heh ya tetanozu sorucaktım:)
bende yasminden aşırı memnundum
kıllanmayıda azaltıyor 2 ayda bir ağdaya gidiyordum walla miss
birde tam vaktinde oluyordum regl
bıraktım sonraki ay hamile kaldım
ama tek etken sigara içmek ben maalesef içiyorum(bütün kötü etkilerinide biliyorum:))
ama sanırım yinede kullanıcamm
condom beni uyuz ediyor ya çok iticiii resmen torba
cnm çok etkilemezse kesinlikle yasmin düşünüyorummm
bana çok iyi geldii
sütümle ilgili sorunum yok çok şükür ama yinede teşekkür ederim ben bir araştırayımm
kız beykozzz sen böyle giderseee 2.ciyide alıcan kucağınaaaa.....
bendee oldum regl ama lekelenme gibi bile değil hafif kahverengi saçsapan bir kanama yahuuu
sizinde öylemii
canlarım benim daha 3gün var regl olmama ben dün test yaptım negatif cıktı buarada kızlar sonradan pozitif olabilirmi....
Omer kan testinde bile cikmamisti adetim geciktigi halde
53.gun testte cikmisti
ya yerim ömercigi annesine oyun yapmıs taaa ozamanbenim hala riskim var ozaman 3gün daha olmazsam bidaha test yapsammı ...
Beykoz canım adrenalini seviyorum demiştin şimdi daha iyi anlıyorum canım seni, sen bizi beklemicen bu gidişle valla seneye ağustostan önce pozitifi görcen sen galiba canım:)
ya yerim ömercigi annesine oyun yapmıs taaa ozamanbenim hala riskim var ozaman 3gün daha olmazsam bidaha test yapsammı ...
ya canım bende yasminmi kullansam ne kıllar azalıyorsa böle bişeye cok ihtiyacım var ugrasamıyorum bide bende ters etti yaparmıs magara adamı gibi olurmusumcanım 2.ciyi hep beraber yapcaz ben şimdi kalırsam olmaz yok ya öle bşey olmamıstır hiç adetten önce test yapıp cıkmayıp sonra cıkan oldumu ben beebgimin oldugunu adetten 2gün önce yaptıgım teste silik çizgiyle ögrendim erkenmi yaptım bunu...
Beykozcum sen beyinle haftada kac kez beraber oluyon yaf biz 1kereyi gecmedik daha o kadarcikla da kalmam herhalde hem korunuyoruz da
Senin testler beni bile heyecanlandirdi ne diim
herkese aynı etki yapmıyor cnmmm bazı kişilerde kıllanma yapabiliyormuş duyduğum kadarıylaaa....
bende reglime 3 gün kala yapıp silik çizgi görmüştümm
sonra silik ne demek diye bakmıştımm
kk çıkmıştıı
kk ile ilk o gün tanışmıştımm:)
herkese aynı etki yapmıyor cnmmm bazı kişilerde kıllanma yapabiliyormuş duyduğum kadarıylaaa....
bende reglime 3 gün kala yapıp silik çizgi görmüştümm
sonra silik ne demek diye bakmıştımm
kk çıkmıştıı
kk ile ilk o gün tanışmıştımm:)
Evet bende killanma yapiyor mesela
Bir de ben ilac kullanmayi sevmiyorum esime birakiyorum gorevi gerci bazen bolunmesi hosuma gitmiyor ama spiralden sonra daha rahat oluruz sanirim
Valla 2. Ciyı düşünen arkadaşları cesaretlerinden ötürü ayakta alkışlamak istiyorum :)))
Gecen test yapmıştım tek cizgi çıkmıştı bizimki tekten çiftten pek anlamaz
Annem saka yapalım dedi damada testi bizimkine uzattım al yediğimiz halta bak dedim
Bizimkini bı görmeniz lazımdı adamcagizin kalbine iniyordu genc yasta dul kalacaktım az daha
Domatesten beter oldu bizimki sahimi sahimi diyip durdu bende saka saka dedim:))
Annemde çok fena ne hemen söyledin dedi evde soylerdin dedi
Hamileliğim cok kötü gezmişti 8 ay boyunca bizimkiyle kardes gibi olmustukta adamcagiz korkudan
Gidiyordu eski günler gelecek diye :))))
hahaha 2. düşünenleri tebrik edenler
walla o cesarett bende var ama eşimde yok:)
adam aylarca kokuyorsun dedim dişlerini yaptırdı koku gitmedi hergün duş aldı koku gitmedi
odaya sokmadım kokuyorsun diye:)
kaç ay ne öptüm ne öptürdümmmm:)
doğurduğumm gün geldi beni öpmeye akşamm aşkkııım bak artık kokmuyorsun dedim uheuehuee
öldürcekti beniii wallaaaa
birde huysuz asya varrr
bana ikinci mikinci deme asyanın eğitimi yorar bizi 2 tane bakamayız diyooo:)
ama ben girerim aklınaaa happ kullanıncaaa karar benimdirrrrr:)
şaka bir yana hem korkup hemde deli gibi istiyorummm
bebeği küçükken isteyenn mutlaka hep istermişşşşşşş:)
beykozcum sen yanlışlıkla felan kalırsan üzülme ben sana yetişirimm şekeriiimmm:)
ozaman ben ögrendigimde burdan bagırcam beni yanlız bırakma zaten beraber yatarız akılhastanesine 2bebekle donumuzu cekemiycez ama içimi rahatlattın kalırsam yanımda olcan cok güzel
hahahah
artık nete girip yazıcak vakitte bulamayız şekeriimmmm
bu lafları nerden bulursun yahuuu donumu çekicek vakitmişşş
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezzzzz koptum yine evdeee
ya bu arada asya çok zor uyuyoo yahuuu sallardım pışpışlardım bu kadar zorlanmazdım 75 dk felan uğraştım mesela yatırdım yine açtı gözünüüü
uyuturken çok yıpranıyorum buda yeni çıktı uykusu olduğu çok net ama uykuya geçemiyoruz
kucağımda pış pış ve ağzında emzik hafif mayıştımı koyuyordum yatağına sallamayı bırakmıştıkkk
şimdi sallasamda fayda etmiyorrr
acaba diyorum huymu değiştirdi yineee
çabalamadan akışınamı bıraksammm
önerisi olan varsa beni mutlu ederrr????
bu arada 3 gündür böyleyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?