Canım hoşgeldin,umarım çok güzel keyifli bi tatil geçirirsin.Minik şehzademize hem geçmişolsun hem hayırlı olsun :)
meleğimm hoşgeldinn, sünnetinizde hayırlı ve uğurlu olsun canım maşallah ona, erkek anneleri için duygulu bir durum öptüm minik erkekini
hoooosgeldin vatan topraklarina canim bizde seni osledik hep burada oldugundan gozlerimiz aradioglusuna cook gecmis olsun canim
hoşgeldin canım memleketine oh hasret bitti temelli gelirsin inşallah.bu arada benim de annem erzurumlu babam bayburtlu melezim yani :))) kuzey güney değilde kuzey ve doğu :))))
doğru diyosun bebek olmadan giderdim heryere şimdi ancak anneme çıkıcam gezicem başka yerlerede tek başıma biraz ek gıdaya geçsin anneme bırakır tek de gezerim.
bu arada sünnet için hayırlı olsun ve geçmiş olsun çok zor dayanmak valla onların ağlayışlarına
Pişştt... Kızlar ben geldım, Tr den yazıyorum bir haftadan sonra sizlerle paylasımlara başlama heyecanı yasayacağım ıcın cok mutluyum...Çok özlemişim valla meger muhtelası olmusum buranın yanı sızlerın bırde sunu anladımkı sızlerden gercekten cok seyler ogrenmısım ve ogrenıyorumda
Oğlum dun itibari ıle artık erkek oldu teyzelerı sonunda sunnet yaptırdık..yalnız öldüm öldüm dırıldım resmen. ne cok zormus sankı beenın bır tarafımı kestıler...bırde hastane kesılen parcayı elıme tutusturunca az daha bayılıyordum zor tuttular benı yıgılmamak ıcın ..
Kızlar dun gece gecmısı okuyabıldım ve yıne guzel kızlarımız ve delıkanlılarımızın fıstık resımlerı vardı hepsı harıkaydı yesun teyzesı onları cok ballıar annelerı ..yalnız benım oglana bu gıdısle kız kalmayacak kızlar tek tek namzet buluyor yaa ..ben Tr e geldım cıdduyum kızlar ogluma bulacam bır hanımcık .)hadı bakalım kısmet dıyelım :))
Bu arada bende rıze trabzon karısıımıyım, baktım epey karadenızlı varmıs oh oh masallah yalnız ben dogma buyume istanbuluyum ama Annem rıze ıkızdere ve babam trabzon sürmene
Sleep bag den bahsedılmıs, ben kullanıyorum cok memnunum ozeellıkle ustunu ortmeyı sevmeyen cocuklar ıcın bırebır
Beykozcum sagol benı dave etmıssın yenı topıge ama ben almıyım cnmcım ben ikinciyi malasef dusunumıyecem
Beni merak eden arkadaslar sagolun eksık olmayın selamlarını aldım kızlar
Sizlerı gercekten cok ozlemısım
kv deye olan sütü göster ve bırak o içirsin biraz :)) bence ek gıda demez sonra..iyi akşamlar kızlar..sizlere birşey danışmak istiyorum...ben sütümü sağarak veriyorum oğluma memeyi tutmadığı için..çok şükür sütüm fazlasıyla var..sütüm yetmiyor değil ama oğlum içmiyor...iştahsız yani..ilk iki ay birer kilo almıştı...sonradan kilo alımı yavaşladı..özellikle kv dem oğlumun zayıf olduğunu ek gida vermemi söylüyor her seferinde...sinirim bozuluyor..benim sütüm varken erkenden niye ek gıdaya geçeyim ki...sizce ne yapmalıyım...
Bugün okadar üzgünüm ki...
Hem eşim yanımda olmadığı için..
Hem de ailem bu durumda olduğumu bile bile beni aramadıkları için...,Hep ağladım bugün,bir kızım ağladı bir ben...
Lohusalığım henüz geçmemiş demek ki...
Canım kızım ya kucağıma aldığım an birden yüzünü yanağıma vurdu nasıl ağladı anlatamam,emziğini verince uyudu sonra
kızlar ya bugün kanaaat getirdim ben çok geziyorum:)
öğlen çıktık az önce geldikkk
komşu amcamız çıkarken dedi kii asya ya
kız asya annenle baban senideee gezenti yaptııı:)
neyse önce alışveriş yaptımmm
doğum sonrası ilk alışverişş :)
sonra ikeaya gittikk
eşim diyorki bu kadar detaylı gezmene ne gerek vardııııı(tabi çıkarken diyor markette dese hiç çıkmam inadımdan)
ardından pazara
5 kg domates alalım dedim
10 kg almışşş hueheuheuehue
yedim ayvayııııı
5 tane de litrelik kavanoz aldımmm 7-8 tanede evde boş kavanoz buldum küçük ve normal karışık boyuttaaa
ama anladığım kadarıyla yeni kapak almam lazımmm
şimdi 1 litrelik kavanoza kaç tane daha ihtiyacım varrr yaaa bu soru önemliiiii
cvp verirsenizzz öperim wallaaa yarın yapiim bariiii:)
kavanozda aliiimmmm
meleğim mahirin gitmiş ucundan accıkkk
hadi gözün aydın cnmmmmm
anammmm çok yorulmuşum yahuuuuuuuu
PINARDA lütfen ağlama eşin iyimiş çok şükür şunun şurasında 1 günün kaldı güçlü ol kızın için ah yakın olsak geleyim dicem ama uzağızaileni de ne yapıcan atsan atılmaz satsan satılmaz Allah sana güç versin kızına iyi bak da gerisini boşver. arı sütünüde burada kantinde datça köy kooperatifinin var ordan aldım ama internette birçok sitede satılıyor her derde deva diye. MELEĞİM Allah Mahirimizin damatlıklarını da göstersin çok geçmiş olsun. bu arada kızlar misafir olayı eşimin yarın açıköğretim sınavı yüzünden iptal oldu ama yarına kaldı
Eki Görüntüle 506384
iyi akşamlar kızlar
kızımın resmini ekledim inş. olmuştur
maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri
Hem de ailem bu durumda olduğumu bile bile beni aramadıkları için...,Hep ağladım bugün,bir kızım ağladı bir ben...
Canım kızım ya kucağıma aldığım an birden yüzünü yanağıma vurdu nasıl ağladı anlatamam,emziğini verince uyudu sonra
maşallah tontiğee
çok şirin bu prenses.. öp benim yerime annesi
Eki Görüntüle 506384
iyi akşamlar kızlar
kızımın resmini ekledim inş. olmuştur
maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri
arısütünü bende çok duydum, çok faydalıymış.. sütünü artırmasa bile kalitesini artırır bence, eceye yarasın inşallah..
misafirinden kaçış yok yani :))
bana yarın kv de geliyor, aslında ben istedim gelmesini. kp işi dolayısıyla evde olmayacakmış, yalnız kalmasın evinde. 1 hafta kalcak kv, şimdiden kendi kendime sakin ol, hoş gör diyorum..
tv kumandası hep onda, hiç bir işime yardımcı olmaz, mutfaktan gidip bir çöp almaz, yemeğini çayını getirip hizmet edicen, ben eşime bile yapmıyorum bunu(..
neyse 1 hafta sonuçta, hoşgörülü olucam inş..
ben 3-4 gün önce 20 kilo domates ile yaptım konserve.
yarısını menemenlik yaptım,diğer yarısınıda domates olarak konserveledim.
tarife gelince: önce istediğin ebatta kavanoz ve yeni kapak alıyorsun.Sonra istediğin miktarda domatesi soyup doğruyorsun.
büyük bir tencereye doğranan domatesleri alıp kaynamasını bekliyorsun.Bu esnada kavanozların içerisine kaynar su doldur,kapaklarıda bir tencereye koyup üzerine kaynar suyu dök ve altını aç.Domatesler hafif suyunu çekip kıvama gelince bir bez yardımı ile kavanozu tutup sıcak suyu dök ve ocağın altını kapatmadan domatesi doldur.Sonra hızlı bir şekilde kenarlarına döküleni sil ve bir maşa yardımıyla kaynayan kapağı alıp bez ile tutarak sıkılayabildiğin kadar sıkıla ve ters çevir.Konserve iyice soğuyana kadar hiç yerinden kaldırma.
Menemen yapmak istersen de önce biberi yağda kavur,sonra domatesi ekle ve kıvama gelince kavanozlara doldur.
Bu arada domates soyulup doğrandıktan sonra 1 saat kadar süzgeçte beklet ki sarı suyu aksın.
gününün geçmesini bekle bacım ne bu acele
ben de sırf regl düzenliyor ve sancısız oluyor diye istiyorum.
ben de pko olduğu için düzensiz adet oluyordum.
6.ay dolar dolmaz yasmine başlayacağım.
canım yukarda yazdım yapılışını konservenin
ben de heriften kaçacak köşe bucak arıyorum
Bu bebeler her ay huy değiştiriyorlar.Çözemiyorum artık bıcırıkları
Önerim sıkılmadan her zaman uyguladığın uyutma yöntemine devam etmek...Elbet işe yarayacaktır tekrar.
Bizde ateş aşıdan 4-5 saat sonra başlamıştı.İnşaallah siz de ateş olmamıştır.
Tatil için bişey diyemiyeceğim.Bende araçta bulanma problemi olduğu için çocukla böyle uzun bir yolculuğu göze alamazdım.Tatil yapmayı seviyorum ama yolculuk yapmaktan nefret ediyorum bulantı yüzünden.Birde ben düzensizliği sevmiyorum.Yolculuk esnasında herşey düzensiz oluyor ve bu da beni olumsuz etkiliyor.O yüzden ben olsam kabul etmezdim.
Ama sen yolculuğu seviyorsan,benim gibi takıntıların yoksa zor gibi görünsede güzel olabilir böyle bir tatil.Relax olmak lazım.
Sütünü taze sağıp bebeğine verebilirsin veya özel kılıfında bekletebilirsin.
gunaydin annislerrrr
biz kalkali cok oldu bakmayin gunaydin dedigime saat 6da gulucukler sacildi anne zombi oldu
bizim minnak kiz kaka yapmiyo artik emdigi sutleri iceride nasil hazmediyorsa artik cozemedik heyecanla bekliyoruz bugunde fitil vericez galiba:44: bir huzursuzluk yok cok sukur 3gundur bi benim kuş mu boyle kakasini annesinden saklayan baska bebis yok mu haniiiiimmmmm
az once kafa derisinde kabuklanma oldugunu farkettim kizlar konak mi bu :18:
kızlar başıma ne geldi dersinizhani ben ikinci çocuğu istemiyorum dedim ya istenmeyen ot burnunda biter misali tövbe tövbe:) ben saf kocama bu süt koruma muhabbetinden bahsettim bana niye hastalanmıyon diye sorunca o da bugün kudurdu baktım prezervatif yok kendi korunacak herhal dedim demez olaydım bi baktım adam koyverdi gitti ne yaptın diyom e süt koruyormuş ya diyor ölürmüsün öldürürmüsün %100 güvenilir bir yöntem değilmiş deyincede bana niye söyledin o zaman diyor ama çok düşük bir ihtimal sanmıyorum birşey olacağını Allah korusun isteyenlere versin diyim ya ben korunmayı bıraktığım ilk gecede hamile kalmıştım
Canimmm neden boyle yapıyorsun senin kızın sen ve ikiniz birbirinize yeter de artarsınız neden ağlıyorsun ki bak üzüldüm şimdi yasa
pınarda canım kızın var yanında yalnız değilsin daha güzel arkadaş bulamazsın ya tadını çıkarın ana kız başbaşa aileninde kötü niyetinden değildir düşüncesizliktir canım ya hem kızına güçlü bir rol model olmalısın dimi ama annesi
Haklısınız,ağlayınca rahatladım biraz.Ailem düşüncesizlikten değil işlerine öyle geliyor da ondan aramadılar.Şu ana kadar en zor günlerimde yanımda olmadılar.Derdim çok anlayacağınız, yani aileme bağlılığım onların bana duyduğu bağlılıktan kat be kat çok fazla.Ne yazık ki böyle de devam edecek.Alışmam gerekiyor çevrem hep öyle diyor,ama zor işte.Aklıma geldikçe gene depresifleşiyorum.Neyse uzatırsam laf lafı açacak en iyisi bu kadarla kalsın...Sağolun kızlar,desteğiniz için.Cnm uzme kendini..kızın yanında ya hem babasıda gelır yakında neden uzulup kendini harap edıyorsun...hem sen degılmısın sut olsun dıye sutlac yapıp yiyen simdı sn aglarsan sut kalırmı sende..o kadar emek verıyorsun sonra hop herseyı alt ust et..bence sakin ol..aglamak bazen insanı rahatlatır ama uzuntu seklınde kalmasın guzelım yazık sanada ve Doga kızınada
Oyy cnm allah sabır versın..bız kendımıze zor yetıyoruz extradan hersey agır gelır, ama basa gelen cekikiliyor galıba neyse cnm stress yapma sayılı gun nede olsa kolayca gelır gecer ıns.
hayır canım marmaristeyim. bir de geçen sen yazmıştın ece nin kilosu ile ilgili buradaki birçok bebeğe göre ece zayıf hem resimlerde tombul çıkıyor hem de daha doğmadan doktorumuz ece nin kemik yapısının kalın olduğunu söylemişti doğduktan sonra da bir doktor tanıdığımız yineledi bunu bende öyleyimdir zayıf gözükürüm ama bir tartıya çıkarım kimse inanmaz kiloma kemik ağır çekiyor:)Canım sen kuşadasında mı yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?