Bende 2tane var bayramda memleket soguk oluyor diye almistim
Kucuk olan mothercareden ve cok memnunum oglum sicacik oluyor ama ter icinde kalmiyor iici pamuklu disi kadifemsi
Buyuk olansa idil babyden ve bence fiyasko. Ici disi pelus kadife gibi. Ve uzunkollu asiri bunaltici
Ben askili olandan memnunum uzunkollularda cocuk saunaya girmis gibi oluyor
Mothercarede dun gordum 68tl idi deseni de harikaydi ben alirken gorsem onu alirdim
kızlar bebekleriniz gece ne sıklıkta kalkıp emiyorlar
benimki 9 gibi uyuyor
12 de kalkıp emiyor
4 de kalkıp emiyor
6:30 7:00 gibi kalkıp emiyor
az mı emiyor acaba gece
bu kendi düzeni bunun dışında ben uykusunu bölüp emzirmiyorum:26:
canım izimki 1 aylıktan itibaren 9 da yatarken emziriyorum ve mama veriyorum gece 3 te kalkıyo meme emiyo bide sabah 8de mme emiyo gene .zaten o saatte kalkıyo gündüzde 2 3 satte bir bi öğün meme emiyo bi öğün mama veriyorum o şekilde bizim düzenimiz
canım izimki 1 aylıktan itibaren 9 da yatarken emziriyorum ve mama veriyorum gece 3 te kalkıyo meme emiyo bide sabah 8de mme emiyo gene .zaten o saatte kalkıyo gündüzde 2 3 satte bir bi öğün meme emiyo bi öğün mama veriyorum o şekilde bizim düzenimiz
anladım canım senınki daha uzun süre uyuyor demekki mama daha tok tutuyor
aynı annem, anne olunca böyle düşünülüyor demeklillacım çok sağol e napalım ben çok çekiyorum ya eşimin ailesinden şimdiden korkuyorum ileride ece de bunları yaşamasın diye tanıdık birileri olsun ki üzülmesin kızım diye düşünüyorumhem sende uyku arkadaşının resmini koy cimcimeyi koyma olmazzz kabul etmiyoruz:))
benimki chicco living, hiç terlemiyor kızımkızlar bu 4 ayı sevmediğim bir bebek arabasıyla geçirdim.. yazlıkta çok perişan oldum. o sayfa kapanmıştır artık bebek arabası arıyorum.. tavsiyelerinize ihtiyacım var.
not : baston istemiyorum, mümkünse amortisörlü tekerlek olsun :))
şimdiden teşekkürlerrrrr
bende c&a da görmüştüm 19 tl idi, uygunda geldi, ama henüz almadım..kızlar aranızda uyku tulumu alan oldu mu ya malum soğuklar gelecek internette pek birşey yok mothercaren varmış pamuk ve peluş diye 2 çeşit yorumlarda pahalı demişler ama fiyat vermemişler, komşum bebettonun kinden memnun kalmış ama bana ince geldi. kışın izmir istanbul ankara gezicem nasıl birşey alsam acaba?
benimki genelde gece kalkmıyor ama ben 1 kere bazen 2 kere kalkıp emziriyorum..kızlar bebekleriniz gece ne sıklıkta kalkıp emiyorlar
benimki 9 gibi uyuyor
12 de kalkıp emiyor
4 de kalkıp emiyor
az mı emiyor acaba gece
anam bebişlerimiz gelmiş yine hepsi birbirinden tatlı birbirinden şirin maşallah sizlere dilekmete turuncu bol öpücükler yavrularınıza bu arada dilekmete maşallah hiç kilolu gözükmüyon ne güzel ben bu aralar kaşıkla süt verme yüzünden foto çekemiyorum ece yiece nin eller hep ağızda olduğundan tırnakları çok çabuk uzuyor onları kesmekte bir dert. meleğim de aklımdaydı sağ salim gelmiş çok şükür. yarın sağlık ocağında ebeye sorucam şu aşı işini de. bende İZMİRLİYİM:) biyolog sen bir ara izmire tayin olucaz demiştin sanki ne oldu? anam her telden çaldım yine bi anya bi konya oldu:))))
anam bebişlerimiz gelmiş yine hepsi birbirinden tatlı birbirinden şirin maşallah sizlere dilekmete turuncu bol öpücükler yavrularınıza bu arada dilekmete maşallah hiç kilolu gözükmüyon ne güzel ben bu aralar kaşıkla süt verme yüzünden foto çekemiyorum ece yiece nin eller hep ağızda olduğundan tırnakları çok çabuk uzuyor onları kesmekte bir dert. meleğim de aklımdaydı sağ salim gelmiş çok şükür. yarın sağlık ocağında ebeye sorucam şu aşı işini de. bende İZMİRLİYİM:) biyolog sen bir ara izmire tayin olucaz demiştin sanki ne oldu? anam her telden çaldım yine bi anya bi konya oldu:))))
cnm ben de izmirliyim. KSK:)))))) sen neresindensin?
lillacım bizi böyle bir güzellikten mahrum etmediğin için çok teşekkürler:) ne 41 i 41000 kere maşallah:) bu bakışları çalışıyorlar mı acaba:) desene asya ece derken seninki de hafif cadı olacak:)herkesin kuzularına maşallah diyorum
Allahım hepsini nazarlardan korusun.. hepsinin bahtları güzel olsun inşallah..
bu minnak da benim prensesim
*Eki Görüntüle 505200
Eki Görüntüle 505203
Eki Görüntüle 505202
çok mu masumm sandınız??
Eki Görüntüle 505232 eline eldiven takıp, parmağını emmesini engelleyeni mahveder
rahatlamış hali bakınız 1. resim :))))
herkesin kuzularına maşallah diyorum
Allahım hepsini nazarlardan korusun.. hepsinin bahtları güzel olsun inşallah..
bu minnak da benim prensesim
*Eki Görüntüle 505200
Eki Görüntüle 505203
Eki Görüntüle 505202
çok mu masumm sandınız??
Eki Görüntüle 505232 eline eldiven takıp, parmağını emmesini engelleyeni mahveder
rahatlamış hali bakınız 1. resim :))))
cnm bizim doktorumuz meyveyi,çorbayı vs. bebeğe verdiğimiz hiçbirşeyi rondodan geçirmememizi söyledi. vitaminleri ölüyormuş. meyveleri cam rende ile, çorbayı da klasik usulde süzerek vermemizi söyledi. istersen sen de bir araştır.bu arada bugün ilk defa şeftali verdim paşama. kabugunu soydum, rendeledim,rondodan geçirdim,oda sıcaklığında bekletip verdim. sevdi çok şükür. 3 gün devam sonra elmayı denicem..
kızlar bebekleriniz gece ne sıklıkta kalkıp emiyorlar
benimki 9 gibi uyuyor
12 de kalkıp emiyor
4 de kalkıp emiyor
az mı emiyor acaba gece
cnm bizim doktorumuz meyveyi,çorbayı vs. bebeğe verdiğimiz hiçbirşeyi rondodan geçirmememizi söyledi. vitaminleri ölüyormuş. meyveleri cam rende ile, çorbayı da klasik usulde süzerek vermemizi söyledi. istersen sen de bir araştır.
ay valla benmide almam lazım onlardan yorganı hiç sevmiyo benimki. uyuduktan son ra beline kadar örtiyim diyorum arkamı döner dönmez iki bacak hareketi hoppp atıyo üstündenkenarlara sıkıştırıyorum gene beceriyo uyku arasında atmayı. kışlık için bende alıyım onlardan en iyisi
cnm ne güzel söyledin ya... şimdi izmirde bostanlı sahilde lmak vardı:))))) hamilelik ve doğum derken 1 yıl oldu gidemedim. hiç bukadar ayrı kalmamıştım şehrimden. nasıl özlrdim her yanını.. sen gidebiliyo musun? bu arada nerde yaşyosun? ben ist.'dayımooo 35 buçuk desene:) şimdi 06 dan dondurma alıp yemek vardı sahildekarabağlarda oturuyoruz bizde
rica ederim canım, biraz senin ısrarınla oldu bu dalillacım bizi böyle bir güzellikten mahrum etmediğin için çok teşekkürler:) ne 41 i 41000 kere maşallah:) bu bakışları çalışıyorlar mı acaba:) desene asya ece derken seninki de hafif cadı olacak:)
cnm bizim doktorumuz meyveyi,çorbayı vs. bebeğe verdiğimiz hiçbirşeyi rondodan geçirmememizi söyledi. vitaminleri ölüyormuş. meyveleri cam rende ile, çorbayı da klasik usulde süzerek vermemizi söyledi. istersen sen de bir araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?