2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım grcekten eşin dogru bişey yapmamış sen bakıcımısın bide konvoymuş sanki bekar delikanlı esin...o nerdeyse sen orda olmalısın biz kadınlar öyleyiz oda sen nerdeysen orda olmalı bu böyledir bence

Evet beykozcum kendimi tam anlamiyla bakici,hizmetci gibi hissediyorum.bende bizim dügünker olumca 3 te 5 te eve gelicem ve sen gelmiceksin dedim.
ya zaten kiskancim beni biliyo bunu bilerek evlendi ve o da öyle ben o sinirle annemde kalmak istedim cünkü burda bitek rahatlayp kafa dinliyorum

tabi onunda işine gelmiştir annen güvenilir emanet edilecek bir yer oyuzden üstelememiştir valla bende kıskancım kök söktürürüm inş düzene girerde seni anlar bidaha yapmaz...

Son düzenleme:
tabi onunda işine gelmiştir annen güvenilir emanet edilecek bir yer oyuzden üstelememiştir valla bende kıskancım kök söktürürüm inş düzene girerde seni anlar bidaha yapmaz...

Aynen camim ya ama bunun acisini ondan feci cikarticam beni tamiyo unutmam aynisini yapicam

pınarda çok geçmş olsun bende ece ile 6 gün yalnız kalmıştım zor oluyor ama moralini yüksek tutarsan daha kolay atlatırsın Allah yardımcınız olsun

Bebegin kac aylık?ben sadece mama veriyorum benimki 5.ayina giriyor normalde 180 alması gerekirken ben 120-150 veriyorum mamaların üzerinde yazar ayına göre emzirdikten sonra ver ama pespese değil sütun coksa mamayı az ver mama doyurursa seni emmez!

Gecmis olsun canimcim bizde 2,5 aylikken yanliz kaldık esimin amcası vefat etmişti 3 günlüğüne Adana'ya gitmişti. Annem 2 uzağımda olmasına rağmen çağırmadım yanliz kaldım. Zaten gece yanlizliginada alıştım mecburen cunku esim polis memuru. Allah tan şimdi hergece evdede kafam rahat yoksa bı faydası yok bizimkinin adam keyif adamı :))) bizler seni yanliz bırakmayız canimcim

günaydınlar :)
kızlar kızım gece yarısına kadar ağladı ya sıçradı durduuu
ama ateşi yoktu
sağ bacağı yanıyordu hemşire demişti iğnenin bir yakar diye
walla ateşi falan yoktu ama verdim fitiliii
ne meme emdi ne uyudu saatlerce yıprattı hem kendini hem bizi
fitilden bir saat sonra bir güzel emdi hala uyuyorrr
sabaha kadar 2 kere falan emdi
kızım uyurken uyuyayım dedim ama nerdeeee
birisi horluyorrrr
uyandırıyorum dalgamı geçiyorsun uyumuyorum ki diyor:)
bu adam uykuluyken aklını yitiriyor resmennnn
neyse kızım keyifle uyuyorrr walla bugünde uyumayayım napalım:)

dün akşam meleğim online dı ya yazmamışl mahir mi fırsat vermedi acaba bakalımmmmm:)

Erkekler maalesef boyle CANIM benim. Evlenirler evliliklerinin idrakinda olmazlar.
Cocuk olur yine öyle Allah'tan annelerimiz varda cok sorun etmemeye çalışıyoruz.
Sanki bekarlar bide konvoy yapacaklarmis.

turuncu en kısa zamanda cvp verirmisin şekerim pazara gidicem de:):)

soru 1: domatesler ne kadar süre kaynayacakkk mesela köpükler yokolana kadarmı yada kuruyana kadarmı gibi:)???kısık ateştemii????
soru 2:5 kg domates için 1 kg biber kullansam çok mu???
soru 3: 5 kg domates için kaç tane standart kavanoz lazım çünkü ona göre kavanoz alıcam?
soru 4: tuz koyacakmıyızzzz?
kendimi sınav sorusu hazırladığım günlerdeki gibi hissettim şekerimm:)
soru 5: boşaltım sistemi elemanlarını sırasıyla yazınızzzzzz
soru 6:nöron nedir? hangi sistemin yapısında bulunur.. önemini açıklayın
soru 7: çiçeklerde eşeyli üremeyi açıklayınn
hueheuheuheuehuehue

Son düzenleme:
gunaydin annislerrrr

biz kalkali cok oldu bakmayin gunaydin dedigime saat 6da gulucukler sacildi anne zombi oldu

bizim minnak kiz kaka yapmiyo artik emdigi sutleri iceride nasil hazmediyorsa artik cozemedik heyecanla bekliyoruz bugunde fitil vericez galiba:44: bir huzursuzluk yok cok sukur 3gundur bi benim kuş mu boyle kakasini annesinden saklayan baska bebis yok mu haniiiiimmmmm

az once kafa derisinde kabuklanma oldugunu farkettim kizlar konak mi bu :18:

Çok tşk ederim rahatladım biraz,aslında benimde ihtiyacım var ama ben kızım için korkuyorum çünkü eşim aşırı rahat.Dün aşıdan çıktık normalde aşı olunca bebekler daha iyi korunur ve dinlensin diye eve gidip yatırlırılır ama bizi eşim bol bol bol rüzgar alan bi tepeye çay içmeye götürdü bişe deyince kavga çıkıyor ama olacak işmi yani sesimi çıkarmadım elimden geldiğince korudum kızımı,neyseki bi sorun çıkmadı.Tatilde kızımı gözönünde alarak faliyet planlayacağına söz verdi bakalım.Mesela tekne turuna eğer çok fazla rüzgar varsa çıkılmayacak dedim şimdilik ok diyor :)))) Tatil döünüşü anlatırım , 20 sinde çıkcaz kısmetse ...

Canım öncelikle çok şükür ateş olmadan atlattık :) Tatile gelince ben seviyorum gezmeyi yolculuğu hatta kızımında sevdiğini düşünüyorum fakat çok çelişkili bi durumum varki tatili sevdiğim kadar düzen ve plan proğram takıntımda vardır ,işte beni korkutanda bu.Tatilde düzen imkansız ama ben elimden geldiğince çabalıyorum mesela bayrm tatilinde yolda mama saati geldiğinde eşim yarım saat bekle mola yerinde var dedi fakat ben önceden anlaşmıştım hayır mümkün değil benim kızımın mama saati geldiğinde abartmıyorum nefes alma ritmim bile değişiyor onu doyurunca rahat nefes alıyorum.Bu durumda arabada içmiyorsa durduruyorum hemen arabayı :))) yada ilk benzinlikte falan ,yani ben tatile değilde tatili bana uydurmak için elimden geleni yapcam.Ek gıda beni düşündürüyordu onuda artık HİPP in püreleri sebzeleriyle telafi ederim diye düşündüm .
Bu arada ek besin olayın ne alemde paylaşırmısın bizim doktor hiç rehberlik yapmıyor bana ,kafama göre yapıncada içim rahat etmiyor .Zaten iştah sorunu yüzünden günde 8 ögün yerken 4 _5 öğüne düştük çok üzülüyorum
Ben sabahki ögünden 1 saat sonra meyve püresi veriyorum tadımlık çok zorlamak istemiyorum,bide bi öğün mama yerine sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum.! haftadır böyle ek gıdam bu şekilde.Başka ne yapabilirim fikir verirmisiniz.Özellikle benim gibi iştahsız bebekleri olan arkadaşlar doktorunuzdan memnunsanız ek gıda ile ilgili yönlendirmelerini paylaşırsanız sevinirim.Mesela çorba vereceğim zaman oda ayrı bi öğünmü olacak yoksa kaşık mamasını çıkarıp çorbamı vereceğim,yoğurt verceğim zaman meyvemi çıkcak bişe bilmiyorum yaaaaa.Ek gıda ögün olarak 6. aydan sonra verilişr biliyorum ama bence o durum sütü bol insanlar için geçerli

Çok geçmiş olsun,sağ salim iyileşerek döner inşallah...

ek gıdaya baslayan arkadaslar bebeğinizin kakasında degişiklik var mı rengi sayısı şekli...??

Bizde sayısında değişme olmadı ama renk ve şekli değişti :)

A
Canim benim annem cok guzel yapar suan yanimda
3 kg domatese 1 kg biber yetermis eger cok seviyosan 1,5 kg da olurmus.domatesleri ya kücük kücük yada rendeliyosun.
tencereye zeytinyagi koyuyosun kücükce dogradigin biberleri ceviricen kokusu cikana kadar 7-8 dk.falan sonra domatesleri ekle suyunu biraz cekecek pelte gibi olacak sarimsaklari da kücük dograyip ekle cok az tuz sonra hepsini SICAKKEN kavanozlara koyup agzini sikica kapaticaksin. Ters cevirip 2 gün öyle kalacak.eger akma varsa kavanoz kapagi bozuk oluyo ya onu anlamak icin ters ceviriyoruz.2 gün sonra düz cevirebilirsin

umarim yardimci olabilmisimdir biyologcum.

saat 5:50 itibariyle uyanmış, akşama misafir, yarına yemekli misafir, evi temizlenmesi gereken bir insan napabilir avazı çıktığı kadar imdat diye bağırması gerekir offf bitmez bu hafta sonu bana daha iş yapmadan yorgunum. kızlar ya hiç aranızda arı sütü ve poleni kullanan oldu mu? ben 20 tüp arı sütünü yeni bitirdim şimdi de arı poleni içiyorum sanki sütüme iyi geldiler nettede iyi gelir yazıyor aklınızda bulunsun

ben bildigim kadariyla cevaplamak isterim bizde gecen hafta annemle yaptik

1 domates etkisiz hale gelene kadar kayniyor diriligini kaybedene kadar.yuksek ateste yaptim ben
2 bence yeterki olur ama sen yinede biberi fazladan bulundur elinde goz karari bakarsin aradaki orantiya
3 5-6 kavanoz yeterli olur
4 evet tuz koyacaksin

umarim iyi sonuc alirsin kavanoz olarak ben evdekileri kullandim ama onlara yeni kapaklar alarak vakum sorunu olmasin diye hadi biyolog rastgele baciim

YAVRUKEDI benhm kizim günde 1 kere kaka yapiyo 2 kere yaptigi cok nadir.yapamadigi zamanlar 2-3 gün yapamiyo fitil vermiyorvm kendi kendgne yapiyor
ama eskisi gibi sık degil jakalarimiz ama çişimiz masallah :)

tünaydınlar herkese
mutlu haftasonları...
bende bebişlerin kakasını soracaktım sizlere kaç kez yapıyorlar kıvamı nasıl
biz daha ek gıdaya başlamadık sadece anne sütü alıyor kızım
hala kakası ishal gibi bazen böyle çamur gibi yapıyor
önceden cok fazla yapardı şimdi en fazla 2 kere
yavrukedi konaktır canım kızımda da 3 aylıkken oldu banyodan yarım saat önce zeytin yağı sür yumuşakbir tarakla tara kalkar onlar
birde bir kerede yapma birkaç kereye böl tahriş olmasın cocugun kafası

valla 2 gün öncede benim misafirim vardi hemde yatili !
Islerimi ydistiremicem diye kizima bagiriyorum bi yandan agliyo ilgilenemiymrum diye.cok zor ya insanlar cook anlayissiz
şahsen bem bebekli eve misafir gitmem hemde yatili ben kocamla ilgilenemiyorum onu gectim oturup yemegimi zar zor yiyorum bi de mirafir yani.
cok severim ama bebekle olmuyor cok zor Allah yardimcin mlsun canim

Pişştt... Kızlar ben geldım, Tr den yazıyorum bir haftadan sonra sizlerle paylasımlara başlama heyecanı yasayacağım ıcın cok mutluyum...Çok özlemişim valla meger muhtelası olmusum buranın yanı sızlerın bırde sunu anladımkı sızlerden gercekten cok seyler ogrenmısım ve ogrenıyorumda

Oğlum dun itibari ıle artık erkek oldu teyzelerı sonunda sunnet yaptırdık..yalnız öldüm öldüm dırıldım resmen. ne cok zormus sankı beenın bır tarafımı kestıler...bırde hastane kesılen parcayı elıme tutusturunca az daha bayılıyordum zor tuttular benı yıgılmamak ıcın ..

Kızlar dun gece gecmısı okuyabıldım ve yıne guzel kızlarımız ve delıkanlılarımızın fıstık resımlerı vardı hepsı harıkaydı yesun teyzesı onları cok ballıar annelerı ..yalnız benım oglana bu gıdısle kız kalmayacak kızlar tek tek namzet buluyor yaa ..ben Tr e geldım cıdduyum kızlar ogluma bulacam bır hanımcık .)hadı bakalım kısmet dıyelım :))

Bu arada bende rıze trabzon karısıımıyım, baktım epey karadenızlı varmıs oh oh masallah yalnız ben dogma buyume istanbuluyum ama Annem rıze ıkızdere ve babam trabzon sürmene

Sleep bag den bahsedılmıs, ben kullanıyorum cok memnunum ozeellıkle ustunu ortmeyı sevmeyen cocuklar ıcın bırebır
Beykozcum sagol benı dave etmıssın yenı topıge ama ben almıyım cnmcım ben ikinciyi malasef dusunumıyecem
Beni merak eden arkadaslar sagolun eksık olmayın selamlarını aldım kızlar
Sizlerı gercekten cok ozlemısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…