2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlımmmm kızının kakasına pek sevindimmmm
maşallah maşallahhh bol kakalı bezler inş.

yalnız 10 kg domatesin üstüne birde duvar boyadıkkkk
temizledik yerleştirdikk resmen bitiğimmm:):)

bu arada sende mi leoparlısın kısss
eşim diyorki sende başka kimse leopar giydirmezz alma şunları çocuğaaaa
aldırmıyor banaaa:)
bende kızıma kışlık kırmızı kaşe monttt
pembe içi kadife bir yağmurlukkk
şişme bir yelekkkkk
birde kadife turuncu kırmızı yeşil renkli pantolonlar aldımmm:)
pembeeli kadife botlarıda var patikliii:)

ben wenice takip ediyorum cnm tavsiye ederimmm
sezon sonu çok iyi indirimleri var tarzı da çok sportiffff

cnm bu arada lütfen fotoğrafını giydirdiğinde paylaş fındığınınn güle güle giysin demeyide unuttum cnmmm
kafam dalgın malum 05:30 dan beri ayaktayımmmmmm

sağol teyzesi valla sanada maşallah bu enerji bu marifet nazar değmesin canım

Teşekkürler şekerim inşallah becerebilirim de emeklerim boşa gitmez

Gözün aydın canım kızın kaç günün acısını çıkarmış afferin ona. Daha bizim minnakın kışlık hiçbir şeyi yok aniden kış gelse donacak yavrucak

Kızlar bizim kız yaklaşık 10 gündür falan sürekli parmağını emiyor:26:. Gece 'şap şap' parmak emme sesiyle uyanıyorum, o kadar iştahlı emiyor ki gören bu yavruyu anası beslemiyor herhalde diyecek Uykusu gelince de parmağını emerek uykuya dalıyor. Huy edinecek diye korkuyorum:18:. Aranızda aynı şeyleri yaşayan var mı?:44:

Aynen bizim oğlanda öyle. Hatta bir gece emziriyorum karanlıkta bı memeden digerine geçireyim derken sen lap diye elmacik kemiğimi em görende yavru ac sanacak gece vakti bir güldüm bir güldüm :)) bazende bizimki emecek bisey bulamıyor kolunu emip hatta morartiyor gece uzun kollu giydiriyorum o yüzden
Birde bizim ki bu aralar ayaklariyla hasirnesir oldu tutup kendine çekiyor sizde durum nedir kızlar. Gerçi isime gelmiyorda değil altını değiştirirken rahat oluyor valla oğlum bilmeden anasına yardımda edermiş

kızlar dünde ben salça yaptım babamla ama canımız cıktı bizim salça yapımı resmen insana işkence gibi ama tadıda cok güzel.
40kilo kırmızı kapya biberi, 10 kilo domates, 8 kilo patlıcan,4 kilo havuc yağ tuz şeker malzemeleri bunlar.
yapılışı; biberleri közlüyorsunuz (biz dısarıda ateş yaktık uzerine sac koyupta közledik ama fırındada oluyo) patlıcanları közlüyorsunuz. domatesleri rendeliyorsunuz ve pişmeye koyuyorsunuz havuclarıda haşlanmaya koyuyorsunuz. biberlerin ve patlıcanların kabuklarını soyuyorsunuz. sonra mikser yada kıyma makinasında cekiyorsunuz önce biberleri sonra patlıcanlar sonra havuclar en son pişmiş domatesleri ekliorsunuz tuz yağ az seker koyuyorsunuz. sonra büyük eskiden demir leğenler vardı onun gibi tepsiler var o tepsilere koyup ateşin üstüne koyuyorsunuz büyük tahta bir kasıkla sürekli karıştırıyorsunuz. eğer salça karıştırılırken yol yol oluyorsa pişmiş demektir. salça pişince kavanozlara koyup kazana kavanozları koyuyorsunuz uzerine su koyup kapakları sıkısıncaya kadar cok az kaynatıyorsunuz ve salçamız hazırrrrrrrrrrrrrrr ben bu salçayı cok fena seviyorum yaaaa.

bu arada ben bulgaristanlıyım bizim orda cok yapılır bu bu mevsimde bizim mahalle yani babamın orası buram buram biber kokar:122:

Son düzenleme:
uzun aman sonrasında yeniden burdayım siz beni özlemesnizde ben sizleri özledimbel ağrısıyla boğuşuyorum kızlarrrr canım çok acıyo..emar sonucumda bel fıtığı olduğum meydan çıktı..biliyodum zaten ben kocişe söyledim emara gerek yok fıtık diye doktor tarafından onaylanmış oldu:)bi hafta kuzumu emziremedim ağrılarımdan dolayı mama vermek zorunda kaldım bi kaç gündürde savaş içindeyiz emmek istemiyo çok üzülüyorum çoknasıl bu kadar çabuk alıştı biberona anlamadım..ama pes etmek yok savaşı ben kazanıcam inşuykuluyken emiyo ama uyanık olduğu zamanlar bebemde hiç açlık belirtisi yok..bende geceleri habire tıkıyorum ağzına:)sabahta aşıya gidiyoruz inş ağrısız,ateşsiz atlatırız..
BİYALOG ve BEYKOZbende yeni bebek istiyorum belkide göbüşümdedirbende adet olmadım..daha önce 2 gün lekelenme tarzında oldu ama üzerinden çook zaman geçti korkuyorum kendimdenTarık Buğra ya hamileyken ben haftada 8 kilo portakal yiyodumdünde eşimle gezerken bi manavda tatlı sulu portakal yazısını gördüm eşime 'aşkımmm portakal çıkmışşş'dedim tepkisi böyle bi ifadeyle canın mı istiyo?test yapalım mı?doktora gidelim mi? oldu hahaha adamcağız korkuyo valla:))[/COLOR]
ve yine BİYOLOGkonservelerin harika gözüküyo şekerim başarmışsınbende yaptım..ben fasülye ve bamyada yaptım..közlenmiş patlıcan ve biberde yapmak istiyorum çok güzel oluyolar bunlarıda canım çektiiayrıca önlerde Asyanın fotosunu gördüm yastığıyla yatıyo bıcrık:)onun butunu ve posunu yiyesim geldi görünce yazmak bu güne kısmetmişbezi bim in bezi galiba:)bende gündüzleri onu kullanıyorum gayet başarılı..geceleri prima
ve diğer MAYIS ANNELERİ:) prens ve prenseslerin resimlerini paylaşmışsınız hepsine maşallah çok tatlılar çok..benim kuşum bu aralar bülbül oldu gözlerini kırpıştırarak çok ilginç sesler çıkarıyo taklit ettiğim zaman gülme krizine giriyo sıpabu aralar ayağını yemeye çalışıyo:)bu gün bi baktım çorabını çekmiş çıkarmış ağzına büyük bi hırsla bastırıyodukızlar dua edin kuzum tekrar emmeye başlasın gündüzleri aç kalıyo:2:

Son düzenleme:

canım öncelikle cok büyük gecmiş olsun üzüldüm Allahım tez zamanda şifa versin bende unutkanlık var yazamıyodunn ya oyuzden unutmusum hosgeldin tekrardan bebişin saglıklı olsunda gerisi önemli degl ama azimle basarırsın bence inş istedigin hersey olu bu arada hemen test yap derim hatta meraklandımmm cookkk ve bende yarın olmazsam 12i gecti bugun olmazsam günüm gecmiş olcak daha gecmedi hakkımızda hayırlısı bide hamile akrabam bugun demezmi sen bitane daha yap beraber büyütelim dedim kız hamilenin duası tutar derler ben bak bunu büyütüyorum daha gülüyor nese canım tekrardan aramıza gelmene sevindimmmm

bende bulgaristanlıyım lutenitsaya bayılırım. her sene muhakkak bizdede yapılır.

Günaaaydın hanımlar...
Süt ağma vakti...
Çok şükür eşim eve döndü,ve iyi...
Rahatladım gerçekten,fakat ailemden yana içim buruk hala...
Bu sıkıntımın üstesinden gelmek istiyorum yoksa kendimi yiyip bitireceğim...
Geçen yıl bu yüzden psikoloğa bile gittim...
Ailem bunu bile biliyor,ama nafile...
Neyse...
Güne tazecik ve güzel başlamak lazım...Bu aralar tv deki mehmetçiklerimize de çok üzülüyorum,Allah geride kalanlara sabır versin

Süt sağma zamanı...
Birazdan kahvaltı yapıp yola çıkacağız.Eve dönüyorm artık.Muhtemelen bir kaç gün temizlikle uğraşırım
Geçmişi tam okuyamadım ama biyolog konserveler harika görünüyor.Hamarat hatunsun vesselam
Öptüm hepinizi de.

Gözün Aydın canimcim. Ailenin yanına gidince herseyi unutursun CANIM.
Bende evdeyken yok söyle diyecem yok sunu yapicam diyorum ama yanlarına gidince unutiveriyorum
Zaten bizimkide cogu zaman kızar hani tavır yapacaktın bari söylenme yapmayacağın şey icin der
Napim iyimi yapıyorum kötü yapıyorum bilmiyorum. Zaten babiskom öleli 4 sene oldu sanırım o yOk
Bu tavır koyamayisimin nedeni. Aile sonuçta esimiz yokken onlar vardi hepte var olacaklar sen üzülme
Bunlarda gecer bazen ailelerimiz bizim kadar ince düşünemiyorlar. Mehmetçiklerimizinde ailelerine Allah sabır
Versin gercekten cok zor bir durum

aa evet canim duvar olayini unutmusum vallaa bravoooo

sagol tatlim gece iki kezyapti yesilimsi yapiyor birde sabah yine yapti korkmaya basladim ishal mi diye nasil anlasilirki bu ?

canim bende kizim icin leopar aliyorum cok sevimli napim ozellikle gri leoparve pembenin uyumu muhtesem
resim koyacagim kesinlikle teyzesi wenice e bir bakiimm canim ordan dabir iki bisey buluruz

Gözün aydın canım kızın kaç günün acısını çıkarmış afferin ona. Daha bizim minnakın kışlık hiçbir şeyi yok aniden kış gelse donacak yavrucak

evet acisini cikardi canim sorma alirsin daha yeni basliyor sezon

cok gecmis olsun ve gozun aydin Allah baska ayriliklar vermesin canim....
ailende olsa bugunlerinin tadini cikarmaman icin bir sebep degil onlar degismiyorsa sen degis ve umursamamayi ogren unutmayida. ..sana deger vermeyenler yuzunden deger veren esin ve Bebeginle gecirecegin guzel zamanlarda calma bunlari dusunerek. ...insallah hersey duzelir

şekerim çok çok geçmiş olsunnnn...
memeni tık ağzına şekerimmmm:)
ben bir kere daha böyle demiştim baya tepki almıştımmmm:):) sen tepmeye devam et canımmm inş. unutur biberonuuu sıpaaaa...
maşallah sen bamyalar fasülyelerrrr:)
benim ilk denememdi bu akşam belli olcak bakalım tuttumu tutmadımııııı asıl sana maşallahhh

evet ben bim bezi kullanıyorummm
asyanın kakasını birtek o sızdırmıyooo yumuşakk ve emiciii:)

bu arada tekrar hoşheldin şekeriiiimmmm:)

sayende gaza geldim turuncucummm wallaaa.....
senin yanında benm hamaratlığın lafımı olurrr cnmmm
eve dönmek çok zor yaaa
heryer toz oluyor çamaşır ütüüüüüü
püfff kolay gelsinnn
kayrayı ihmal etme sakınnnn:):):)

pembe gri leoparmı dedii birisiii:)
harika zevkini takdir ettimmm cnmmmm

wenice outlet var ist da
orası süperdi ya yeğenime fln alırdım hep
acaip indirimliii muhteşem şeyler vardıı
kesinlikle tavsiye ederimmm:)

yeşil kaka üşütünce olur der annem ama ben birşey farkettim
kaka yaptığını farketmeyip 3-4 saat açmadığım oluyor mesela ekstrem zamanlarda yolculuk flnnn
o zamanda yeşile dönüyorrr kakasııı
bir araştırmak lazımm bugünde takibe all dişi pembe küçük leoparı:):)

benimki de memeyi verene kadar neremi yakalarsa emiyor gogsumun kenarini morartti gecen hafta goren baska sey sancak tam yakamin hizasinda kaliyor
Kolunu da morartiyor bazen
Emmeyi cok seviyor yine de emzik vermiyoruz aliskanlik olmasin diye
Sutum fosur fosur degilse ya da tam doymamissa boyle yapiyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…