- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
kiz biyolog affferiin sana hee 10kg domatesin ustesinden cocukla geldin helal olsun valla tuuu masallahh
bizim kiz kaka yapmiyo diye yakinirken bugunde 4 kez yapti o kadar cok sey yiyip ictim ki yavrum ishal oldu galibafreedom nickli arkadas lipton cayi onermisti sanirim o ise yaradi encok tesekkurler
bizde minigimizin kislik bodylerini almaya gittik mother care outlete cok sevimli seyler aldik leopar desenli kislik tulum ici kadife tuylu tuylu oyle guzelki 169 dan 45 e dusmus hemen kaptim
kiz biyolog affferiin sana hee 10kg domatesin ustesinden cocukla geldin helal olsun valla tuuu masallahh
bizim kiz kaka yapmiyo diye yakinirken bugunde 4 kez yapti o kadar cok sey yiyip ictim ki yavrum ishal oldu galibafreedom nickli arkadas lipton cayi onermisti sanirim o ise yaradi encok tesekkurler
bizde minigimizin kislik bodylerini almaya gittik mother care outlete cok sevimli seyler aldik leopar desenli kislik tulum ici kadife tuylu tuylu oyle guzelki 169 dan 45 e dusmus hemen kaptim
kızlar salonu boyadıkkk:)
onca domates üzerine salonumuzun 2 duvarını mürdüm rengine boyadıkkkk eşimlennnn
her yerimiz beyaz bizim halılar duvarlar kapılar tüm dolaplarrrrr mobilyalar laminantlar beyazzzzz
artık sıkıldım salondan ve eşime artık boyasak mı dedim
renge ihtiyacım vardııı
hamileyken cesaret edememiştimmm
dememle gitmiş boya almışşş bir güzel renklendirdik salomuzu
evimizi alalı 14 ay olduuu
10 yıl krediyle almıştıkkk epey borçlanmıştık değişiklik yapamamıştıkkk
ohh be çok çok yoruldukkk ama değdiiii:):):)
acaip mutlu oldummmmmm
domateslerimi beğenenlere teşekkür ederimmm
hafifte acı olmuşşş
buyrun gelin yanınada çay demleriz sıcak ekmekkk
peynir zeytinnn ohhh ben bakarım size şekerleriimmmmm
tatlımm 10 kg domatese
7 tane 1 litrelik kavanoz kullandım
1 tanede ufak kavanozzz çıktı canım(2 yemek kasesi kadar)
walla eşim doldurdu sıcakken kavanozlarla kapaklarıda kaynattım kaynar sudan çıkarıp direk doldurdukkk
ben yanmadım o yandııı
birde domatesleri kaynar suya at 1-2 dk sonra soguk suya koy
kabukları 2 hamlede soyuluyorrr:)
isteyen varsa tariff vereyimmm canlarımmmm
bakalım yarın çevircemmm tuttumu tutmadımııı:)
planner
kızının güzel bakan gözlerine hayran kaldımmmmmm
maşallah kuzumaaaaa
hep böyle güzel bakar inş..
meleğimm
sen bursaya gelll ben sana veririm tatlım menemenn sen isteeeeee
sanada yapiim kızzz alıştım nasıl olsaaaa:)
pek zevkliymişşş heee:)
kızlar salonu boyadıkkk:)
onca domates üzerine salonumuzun 2 duvarını mürdüm rengine boyadıkkkk eşimlennnn
her yerimiz beyaz bizim halılar duvarlar kapılar tüm dolaplarrrrr mobilyalar laminantlar beyazzzzz
artık sıkıldım salondan ve eşime artık boyasak mı dedim
renge ihtiyacım vardııı
hamileyken cesaret edememiştimmm
dememle gitmiş boya almışşş bir güzel renklendirdik salomuzu
evimizi alalı 14 ay olduuu
10 yıl krediyle almıştıkkk epey borçlanmıştık değişiklik yapamamıştıkkk
ohh be çok çok yoruldukkk ama değdiiii:):):)
acaip mutlu oldummmmmm
domateslerimi beğenenlere teşekkür ederimmm
hafifte acı olmuşşş
buyrun gelin yanınada çay demleriz sıcak ekmekkk
peynir zeytinnn ohhh ben bakarım size şekerleriimmmmm
tatlımm 10 kg domatese
7 tane 1 litrelik kavanoz kullandım
1 tanede ufak kavanozzz çıktı canım(2 yemek kasesi kadar)
walla eşim doldurdu sıcakken kavanozlarla kapaklarıda kaynattım kaynar sudan çıkarıp direk doldurdukkk
ben yanmadım o yandııı
birde domatesleri kaynar suya at 1-2 dk sonra soguk suya koy
kabukları 2 hamlede soyuluyorrr:)
isteyen varsa tariff vereyimmm canlarımmmm
bakalım yarın çevircemmm tuttumu tutmadımııı:)
planner
kızının güzel bakan gözlerine hayran kaldımmmmmm
maşallah kuzumaaaaa
hep böyle güzel bakar inş..
meleğimm
sen bursaya gelll ben sana veririm tatlım menemenn sen isteeeeee
sanada yapiim kızzz alıştım nasıl olsaaaa:)
pek zevkliymişşş heee:)
Kızlar bizim kız yaklaşık 10 gündür falan sürekli parmağını emiyor:26:. Gece 'şap şap' parmak emme sesiyle uyanıyorum, o kadar iştahlı emiyor ki gören bu yavruyu anası beslemiyor herhalde diyecekUykusu gelince de parmağını emerek uykuya dalıyor. Huy edinecek diye korkuyorum:18:. Aranızda aynı şeyleri yaşayan var mı?:44:
uzun aman sonrasında yeniden burdayım siz beni özlemesnizde ben sizleri özledimbel ağrısıyla boğuşuyorum kızlarrrr canım çok acıyo..emar sonucumda bel fıtığı olduğum meydan çıktı..biliyodum zaten ben kocişe söyledim emara gerek yok fıtık diye doktor tarafından onaylanmış oldu:)bi hafta kuzumu emziremedim ağrılarımdan dolayı mama vermek zorunda kaldım bi kaç gündürde savaş içindeyiz emmek istemiyo çok üzülüyorum çok nasıl bu kadar çabuk alıştı biberona anlamadım..ama pes etmek yok savaşı ben kazanıcam inş uykuluyken emiyo ama uyanık olduğu zamanlar bebemde hiç açlık belirtisi yok..bende geceleri habire tıkıyorum ağzına:)sabahta aşıya gidiyoruz inş ağrısız,ateşsiz atlatırız..
BİYALOG ve BEYKOZbende yeni bebek istiyorum belkide göbüşümdedirbende adet olmadım..daha önce 2 gün lekelenme tarzında oldu ama üzerinden çook zaman geçti korkuyorum kendimden Tarık Buğra ya hamileyken ben haftada 8 kilo portakal yiyodum dünde eşimle gezerken bi manavda tatlı sulu portakal yazısını gördüm eşime 'aşkımmm portakal çıkmışşş'dedim tepkisi böyle bi ifadeyle canın mı istiyo?test yapalım mı?doktora gidelim mi? oldu hahaha adamcağız korkuyo valla:))[/COLOR]
ve yine BİYOLOGkonservelerin harika gözüküyo şekerim başarmışsınbende yaptım..ben fasülye ve bamyada yaptım..közlenmiş patlıcan ve biberde yapmak istiyorum çok güzel oluyolar bunlarıda canım çektii ayrıca önlerde Asyanın fotosunu gördüm yastığıyla yatıyo bıcrık:)onun butunu ve posunu yiyesim geldi görünce yazmak bu güne kısmetmiş bezi bim in bezi galiba:)bende gündüzleri onu kullanıyorum gayet başarılı..geceleri prima
ve diğer MAYIS ANNELERİ:) prens ve prenseslerin resimlerini paylaşmışsınız hepsine maşallah çok tatlılar çok..benim kuşum bu aralar bülbül oldu gözlerini kırpıştırarak çok ilginç sesler çıkarıyo taklit ettiğim zaman gülme krizine giriyo sıpabu aralar ayağını yemeye çalışıyo:)bu gün bi baktım çorabını çekmiş çıkarmış ağzına büyük bi hırsla bastırıyodu kızlar dua edin kuzum tekrar emmeye başlasın gündüzleri aç kalıyo:2:
kızlar dünde ben salça yaptım babamla ama canımız cıktı bizim salça yapımı resmen insana işkence gibi ama tadıda cok güzel.
40kilo kırmızı kapya biberi, 10 kilo domates, 8 kilo patlıcan,4 kilo havuc yağ tuz şeker malzemeleri bunlar.
yapılışı; biberleri közlüyorsunuz (biz dısarıda ateş yaktık uzerine sac koyupta közledik ama fırındada oluyo) patlıcanları közlüyorsunuz. domatesleri rendeliyorsunuz ve pişmeye koyuyorsunuz havuclarıda haşlanmaya koyuyorsunuz. biberlerin ve patlıcanların kabuklarını soyuyorsunuz. sonra mikser yada kıyma makinasında cekiyorsunuz önce biberleri sonra patlıcanlar sonra havuclar en son pişmiş domatesleri ekliorsunuz tuz yağ az seker koyuyorsunuz. sonra büyük eskiden demir leğenler vardı onun gibi tepsiler var o tepsilere koyup ateşin üstüne koyuyorsunuz büyük tahta bir kasıkla sürekli karıştırıyorsunuz. eğer salça karıştırılırken yol yol oluyorsa pişmiş demektir. salça pişince kavanozlara koyup kazana kavanozları koyuyorsunuz uzerine su koyup kapakları sıkısıncaya kadar cok az kaynatıyorsunuz ve salçamız hazırrrrrrrrrrrrrrrben bu salçayı cok fena seviyorum yaaaa.
bu arada ben bulgaristanlıyım bizim orda cok yapılır bu bu mevsimde bizim mahalle yani babamın orası buram buram biber kokar:122:
bende bulgaristanlıyım lutenitsaya bayılırım. her sene muhakkak bizdede yapılır.
Günaaaydın hanımlar...
Süt ağma vakti...
Çok şükür eşim eve döndü,ve iyi...
Rahatladım gerçekten,fakat ailemden yana içim buruk hala...
Bu sıkıntımın üstesinden gelmek istiyorum yoksa kendimi yiyip bitireceğim...
Geçen yıl bu yüzden psikoloğa bile gittim...
Ailem bunu bile biliyor,ama nafile...
Neyse...
Güne tazecik ve güzel başlamak lazım...Bu aralar tv deki mehmetçiklerimize de çok üzülüyorum,Allah geride kalanlara sabır versin
tatlımmmm kızının kakasına pek sevindimmmm
maşallah maşallahhh bol kakalı bezler inş.
yalnız 10 kg domatesin üstüne birde duvar boyadıkkkk
temizledik yerleştirdikk resmen bitiğimmm:):)
bu arada sende mi leoparlısın kısss
eşim diyorki sende başka kimse leopar giydirmezz alma şunları çocuğaaaa
aldırmıyor banaaa:)
bende kızıma kışlık kırmızı kaşe monttt
pembe içi kadife bir yağmurlukkk
şişme bir yelekkkkk
birde kadife turuncu kırmızı yeşil renkli pantolonlar aldımmm:)
pembeeli kadife botlarıda var patikliii:)
ben wenice takip ediyorum cnm tavsiye ederimmm
sezon sonu çok iyi indirimleri var tarzı da çok sportiffff
Gözün aydın canım kızın kaç günün acısını çıkarmış afferin ona. Daha bizim minnakın kışlık hiçbir şeyi yok aniden kış gelse donacak yavrucak
Günaaaydın hanımlar...
Süt ağma vakti...
Çok şükür eşim eve döndü,ve iyi...
Rahatladım gerçekten,fakat ailemden yana içim buruk hala...
Bu sıkıntımın üstesinden gelmek istiyorum yoksa kendimi yiyip bitireceğim...
Geçen yıl bu yüzden psikoloğa bile gittim...
Ailem bunu bile biliyor,ama nafile...
Neyse...
Güne tazecik ve güzel başlamak lazım...Bu aralar tv deki mehmetçiklerimize de çok üzülüyorum,Allah geride kalanlara sabır versin
uzun aman sonrasında yeniden burdayım siz beni özlemesnizde ben sizleri özledimbel ağrısıyla boğuşuyorum kızlarrrr canım çok acıyo..emar sonucumda bel fıtığı olduğum meydan çıktı..biliyodum zaten ben kocişe söyledim emara gerek yok fıtık diye doktor tarafından onaylanmış oldu:)bi hafta kuzumu emziremedim ağrılarımdan dolayı mama vermek zorunda kaldım bi kaç gündürde savaş içindeyiz emmek istemiyo çok üzülüyorum çok nasıl bu kadar çabuk alıştı biberona anlamadım..ama pes etmek yok savaşı ben kazanıcam inş uykuluyken emiyo ama uyanık olduğu zamanlar bebemde hiç açlık belirtisi yok..bende geceleri habire tıkıyorum ağzına:)sabahta aşıya gidiyoruz inş ağrısız,ateşsiz atlatırız..
BİYALOG ve BEYKOZbende yeni bebek istiyorum belkide göbüşümdedirbende adet olmadım..daha önce 2 gün lekelenme tarzında oldu ama üzerinden çook zaman geçti korkuyorum kendimden Tarık Buğra ya hamileyken ben haftada 8 kilo portakal yiyodum dünde eşimle gezerken bi manavda tatlı sulu portakal yazısını gördüm eşime 'aşkımmm portakal çıkmışşş'dedim tepkisi böyle bi ifadeyle canın mı istiyo?test yapalım mı?doktora gidelim mi? oldu hahaha adamcağız korkuyo valla:))[/COLOR]
ve yine BİYOLOGkonservelerin harika gözüküyo şekerim başarmışsınbende yaptım..ben fasülye ve bamyada yaptım..közlenmiş patlıcan ve biberde yapmak istiyorum çok güzel oluyolar bunlarıda canım çektii ayrıca önlerde Asyanın fotosunu gördüm yastığıyla yatıyo bıcrık:)onun butunu ve posunu yiyesim geldi görünce yazmak bu güne kısmetmiş bezi bim in bezi galiba:)bende gündüzleri onu kullanıyorum gayet başarılı..geceleri prima
ve diğer MAYIS ANNELERİ:) prens ve prenseslerin resimlerini paylaşmışsınız hepsine maşallah çok tatlılar çok..benim kuşum bu aralar bülbül oldu gözlerini kırpıştırarak çok ilginç sesler çıkarıyo taklit ettiğim zaman gülme krizine giriyo sıpabu aralar ayağını yemeye çalışıyo:)bu gün bi baktım çorabını çekmiş çıkarmış ağzına büyük bi hırsla bastırıyodu kızlar dua edin kuzum tekrar emmeye başlasın gündüzleri aç kalıyo:2:
Süt sağma zamanı...
Birazdan kahvaltı yapıp yola çıkacağız.Eve dönüyorm artık.Muhtemelen bir kaç gün temizlikle uğraşırım
Geçmişi tam okuyamadım ama biyolog konserveler harika görünüyor.Hamarat hatunsun vesselam
Öptüm hepinizi de.
aa evet canim duvar olayini unutmusum vallaa bravoooo
sagol tatlim gece iki kezyapti yesilimsi yapiyor birde sabah yine yapti korkmaya basladim ishal mi diye nasil anlasilirki bu ?
canim bende kizim icin leopar aliyorum cok sevimli napim ozellikle gri leoparve pembenin uyumu muhtesem
resim koyacagim kesinlikle teyzesiwenice e bir bakiimm canim ordan dabir iki bisey buluruz
evet acisini cikardi canim sormaalirsin daha yeni basliyor sezon
cok gecmis olsun ve gozun aydin Allah baska ayriliklar vermesin canim....
ailende olsa bugunlerinin tadini cikarmaman icin bir sebep degil onlar degismiyorsa sen degis ve umursamamayi ogren unutmayida. ..sana deger vermeyenler yuzunden deger veren esin ve Bebeginle gecirecegin guzel zamanlarda calma bunlari dusunerek. ...insallah hersey duzelir
Kızlar bizim kız yaklaşık 10 gündür falan sürekli parmağını emiyor:26:. Gece 'şap şap' parmak emme sesiyle uyanıyorum, o kadar iştahlı emiyor ki gören bu yavruyu anası beslemiyor herhalde diyecekUykusu gelince de parmağını emerek uykuya dalıyor. Huy edinecek diye korkuyorum:18:. Aranızda aynı şeyleri yaşayan var mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?