kızlar başıma ne geldi dersinizhani ben ikinci çocuğu istemiyorum dedim ya istenmeyen ot burnunda biter misali tövbe tövbe:) ben saf kocama bu süt koruma muhabbetinden bahsettim bana niye hastalanmıyon diye sorunca o da bugün kudurdu baktım prezervatif yok kendi korunacak herhal dedim demez olaydım bi baktım adam koyverdi gitti ne yaptın diyom e süt koruyormuş ya diyor ölürmüsün öldürürmüsün %100 güvenilir bir yöntem değilmiş deyincede bana niye söyledin o zaman diyor ama çok düşük bir ihtimal sanmıyorum birşey olacağını Allah korusun isteyenlere versin diyim ya ben korunmayı bıraktığım ilk gecede hamile kalmıştım
hayır canım marmaristeyim. bir de geçen sen yazmıştın ece nin kilosu ile ilgili buradaki birçok bebeğe göre ece zayıf hem resimlerde tombul çıkıyor hem de daha doğmadan doktorumuz ece nin kemik yapısının kalın olduğunu söylemişti doğduktan sonra da bir doktor tanıdığımız yineledi bunu bende öyleyimdir zayıf gözükürüm ama bir tartıya çıkarım kimse inanmaz kiloma kemik ağır çekiyor:)
Büyük ihtimalle konaktır canım bizimkinde de var. Doktor badem yağı sürüp tara dedi. Ben de çocuğa herhangi bir zararı var mı dedim hayır yok dedi; o yüzden bir şey yapmadım kendiliğinden geçmesini bekliyorum.
kızlar başıma ne geldi dersinizhani ben ikinci çocuğu istemiyorum dedim ya istenmeyen ot burnunda biter misali tövbe tövbe:) ben saf kocama bu süt koruma muhabbetinden bahsettim bana niye hastalanmıyon diye sorunca o da bugün kudurdu baktım prezervatif yok kendi korunacak herhal dedim demez olaydım bi baktım adam koyverdi gitti ne yaptın diyom e süt koruyormuş ya diyor ölürmüsün öldürürmüsün %100 güvenilir bir yöntem değilmiş deyincede bana niye söyledin o zaman diyor ama çok düşük bir ihtimal sanmıyorum birşey olacağını Allah korusun isteyenlere versin diyim ya ben korunmayı bıraktığım ilk gecede hamile kalmıştım
Bu aksam dedik feketen bi gece calalumsimdi bolye diyince ooo der elalem ama bizim felekten gece calmamiz alttarafi bi sinema )) ay dedim gunduz durur nur annemde nasil olsa 3 saat idare eder mamadi herseyi hazir nasil olsa neyse ciktik sinemaya ilk yari bitti bi baktim tele ahaaa annem aramis aradim annemi kiyamei kopartiyo nur.arkadan bagirma sesleri gram uyumamis (ki benim kizim asiri uyku duskunudur gunun 17 saati uyur ) neyse ciktik tabi filmen yarisinda yakin yerdeydik evr gittik kapiydan girdik kesildi aglamasi guluyo zilli aldim kucagima kahkaha atiyo resmen ) ulen dedim köfte anladin anneyle baba benj biraktilar burda dur sunlari bi cagiriyim basladim bende gulmeye çok köftehor bi kizim var benim çokkkkkkkkkkkk
vay be kızımız cok yaman baksana siz onu almadan gezersiniz ha böle getirir ayagına minik prenses ben onu yanımdan ayıramam oyuzden pcden film izliyoruz napyım onsuz 1sn bir ömür geliyor eminim hepimize öyledir sende nefes almak için gitmişsindir ama aklın kızındadır filmi gözün görmemiştir anne olmak bambaska bişeymiş şimdi anlıyorum kılına zarar gelse dünyayı yakarım ah nerden nereye geldim gece gece biri bana defol git yat desinnnn
Ayy cimcime ye bak hele masallah
Allah bağıslasın cnm
amin canımcım cok sağol
Biyologcum hem bu kadar uykusuz hem de bu kadar enerjik olmana hayranim :)
Ben Omeri usuuulca babasinin yanina koyup kactim 6dan beri oynuyoruz sikilinca bagirir babasina supriz olur azcik da o oynasin di mi ama
Ben de dun.geceki misafirin yorgunlugunu atmak icin sabah sabah incir tatlisi yiyerek kitabimi okucam yuppiii
Bu arada benim bey dun cay servisi bile yapti bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya o hesap
Hayatim otur artik lutfen ben yaparim dedikce agzini opuvercektim uluorta seviyorum ben onu yaaa gidip agzini mi opsem acaba
ilk defa topiği ben başlatıyorum bugün kızlarrrr:)
05:30 emzirme seansından sonra uykum kaçtııı
bir elimde pc bir elimde kahve şekerimmmm
tostiii
maşallah annesiii şapkası kendisi pek şirin kuzununn
senin kızda sanırım giysisini çekiştirip ağzına sokanlardannnn:)
almış elineeee pozumu veriyimde yicem bu elbiseyi der gibi bakmışşş:)
lillac
cesaretime ben bile bazen inanamıyorumm
ben o domatesleri yaparımmm birde foto koyarım şekerimmmm:)
sende kv ile hoşgörülü geçinirsinnn benden de bir tebriği alırsınnnnn:)
bacım kolay gelsinnn duacınımmm:):):)
ahahah eceye kardeş geliyorrrrr
eceye kardeş geliyorrrrr
cnm şaka bir yana kısmetinde varsaaa olur takma kafanaama
korunmayı elden bırakma
o anda belki insan aman ne olursa olsun diyor da 10 sn sonra dankkkkk diyor kafadaaa:):)
ama şahsen ben kazayla hamile kalsam üzülmezdim sende üzülmeee
süpriz yumurtalar pek datluu olurrr:)
ya kızlar birde misyoner pozsyon kadınlar için daha tehlikeli gebelik yönündenn
yer değiştirin şekerim altta kalanın canı çıksınnnnn
kaza bile olsa hemen yıkarsınnn
önceden korunma yöntemiii
ilişkiden hemen sonra yıkarlarmışşşş
annem der ki kardeşim içinn
bunda çok yorgundum yıkamaya üşendimm oldu hueheuheuehue
kardeşimde pek tembel hep buna bağlar gülerizzzzzz
bende amma uzattım sabah sabah sohbet etmeye yer arıyorumm:):):)
dur kiz azcik ben daha yeni geldim :)
Anam anaaam ne gundu sabah 11den beri ayaktayim 8 9 kisi geldi 3u hamile daha yeni gittiler omer sov yapti gulucukler oyunlar tabi onlar da kalkmadi resmen gozlerinin icine baktim kizlar saat 1eyi gecti 1 oldu anca gitmek geldi akillarinabir de is geldi ki basima sormayin borekler pastalar salatalar hazirdi biraz atistirayim dedim iyi ki demisim una deterjan sinmis sanirim hersey aci gibiydi ve isirinca agzim deterjan koktu 1saat icinde kicimdan ter akarak yenilerini yaptim pastanin kremasini geldiklerinde surdum simdi sabaha kadar inleyerke uyumak istiyorum
[
ya kızlar birde misyoner pozsyon kadınlar için daha tehlikeli gebelik yönündenn
yer değiştirin şekerim altta kalanın canı çıksınnnnn
kaza bile olsa hemen yıkarsınnn
önceden korunma yöntemiii
ilişkiden hemen sonra yıkarlarmışşşş
annem der ki kardeşim içinn
bunda çok yorgundum yıkamaya üşendimm oldu hueheuheuehue
kardeşimde pek tembel hep buna bağlar gülerizzzzzz
bende amma uzattım sabah sabah sohbet etmeye yer arıyorumm:):):)
Biyologcum hem bu kadar uykusuz hem de bu kadar enerjik olmana hayranim :)
Ben Omeri usuuulca babasinin yanina koyup kactim 6dan beri oynuyoruz sikilinca bagirir babasina supriz olur azcik da o oynasin di mi ama
Ben de dun.geceki misafirin yorgunlugunu atmak icin sabah sabah incir tatlisi yiyerek kitabimi okucam yuppiii
Bu arada benim bey dun cay servisi bile yapti bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya o hesap
Hayatim otur artik lutfen ben yaparim dedikce agzini opuvercektim uluorta seviyorum ben onu yaaa gidip agzini mi opsem acaba
biyolog beni sabah sabah bu yorgunlukta güldürdün ya Allah da seni güldürsün emi:) senin kardeş olayı benimki gibi desene annem 14 sene sonra yaptı emekli çocuğu oldu bir nevi o saatten sonra kudurup çocuk yaparsan böyle olur der kızkardeşime kızınca:) dün şunu da anladım benim adam beni bir punduna getirip 2. yapacak aklınca yemezler:)
kızlar günaydın hepinize.. bizde erkenciyiz, temizlik günümüzde bgn o yüzden..
maşallah keyifler yerinde allahım bozmasın..
biyolog86 eşin valla çok şanslı her daim böyle neşeliysen daha ne istesin adamkışlıklarınıda allah güle güle yedirmeyi nasip etsin.
bnmde ablam evlendi kızlar. bikaç gündür onun telaşı vardı birazda kendimize dinlenme payı verdik ve geldik
meleğim34 trye hoşgeldin cnm..
bnm kızında huyu değişti valla, eskiden banyosunu yaparken gülücükler saçan kız gitti, sudan öcü gibi korkan bi kız geldi. banyoyu tepemize yıkıyo valla. babasıyla rekor kırıyoruz hergün biraz daha hızlı yıkama konusunda..
hmmmm şimdilik bizden bukadar, nevresimleri değiştrmekten başlayayım, 11.30a kadar ne yaparsam. sonra desperate housewifes molası veriiciiimm ozaman tekrar görüşürüz kızlarr..
Masallah gıı bu ne enerjı oyle yaw dun sen pazarda dolasıp yorulan sen degılmıydım kuzum bırde eve gelıp konserve yapma telasına dusmusundurde..Allah enerjını daim etsin ins.
Gelelim bu yıkama işi yaa bu biraz allaha emanetiz işi gibi oldu yani kesin degil hicbir yontem..saldım cayıra mevlam kayıra gıbı olmus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?