Beykozcum testi yaptim bu aqada negatif :) cok sükür cok tirsiyodum valla
canım grcekten eşin dogru bişey yapmamış sen bakıcımısın bide konvoymuş sanki bekar delikanlı esin...o nerdeyse sen orda olmalısın biz kadınlar öyleyiz oda sen nerdeysen orda olmalı bu böyledir bence
Evet beykozcum kendimi tam anlamiyla bakici,hizmetci gibi hissediyorum.bende bizim dügünker olumca 3 te 5 te eve gelicem ve sen gelmiceksin dedim.
ya zaten kiskancim beni biliyo bunu bilerek evlendi ve o da öyle ben o sinirle annemde kalmak istedim cünkü burda bitek rahatlayp kafa dinliyorum
tabi onunda işine gelmiştir annen güvenilir emanet edilecek bir yer oyuzden üstelememiştir valla bende kıskancım kök söktürürüm inş düzene girerde seni anlar bidaha yapmaz...
Az evvel eşim ameliyat için Adanaya hareket etti ve ben bebeğimle evde tek kaldım.Eşim kendi için mi endişelensin bizim için mi şaşırdı.Gözü arkada kalarak gitti bizleri emanet edecek kimse olmadığı için.2 gün kızımla yalnız kalacağım.İlk defa olacak bu,inşallah çabuk geçer ve eşimin menisküs ameliyatı da sorunsuz geçip iyileşerek döner...
Aslında yazacaklarım var ama şu an canım sıkkın olduğu için yazmak içimden gelmiyor.
İyi geceler,belki bir daha uğrarım...
merhaba kızlar,
anne sütüyle birlikte mama veren anneler mamayı günde kaç kez kaç cc veriyosunuz? bir de emzirmeden önce mi sonra mı?
merak ettiğim başka bişey de bebişlerinize su veriyo musunuz? mama da aldıkları için suya ihtiyaçları oluyo mu acaba?
Az evvel eşim ameliyat için Adanaya hareket etti ve ben bebeğimle evde tek kaldım.Eşim kendi için mi endişelensin bizim için mi şaşırdı.Gözü arkada kalarak gitti bizleri emanet edecek kimse olmadığı için.2 gün kızımla yalnız kalacağım.İlk defa olacak bu,inşallah çabuk geçer ve eşimin menisküs ameliyatı da sorunsuz geçip iyileşerek döner...
Aslında yazacaklarım var ama şu an canım sıkkın olduğu için yazmak içimden gelmiyor.
Kizlar suan o kadar sinirliyimki az önce eşimle akrabasinin dügününden geldik bizi masada birakti kendi sürekli oynadi cocuk agliyo durmu bi yanlarina gideyimde bakayim demiyo.karimmi var cocugum mu var atmis kendini oynuyo.beni hemen eve birak dedim sonra beyfendi her zaman diretir hemen anneme birakti kendi 2 de gelcekmis konvoya katilacakmis evde onumu beklicektim.
napayim annem de benim siginagim
cok üzülüyorum kizlar iyi ki sizde varsiniz ben ona beni yalniz birakmasi icin mi cocuk verdim ben bunlari kaldiracak bi insan degilim.
bastan o kadar ilgi,sevgi,sözler sonra bu yanlizlik bogazima bi yumruk gibi oturuyo
biz tam 5 kere şehir dışı yaptık şekerim
4 gün deniz üstünde kaldıkkkk
yaklaşık 4000 km yaptı kızım şimdiye kadar
ben olsam bir güzel alacaklarımın listesini yaparımmm
hazırlanır çıkarımmmmmm
keyfine bak walla bana deseler 3 gün newyork 4 gün parisssss
dakka durmam
keyfine bak lütfennnnn
Bizde ateş aşıdan 4-5 saat sonra başlamıştı.İnşaallah siz de ateş olmamıştır.
Tatil için bişey diyemiyeceğim.Bende araçta bulanma problemi olduğu için çocukla böyle uzun bir yolculuğu göze alamazdım.Tatil yapmayı seviyorum ama yolculuk yapmaktan nefret ediyorum bulantı yüzünden.Birde ben düzensizliği sevmiyorum.Yolculuk esnasında herşey düzensiz oluyor ve bu da beni olumsuz etkiliyor.O yüzden ben olsam kabul etmezdim.
Ama sen yolculuğu seviyorsan,benim gibi takıntıların yoksa zor gibi görünsede güzel olabilir böyle bir tatil.Relax olmak lazım.
Sütünü taze sağıp bebeğine verebilirsin veya özel kılıfında bekletebilirsin.
ek gıdaya baslayan arkadaslar bebeğinizin kakasında degişiklik var mı rengi sayısı şekli...??
turuncu en kısa zamanda cvp verirmisin şekerim pazara gidicem de:):)
soru 1: domatesler ne kadar süre kaynayacakkk mesela köpükler yokolana kadarmı yada kuruyana kadarmı gibi:)???
soru 2:5 kg domates için 1 kg biber kullansam çok mu???
soru 3: 5 kg domates için kaç tane standart kavanoz lazım çünkü ona göre kavanoz alıcam?
soru 4: tuz koyacakmıyızzzz?
kendimi sınav sorusu hazırladığım günlerdeki gibi hissettim şekerimm:)
soru 5: boşaltım sistemi elemanlarını sırasıyla yazınızzzzzz
soru 6:nöron nedir? hangi sistemin yapısında bulunur.. önemini açıklayın
soru 7: çiçeklerde eşeyli üremeyi açıklayınn
hueheuheuheuehuehue
turuncu en kısa zamanda cvp verirmisin şekerim pazara gidicem de:):)
soru 1: domatesler ne kadar süre kaynayacakkk mesela köpükler yokolana kadarmı yada kuruyana kadarmı gibi:)???kısık ateştemii????
soru 2:5 kg domates için 1 kg biber kullansam çok mu???
soru 3: 5 kg domates için kaç tane standart kavanoz lazım çünkü ona göre kavanoz alıcam?
soru 4: tuz koyacakmıyızzzz?
kendimi sınav sorusu hazırladığım günlerdeki gibi hissettim şekerimm:)
soru 5: boşaltım sistemi elemanlarını sırasıyla yazınızzzzzz
soru 6:nöron nedir? hangi sistemin yapısında bulunur.. önemini açıklayın
soru 7: çiçeklerde eşeyli üremeyi açıklayınn
hueheuheuheuehuehue
valla 2 gün öncede benim misafirim vardi hemde yatili !saat 5:50 itibariyle uyanmış, akşama misafir, yarına yemekli misafir, evi temizlenmesi gereken bir insan napabilir avazı çıktığı kadar imdat diye bağırması gerekirofff bitmez bu hafta sonu bana daha iş yapmadan yorgunum. kızlar ya hiç aranızda arı sütü ve poleni kullanan oldu mu? ben 20 tüp arı sütünü yeni bitirdim şimdi de arı poleni içiyorum sanki sütüme iyi geldiler nettede iyi gelir yazıyor aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?