Hay allah iyiliğini versin biyolog nerden ıcap ettı bu konserve işi ..yaa ben bir tas yemeği yapacak derman bulamuyorum kendimde sen masallah Asya olmasına ragmen tam gaz devam..Masallah gıı fazla anlatma barı goze gelirsin neme lazım sadece biz yokuz okuyan dunya kadar insan girip okuyor kem gözler olablir hani..Bu arada hamarat hatunmusuz onuda ogrendık .)
eceye kardeş mi geliyor yoksakızlar başıma ne geldi dersinizhani ben ikinci çocuğu istemiyorum dedim ya istenmeyen ot burnunda biter misali tövbe tövbe:) ben saf kocama bu süt koruma muhabbetinden bahsettim bana niye hastalanmıyon diye sorunca o da bugün kudurdu baktım prezervatif yok kendi korunacak herhal dedim demez olaydım bi baktım adam koyverdi gitti ne yaptın diyom e süt koruyormuş ya diyor ölürmüsün öldürürmüsün %100 güvenilir bir yöntem değilmiş deyincede bana niye söyledin o zaman diyor ama çok düşük bir ihtimal sanmıyorum birşey olacağını Allah korusun isteyenlere versin diyim ya ben korunmayı bıraktığım ilk gecede hamile kalmıştım
Cnm uzme kendini..kızın yanında ya hem babasıda gelır yakında neden uzulup kendini harap edıyorsun...hem sen degılmısın sut olsun dıye sutlac yapıp yiyen simdı sn aglarsan sut kalırmı sende..o kadar emek verıyorsun sonra hop herseyı alt ust et..bence sakin ol..aglamak bazen insanı rahatlatır ama uzuntu seklınde kalmasın guzelım yazık sanada ve Doga kızınada
Oyy cnm allah sabır versın..bız kendımıze zor yetıyoruz extradan hersey agır gelır, ama basa gelen cekikiliyor galıba neyse cnm stress yapma sayılı gun nede olsa kolayca gelır gecer ıns.
ilk defa topiği ben başlatıyorum bugün kızlarrrr:)
05:30 emzirme seansından sonra uykum kaçtııı
bir elimde pc bir elimde kahve şekerimmmm
tostiii
maşallah annesiii şapkası kendisi pek şirin kuzununn
senin kızda sanırım giysisini çekiştirip ağzına sokanlardannnn:)
almış elineeee pozumu veriyimde yicem bu elbiseyi der gibi bakmışşş:)
lillac
cesaretime ben bile bazen inanamıyorumm
ben o domatesleri yaparımmm birde foto koyarım şekerimmmm:)
sende kv ile hoşgörülü geçinirsinnn benden de bir tebriği alırsınnnnn:)
bacım kolay gelsinnn duacınımmm:):):)
ahahah eceye kardeş geliyorrrrr
eceye kardeş geliyorrrrr
cnm şaka bir yana kısmetinde varsaaa olur takma kafanaama
korunmayı elden bırakma
o anda belki insan aman ne olursa olsun diyor da 10 sn sonra dankkkkk diyor kafadaaa:):)
ama şahsen ben kazayla hamile kalsam üzülmezdim sende üzülmeee
süpriz yumurtalar pek datluu olurrr:)
ya kızlar birde misyoner pozsyon kadınlar için daha tehlikeli gebelik yönündenn
yer değiştirin şekerim altta kalanın canı çıksınnnnn
kaza bile olsa hemen yıkarsınnn
önceden korunma yöntemiii
ilişkiden hemen sonra yıkarlarmışşşş
annem der ki kardeşim içinn
bunda çok yorgundum yıkamaya üşendimm oldu hueheuheuehue
kardeşimde pek tembel hep buna bağlar gülerizzzzzz
bende amma uzattım sabah sabah sohbet etmeye yer arıyorumm:):):)
kızlar işte benim prensesim zeynep ada;
kızlar başıma ne geldi dersinizhani ben ikinci çocuğu istemiyorum dedim ya istenmeyen ot burnunda biter misali tövbe tövbe:) ben saf kocama bu süt koruma muhabbetinden bahsettim bana niye hastalanmıyon diye sorunca o da bugün kudurdu baktım prezervatif yok kendi korunacak herhal dedim demez olaydım bi baktım adam koyverdi gitti ne yaptın diyom e süt koruyormuş ya diyor ölürmüsün öldürürmüsün %100 güvenilir bir yöntem değilmiş deyincede bana niye söyledin o zaman diyor ama çok düşük bir ihtimal sanmıyorum birşey olacağını Allah korusun isteyenlere versin diyim ya ben korunmayı bıraktığım ilk gecede hamile kalmıştım
slm kızlr biz 1 bucuk aylık olduk çok şükür 1. asımız ateş yapmadı bu 2. ası iki bacak ve bir koldan yapıyorlarmıs korkuyorum kızım çok mızmız çok aglıycak önerileriniz varmı aşıya gitmeden
AZRAECE canim bende ilaci birakp hemen hamis kalmistim.benim esimde öyle bi kaza yapti test yaptm cok sükür negatif ama cok dua ettm nasil jorkuyodum bi cadi yetiyoda artiyo cok erken insallah olmaz canim.hem maddi hem manevi hemde bizim bedenimiz icin cok zor daha erken
Maşallah
Cnm allah kızına guzel alın yazısı yazsın ıns..ismi ile yasasın cok seker masallah guzelliginide kesin annesinden almiştır
tatlımm 10 kg domateseEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar.
Ben de bugün yarın yapıcam. Sen şimdi 10 kiloya kaç kavonoz kullandın ve kavonozlar ne büyüklükte?
Burdan yakında birileri veya biri hamiş olcak sonunda bakalım zorluyoruz sanki ...Cnm herseyden once allah gonlune gore versin...ama ikinci cocuk için biraz erken gibi, hayırlısı olsun ıns.tabii mevlam nasip ederse bilemem hele birde kolay hamile kalabilen biri olunca vay haline ki nice olur,umarım olmaz guzelim sende siyahlale gibi yırtarsın belki kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?