kızlar bende eskişehirliyim...
kızzz bende rizeliyim hueheueue
babam rize uzunköy annem ankara ama ben doğma büyüme ist.
hep rizeliyim diyorum resmen laz damarım varrr:)
kızlar bu arada kaç gündür merak ediyorum hep nereli acaba bu bizim kızlar diye
ben başlıyım ben rize fındıklı lıyım eşimde iyidereli.
belli mi olur belkide tanış yada akraba çıkarmışız bi kaçımız
ooo sende hemşerimsin desene eşimde bende eskişehirde okuduk orda tanıştıkkk ey gidiii eskişehir günleriiiiiiiiiiiii ah ahhhhhhhhh o doktorlar caddesinin dili olsada konuşşa
özledim bak şimdi orayııııııı
canım ben istanbulda okudum ve burada kaldım ama birgün eskişehire dönüp yerleşmeyi hayal ediyorum hep, inş birgün esk de buluşup kızlarımızda alır bir doktorlar caddesi turu yaparız seninle:)
bende antalyalıyım eşimde burdurlu.yarın memlekete gidiyoruz oğlumla .ilk defa bebeğimle uçakla gidicem aranızda bebeğiyle uçak seyahati yapan varmı.inş sorunsuz bi yolculuk olur.
kızlar size birşey sormak istiyorum; benim zeynom çok fazla terliyor önceden havaların çok sıcak olmasına bağlıyordum ama hala çok fazla terliyor sürekli yastığını değiştiriyoruz, bugün annem sağlık ocağındaki doktora götürmüş herşey normal görünüyor ama isterseniz bir tiroid testi ve kan sayımı yaptırın demiş haftasonu kendi doktorumuza götüreceğim bakalım, sizinkilerde nasıl terrleme durumu
anam bebişlerimiz gelmiş yine hepsi birbirinden tatlı birbirinden şirin maşallah sizlere dilekmete turuncu bol öpücükler yavrularınıza bu arada dilekmete maşallah hiç kilolu gözükmüyon ne güzel ben bu aralar kaşıkla süt verme yüzünden foto çekemiyorum ece yiece nin eller hep ağızda olduğundan tırnakları çok çabuk uzuyor onları kesmekte bir dert. meleğim de aklımdaydı sağ salim gelmiş çok şükür. yarın sağlık ocağında ebeye sorucam şu aşı işini de. bende İZMİRLİYİM:) biyolog sen bir ara izmire tayin olucaz demiştin sanki ne oldu? anam her telden çaldım yine bi anya bi konya oldu:))))
Benide gaza getirdiniz resim koydum:)
Eki Görüntüle 504994 şimdi ece kime benziyor dicem de bi kere o ben ben değilim:) yüze göze bak balon gibi şişmişim hem de ece ile babası kellikten dolayı birbirini çok andırıyor:) kabul etmiyorum saçı çıksın kesinleşir kime benzediği diyorum kızıyor:)
Eki Görüntüle 504995 bu resimde de hamileliğin olsun anneliğin olsun geçici olsa da benim vücudumda oluşan en güzel değişiklik kocaman göğüsler:)) sönünce nolucak bakalım
kızlar size birşey sormak istiyorum; benim zeynom çok fazla terliyor önceden havaların çok sıcak olmasına bağlıyordum ama hala çok fazla terliyor sürekli yastığını değiştiriyoruz, bugün annem sağlık ocağındaki doktora götürmüş herşey normal görünüyor ama isterseniz bir tiroid testi ve kan sayımı yaptırın demiş haftasonu kendi doktorumuza götüreceğim bakalım, sizinkilerde nasıl terrleme durumu
Eki Görüntüle 504994 şimdi ece kime benziyor dicem de bi kere o ben ben değilim:) yüze göze bak balon gibi şişmişim hem de ece ile babası kellikten dolayı birbirini çok andırıyor:) kabul etmiyorum saçı çıksın kesinleşir kime benzediği diyorum kızıyor:)
Eki Görüntüle 504995 bu resimde de hamileliğin olsun anneliğin olsun geçici olsa da benim vücudumda oluşan en güzel değişiklik kocaman göğüsler:)) sönünce nolucak bakalım
maşallah bebişlerinize yaa...o koca havuç ta ne yakışmış ömer paşa :)) kıtır kıtır yediğin günleri de görürsün inş..
ben küçük prensesimin resmini ekleyemiorum hep büyük gelio.. tekrar deneyelim bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?