahati yapan varmı.inş sorunsuz bi yolculuk olur.
Valla canım benim kız da çok terliyor,özellikle uyurken ve beslerken(çünkü çırpına çırpına besleniyor yani zorla) babasına çekmiş olmalı.Ben terlediği için su içiriyorum dengelesin diye.kızlar size birşey sormak istiyorum; benim zeynom çok fazla terliyor önceden havaların çok sıcak olmasına bağlıyordum ama hala çok fazla terliyor sürekli yastığını değiştiriyoruz, bugün annem sağlık ocağındaki doktora götürmüş herşey normal görünüyor ama isterseniz bir tiroid testi ve kan sayımı yaptırın demiş haftasonu kendi doktorumuza götüreceğim bakalım, sizinkilerde nasıl terrleme durumu
Maşallah kıyamam bebişlerinize ya,resimlere bakınca ağlayasım geldi nasılda masumlar ve bize muhtaçlar.Allah hep korusun kuzularımızı..Benide gaza getirdiniz resim koydum:)
Eki Görüntüle 504994 şimdi ece kime benziyor dicem de bi kere o ben ben değilim:) yüze göze bak balon gibi şişmişim hem de ece ile babası kellikten dolayı birbirini çok andırıyor:) kabul etmiyorum saçı çıksın kesinleşir kime benzediği diyorum kızıyor:)
Eki Görüntüle 504995 bu resimde de hamileliğin olsun anneliğin olsun geçici olsa da benim vücudumda oluşan en güzel değişiklik kocaman göğüsler:)) sönünce nolucak bakalım
Maşallah tatlım benim,,seni ham yapar yerim...Oyy bu kizlara hastayim bennn masallah yaaa benim omeri de bir gorsun kayra asyaya yanik .ne de olsa :) eceyi de biz kapalim :) Eki Görüntüle 505009
maşallah bebişlerinize yaa...o koca havuç ta ne yakışmış ömer paşa :)) kıtır kıtır yediğin günleri de görürsün inş..
ben küçük prensesimin resmini ekleyemiorum hep büyük gelio.. tekrar deneyelim bakalımmm
ben çanakkale,eşim siirtli. İst.da yaşıyoruz biz.
maşallah canımmmm ya bi ben takamıyorum kızımın başına o bantlardan sevmıyo bizim kız
chico nun ana kucağı dimi o aynı bendede var memnunmusun sen
Lillac canım bak bu da bizim uyku arkadaşımız.Şuan bu şekilde yatıyor
Eki Görüntüle 504526
Eki Görüntüle 504527
Bebeği benim gibi 45 dakika uyuyan anneler....Araştırdığım kadarı ile insanların uyku döngüsü 45 dakika imiş.Biz büyükler artık 45 dakika sonrasında tekrar uykuya geçmeyi öğrendiğimiz için her 45 dakika sonucu uyanmıyormuşuz ama bebekler henüz öğrenmedikleri için özellikle gündüzleri her 45 dakikada bir uyanıyorlarmış.Nitekim Kayra'nın gündüz uykuları her seferinde 45 dakika olunca bi çare aramaya başladım...
Ben gün içerisinde 2 defa 40 dakika dolduktan sonra başında bekliyorum.Uyanmaya başlayınca hafif hafif sallıyorum,emziği düştüyse emziğini verip tekrar uyanmadan ikinci 45 dakikalık uykuya geçmesini sağlıyorum.Fayda etmezse yavaşca ayağıma koyup sallıyorum.Her zaman değil ama çoğu zaman işe yarıyor bu yöntem.Mesela 9.30da yatırdım,10.20de uyanmaya başlayınca salladım biraz ve emziğini verdim.10.50de tekrar uyanmaya çalıştı ama bu seferde karnının üzerine çevirdim.Bu şekilde bi yarım saat daha uyuyup uyanacak.
Biraz hileli oluyor ama en azından uzun uyku uyumasını öğrenmiş oluyor gündüzleri.
kızlar size birşey sormak istiyorum; benim zeynom çok fazla terliyor önceden havaların çok sıcak olmasına bağlıyordum ama hala çok fazla terliyor sürekli yastığını değiştiriyoruz, bugün annem sağlık ocağındaki doktora götürmüş herşey normal görünüyor ama isterseniz bir tiroid testi ve kan sayımı yaptırın demiş haftasonu kendi doktorumuza götüreceğim bakalım, sizinkilerde nasıl terrleme durumu
Benide gaza getirdiniz resim koydum:)
Eki Görüntüle 504994 şimdi ece kime benziyor dicem de bi kere o ben ben değilim:) yüze göze bak balon gibi şişmişim hem de ece ile babası kellikten dolayı birbirini çok andırıyor:) kabul etmiyorum saçı çıksın kesinleşir kime benzediği diyorum kızıyor:)
Eki Görüntüle 504995 bu resimde de hamileliğin olsun anneliğin olsun geçici olsa da benim vücudumda oluşan en güzel değişiklik kocaman göğüsler:)) sönünce nolucak bakalım
Benide gaza getirdiniz resim koydum:)
Oyy bu kizlara hastayim bennn masallah yaaa benim omeri de bir gorsun kayra asyaya yanik .ne de olsa :) eceyi de biz kapalim :) Eki Görüntüle 505009
4.ayin sonunda dogum kilosunun 2katina cikmasi gerekiyordu. Kac kilo dogdu senin kuzun?
Ilk 3aydan sonra kilo alimlari azaliyor zaten bebekgelisimi sitesinde 500gr.a inecegini soylemisti yani cok da az almamis yavrun
Lillac canım bak bu da bizim uyku arkadaşımız.Şuan bu şekilde yatıyor
Eki Görüntüle 504526
Eki Görüntüle 504527
canım benimki 3.ayda 500gr aldı bu ay cok sükür artmıs biraz 700gr almıs ve seninki az bile alsa kilosu ayına göre süper maaşallahboyuda öle bence devam et böle
kızlar aranızda uyku tulumu alan oldu mu ya malum soğuklar gelecek internette pek birşey yok mothercaren varmış pamuk ve peluş diye 2 çeşit yorumlarda pahalı demişler ama fiyat vermemişler, komşum bebettonun kinden memnun kalmış ama bana ince geldi. kışın izmir istanbul ankara gezicem nasıl birşey alsam acaba?
kızlar bu 4 ayı sevmediğim bir bebek arabasıyla geçirdim.. yazlıkta çok perişan oldum. o sayfa kapanmıştır artık bebek arabası arıyorum.. tavsiyelerinize ihtiyacım var.
not : baston istemiyorum, mümkünse amortisörlü tekerlek olsun :))
şimdiden teşekkürlerrrrr
lillacım çok sağol e napalım ben çok çekiyorum ya eşimin ailesinden şimdiden korkuyorum ileride ece de bunları yaşamasın diye tanıdık birileri olsun ki üzülmesin kızım diye düşünüyorumhem sende uyku arkadaşının resmini koy cimcimeyi koyma olmazzz kabul etmiyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?