2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

walla sen beni ii anlıyorsun cnm sanırım huysuz bebek sahibi olmamızdan:)
doğru her yolu denedim bak saat kaç ben 16:45 den beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu
yani sanırım uyumuştur:)geldim salonaaa
böyle böyle büyücekler kolay değil ama ya ben çok sabırsızım yada gerçekten sabırsızımmm:)
ya ben zaten hep sabırsızdımmmm:)
neyse yaaa napiiimmmm çocuumdan memnunum şikayetim yoktaaaaa sorun bende bence
yani annem öyle diyor ben de sorunluymuşum
tamam asyada huysuz bir bebek ama sende pek normal sayılmazsın dediiiiiii:)

canım anlamam mı biz aynı kafadanız bence sen cok renkli bir karaktersin zaten herkez farkında... annende demek zor günler gecirmiş ama güzel ve akıllı kızı var şimdi güzeller güzeli bir torunu var ilerde hayatınız dahada renklencek baksana annende komikmiş haaa

Slm arkadaşlar 2 gündür takip edemedim umarım herşey yolundadır.Biz bugün 4. ay aşılarımızı olduk, umarım ateşlenmeyiz.Kaç saat sonra ateş başladı kızlar sizin bebişlerde ( tabi ateşlenenler için bu soru).

Eşim uzun bir tatil planı çıkarmış ;Ankara,İzmir,Bodrum,Antalya,Mersin .Bebekle çok zor olacağını kabul ettiremiyorum kızlar,alışsın diyor.Off yaa erkek için ne kolay bizim gibi sanıyor ama o daha minicik.Sizce becerebilirmiyiz korkuyorum hasta olur diye.Akıl verin bana eşimi nasıl ikna edebilirim yada benmi abartıyorum siz olsanız göze alabilirmiydiniz?

ohhooo forum boş kalmışşş
herkes uyuttu fındıklarını eşiyle fındık kırıyorrrrr:):)
bizde asya ile cebelleşiyoruzzz akşam uyutmaya çalışıyorum demiştim hala uyumadı:)
arabada 15 dk kestirdi sadece taa öğlen 2 den beri uyumadıkkkk nasılızzz:)
nöbet babada çırpınıpp duruyorlar yazamadan edemedimmmmm
ne bulursa al kızım diye sallıyor çok tatlılar yaaaaaaaaa

ahahaha annemi görsen garanti yarılırsınnn.....
telefonda bi kere yoruldumm diyorum bi araba laf işitiyorummm:)

biz tam 5 kere şehir dışı yaptık şekerim
4 gün deniz üstünde kaldıkkkk
yaklaşık 4000 km yaptı kızım şimdiye kadar
ben olsam bir güzel alacaklarımın listesini yaparımmm
hazırlanır çıkarımmmmmm
keyfine bak walla bana deseler 3 gün newyork 4 gün parisssss
dakka durmam
keyfine bak lütfennnnn

Son düzenleme:
Ben de bu hafta sonu domates konservelemeyi düşünüyordum canım nasıl yaptın tarif eder misin?

ben 3-4 gün önce 20 kilo domates ile yaptım konserve.
yarısını menemenlik yaptım,diğer yarısınıda domates olarak konserveledim.
tarife gelince: önce istediğin ebatta kavanoz ve yeni kapak alıyorsun.Sonra istediğin miktarda domatesi soyup doğruyorsun.
büyük bir tencereye doğranan domatesleri alıp kaynamasını bekliyorsun.Bu esnada kavanozların içerisine kaynar su doldur,kapaklarıda bir tencereye koyup üzerine kaynar suyu dök ve altını aç.Domatesler hafif suyunu çekip kıvama gelince bir bez yardımı ile kavanozu tutup sıcak suyu dök ve ocağın altını kapatmadan domatesi doldur.Sonra hızlı bir şekilde kenarlarına döküleni sil ve bir maşa yardımıyla kaynayan kapağı alıp bez ile tutarak sıkılayabildiğin kadar sıkıla ve ters çevir.Konserve iyice soğuyana kadar hiç yerinden kaldırma.
Menemen yapmak istersen de önce biberi yağda kavur,sonra domatesi ekle ve kıvama gelince kavanozlara doldur.
Bu arada domates soyulup doğrandıktan sonra 1 saat kadar süzgeçte beklet ki sarı suyu aksın.

canlarım benim daha 3gün var regl olmama ben dün test yaptım negatif cıktı buarada kızlar sonradan pozitif olabilirmi....

gününün geçmesini bekle bacım ne bu acele

ben de sırf regl düzenliyor ve sancısız oluyor diye istiyorum.
ben de pko olduğu için düzensiz adet oluyordum.
6.ay dolar dolmaz yasmine başlayacağım.

canım yukarda yazdım yapılışını konservenin

bazen 2günde 1 bazen 3günde 1 oluyoruz canım bebek azcık uyusun hızlı cekimde fanfirifinfon devammm sende test yap hayatım heleki adet olmayanlar hiç anlamadan kalıyormus süt korur diye 2akrabamda kalmıs

ben de heriften kaçacak köşe bucak arıyorum

Bu bebeler her ay huy değiştiriyorlar.Çözemiyorum artık bıcırıkları
Önerim sıkılmadan her zaman uyguladığın uyutma yöntemine devam etmek...Elbet işe yarayacaktır tekrar.

Bizde ateş aşıdan 4-5 saat sonra başlamıştı.İnşaallah siz de ateş olmamıştır.

Tatil için bişey diyemiyeceğim.Bende araçta bulanma problemi olduğu için çocukla böyle uzun bir yolculuğu göze alamazdım.Tatil yapmayı seviyorum ama yolculuk yapmaktan nefret ediyorum bulantı yüzünden.Birde ben düzensizliği sevmiyorum.Yolculuk esnasında herşey düzensiz oluyor ve bu da beni olumsuz etkiliyor.O yüzden ben olsam kabul etmezdim.
Ama sen yolculuğu seviyorsan,benim gibi takıntıların yoksa zor gibi görünsede güzel olabilir böyle bir tatil.Relax olmak lazım.
Sütünü taze sağıp bebeğine verebilirsin veya özel kılıfında bekletebilirsin.

eşim diyorki aynı senin gibi uyuyor
ayağının altında yastık olmadan uyumuyoruzz maaleseffff:)

meleğim gelmişsin yazmamışsın ama online sın yuppiiii

turuncucum bu gelinin şekerimmmmm
böyle uyuruzz haberin olsunnn
tarife özendim yarın yapabilirim detayları isteyebilirimm
dediğim gibi harika yemek yaparım ama beceriksizim ilk tariflerim geneldeeee yenmezzzz:)

Son düzenleme:
kızlar aramızda 2. bebişi düşünenler var. cesaretinize hayran kaldım. benim bide kızım var 4,5 yaşında bu kadar yaş farkı olduğu halde çok ama çok zorlanıyorum. sabah ikiside aynı saatte uyanıyor. birisi meme istiyor. diğeri acıktım diyor. oğlumu emzirirken kızıma kahvaltı hazırlıyorum. bu aralar oğlum zaten çok huysuz diş yüzünden hep kucakta durmak istiyor. bütün gün o kadar bunalıyorum ki eşimin gelmesini iple çekiyorum. yalnızsanız eğer çok zorlanırsınız kızlar söyleme ihtiyacı duydum burdan.

Az evvel eşim ameliyat için Adanaya hareket etti ve ben bebeğimle evde tek kaldım.Eşim kendi için mi endişelensin bizim için mi şaşırdı.Gözü arkada kalarak gitti bizleri emanet edecek kimse olmadığı için.2 gün kızımla yalnız kalacağım.İlk defa olacak bu,inşallah çabuk geçer ve eşimin menisküs ameliyatı da sorunsuz geçip iyileşerek döner...
Aslında yazacaklarım var ama şu an canım sıkkın olduğu için yazmak içimden gelmiyor.
İyi geceler,belki bir daha uğrarım...

pınarda geçmiş olsun canım 2 gün çabucak gelip geçer sen moralini yüksek tut

maşallah rabbim korusun
gelde bu bebişi begenme Allah bağıslasın güzel günlerini göstersin hep

Kizlar suan o kadar sinirliyimki az önce eşimle akrabasinin dügününden geldik bizi masada birakti kendi sürekli oynadi cocuk agliyo durmu bi yanlarina gideyimde bakayim demiyo.karimmi var cocugum mu var atmis kendini oynuyo.beni hemen eve birak dedim sonra beyfendi her zaman diretir hemen anneme birakti kendi 2 de gelcekmis konvoya katilacakmis evde onumu beklicektim.
napayim annem de benim siginagim
cok üzülüyorum kizlar iyi ki sizde varsiniz ben ona beni yalniz birakmasi icin mi cocuk verdim ben bunlari kaldiracak bi insan degilim.
bastan o kadar ilgi,sevgi,sözler sonra bu yanlizlik bogazima bi yumruk gibi oturuyo

turuncum ne bu acele demişsinde sanki beni bilmiyosun ben heyecan için hergün bıkmadanda yaparım beklicem hayatım

canım biz seneye yapmak istiyoruz aksilik olmazsa ikiz büyütür gibi büyütüprahata ermek planımız ama inş evdeki hesap carsıya uyar buarada Allah yardımcın olsun

canım cok gecmiş olsun Allah şifa versin inş esin sagsalim yuvasına gelir sanada rabbim sabır ve güç versin...

canım grcekten eşin dogru bişey yapmamış sen bakıcımısın bide konvoymuş sanki bekar delikanlı esin...o nerdeyse sen orda olmalısın biz kadınlar öyleyiz oda sen nerdeysen orda olmalı bu böyledir bence

merhaba kızlar,
anne sütüyle birlikte mama veren anneler mamayı günde kaç kez kaç cc veriyosunuz? bir de emzirmeden önce mi sonra mı?
merak ettiğim başka bişey de bebişlerinize su veriyo musunuz? mama da aldıkları için suya ihtiyaçları oluyo mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…