2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebekleriniz gece ne sıklıkta kalkıp emiyorlar
benimki 9 gibi uyuyor
12 de kalkıp emiyor
4 de kalkıp emiyor
6:30 7:00 gibi kalkıp emiyor
az mı emiyor acaba gece
bu kendi düzeni bunun dışında ben uykusunu bölüp emzirmiyorum:26:

ay valla benmide almam lazım onlardan yorganı hiç sevmiyo benimki. uyuduktan sonra beline kadar örtiyim diyorum arkamı döner dönmez iki bacak hareketi hoppp atıyo üstünden kenarlara sıkıştırıyorum gene beceriyo uyku arasında atmayı. kışlık için bende alıyım onlardan en iyisi

canım izimki 1 aylıktan itibaren 9 da yatarken emziriyorum ve mama veriyorum gece 3 te kalkıyo meme emiyo bide sabah 8de mme emiyo gene .zaten o saatte kalkıyo gündüzde 2 3 satte bir bi öğün meme emiyo bi öğün mama veriyorum o şekilde bizim düzenimiz

ha unutmadan mamaya bu hafta başladık daha ondan önce aynı düzen devamdı mama yerine paso meme emiyodu şimdi yettiremiyoruz hanıma neyapalım

anladım canım senınki daha uzun süre uyuyor demekki mama daha tok tutuyor

anladım canım senınki daha uzun süre uyuyor demekki mama daha tok tutuyor

yok mamaya bu hafta başladık artık baktım geceleri daha sık uyanmaya başldı bide bu ay her ay 1 kılo alan kızım 500 gr aldı doktor dedi mama takviyesini bizde başladık. 1 haftadır gene gece uykularımız düzeldi demekki yetmiyodu kızıma geceleri acıkıyodu diyorum

aynı annem, anne olunca böyle düşünülüyor demek
kocan tanıdık biri olaydı nolurduu diyor :)) inşallah hep mutlu olurlar canım..
zaten sizin minnakları görünce içim gidiyor ben de koycam heveslendim zati :))
benimki chicco living, hiç terlemiyor kızım
ağır aslında ama biz hiç arabayı eve taşımıyoruz, hep arabanın bagajında olduğundan bize sıkıntı vermiyor..
aslında bunla bebe confort streety arasında kalmıştım, o da çift yönlü üstelik hafif, ona da bir bak derim
bende c&a da görmüştüm 19 tl idi, uygunda geldi, ama henüz almadım..
çeşitleri de vardı, ince kalın vs. bilgin olsun cnm.
benimki genelde gece kalkmıyor ama ben 1 kere bazen 2 kere kalkıp emziriyorum..
bence gece emmesi iyi bebişinin.. acıkınca fazla gecikmeden kalkıyor annesi daha ne :)

cnm ben de izmirliyim. KSK:)))))) sen neresindensin?

cnm ben de izmirliyim. KSK:)))))) sen neresindensin?

herkesin kuzularına maşallah diyorum
Allahım hepsini nazarlardan korusun.. hepsinin bahtları güzel olsun inşallah..

bu minnak da benim prensesim

*

çok mu masumm sandınız??

eline eldiven takıp, parmağını emmesini engelleyeni mahveder

rahatlamış hali bakınız 1. resim :))))

lillacım bizi böyle bir güzellikten mahrum etmediğin için çok teşekkürler:) ne 41 i 41000 kere maşallah:) bu bakışları çalışıyorlar mı acaba:) desene asya ece derken seninki de hafif cadı olacak:)

Bal bunlar bal rabbim kazadan beladan ani olumden kem gozlerden korusun dermansiz dert sifasiz hastalik vermesin evlatlarimizla sinamasin aminnn

bu arada bugün ilk defa şeftali verdim paşama. kabugunu soydum, rendeledim,rondodan geçirdim,oda sıcaklığında bekletip verdim. sevdi çok şükür. 3 gün devam sonra elmayı denicem..
cnm bizim doktorumuz meyveyi,çorbayı vs. bebeğe verdiğimiz hiçbirşeyi rondodan geçirmememizi söyledi. vitaminleri ölüyormuş. meyveleri cam rende ile, çorbayı da klasik usulde süzerek vermemizi söyledi. istersen sen de bir araştır.

Omer sanirim 12 haftaliktan beri aksam 10dan sabah 7ye kadar deliksiz uyuyordu
Kilo alimi da gayet iyiydi
Bayram tatili tum duzenimizi bozdu aklina estikce emmek istiyor aksam 11de uyuyup gece 3te ve sabah 6da kalkiyor
Saglikli bir bebegin uyumayi ogrenmesi icin 3ayini doldurmasi yeterli diyorlar 3aydan sonra gecede en az 9sa uyumasi lazim bence uyandirma

Evet metal vitaminleri olduruyor o yuzden bambu plastik vb salata bicaklari var ya
Hos katkili urunlerden yine iyidir ama ben tul suzgec fln deneyecegim sanirim
Buharda hasladiklarimi da kasikla ezerim

Bence de al Ikeada da vardi 39tl.ye sevimli gorunuyordu ama kumasini bilmiyorum
Bizimkinin istine boirsey ortmuyoruz artik kafasina doladi birkac kere o yuzden tulum kurtaricim oldu tirtil gibi cok sevimli

ooo 35 buçuk desene:) şimdi 06 dan dondurma alıp yemek vardı sahilde karabağlarda oturuyoruz bizde
cnm ne güzel söyledin ya... şimdi izmirde bostanlı sahilde lmak vardı:))))) hamilelik ve doğum derken 1 yıl oldu gidemedim. hiç bukadar ayrı kalmamıştım şehrimden. nasıl özlrdim her yanını.. sen gidebiliyo musun? bu arada nerde yaşyosun? ben ist.'dayım

Benim bey nobetci nuri alco gibi geziyor da haniminda derman yok ki huf nasil anlatsam su yorgunlugumu bilemedim gozum hep yastikta gunduz de uyumak istiyorum gece de adama pasiflora icircem artik

lillacım bizi böyle bir güzellikten mahrum etmediğin için çok teşekkürler:) ne 41 i 41000 kere maşallah:) bu bakışları çalışıyorlar mı acaba:) desene asya ece derken seninki de hafif cadı olacak:)
rica ederim canım, biraz senin ısrarınla oldu bu da
sorma kızımız çok çektireceğe benziyor, aslında usludur ama biraz dediğim dediklikte var yani :))

işimiz zor ya.. dün ebebekte cam rende gördüm, daha önce öyle bişey görmemiştim.. rende değil o tırtıklı bişey
almadım valla, ona ne sürcem, anca karpuz olur :)) plastik bıçağım var, onla birşeyler yapmaya çalışırım artık ya da ucuz plastik rondo fln göreniniz yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…