- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
benimkide bazen böle yapıyor ama 3gün sürmüyo yapmadıgım sey kalmıyodu en son koynumda uyutuyorum göbegimin sıcaklıgıyla uyuyo ama bir yerine koyuyum hemen acıyor faltası gibi gözlerini yani canım ben sana ne desem eminim sen coktan denemişsindir kızımız büyüyor bugunu yarınını tutmuyor hayatım inş cözüm bulursun biyologcum
walla sen beni ii anlıyorsun cnm sanırım huysuz bebek sahibi olmamızdan:)
doğru her yolu denedim bak saat kaç ben 16:45 den beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu
yani sanırım uyumuştur:)geldim salonaaa
böyle böyle büyücekler kolay değil ama ya ben çok sabırsızım yada gerçekten sabırsızımmm:)
ya ben zaten hep sabırsızdımmmm:)
neyse yaaa napiiimmmm çocuumdan memnunum şikayetim yoktaaaaa sorun bende bence
yani annem öyle diyor ben de sorunluymuşum
tamam asyada huysuz bir bebek ama sende pek normal sayılmazsın dediiiiiii:)
canım anlamam mı biz aynı kafadanız bence sen cok renkli bir karaktersin zaten herkez farkında... annende demek zor günler gecirmiş ama güzel ve akıllı kızı var şimdi güzeller güzeli bir torunu var ilerde hayatınız dahada renklencek baksana annende komikmiş haaa
Slm arkadaşlar 2 gündür takip edemedim umarım herşey yolundadır.Biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk, umarım ateşlenmeyiz.Kaç saat sonra ateş başladı kızlar sizin bebişlerde ( tabi ateşlenenler için bu soru).
Eşim uzun bir tatil planı çıkarmış ;Ankara,İzmir,Bodrum,Antalya,Mersin .Bebekle çok zor olacağını kabul ettiremiyorum kızlar,alışsın diyor.Off yaa erkek için ne kolay bizim gibi sanıyor ama o daha minicik.Sizce becerebilirmiyiz korkuyorum hasta olur diye.Akıl verin bana eşimi nasıl ikna edebilirim yada benmi abartıyorum siz olsanız göze alabilirmiydiniz?
Ben de bu hafta sonu domates konservelemeyi düşünüyordum canım nasıl yaptın tarif eder misin?
canlarım benim daha 3gün var regl olmama ben dün test yaptım negatif cıktı buarada kızlar sonradan pozitif olabilirmi....
heh ya tetanozu sorucaktım:)
bende yasminden aşırı memnundum
kıllanmayıda azaltıyor 2 ayda bir ağdaya gidiyordum walla miss
birde tam vaktinde oluyordum regl
bıraktım sonraki ay hamile kaldım
ama tek etken sigara içmek ben maalesef içiyorum(bütün kötü etkilerinide biliyorum:))
ama sanırım yinede kullanıcamm
condom beni uyuz ediyor ya çok iticiii resmen torba
iyi oldu sordugun cnmm
ben hiç anlamıyorum reçel turşu konserveee
tek yaptıgım vişne atmak buzluğa bide barbunyaaa
onlarda hem kolay hemde ikisinede dayanamam kendim için yaniii
bir iki tarif versenizde uygulasak kızlar ya ben ömrümde hiç domates konservesi yapılırken görmedimmmm
hatta biberlisi var hani açıp direk ısıtıyorsun menemen gibi süper bişiii
bazen 2günde 1 bazen 3günde 1 oluyoruz canım bebek azcık uyusun hızlı cekimde fanfirifinfon devammm sende test yap hayatım heleki adet olmayanlar hiç anlamadan kalıyormus süt korur diye 2akrabamda kalmıs
hahahah
artık nete girip yazıcak vakitte bulamayız şekeriimmmm
bu lafları nerden bulursun yahuuu donumu çekicek vakitmişşş
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezzzzz koptum yine evdeee
ya bu arada asya çok zor uyuyoo yahuuu sallardım pışpışlardım bu kadar zorlanmazdım 75 dk felan uğraştım mesela yatırdım yine açtı gözünüüü
uyuturken çok yıpranıyorum buda yeni çıktı uykusu olduğu çok net ama uykuya geçemiyoruz
kucağımda pış pış ve ağzında emzik hafif mayıştımı koyuyordum yatağına sallamayı bırakmıştıkkk
şimdi sallasamda fayda etmiyorrr
acaba diyorum huymu değiştirdi yineee
çabalamadan akışınamı bıraksammm
önerisi olan varsa beni mutlu ederrr????
bu arada 3 gündür böyleyizzz
Slm arkadaşlar 2 gündür takip edemedim umarım herşey yolundadır.Biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk, umarım ateşlenmeyiz.Kaç saat sonra ateş başladı kızlar sizin bebişlerde ( tabi ateşlenenler için bu soru).
Eşim uzun bir tatil planı çıkarmış ;Ankara,İzmir,Bodrum,Antalya,Mersin .Bebekle çok zor olacağını kabul ettiremiyorum kızlar,alışsın diyor.Off yaa erkek için ne kolay bizim gibi sanıyor ama o daha minicik.Sizce becerebilirmiyiz korkuyorum hasta olur diye.Akıl verin bana eşimi nasıl ikna edebilirim yada benmi abartıyorum siz olsanız göze alabilirmiydiniz?
Az evvel eşim ameliyat için Adanaya hareket etti ve ben bebeğimle evde tek kaldım.Eşim kendi için mi endişelensin bizim için mi şaşırdı.Gözü arkada kalarak gitti bizleri emanet edecek kimse olmadığı için.2 gün kızımla yalnız kalacağım.İlk defa olacak bu,inşallah çabuk geçer ve eşimin menisküs ameliyatı da sorunsuz geçip iyileşerek döner...
Aslında yazacaklarım var ama şu an canım sıkkın olduğu için yazmak içimden gelmiyor.
İyi geceler,belki bir daha uğrarım...
herkesin kuzularına maşallah diyorum
Allahım hepsini nazarlardan korusun.. hepsinin bahtları güzel olsun inşallah..
bu minnak da benim prensesim
*Eki Görüntüle 505200
Eki Görüntüle 505203
Eki Görüntüle 505202
çok mu masumm sandınız??
Eki Görüntüle 505232 eline eldiven takıp, parmağını emmesini engelleyeni mahveder
rahatlamış hali bakınız 1. resim :))))
evet cnm ben boyattım. ramazanın sonunda balyaj attırmıştımKızlar, doğumdan sonra saçını boyatan var mı aramızda?
Yada bilgi sahibi olan?
Ramazan çıktı düğünler sıraya geçti, bir değişiklik istiyorumda...
Lillac canım bak bu da bizim uyku arkadaşımız.Şuan bu şekilde yatıyor
Yanına da yastık koyuyorum dönmesin diye
Eki Görüntüle 504526
Asyammm bak bu resim de senin için
Eki Görüntüle 504527
kızlar aramızda 2. bebişi düşünenler var. cesaretinize hayran kaldım. benim bide kızım var 4,5 yaşında bu kadar yaş farkı olduğu halde çok ama çok zorlanıyorum. sabah ikiside aynı saatte uyanıyor. birisi meme istiyor. diğeri acıktım diyor. oğlumu emzirirken kızıma kahvaltı hazırlıyorum. bu aralar oğlum zaten çok huysuz diş yüzünden hep kucakta durmak istiyor. bütün gün o kadar bunalıyorum ki eşimin gelmesini iple çekiyorum. yalnızsanız eğer çok zorlanırsınız kızlar söyleme ihtiyacı duydum burdan.
Az evvel eşim ameliyat için Adanaya hareket etti ve ben bebeğimle evde tek kaldım.Eşim kendi için mi endişelensin bizim için mi şaşırdı.Gözü arkada kalarak gitti bizleri emanet edecek kimse olmadığı için.2 gün kızımla yalnız kalacağım.İlk defa olacak bu,inşallah çabuk geçer ve eşimin menisküs ameliyatı da sorunsuz geçip iyileşerek döner...
Aslında yazacaklarım var ama şu an canım sıkkın olduğu için yazmak içimden gelmiyor.
İyi geceler,belki bir daha uğrarım...
Kizlar suan o kadar sinirliyimki az önce eşimle akrabasinin dügününden geldik bizi masada birakti kendi sürekli oynadi cocuk agliyo durmu bi yanlarina gideyimde bakayim demiyo.karimmi var cocugum mu var atmis kendini oynuyo.beni hemen eve birak dedim sonra beyfendi her zaman diretir hemen anneme birakti kendi 2 de gelcekmis konvoya katilacakmis evde onumu beklicektim.
napayim annem de benim siginagim
cok üzülüyorum kizlar iyi ki sizde varsiniz ben ona beni yalniz birakmasi icin mi cocuk verdim ben bunlari kaldiracak bi insan degilim.
bastan o kadar ilgi,sevgi,sözler sonra bu yanlizlik bogazima bi yumruk gibi oturuyo
turuncum ne bu acele demişsinde sanki beni bilmiyosun ben heyecan için hergün bıkmadanda yaparım beklicem hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?