2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hay allah iyiliğini versin biyolog nerden ıcap ettı bu konserve işi ..yaa ben bir tas yemeği yapacak derman bulamuyorum kendimde sen masallah Asya olmasına ragmen tam gaz devam..Masallah gıı fazla anlatma barı goze gelirsin neme lazım sadece biz yokuz okuyan dunya kadar insan girip okuyor kem gözler olablir hani..Bu arada hamarat hatunmusuz onuda ogrendık .)

yawrucum yaaa ben hamarat değilimde üşenmem diyelimmm
ömrümde hiç konserve yapılırken görmedimm
benm annem yapmaz tembeldir azıcıkkkkk:)
özendim napiyimmmm
birde asya da tadacak ya zaten hamileyken diyordum artık hazır çorba flana yokkk
mesela kışın çorba yapmayı öğrendim hep denedimmm
hep hazır yapardım bilmezdimki cnmmm
şimdi domates yayla soğuk çorba felann bieşelr daha varr yapıyorummmm

maharetlerimin bende yeni farkına vardımm ne cevherler warmış uheuheueheuhee
asya engel oluyor evet ama o olmasa ben hazır yemeğe devam ederdimmmmm:)
eferiimmm kızımaaaa

eceye kardeş mi geliyor yoksa
valla olabilir bence, çevremde kırkında hamile kalan bile var, ikiz gibi büyürler işte
eşine bak, uyanıkmış hee.. hayırlısı olsun canım..

kızlar ya harbi dua edin bir vukuat çıkmasın :))
biz kv deyle tartışmayız ama hoşuna gitmeyen birşey de hemen küser, saçma sapan alıngalıklarıyla evi terkeder fln..
kırgınlık da olsun istemiyorum, hep onun dediği olcak o da zor. şimdiden stres oldum. Allah sabır versin bana

biyolog cnm tutturcan sen bence, azmin elinden cezmi bile kurtaramamış der annem, o misal
her sene yaparsın artık bu konserve işini

kızlar söze gerek var mı

Eklentiler

• $DSCN0690.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
kızlar işte benim prensesim zeynep ada;

Eklentiler

• $adsız.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $adsız2.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 35
slm kızlr biz 1 bucuk aylık olduk çok şükür 1. asımız ateş yapmadı bu 2. ası iki bacak ve bir koldan yapıyorlarmıs korkuyorum kızım çok mızmız çok aglıycak önerileriniz varmı aşıya gitmeden

AZRAECE canim bende ilaci birakp hemen hamis kalmistim.benim esimde öyle bi kaza yapti test yaptm cok sükür negatif ama cok dua ettm nasil jorkuyodum bi cadi yetiyoda artiyo cok erken insallah olmaz canim.hem maddi hem manevi hemde bizim bedenimiz icin cok zor daha erken

Burdan yakında birileri veya biri hamiş olcak sonunda bakalım zorluyoruz sanki ...Cnm herseyden once allah gonlune gore versin...ama ikinci cocuk için biraz erken gibi, hayırlısı olsun ıns.tabii mevlam nasip ederse bilemem hele birde kolay hamile kalabilen biri olunca vay haline ki nice olur,umarım olmaz guzelim sende siyahlale gibi yırtarsın belki kimbilir

Cnm bizim 4 aylık aşımızda ateş oldu yani senin aşıda ateşlenen bebek sayısı azdı burda hatırladığım kadarı ile..ama ben aşıdn önce ne olur ne olmaz diye calpol verdim gerci son aşımızda calpol da işe yaramadı yaa ..şimdiden gecmiş olsun

canım bende söylemedim sanırım kaza kursunundan bende yedim hemde hiç beklemezdim 10agustosta oldum şimdi 10 eylül gecsin bekliyorum benim hep adetlerim öne atar hatta 40dan sonra baslayan adetlerim bile hep öne attı şimdi bilmiyorum düzeni dahadamı sastı ne nese hakkımızda hayırlısı buarda baya kişi vurgun yemiş kocalardan haaa

biyolog sana özendim kopya cektim bende yapcam hiç yapamdım ama elin lezzetli der basta kv sever yemeklerimi sagolsun şimdi bende yapcam dedim iyi iyi yap biz eskiden yapardık daha kış olmadan yedigimiz için bıraktım kolayda diye yanına makarna yapıp yedik dedi büyük olasılık bende yerim hep ama her hafta yapıp stoklycam

kızlar salonu boyadıkkk:)
onca domates üzerine salonumuzun 2 duvarını mürdüm rengine boyadıkkkk eşimlennnn
her yerimiz beyaz bizim halılar duvarlar kapılar tüm dolaplarrrrr mobilyalar laminantlar beyazzzzz
artık sıkıldım salondan ve eşime artık boyasak mı dedim
renge ihtiyacım vardııı
hamileyken cesaret edememiştimmm
dememle gitmiş boya almışşş bir güzel renklendirdik salomuzu
evimizi alalı 14 ay olduuu
10 yıl krediyle almıştıkkk epey borçlanmıştık değişiklik yapamamıştıkkk
ohh be çok çok yoruldukkk ama değdiiii:):):)
acaip mutlu oldummmmmm

domateslerimi beğenenlere teşekkür ederimmm
hafifte acı olmuşşş
buyrun gelin yanınada çay demleriz sıcak ekmekkk
peynir zeytinnn ohhh ben bakarım size şekerleriimmmmm

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar.
Ben de bugün yarın yapıcam. Sen şimdi 10 kiloya kaç kavonoz kullandın ve kavonozlar ne büyüklükte?
tatlımm 10 kg domatese
7 tane 1 litrelik kavanoz kullandım
1 tanede ufak kavanozzz çıktı canım(2 yemek kasesi kadar)

walla eşim doldurdu sıcakken kavanozlarla kapaklarıda kaynattım kaynar sudan çıkarıp direk doldurdukkk
ben yanmadım o yandııı
birde domatesleri kaynar suya at 1-2 dk sonra soguk suya koy
kabukları 2 hamlede soyuluyorrr:)

isteyen varsa tariff vereyimmm canlarımmmm
bakalım yarın çevircemmm tuttumu tutmadımııı:)

planner
kızının güzel bakan gözlerine hayran kaldımmmmmm
maşallah kuzumaaaaa
hep böyle güzel bakar inş..

meleğimm
sen bursaya gelll ben sana veririm tatlım menemenn sen isteeeeee
sanada yapiim kızzz alıştım nasıl olsaaaa:)
pek zevkliymişşş heee:)

kiz biyolog affferiin sana hee 10kg domatesin ustesinden cocukla geldin helal olsun valla tuuu masallahh

bizim kiz kaka yapmiyo diye yakinirken bugunde 4 kez yapti o kadar cok sey yiyip ictim ki yavrum ishal oldu galiba freedom nickli arkadas lipton cayi onermisti sanirim o ise yaradi encok tesekkurler

bizde minigimizin kislik bodylerini almaya gittik mother care outlete cok sevimli seyler aldik leopar desenli kislik tulum ici kadife tuylu tuylu oyle guzelki 169 dan 45 e dusmus hemen kaptim

Bence de bu gidişle birileri hamiş kalacak,dur bakalım ilk sırada kim olacak...
Kuzum sizler de çok rahatsınız vallahi,ben bitanesiyle zor ilgilenirken şu an ikinci bir bebek kabus gibi olur bana.
Hem sezaryenle doğum yapanlar hemen hamile kalmak sakıncalı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…