canım öncelikle cok büyük gecmiş olsun üzüldüm Allahım tez zamanda şifa versin bende unutkanlık var yazamıyodunn ya oyuzden unutmusum hosgeldin tekrardan bebişin saglıklı olsunda gerisi önemli degl ama azimle basarırsın bence inş istedigin hersey olu bu arada hemen test yap derim hatta meraklandımmm cookkk ve bende yarın olmazsam 12i gecti bugun olmazsam günüm gecmiş olcak daha gecmedi hakkımızda hayırlısı bide hamile akrabam bugun demezmi sen bitane daha yap beraber büyütelim dedim kız hamilenin duası tutar derler ben bak bunu büyütüyorum daha gülüyor nese canım tekrardan aramıza gelmene sevindimmmm
günaydınnnnn:)öncelikle sana bol sütlü günler diliyorum cnm..gözün aydın eşin gelmiş 2 gün ne ki cnm yaa bak hemen geçti işte..hem yanlızda değildin yanında kızın vardı..Allah tekrar ayırmasın sizi ne diyim:)ailenide hiç kafana takma bence kendini yıpratmış oluyosunGünaaaydın hanımlar...
Süt ağma vakti...
Çok şükür eşim eve döndü,ve iyi...
Rahatladım gerçekten,fakat ailemden yana içim buruk hala...
Bu sıkıntımın üstesinden gelmek istiyorum yoksa kendimi yiyip bitireceğim...
Geçen yıl bu yüzden psikoloğa bile gittim...
Ailem bunu bile biliyor,ama nafile...
Neyse...
Güne tazecik ve güzel başlamak lazım...Bu aralar tv deki mehmetçiklerimize de çok üzülüyorum,Allah geride kalanlara sabır versin
[B]şimdiden kolay gelsin sana cnm..ben anneme gidip kaldığım zaman tekrar eve dönmek zor geliyo..saolsun hiç bi iş yaptırmaz..eve gelince temizlik,yemek,ütü vs derken kendimi hizmetçi gibi hissediyorumSüt sağma zamanı...
Birazdan kahvaltı yapıp yola çıkacağız.Eve dönüyorm artık.Muhtemelen bir kaç gün temizlikle uğraşırım
Geçmişi tam okuyamadım ama biyolog konserveler harika görünüyor.Hamarat hatunsun vesselam
Öptüm hepinizi de.
şekerim çok çok geçmiş olsunnnn...
memeni tık ağzına şekerimmmm:)
ben bir kere daha böyle demiştim baya tepki almıştımmmm:):) sen tepmeye devam et canımmm inş. unutur biberonuuu sıpaaaa...
maşallah sen bamyalar fasülyelerrrr:)
benim ilk denememdi bu akşam belli olcak bakalım tuttumu tutmadımııııı asıl sana maşallahhh
evet ben bim bezi kullanıyorummm
asyanın kakasını birtek o sızdırmıyooo yumuşakk ve emiciii:)
bu arada tekrar hoşheldin şekeriiiimmmm:)
Aynen bizim oğlanda öyle. Hatta bir gece emziriyorum karanlıkta bı memeden digerine geçireyim derken sen lap diye elmacik kemiğimi em görende yavru ac sanacak gece vakti bir güldüm bir güldüm :)) bazende bizimki emecek bisey bulamıyor kolunu emip hatta morartiyor gece uzun kollu giydiriyorum o yüzden
Birde bizim ki bu aralar ayaklariyla hasirnesir oldu tutup kendine çekiyor sizde durum nedir kızlar. Gerçi isime gelmiyorda değil altını değiştirirken rahat oluyor valla oğlum bilmeden anasına yardımda edermiş
benimki de memeyi verene kadar neremi yakalarsa emiyor gogsumun kenarini morartti gecen hafta goren baska sey sancak tam yakamin hizasinda kaliyor
Kolunu da morartiyor bazen
Emmeyi cok seviyor yine de emzik vermiyoruz aliskanlik olmasin diye
Sutum fosur fosur degilse ya da tam doymamissa boyle yapiyor genelde
Gözün Aydın canimcim. Ailenin yanına gidince herseyi unutursun CANIM.
Bende evdeyken yok söyle diyecem yok sunu yapicam diyorum ama yanlarına gidince unutiveriyorum
Zaten bizimkide cogu zaman kızar hani tavır yapacaktın bari söylenme yapmayacağın şey icin der
Napim iyimi yapıyorum kötü yapıyorum bilmiyorum. Zaten babiskom öleli 4 sene oldu sanırım o yOk
Bu tavır koyamayisimin nedeni. Aile sonuçta esimiz yokken onlar vardi hepte var olacaklar sen üzülme
Bunlarda gecer bazen ailelerimiz bizim kadar ince düşünemiyorlar. Mehmetçiklerimizinde ailelerine Allah sabır
Versin gercekten cok zor bir durum
aa evet canim duvar olayini unutmusum vallaa bravoooo
sagol tatlim gece iki kezyapti yesilimsi yapiyor birde sabah yine yapti korkmaya basladim ishal mi diye nasil anlasilirki bu ?
canim bende kizim icin leopar aliyorum cok sevimli napim ozellikle gri leoparve pembenin uyumu muhtesem
resim koyacagim kesinlikle teyzesiwenice e bir bakiimm canim ordan dabir iki bisey buluruz
evet acisini cikardi canim sormaalirsin daha yeni basliyor sezon
cok gecmis olsun ve gozun aydin Allah baska ayriliklar vermesin canim....
ailende olsa bugunlerinin tadini cikarmaman icin bir sebep degil onlar degismiyorsa sen degis ve umursamamayi ogren unutmayida. ..sana deger vermeyenler yuzunden deger veren esin ve Bebeginle gecirecegin guzel zamanlarda calma bunlari dusunerek. ...insallah hersey duzelir
herkese günaydınnn..kuzumla aşıdan geldik az önce çok şükür bunuda atlattık sıra 6. ay aşısında..kuşum ilk iğnede ağlamadı 2. aşıdı çok az ağladı çabuk sustu..kilosu 7720 olmuş boyuda 72 cmkuzuma büyümedi diyodum ama demek ki sürekli gözümün önünde olduğundan bana öyle geliyomuş bu ay 800 gr almış selvi boylu oğlum son 10 gündür gündüzleri emmiyodu 500 gr 10 günde almış açlık yaramış oğluma..gerçi daha önce geceleri emzirmiyodum 1 kez uyanıp emiyodu şimdi sık sık uyandırıyodum gece emmesi işe yaradı büyük ihtimal..hemşiremiz gelişiminin çok güzel olduğunu ve demir ilacına başlamamızı söyledi 1 yaşına kadar kullanıcakmışız..kızlar bebişler bu aralar memeyi terk etmek isterlermiş aman dikkat edin..benim bel ağrımda tam zamanında tutmuş yanii hemşire istemesede bol bol ver ağzına emzir dedi..bu arada gelirken 6 kg daha domates aldım.evi konserveci dükkanına çeviricem
sağol canımm hoşbuldum:)bende senin kadar unutkanmışımeczaneye girdim test almayı unuttum bende merak içindeyim iştahımda açıldı şu aralar Allah sonumu hayır etsin:):)bi de dua tutarsa gör bak..bende öyle bişi varsa soluğu deliler hastanesinde alırım herhalde...bazen anneme dert yakınıyorum anne evin işine yetişemiyorum diye..annem 1 çocuğun daha olsa ne yaparsın diyo haklıda yanii eşimde saolsun yardım eder ütü yapar,kahvaltı hazırlar,bazen yemek yapar yapmasa pasaklı bi hatun olurum galiba
günaydınnnnn:)öncelikle sana bol sütlü günler diliyorum cnm..gözün aydın eşin gelmiş 2 gün ne ki cnm yaa bak hemen geçti işte..hem yanlızda değildin yanında kızın vardı..Allah tekrar ayırmasın sizi ne diyim:)ailenide hiç kafana takma bence kendini yıpratmış oluyosun
[B]şimdiden kolay gelsin sana cnm..ben anneme gidip kaldığım zaman tekrar eve dönmek zor geliyo..saolsun hiç bi iş yaptırmaz..eve gelince temizlik,yemek,ütü vs derken kendimi hizmetçi gibi hissediyorum[/B]
tşk ederim canım..Allah kimseye vermesin ne illet bi hastalıkmış bu belden bacağa kadar vuran şiddetli bi ağrıtepki aldığın zamanı hatırlıyorum cnm ama tepki alıcak bişii yok aynı dediğin gibi tepiyorum valla unutturucam inş biberonu..şimdi ki çocuklar çook uyanıklar çookk..az önce emzirmeye çalıştım yarım saat savaştık ter içinde kaldı biraz ara verim dedim aç karnına uyudu biraz uyuklasında uyku arasında emziricem..fasülyemin biri açılmış yedek kapağım vardı tekrar hallettim hemen
bende çok memnun kaldım o bezden tek eksiği esnek yan bantlar o da olsaymış süper olurmuş..benim sıpa kakasını 3 günde 1 kere yapıyo nasıl yaptığını tahmin edersiniz herhalde belinin yarısına kadar çıkıyo hiç bi bez çözüm olmadı ona
demir ilacı olarak ne kullanıosunuz damlamı surup mu?
Kizlar bizim de 5kilo domates biber balkonda bekliyor misafirden basimi kasiyip yapamadim
BIYOLOGcum cok sevimli gorunuyorlar kurdelalari eksik gule gule yeyin insallah
Ben bir kucuk boy kavanoza yapacagim bize buyuk geliyor tam boylar
Fasulye yapmistim ama esim koyden gelen amcayi gorunce yine almis buzluga mi ativersem ugrassam mi bilemedim
Kizlar Tracy Hogg.un kitabini aldim bu arada. Fazla ozguvenli yazmis ama yontemleri hosuma gitti zaten birkacini uyguluyordum
O da uyaninca emzirip oyun oynatmayi sonra uyutmayi oneriyor babywise da oyle diyordu ve biz 2ay cok rahat ettik bu yontemle ama bayramdan beri emerken uyumak istediginden duzen bozuldu
Uyanir uyanmaz emzirip guzelce oynatip emzirmeden uyutmayi deneyin bence. Birkac sefer zor geciyor emip uyumak istiyorlar ama bu sekilde sut guzel birikiyor ve uyumayi ogrenmesine yardimci oluiyor
Insallah yine eski rutinimize donebiliriz
Bu arada ben kahvaltimi Omer yer minderindeyken yere oturup yapiyorum cok hosuna gidiyor benim de istahim aciliyor :)
Simdi emzirmeden zorla uyuttum bir damacana su icip uyaninca emzirmeyi denicem
herkese günaydınnn..kuzumla aşıdan geldik az önce çok şükür bunuda atlattık sıra 6. ay aşısında..kuşum ilk iğnede ağlamadı 2. aşıdı çok az ağladı çabuk sustu..kilosu 7720 olmuş boyuda 72 cmkuzuma büyümedi diyodum ama demek ki sürekli gözümün önünde olduğundan bana öyle geliyomuş bu ay 800 gr almış selvi boylu oğlum son 10 gündür gündüzleri emmiyodu 500 gr 10 günde almış açlık yaramış oğluma..gerçi daha önce geceleri emzirmiyodum 1 kez uyanıp emiyodu şimdi sık sık uyandırıyodum gece emmesi işe yaradı büyük ihtimal..hemşiremiz gelişiminin çok güzel olduğunu ve demir ilacına başlamamızı söyledi 1 yaşına kadar kullanıcakmışız..kızlar bebişler bu aralar memeyi terk etmek isterlermiş aman dikkat edin..benim bel ağrımda tam zamanında tutmuş yanii hemşire istemesede bol bol ver ağzına emzir dedi..bu arada gelirken 6 kg daha domates aldım.evi konserveci dükkanına çeviricem
sağol canımm hoşbuldum:)bende senin kadar unutkanmışımeczaneye girdim test almayı unuttum bende merak içindeyim iştahımda açıldı şu aralar Allah sonumu hayır etsin:):)bi de dua tutarsa gör bak..bende öyle bişi varsa soluğu deliler hastanesinde alırım herhalde...bazen anneme dert yakınıyorum anne evin işine yetişemiyorum diye..annem 1 çocuğun daha olsa ne yaparsın diyo haklıda yanii eşimde saolsun yardım eder ütü yapar,kahvaltı hazırlar,bazen yemek yapar yapmasa pasaklı bi hatun olurum galiba
günaydınnnnn:)öncelikle sana bol sütlü günler diliyorum cnm..gözün aydın eşin gelmiş 2 gün ne ki cnm yaa bak hemen geçti işte..hem yanlızda değildin yanında kızın vardı..Allah tekrar ayırmasın sizi ne diyim:)ailenide hiç kafana takma bence kendini yıpratmış oluyosun
[B]şimdiden kolay gelsin sana cnm..ben anneme gidip kaldığım zaman tekrar eve dönmek zor geliyo..saolsun hiç bi iş yaptırmaz..eve gelince temizlik,yemek,ütü vs derken kendimi hizmetçi gibi hissediyorum[/B]
tşk ederim canım..Allah kimseye vermesin ne illet bi hastalıkmış bu belden bacağa kadar vuran şiddetli bi ağrıtepki aldığın zamanı hatırlıyorum cnm ama tepki alıcak bişii yok aynı dediğin gibi tepiyorum valla unutturucam inş biberonu..şimdi ki çocuklar çook uyanıklar çookk..az önce emzirmeye çalıştım yarım saat savaştık ter içinde kaldı biraz ara verim dedim aç karnına uyudu biraz uyuklasında uyku arasında emziricem..fasülyemin biri açılmış yedek kapağım vardı tekrar hallettim hemen
bende çok memnun kaldım o bezden tek eksiği esnek yan bantlar o da olsaymış süper olurmuş..benim sıpa kakasını 3 günde 1 kere yapıyo nasıl yaptığını tahmin edersiniz herhalde belinin yarısına kadar çıkıyo hiç bi bez çözüm olmadı ona
Canım hayırdır,paylaş istersen konuşmak herzaman iyi gelir...Canım tşk ederim koyduğun resim bana yaradı.Haftada 2 defa bi bayan geliyor yardıma birden senin resimi görünce "bak ya afferin arkadaşıma negüzel hazırlamış çok özendim ama nasıl yapim şimdi "diye sesli düşündüm.Oda sağolsun sen al kavanozları ben bizim tarladan domatesleri toplar yaparım 20 _30 kavanoz dediÇok mutlu oldum .Bide üstüne patlıcan ve biber közlerim bide fasülye dondurucuna hazırlarım dedi biz tatile gidip döndüğümde evde hazır olcak.Keşke başka bişe dileseymişim
Şu sıralar sıkıntım çok başka konular sebebiyle allahım biraz yüzümü güldürmek istedi sanırım
uzun zaman sonra ancak girebildim salçalıklar menemenlikler bebişin hastalığı derken giremedim. bebişim bi haftadır grip o yüzden iştahsızben gayet iştahlıyıom:)
Canım tşk ederim koyduğun resim bana yaradı.Haftada 2 defa bi bayan geliyor yardıma birden senin resimi görünce "bak ya afferin arkadaşıma negüzel hazırlamış çok özendim ama nasıl yapim şimdi "diye sesli düşündüm.Oda sağolsun sen al kavanozları ben bizim tarladan domatesleri toplar yaparım 20 _30 kavanoz dediÇok mutlu oldum .Bide üstüne patlıcan ve biber közlerim bide fasülye dondurucuna hazırlarım dedi biz tatile gidip döndüğümde evde hazır olcak.Keşke başka bişe dileseymişim
Şu sıralar sıkıntım çok başka konular sebebiyle allahım biraz yüzümü güldürmek istedi sanırım
herkese güsel günler mayıs anneleri ve datlu bebişleri allah sağlık sıhat versin cümlemizin bebelerine
iş güç bebiş giremiyorum valla hatta bazen uyumay avakit bile bulamayanlardanım
kocam oolacak şahiş pc açınca bazen geçmişi okuyorum anca
kıslar 4 .ci ayımız bityo tavşanımla ekgıda işine girişcem amane yapcanı ne zaman yapcamı bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyo siz neler yapyonuz ilk ne yerdiniz bebişlerinize örnek bir beslenme tablonuz varsa paşlasın lütfen çünkü etrafımda küçük bebişi olan yok nerden başlıcam bilmiyorum :18:
resmen oturdum ağladım yaaa
her uyutma seansı 2 saat sürermiii
akşam dr.a gitmeyi düşünüyorummmmm
bu çocuk neden böyle olduuuuuuuu
nasıl ağlıyoo nasıl ağlıyooo hiçbir derdi yokkkk
emiyooo gülüyoo oynuyoooo
uykusu geliyooooo
uyutmaya çalışıyorummmm kendini parçalarcasına ağlıyoooooooo
bende oturdum ağladımmm öyle bunaldım kiii
günlerdir böyleyizzz yahuuuuu pffffffffffff
teşekkür ederimm güzell teşekkürün içinnn cicekcimmmmm
benm yerimede güll lütfennnn
20-30 kavanoz yaklaşık 30-40 kg domates yapıyo canımmm:)
helal olsun walla yardımcına
kızlar yoğurt yapma makinası aldınız mı ya da almayı düşünüyormusunuz?
BIYOLOGcum sana yazicam ama uzun yazmak isyiyorum firsat bulamadim aklimdasin canim benim insallah bidigin uykusu tz zamanda duzene girer ya cok zor
tatlım ya üzüldüm, asyanın bir sıkıntısı yok inşallah..
ben uyutmakta zorlandığımda telefonumda bir program var, ondan sesler açıyorum, uykusu varsa hemen dalıyor..
adı relax & sleep, indirebiliyorsan bir dene istersen.. white noise, su sesleri, lullaby.. bizim favorimiz bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?