2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bugün okadar üzgünüm ki...
Hem eşim yanımda olmadığı için..
Hem de ailem bu durumda olduğumu bile bile beni aramadıkları için...,Hep ağladım bugün,bir kızım ağladı bir ben...
Lohusalığım henüz geçmemiş demek ki...
Canım kızım ya kucağıma aldığım an birden yüzünü yanağıma vurdu nasıl ağladı anlatamam,emziğini verince uyudu sonra

Canım hoşgeldin,umarım çok güzel keyifli bi tatil geçirirsin.Minik şehzademize hem geçmişolsun hem hayırlı olsun :)

meleğimm hoşgeldinn, sünnetinizde hayırlı ve uğurlu olsun canım maşallah ona, erkek anneleri için duygulu bir durum öptüm minik erkekini

hoooosgeldin vatan topraklarina canim bizde seni osledik hep burada oldugundan gozlerimiz aradi oglusuna cook gecmis olsun canim

Hosbulduk kızlar, sagolun ayıca guzel dıleklerınız ıcın...

Siyahlale25;Cnm hayırlısı olsun ıns bızler ıcınde...senin esınlede ıns aranız duzelırde hersey yoluna gırer ıns .

Bebeklede gezıntı cok zevklı dene gercekten hem aklın arkada da kalmıyor

kızlar ya bugün kanaaat getirdim ben çok geziyorum:)
öğlen çıktık az önce geldikkk
komşu amcamız çıkarken dedi kii asya ya
kız asya annenle baban senideee gezenti yaptııı:)

neyse önce alışveriş yaptımmm
doğum sonrası ilk alışverişş :)
sonra ikeaya gittikk
eşim diyorki bu kadar detaylı gezmene ne gerek vardııııı(tabi çıkarken diyor markette dese hiç çıkmam inadımdan)
ardından pazara
5 kg domates alalım dedim
10 kg almışşş hueheuheuehue
yedim ayvayııııı
5 tane de litrelik kavanoz aldımmm 7-8 tanede evde boş kavanoz buldum küçük ve normal karışık boyuttaaa
ama anladığım kadarıyla yeni kapak almam lazımmm
şimdi 1 litrelik kavanoza kaç tane daha ihtiyacım varrr yaaa bu soru önemliiiii
cvp verirsenizzz öperim wallaaa yarın yapiim bariiii:)
kavanozda aliiimmmm

meleğim mahirin gitmiş ucundan accıkkk
hadi gözün aydın cnmmmmm

anammmm çok yorulmuşum yahuuuuuuuu

PINARDA lütfen ağlama eşin iyimiş çok şükür şunun şurasında 1 günün kaldı güçlü ol kızın için ah yakın olsak geleyim dicem ama uzağız aileni de ne yapıcan atsan atılmaz satsan satılmaz Allah sana güç versin kızına iyi bak da gerisini boşver. arı sütünüde burada kantinde datça köy kooperatifinin var ordan aldım ama internette birçok sitede satılıyor her derde deva diye. MELEĞİM Allah Mahirimizin damatlıklarını da göstersin çok geçmiş olsun. bu arada kızlar misafir olayı eşimin yarın açıköğretim sınavı yüzünden iptal oldu ama yarına kaldı

iyi akşamlar kızlar
kızımın resmini ekledim inş. olmuştur
maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri

hoşgeldin melegim, mahire çooookkkk geçmiş olsun..
kuzu ya oğlan olmak da kolay değil, neyseki ufakken atlatmış oldu ..

kv deye olan sütü göster ve bırak o içirsin biraz :)) bence ek gıda demez sonra..
arada büyüklere de bebişle ilgili sorumluluk vermek lazım bence..
bende bugün doktora gittim, bebeğimi anneme bıraktım, normalde 1 ya da 2 kere bırakmışımdır..
sadece 1 saat geçti aradı mızmızlanıyor bu dedi, yoldayız geliyorum dedim..
arada bırakmak lazım anladım, nasıl alışırsa öyle gidecek ..

geçmiş olsun canım, ufak bir ameliyat, eşin de hemen iyileşir inşallah..
üzülme canım biz varız, azraecenin dediği gibi yakın olsak gelirdik yanına ama burdayız
sen üzülmeki kuzun da üzüldüğünü hissedip ağlamasın olur mu

valla biyologcum iyi cesaret, ben kimseden görmeden yanaşamazdım heralde
ne konserve yaptım ne de buzluğa attım bişeyler :))
annem bikaç bamya verdi, fasulye alıp buzluğa koymak için vereceğini söyledi.. tam tembel avratım ya
sen başarcan ama bu işi hadi bakalım sonrada ailecek afiyetle yersiniz..

arısütünü bende çok duydum, çok faydalıymış.. sütünü artırmasa bile kalitesini artırır bence, eceye yarasın inşallah..

misafirinden kaçış yok yani :))
bana yarın kv de geliyor, aslında ben istedim gelmesini. kp işi dolayısıyla evde olmayacakmış, yalnız kalmasın evinde. 1 hafta kalcak kv, şimdiden kendi kendime sakin ol, hoş gör diyorum..
tv kumandası hep onda, hiç bir işime yardımcı olmaz, mutfaktan gidip bir çöp almaz, yemeğini çayını getirip hizmet edicen, ben eşime bile yapmıyorum bunu (..

neyse 1 hafta sonuçta, hoşgörülü olucam inş..

Canimmm neden boyle yapıyorsun senin kızın sen ve ikiniz birbirinize yeter de artarsınız neden ağlıyorsun ki bak üzüldüm şimdi yasa

pınarda canım kızın var yanında yalnız değilsin daha güzel arkadaş bulamazsın ya tadını çıkarın ana kız başbaşa aileninde kötü niyetinden değildir düşüncesizliktir canım ya hem kızına güçlü bir rol model olmalısın dimi ama annesi

Cnm uzme kendini..kızın yanında ya hem babasıda gelır yakında neden uzulup kendini harap edıyorsun...hem sen degılmısın sut olsun dıye sutlac yapıp yiyen simdı sn aglarsan sut kalırmı sende..o kadar emek verıyorsun sonra hop herseyı alt ust et..bence sakin ol..aglamak bazen insanı rahatlatır ama uzuntu seklınde kalmasın guzelım yazık sanada ve Doga kızınada

Oyy cnm allah sabır versın..bız kendımıze zor yetıyoruz extradan hersey agır gelır, ama basa gelen cekikiliyor galıba neyse cnm stress yapma sayılı gun nede olsa kolayca gelır gecer ıns.

kızlar başıma ne geldi dersiniz hani ben ikinci çocuğu istemiyorum dedim ya istenmeyen ot burnunda biter misali tövbe tövbe:) ben saf kocama bu süt koruma muhabbetinden bahsettim bana niye hastalanmıyon diye sorunca o da bugün kudurdu baktım prezervatif yok kendi korunacak herhal dedim demez olaydım bi baktım adam koyverdi gitti ne yaptın diyom e süt koruyormuş ya diyor ölürmüsün öldürürmüsün %100 güvenilir bir yöntem değilmiş deyincede bana niye söyledin o zaman diyor ama çok düşük bir ihtimal sanmıyorum birşey olacağını Allah korusun isteyenlere versin diyim ya ben korunmayı bıraktığım ilk gecede hamile kalmıştım

Teşekkür ederim canım tarifin için yarın deneyeceğim bakalım ilk defa yapıcam inşallah güzel olur:) Soğuduktan sonra dolapta mı muhafaza ediyorsun yoksa dışarıda mı canım?

Büyük ihtimalle konaktır canım bizimkinde de var. Doktor badem yağı sürüp tara dedi. Ben de çocuğa herhangi bir zararı var mı dedim hayır yok dedi; o yüzden bir şey yapmadım kendiliğinden geçmesini bekliyorum.

Canım sen kuşadasında mı yaşıyorsun?

Canimmm neden boyle yapıyorsun senin kızın sen ve ikiniz birbirinize yeter de artarsınız neden ağlıyorsun ki bak üzüldüm şimdi yasa

Haklısınız,ağlayınca rahatladım biraz.Ailem düşüncesizlikten değil işlerine öyle geliyor da ondan aramadılar.Şu ana kadar en zor günlerimde yanımda olmadılar.Derdim çok anlayacağınız, yani aileme bağlılığım onların bana duyduğu bağlılıktan kat be kat çok fazla.Ne yazık ki böyle de devam edecek.Alışmam gerekiyor çevrem hep öyle diyor,ama zor işte.Aklıma geldikçe gene depresifleşiyorum.Neyse uzatırsam laf lafı açacak en iyisi bu kadarla kalsın...Sağolun kızlar,desteğiniz için.

şunu anladım eşim en ve tek dayanağımmış...

Son düzenleme:
Canım sen kuşadasında mı yaşıyorsun?
hayır canım marmaristeyim. bir de geçen sen yazmıştın ece nin kilosu ile ilgili buradaki birçok bebeğe göre ece zayıf hem resimlerde tombul çıkıyor hem de daha doğmadan doktorumuz ece nin kemik yapısının kalın olduğunu söylemişti doğduktan sonra da bir doktor tanıdığımız yineledi bunu bende öyleyimdir zayıf gözükürüm ama bir tartıya çıkarım kimse inanmaz kiloma kemik ağır çekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…