2 gün misafir pardon çin işkencesinden sonra yorgunluktan bittim bir de ece kudurup duruyor kabus gibiydi Allahtan bugün annem geldi ece direkt postalandı:) yarında ergen kızkardeşim ve arkadaşı gelecek onlarda ayrı bir dert sabır diliyorummm.PINARDA biliyon süt için denemediğim şey kalmıyor bir de ece emse doğru düzgün en son keşfim ülker markasının maltanası. geçen tansaşta indirimdeydi 20 şişe aldım bunların şişesi de içki miller birasına benzer bebekli kadın sepetinde içkiler kasada şangır şungur millet bana bakar artık ne düşündüyseler:) ben annemde olacağım için kışın hiçbirşey yapmadım annemden otlanıcaz da kızlar sizde bebekleriniz için yaptıklarınıza tuz koymasaydınız 1 yaşına kadar tuz yasakmış annem ece ye ayrı yapmış küçük kavanozlarda.
resmen oturdum ağladım yaaa
her uyutma seansı 2 saat sürermiii
akşam dr.a gitmeyi düşünüyorummmmm
bu çocuk neden böyle olduuuuuuuu
nasıl ağlıyoo nasıl ağlıyooo hiçbir derdi yokkkk
emiyooo gülüyoo oynuyoooo
uykusu geliyooooo
uyutmaya çalışıyorummmm kendini parçalarcasına ağlıyoooooooo
bende oturdum ağladımmm öyle bunaldım kiii
günlerdir böyleyizzz yahuuuuu pffffffffffff
teşekkür ederimm güzell teşekkürün içinnn cicekcimmmmm
benm yerimede güll lütfennnn
20-30 kavanoz yaklaşık 30-40 kg domates yapıyo canımmm:)
helal olsun walla yardımcına
Merhaba Biyolog;
Bizim de son günlerde bu bahsettiğin gibi bir davranış örüntüsü var, sanırım gelişimleriyle ilgili, üzülme bence. Bir günleri bür günlerine uymuyor. Herşey yolunda oysaki, dediğin gibi gülüyor, oynuyor vs. ama uyumaya gelince çok zorlanıyoruz, birden ağlamaya başlıor, birde bizim egzeması var kafasını falan kaşıyor. Normalde kaşındığından değilde uyku sözkonusu olunca bütün dertleri azıyor mudur nedir.
Bebekler özellikle de bukadar küçük olanlar çok değişiyor her gün farklı, hiç sıkma canını, geçecek. O ilk zamanların gaz sancıları nasıl geçtiyse bunlar da geçer.
Sevgiler....
kızlar yoğurt yapma makinası aldınız mı ya da almayı düşünüyormusunuz?
bizim kiz kaka yapmiyo diye yakinirken bugunde 4 kez yapti o kadar cok sey yiyip ictim ki yavrum ishal oldu galibafreedom nickli arkadas lipton cayi onermisti sanirim o ise yaradi encok tesekkurler
bizde minigimizin kislik bodylerini almaya gittik mother care outlete cok sevimli seyler aldik leopar desenli kislik tulum ici kadife tuylu tuylu oyle guzelki 169 dan 45 e dusmus hemen kaptim
Kızlar bizim kız yaklaşık 10 gündür falan sürekli parmağını emiyor:26:. Gece 'şap şap' parmak emme sesiyle uyanıyorum, o kadar iştahlı emiyor ki gören bu yavruyu anası beslemiyor herhalde diyecekUykusu gelince de parmağını emerek uykuya dalıyor. Huy edinecek diye korkuyorum:18:. Aranızda aynı şeyleri yaşayan var mı?:44:
uzun aman sonrasında yeniden burdayım siz beni özlemesnizde ben sizleri özledimbel ağrısıyla boğuşuyorum kızlarrrr canım çok acıyo..emar sonucumda bel fıtığı olduğum meydan çıktı..biliyodum zaten ben kocişe söyledim emara gerek yok fıtık diye doktor tarafından onaylanmış oldu:)bi hafta kuzumu emziremedim ağrılarımdan dolayı mama vermek zorunda kaldım bi kaç gündürde savaş içindeyiz emmek istemiyo çok üzülüyorum çok nasıl bu kadar çabuk alıştı biberona anlamadım..ama pes etmek yok savaşı ben kazanıcam inş uykuluyken emiyo ama uyanık olduğu zamanlar bebemde hiç açlık belirtisi yok..bende geceleri habire tıkıyorum ağzına:)sabahta aşıya gidiyoruz inş ağrısız,ateşsiz atlatırız..
[/COLOR]
çok teşekkür ederim gonca değerli yorumun için...
inan bana aynı durumda olan biri için üzülmem sabır dilemem gerekirken kendimi iyi hissediyorumm...
çünkü çok garipsedim ben bu durumu ve ne yapacağımı şaşırdım...
hatta bu akşam üstü komşuma çıktım evde değildi...
soracaktım bir sorunu varda ben mi anlamıyorum bir bakarmısın sence derdi nedir diyecektimmm
o dereceye geldim yani...
çok çok ama çok teşekkür ederimmm
araştırıyorum geçici bir dönemmişşş kimisi 2 gün kimisi haftalarca sürebiliyormuşşş
birde gece uykusunda sadece mızırdanırdı uyanınca hani bana meme ver der gibi şimdi çığlıklarr
rüyada da bağırıyor ara araa senin fındığında da var mı aynı durummm
yine çok uzattım pardonnnn
ama çok rahatladım tekrar teşekkür ederimmm
BiyoloG sen ciglik deyince aklima geldi bayramdan sonraki hafta omer oyleydi
Korku filmi gibiydi esim ucuk cikardi bir kere korkudan o derece ani cigliklar
Sonra dalamiyordu ayagimizda fln salladik o hafta
Herseyi dusunduk dis gaz kulagina su mu kacti vs vs... Annem anlatti memlekette kuzenin evinde omer uyurken ciglik cigliga cocuklar girmis odaya ve bizimki resmen katilmis.. e iki gun once de esimin memleketinde gorumcemin oglu ustune atlamisti Allah korudu. korktuguna kanaat getirdik cunku bizim ev yasantimiz cok sakindir. Birkac gun elini ttuarak basini severrek uyuttum. Azicik sayiklasa aynisini tekrar ettim. sik sik sarildik korkusunu yenelim diye sarilarak uyuduk. Acaba korkmu s olabilir mi? TRACY okuyorum sana detayli yazicam
çok teşekkür ederim gonca değerli yorumun için...
inan bana aynı durumda olan biri için üzülmem sabır dilemem gerekirken kendimi iyi hissediyorumm...
çünkü çok garipsedim ben bu durumu ve ne yapacağımı şaşırdım...
hatta bu akşam üstü komşuma çıktım evde değildi...
soracaktım bir sorunu varda ben mi anlamıyorum bir bakarmısın sence derdi nedir diyecektimmm
o dereceye geldim yani...
çok çok ama çok teşekkür ederimmm
araştırıyorum geçici bir dönemmişşş kimisi 2 gün kimisi haftalarca sürebiliyormuşşş
birde gece uykusunda sadece mızırdanırdı uyanınca hani bana meme ver der gibi şimdi çığlıklarr
rüyada da bağırıyor ara araa senin fındığında da var mı aynı durummm
yine çok uzattım pardonnnn
ama çok rahatladım tekrar teşekkür ederimmm
BiyoloG sen ciglik deyince aklima geldi bayramdan sonraki hafta omer oyleydi
Korku filmi gibiydi esim ucuk cikardi bir kere korkudan o derece ani cigliklar
Sonra dalamiyordu ayagimizda fln salladik o hafta
Herseyi dusunduk dis gaz kulagina su mu kacti vs vs... Annem anlatti memlekette kuzenin evinde omer uyurken ciglik cigliga cocuklar girmis odaya ve bizimki resmen katilmis.. e iki gun once de esimin memleketinde gorumcemin oglu ustune atlamisti Allah korudu. korktuguna kanaat getirdik cunku bizim ev yasantimiz cok sakindir. Birkac gun elini ttuarak basini severrek uyuttum. Azicik sayiklasa aynisini tekrar ettim. sik sik sarildik korkusunu yenelim diye sarilarak uyuduk. Acaba korkmu s olabilir mi? TRACY okuyorum sana detayli yazicam
Canım inan bana aynı şeyler. Bizde eşimle böyle ansızın çığlıklarına uykudan çığlıkla uyanmasına veya aniden başlayan krizlerine besmele çeke çeke kucakta gezdirmekten bir hal olduk. 2 gün böyleyse diğer gün çok uyuyor, önceki gün çok uyuduysa ertesi gün bi garip, tam düzene oturdu diyoruz tekrar garipleşiyor. Ben hatta yine böyle bir durumda bezine kadar hertarafını soydum, görmediğim bir yerinde bişey mi var diye. Doktora da sorduk. O da dediki bebeklerin birkaç günlük değişik hareketleri yemek yememelerinden tut da huzursuzluklarına kadar, normaldir dedi. Eğer kronikleşen bir durum olursa tespit etmeli dedi. doktorum prof. dr. Reha Cengizlier bu arada....
Allah büyük dert vermesin, büyüme sancılarına amenna :) Ben şimdi ilk günlerde gözleri kapalı sağda solda ağzını açıp meme arayan hallerini gözönüne geiriyorum da o hallerini özlediğimi anlıyorum. Ağlamalarına takmadan bu güzel şirin zamanlarını doya doya yaşayalım, her anları tek ve biricik unutmayalım. Ben gece uykusuzluktan biraz kızmıştım sabah kocaman gülücüklerle mest etti sağolsun.
Herkese sevgiler...
zeynep cim çok saol cnm ya
işaretlediğim detayları bende inceledimm
korkmuş olabilir mi diye beynimi taradım ama benm evimde de pek ses olmazz
tv kısıktır ışıklar loşturrr....
yaşadığım muhitte sessizdirr....(okullar açılana kadar evimin karşısı okull:) )
okudugun için saol cnm yaaa
mutlaka soru işaretin bile olsa yaz lütfen bana eminim bir çözüm bulucazzz:)
tekrar teşekkür ederim...
kronikleşen derken ne kadar süre acaba???
yani ne kadar zamanda kronikleşti denebilirrr???
birde 1 haftadır süregelen bir durum gitgide şiddeti artıyorrrr....
dediğin gibi büyüme sancısıysa ve geçeceksee sorun yok ama insan acaba acaba diye diyeee
kendimi yedim bitirdim üzüntüdenn....
içime su serpiyorsunuz wallaa..
saolunnnnnn
ya arkadaslar benim oglumun atesi hep yüksek ölçüorum 37,5 37,7 ... gibi hatta bu aksam 38,2 yi gördü
doktora sordum normal sıcaklardan dedi .
38 i gecmeden ilaç verme dedi ama cok üzülüorum bayadır hep bole napıcam bilmiorum
Dişleri kaşınıyor da olabilir. Bazen hiç belirti vermeden damak dişeti sertleşmesi oluyor dönem dönem 1 haftaya kadar da çıkabiliyor bu. Örneğin bizde çığlıkla uyanma 3-4 gün sürmüştü. uyumama isteği de son 4 gündür var. bir ara da hiç emmek istemedi o da 3 gün sürdü. Azıcık sabret, değişecektir eminim. İçin rahat etsin istiyorsan sağlık ocağına git. Oradaki hemşireleri pek dikkate almıyoruz ama burada benimkiler. Küçükbakkalköydeyim, oldukça tecrübeliler ve hiç beklemediğim ölçüde bebeğin sağlık durumuyla ilgili yorum yapıyorlar. Sağlık ocağı diyorum, el altında çünkü gidiverirsin...
arkadaslar benim bebegimde dünden beri kötü aglıyor emerken sinirleniyorum neden olabilir sizce
Bizimkide emerken ağlıyor, memeyi bıraktırıyorum susuyor. zannedersin zehir akıyo memeden. Biyologa da yazdım bi tuhaflar, 4. 5. ay sendromları olmasın :)
bencede öle bişey cünkü emiyor arada aglıyor gece emerken yok böyle bişey nese Allahım bebeklerimize saglık versin buarda ben bugun adet olmalıydım olmadım test yaptım negatif yine dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?