2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayy CANIM benim istermisin bide hamiş kal Allah korusun diyelim. İlerleyen zamanlarda bir test yapiverde süt koruyor mü korumuyor mü bizde öğrenelim sayende :)))

Anladım canım ben sanki bugün sana benzer birini gördüm kuşadasında da onun için sordum. Önemli olan sağlıklı olmaları canım bizimkine de : ayına göre minik, bizim bi tanıdığın bu aylarda bebeği var daha iri falan gibi sözler duyunca herhalde gerçektem minik diye düşünmeye başladım

Canım bebegi sicak su dolu kuvete sok yarım saat kadar beklesin karnına masaj yapabilirsin bu arada,zeytin yağıda icirebilirsin.
Konak icinde muhtemelen sacında sampuan kalıntısı vardır bir daha ki banyoda tararsan gecer inşallah:)

Bu aksam dedik feketen bi gece calalum simdi bolye diyince ooo der elalem ama bizim felekten gece calmamiz alttarafi bi sinema )) ay dedim gunduz duruyo nur annemde nasil olsa 3 saat idare eder mamadi herseyi hazir nasil olsa neyse ciktik sinemaya ilk yari bitti bi baktim tele ahaaa annem aramis aradim annemi kiyamei kopartiyo nur.arkadan bagirma sesleri gram uyumamis (ki benim kizim asiri uyku duskunudur gunun 17 saati uyur ) neyse ciktik tabi filmen yarisinda yakin yerdeydik evr gittik kapiydan girdik kesildi aglamasi guluyo zilli aldim kucagima kahkaha atiyo resmen ) ulen dedim köfte anladin anneyle baba benj biraktilar burda dur sunlari bi cagiriyim basladim bende gulmeye çok köftehor bi kizim var benim çokkkkkkkkkkkk

canım sen kolay hamile kalabilen biriysen o daha kötü ama herseyi yüce rabbim bilir bende regl olmayı bekliyorum 2bebek oldugunu düşündükce afakanlar basıyor cnkü suan bebegim ne yürüyor ne duruyor ne uyuyor nede kendi kendine oyun oynuyor birine versem 2dk kıyamet kopartıyor hiç durmuyor Allahım affetsin verirse basım üstüne ama dedigim gibi eminim cok cok cok zordur seneye agustosta kısmetse yapcazki dogdugunda 2yasında olur oglusum cogu seyini yapabilir

vay be kızımız cok yaman baksana siz onu almadan gezersiniz ha böle getirir ayagına minik prenses ben onu yanımdan ayıramam oyuzden pcden film izliyoruz napyım onsuz 1sn bir ömür geliyor eminim hepimize öyledir sende nefes almak için gitmişsindir ama aklın kızındadır filmi gözün görmemiştir anne olmak bambaska bişeymiş şimdi anlıyorum kılına zarar gelse dünyayı yakarım ah nerden nereye geldim gece gece biri bana defol git yat desinnnn

dur kiz azcik ben daha yeni geldim :)

Anam anaaam ne gundu sabah 11den beri ayaktayim 8 9 kisi geldi 3u hamile daha yeni gittiler omer sov yapti gulucukler oyunlar tabi onlar da kalkmadi resmen gozlerinin icine baktim kizlar saat 1eyi gecti 1 oldu anca gitmek geldi akillarina bir de is geldi ki basima sormayin borekler pastalar salatalar hazirdi biraz atistirayim dedim iyi ki demisim una deterjan sinmis sanirim hersey aci gibiydi ve isirinca agzim deterjan koktu 1saat icinde kicimdan ter akarak yenilerini yaptim pastanin kremasini geldiklerinde surdum simdi sabaha kadar inleyerke uyumak istiyorum

ilk defa topiği ben başlatıyorum bugün kızlarrrr:)
05:30 emzirme seansından sonra uykum kaçtııı
bir elimde pc bir elimde kahve şekerimmmm

tostiii
maşallah annesiii şapkası kendisi pek şirin kuzununn
senin kızda sanırım giysisini çekiştirip ağzına sokanlardannnn:)
almış elineeee pozumu veriyimde yicem bu elbiseyi der gibi bakmışşş:)

lillac
cesaretime ben bile bazen inanamıyorumm
ben o domatesleri yaparımmm birde foto koyarım şekerimmmm:)
sende kv ile hoşgörülü geçinirsinnn benden de bir tebriği alırsınnnnn:)
bacım kolay gelsinnn duacınımmm:):):)

ahahah eceye kardeş geliyorrrrr
eceye kardeş geliyorrrrr
cnm şaka bir yana kısmetinde varsaaa olur takma kafana ama
korunmayı elden bırakma
o anda belki insan aman ne olursa olsun diyor da 10 sn sonra dankkkkk diyor kafadaaa:):)
ama şahsen ben kazayla hamile kalsam üzülmezdim sende üzülmeee
süpriz yumurtalar pek datluu olurrr:)

ya kızlar birde misyoner pozsyon kadınlar için daha tehlikeli gebelik yönündenn
yer değiştirin şekerim altta kalanın canı çıksınnnnn
kaza bile olsa hemen yıkarsınnn
önceden korunma yöntemiii
ilişkiden hemen sonra yıkarlarmışşşş
annem der ki kardeşim içinn
bunda çok yorgundum yıkamaya üşendimm oldu hueheuheuehue
kardeşimde pek tembel hep buna bağlar gülerizzzzzz
bende amma uzattım sabah sabah sohbet etmeye yer arıyorumm:):):)

Son düzenleme:
biyaloğ sagol canım
evet aynen dediğin gibi elbise battaniye agız bezi neyakalrsa yemeye çalışıyor
salyamız sürekli akıyor

Biyologcum hem bu kadar uykusuz hem de bu kadar enerjik olmana hayranim :)

Ben Omeri usuuulca babasinin yanina koyup kactim 6dan beri oynuyoruz sikilinca bagirir babasina supriz olur azcik da o oynasin di mi ama

Ben de dun.geceki misafirin yorgunlugunu atmak icin sabah sabah incir tatlisi yiyerek kitabimi okucam yuppiii

Bu arada benim bey dun cay servisi bile yapti bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya o hesap

Hayatim otur artik lutfen ben yaparim dedikce agzini opuvercektim uluorta seviyorum ben onu yaaa gidip agzini mi opsem acaba

zeynepyus ödüllendirmek gerekir ki bir daha yapsınlar:) hadi burayı boşver şimdilik o senin gönlünü yapmış sende onunkini yapıver artık:)

biyolog beni sabah sabah bu yorgunlukta güldürdün ya Allah da seni güldürsün emi:) senin kardeş olayı benimki gibi desene annem 14 sene sonra yaptı emekli çocuğu oldu bir nevi o saatten sonra kudurup çocuk yaparsan böyle olur der kızkardeşime kızınca:) dün şunu da anladım benim adam beni bir punduna getirip 2. yapacak aklınca yemezler:)

kızlar günaydın hepinize.. bizde erkenciyiz, temizlik günümüzde bgn o yüzden..
maşallah keyifler yerinde allahım bozmasın..
biyolog86 eşin valla çok şanslı her daim böyle neşeliysen daha ne istesin adam kışlıklarınıda allah güle güle yedirmeyi nasip etsin.
bnmde ablam evlendi kızlar. bikaç gündür onun telaşı vardı birazda kendimize dinlenme payı verdik ve geldik
meleğim34 trye hoşgeldin cnm..
bnm kızında huyu değişti valla, eskiden banyosunu yaparken gülücükler saçan kız gitti, sudan öcü gibi korkan bi kız geldi. banyoyu tepemize yıkıyo valla. babasıyla rekor kırıyoruz hergün biraz daha hızlı yıkama konusunda..
hmmmm şimdilik bizden bukadar, nevresimleri değiştrmekten başlayayım, 11.30a kadar ne yaparsam. sonra desperate housewifes molası veriiciiimm ozaman tekrar görüşürüz kızlarr..

söylemeyi unutmuşum..
azraece cnm inş bi süprizle karşılaşmazsın. bnmkide pek önemsemiodu bişey olmaz diodu. bende dün söyledim, kazara bişey olursa aldırmam ona göre baştan tedbir alalım sonra karışmam deyince olayı ciddiye aldı tamam dedi. valla senin adına bn heycanlandım. bakalım nolcakk????

Nasıl yıkanıyor ki,valla bu konuda bilgisizim.Sizlere asıl bomba benden eşimle hala bir şey yaşayamadık:26:Aslında dizindeki sorun yüzünden.Bacağını rahat hareket ettiremiyor,biz de olayı tedavi sonrasına bıraktık.

canım yanls anlama ama cok güldüm senin bahtsız haline tekrar bastan yapmak adamı psikolojikman zaten mahvetmiştir inş deliksiz bir uyku cekmişsindirde kendine gelmişsindie o misafirlerede Allahım akıl fikir versin desydin şimdi yatcaz hadi yataklaraaaaaa

Masallah gıı bu ne enerjı oyle yaw dun sen pazarda dolasıp yorulan sen degılmıydım kuzum bırde eve gelıp konserve yapma telasına dusmusundurde..Allah enerjını daim etsin ins.

Gelelim bu yıkama işi yaa bu biraz allaha emanetiz işi gibi oldu yani kesin degil hicbir yontem..saldım cayıra mevlam kayıra gıbı olmus:))

enerjime hayran kalanlara kocaman öpücükler yolluyorummm
şu anda 10 kg domatesim kaynıyooo hahahha
yıkadım güzelce kabuklarını soydum minik minik doğradımmm
komşumdanda koca kazan istedimmm
komşumda hasta ona birde tarhana yaptım sabah sabah yolladım eşimleeee
afiyetle yesin iyileşsin inş.. annem gibidir saolsun pek severimmmm

ayyy 2 kg ya yakında biber doğradım kavurdummm domatesleriii bekliyorummm
akşam o yorgunlukla birde kavanoz yıkadım duruladımmm:):):)

kızlar yıkama yöntemi bildiğiniz yıkıyosunuzzz:)
kulağa garip geliyor ama epey eski bir yöntemmm
zorda kalırsanız uygulayın anacımmmmmm

resim koycam dua edinde tutsun yaptığım şeyyyy
emeklerim ziyan olmasın inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…