maşallah bebişlerinize yaa...o koca havuç ta ne yakışmış ömer paşa :)) kıtır kıtır yediğin günleri de görürsün inş..
ben küçük prensesimin resmini ekleyemiorum hep büyük gelio.. tekrar deneyelim bakalımmm
Benim bey nobetci nuri alco gibi geziyor da haniminda derman yok ki huf nasil anlatsam su yorgunlugumu bilemedim gozum hep yastikta gunduz de uyumak istiyorum gece de adama pasiflora icircem artik
cnm ne güzel söyledin ya... şimdi izmirde bostanlı sahilde lmak vardı:))))) hamilelik ve doğum derken 1 yıl oldu gidemedim. hiç bukadar ayrı kalmamıştım şehrimden. nasıl özlrdim her yanını.. sen gidebiliyo musun? bu arada nerde yaşyosun? ben ist.'dayım
maşallahhhne güzel sarılmış kuzu.
uyku arkadaşı diye özel birşey mi yoksa sen öylesine mi bulup aldın canım?
bu yazı gündüz okununca bizzat denenmiş Allah razı olsun denmiştir :))
kızlar bu 4 ayı sevmediğim bir bebek arabasıyla geçirdim.. yazlıkta çok perişan oldum. o sayfa kapanmıştır artık bebek arabası arıyorum.. tavsiyelerinize ihtiyacım var.
not : baston istemiyorum, mümkünse amortisörlü tekerlek olsun :))
şimdiden teşekkürlerrrrr
kızlar aranızda uyku tulumu alan oldu mu ya malum soğuklar gelecek internette pek birşey yok mothercaren varmış pamuk ve peluş diye 2 çeşit yorumlarda pahalı demişler ama fiyat vermemişler, komşum bebettonun kinden memnun kalmış ama bana ince geldi. kışın izmir istanbul ankara gezicem nasıl birşey alsam acaba?
kızlar bebekleriniz gece ne sıklıkta kalkıp emiyorlar
benimki 9 gibi uyuyor
12 de kalkıp emiyor
4 de kalkıp emiyor
6:30 7:00 gibi kalkıp emiyor
az mı emiyor acaba gece
bu kendi düzeni bunun dışında ben uykusunu bölüp emzirmiyorum:26:
herkesin kuzularına maşallah diyorum
Allahım hepsini nazarlardan korusun.. hepsinin bahtları güzel olsun inşallah..
bu minnak da benim prensesim
*Eki Görüntüle 505200
Eki Görüntüle 505203
Eki Görüntüle 505202
çok mu masumm sandınız??
Eki Görüntüle 505232 eline eldiven takıp, parmağını emmesini engelleyeni mahveder
rahatlamış hali bakınız 1. resim :))))
cnm bizim doktorumuz meyveyi,çorbayı vs. bebeğe verdiğimiz hiçbirşeyi rondodan geçirmememizi söyledi. vitaminleri ölüyormuş. meyveleri cam rende ile, çorbayı da klasik usulde süzerek vermemizi söyledi. istersen sen de bir araştır.
Benim bey nobetci nuri alco gibi geziyor da haniminda derman yok ki huf nasil anlatsam su yorgunlugumu bilemedim gozum hep yastikta gunduz de uyumak istiyorum gece de adama pasiflora icircem artik
Maşallah,Allah esirgesin...herkesin kuzularına maşallah diyorum
*Eki Görüntüle 505200
Eki Görüntüle 505203
Eki Görüntüle 505202
çok mu masumm sandınız??
Eki Görüntüle 505232 eline eldiven takıp, parmağını emmesini engelleyeni mahveder
cnm bizim doktorumuz meyveyi,çorbayı vs. bebeğe verdiğimiz hiçbirşeyi rondodan geçirmememizi söyledi. vitaminleri ölüyormuş. meyveleri cam rende ile, çorbayı da klasik usulde süzerek vermemizi söyledi. istersen sen de bir araştır.
Pınarda günaydın canım.Süt sağıyorsun herhalde...Ben üzülerek söylemek istiyorum ki artık ilk aylardaki gibi istikrarlı sağamıyorum.Kayra artık ana kucağında oturmuyor ve bu da benim işimi çok zorlaştırıyor.3 saatte bir süt sağan ben artık 5-6 saatte bir anca vakit buluyorum.Çok üzülüyorum böyle olmasına ama ne yapayım.
Önceden sağma işlemi 15 dakika sürerdi ama şimdi nerdeyse 25-30 dakika sürüyor.Sol göğsümde süt var ama makina çok zor çekiyor.Zaten o göğsümden süt hep zor akardı şimdi daha da zorlaştı.Elimle sıka sıka sağılıyor.Pompanın başını falanda değiştim ama sorunun göğüste olduğu belli.Sağ taraftan çok güzel damlıyor.
Birde sütümü akşam yatmadan sağdığımda çok az çıkmaya başladı,sabah sağdığımda ise akşamın iki katı çıkıyor.Sen de durumlar nasıl ?
herkesin kuzularına maşallah diyorum
*Eki Görüntüle 505200
Eki Görüntüle 505203
Eki Görüntüle 505202
çok mu masumm sandınız??
hgencturk kızımız çok uslu ve masum duruyor annesi ne der bu duruma bilemem tabi:) Allahım nazarlardan korusun prensesini öp benim için
Kızlar doğumdan sonra 52.gün adet olmuştum.O tarihin üzerinden 2 ay 20 gün geçti ve ben hala adet olmadım.Test yaptım hamile de değilim.Benim gibi ilk adetini olup sonra olmayan var mı ?
Birde ben artık diyete başlamak istiyorum.Zaten artık aç da gezsem tok da gezsem sütümde değişen bişey olmuyor.Haftasonu evime gidiyorum.Düzenimi kurar kurmaz koşu bandında düzenli yürüyüş yapacağım akşam Kayra uyuduktan sonra.Birazda yediklerime dikkat edersem yavaş yavaş veririm herhalde.
Kızlar doğumdan sonra 52.gün adet olmuştum.O tarihin üzerinden 2 ay 20 gün geçti ve ben hala adet olmadım.Test yaptım hamile de değilim.Benim gibi ilk adetini olup sonra olmayan var mı ?
Birde ben artık diyete başlamak istiyorum.Zaten artık aç da gezsem tok da gezsem sütümde değişen bişey olmuyor.Haftasonu evime gidiyorum.Düzenimi kurar kurmaz koşu bandında düzenli yürüyüş yapacağım akşam Kayra uyuduktan sonra.Birazda yediklerime dikkat edersem yavaş yavaş veririm herhalde.
benimki 9 gibi uyuyor
12 de kalkıp emiyor
4 de kalkıp emiyor
az mı emiyor acaba gece
Kızlar, doğumdan sonra saçını boyatan var mı aramızda?
Yada bilgi sahibi olan?
Ramazan çıktı düğünler sıraya geçti, bir değişiklik istiyorumda...
evet kızlar dün dometeslerimi konserveledim oğluşuma,bavulumu hazırladım,kişisel temizliğimi yaptım duşumu aldım.önce ankara sonrada ver elini antalya. ailemi göreceğim için çok sevinçliyim ama biyandanda eşim kalacağı için üzgünüm.insanın bebeği olunca eşine ayrı bi bağlanıyormuş. aile olmak bu demek galiba.bebekle bana şans dileyin sağsalim varalım.hepinizi öpüyorum.
benimki 9 gibi uyuyor
12 de kalkıp emiyor
4 de kalkıp emiyor
az mı emiyor acaba gece
Kızlar, doğumdan sonra saçını boyatan var mı aramızda?
Yada bilgi sahibi olan?
Ramazan çıktı düğünler sıraya geçti, bir değişiklik istiyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?