2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende antalyalıyım eşimde burdurlu.yarın memlekete gidiyoruz oğlumla .ilk defa bebeğimle uçakla gidicem aranızda bebeğiyle uçak seyahati yapan varmı.inş sorunsuz bi yolculuk olur.

canım ben istanbulda okudum ve burada kaldım ama birgün eskişehire dönüp yerleşmeyi hayal ediyorum hep, inş birgün esk de buluşup kızlarımızda alır bir doktorlar caddesi turu yaparız seninle:)

canım ben istanbulda okudum ve burada kaldım ama birgün eskişehire dönüp yerleşmeyi hayal ediyorum hep, inş birgün esk de buluşup kızlarımızda alır bir doktorlar caddesi turu yaparız seninle:)

valla cnm ya eşimde bende fırsat olsa eskişehirde yaşamayı okadar çok istiyoruzki arada vuruyo aklımıza işi müsait olsa kesinlikle tayin falan ayarlar giderdik ben 2008 de bitirdim okulu o günbügündür hiç gitmedim. sırf eskişehir sevdamız yüzünden eşimin 4 yıllık okulu 7 yılda benim 5 yıllık da 7 yılda bitti bi türlü bitirip gelesimiz gelmedi

bende antalyalıyım eşimde burdurlu.yarın memlekete gidiyoruz oğlumla .ilk defa bebeğimle uçakla gidicem aranızda bebeğiyle uçak seyahati yapan varmı.inş sorunsuz bi yolculuk olur.

valla bi insanın memleketinin antalya olması ne güzeldir ya biz oraya gitmek için otellere bi dünya para döküyoruz resmen uçak konusuna gelince da daha hiç tecrube etmedim ama bizimki kucakta oturmayı pek sevmiyo kucakta oldumu hep gezıcek ayakta heralde ben göze alalam yıkar ortalığı

kızlar size birşey sormak istiyorum; benim zeynom çok fazla terliyor önceden havaların çok sıcak olmasına bağlıyordum ama hala çok fazla terliyor sürekli yastığını değiştiriyoruz, bugün annem sağlık ocağındaki doktora götürmüş herşey normal görünüyor ama isterseniz bir tiroid testi ve kan sayımı yaptırın demiş haftasonu kendi doktorumuza götüreceğim bakalım, sizinkilerde nasıl terrleme durumu

bizde öle cnm çok terliyoruz ama emerken ve uyurken biraz da.. eltiminde bizden 1 ay küçük kızı var o da aynı. biz ilk doğduğunda sarılıktan ötürü tiroid felan her şeye baktırdık hiç birşey çıkmadı, ama sen için ferahlaması için götür istersen...

anam bebişlerimiz gelmiş yine hepsi birbirinden tatlı birbirinden şirin maşallah sizlere dilekmete turuncu bol öpücükler yavrularınıza bu arada dilekmete maşallah hiç kilolu gözükmüyon ne güzel ben bu aralar kaşıkla süt verme yüzünden foto çekemiyorum ece yi ece nin eller hep ağızda olduğundan tırnakları çok çabuk uzuyor onları kesmekte bir dert. meleğim de aklımdaydı sağ salim gelmiş çok şükür. yarın sağlık ocağında ebeye sorucam şu aşı işini de. bende İZMİRLİYİM:) biyolog sen bir ara izmire tayin olucaz demiştin sanki ne oldu? anam her telden çaldım yine bi anya bi konya oldu:))))

saol canım valla 62 kıloyum şuan hamişeykende 9 kılo almıştım vermesi kolay oldu o yuzden :)

Benide gaza getirdiniz resim koydum:)
şimdi ece kime benziyor dicem de bi kere o ben ben değilim:) yüze göze bak balon gibi şişmişim hem de ece ile babası kellikten dolayı birbirini çok andırıyor:) kabul etmiyorum saçı çıksın kesinleşir kime benzediği diyorum kızıyor:)
bu resimde de hamileliğin olsun anneliğin olsun geçici olsa da benim vücudumda oluşan en güzel değişiklik kocaman göğüsler:)) sönünce nolucak bakalım

maşallah süpanallahhhhhhhh
valla canım bence de sana benziyo bu fıstık ay bende bizimkinin başına öyle şeylerden takmak istiyorum ama sinir eliyo hemen eliyle yoluyo

Benimki de terliyor carsafi ve yastigi hep islak oluyor arabasinda da sirti gol gibi evde oyun halisinda da ayni
Ben disaridaysak ya da arabayla uzun yola gidiyorsak sirtina havlu mendil koyuyorum onun disinda mudahale etmiyorum
Saglik ocagindaki ebemiz cok nanemolla olmasin alistirma demisti
Doktorumuz da

azraece kızın aynı sana benziyor bence saçlarının çıkmasını beklemeye gerek yok yani, maşallah çok tatlı, allah bağışlasın canım

canım maasallah sana da kızınada ve aynı sen kızın hık demiş burnundan düşmüş buarada hala güzelsin hiç kabul etmiyorum aksini

Oyy bu kizlara hastayim bennn masallah yaaa benim omeri de bir gorsun kayra asyaya yanik .ne de olsa :) eceyi de biz kapalim :)

maşallah eceye, ailenize eşin iyi birine benziyor, ne bilim temiz yüzlü, hissederim ben
ecemiz güzelliğini senden almış canım, aynı sen bence, çok benzettim
eski kilona dönünce sönüyolar malesef, benimki sönmüş durumda, emzimeyi de bırakınca iyice fısalcak.

ömerimiz de yakışıklı hani, havucuyla eceye güzel poz vermiş
Allahım izdivaca döndü forum :)))

maşallah bebişlerinize yaa...o koca havuç ta ne yakışmış ömer paşa :)) kıtır kıtır yediğin günleri de görürsün inş..

ben küçük prensesimin resmini ekleyemiorum hep büyük gelio.. tekrar deneyelim bakalımmm

Eklentiler

• $IMG_4580.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_4585.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_4606.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 45

maşallah canımmmm ya bi ben takamıyorum kızımın başına o bantlardan sevmıyo bizim kız
chico nun ana kucağı dimi o aynı bendede var memnunmusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…