2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende sürekli takip ediyordum 23 mayista oglum geldi benimde benimle ayni seyleri ayni zamanda paylasma geregi duydum caresiz kalabiliyor insan bebekle ugrasirken ccok zormus bu isler

bende sürekli takip ediyordum 23 mayista oglum geldi benimde benimle ayni seyleri ayni zamanda yasayan kisilerle konusma ihtiyaci duydum caresiz kalabiliyor insan bebekle ugrasirken ccok zormus bu isler

kızlar kızımın kusunda sivilceye benzer seyler cıktı dün akşam hiç bişey yoktu bu sabah altını bi actım ucu beyaz sivilceler var bir sürü neden olmuş olabilir orasının temizliğinede cok özen gösteriyorum oysaki eşim işten cıkınca acile götürücem böyle bişe başına gelen varmı?:2::2:

bende sürekli takip ediyordum 23 mayista oglum geldi benimde benimle ayni seyleri ayni zamanda paylasma geregi duydum caresiz kalabiliyor insan bebekle ugrasirken ccok zormus bu isler

gercekten zormus.. Oglum da cok sakin bi bebek olmadıgı icin daha yeni yeni kendime vakit ayırmaya basladım..

kızlar ben faranjit olmusum bide doktora adetim gecit dedim hemen test yapalım dedi ama saati gectigi için kan almanın idrarda dedi hemsireye gittim oda kac gün gecti dedi 4 dedim oda şimdi idrarda cıkmayabilir biz en iyisi kanda bakalım dedi pazartesi bakcak salı günü haberini veririm ben yinebir akrabam hstaymıs ona gitcem daha dogrusu oglu bosanıyor o yüzden psikolojik olarak bunalımda zor tabi bizde onu yanlız bırakmak istemedik gelince konusuruz ballarım cok ösledim sizi saatler gecmicek aklım sizde olcak ama nese öptüm hepinizi

benim bey supriz yapmis Cunda'ya gidiyoruz kizlar orada telefonla ugrasmayacagimiza soz verdik arada firsat olursa girerim. Meraktan catlayacagim cok konusmayin fiskos yapmayin! aksama kadar buralardayim gorusuruz

Ben de yiyorum ama hiç dikkat etmedim:44:

gece34 hoşgeldin topiğimize..

kv gitti :)) buraya yazmammı gerekiyordu bilmemki, kp seminerden dönmüş eve gelmiş, o da ben gideyim dedi.. akşam çık, acele etme dedim, dinlemedi.. umarım kırılmamştır bana, soğuk moğuk ama yenide seviyorum.. uzakken daha tatlıyız o kesin
benimde bu ay 10 gün gecikti ama bugün oluyorum gibi.. bence negatif ama bi bak yinede..
benim bey supriz yapmis Cunda'ya gidiyoruz kizlar orada telefonla ugrasmayacagimiza soz verdik arada firsat olursa girerim. Meraktan catlayacagim cok konusmayin fiskos yapmayin! aksama kadar buralardayim gorusuruz

çok sevindim, bi güzel ailecek keyif yapın.. hazırlığını yap kız, arada bakarsın buraya

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sana bir şey olursa senin engin tecrübelerinden nasıl yararlanıcaz!!!!!

Valla canım gayet normal boyu da kilosu da hiç dert etme. Bizimkine de küçük diyip duruyorlar ama sallamıyorum kuzum sağlıklı ya önemli olan o

Valla canım gayet normal boyu da kilosu da hiç dert etme. Bizimkine de küçük diyip duruyorlar ama sallamıyorum kuzum sağlıklı ya önemli olan o

aman geçmiş olsun canım...
salı gününü iple çekiyorum cnmmmm.....

kız lillac...
ben sana sorunsuz atlatıcaksın demedimmi tatlımmm
hadi gözün aydınnnnn....
artık topikten çıkmak yokkkk
zeynep cunda da beykoz gezmedeee walla bırakmam:)

kv forumu takip ediyormuş birde:)
baktı lillac bunalıma girmek üzereee gideyim dediii...:):)

zeynep
eferim kıs eşine:)
güzel güzel eğlen dinlen bakiiimmmm
ii eğlenceler ii tatiller şekerimmm

Oh oh cok sevimdim dualarımız eşref saatini denk geldi galiba baksana kv hemen naş naş nasıl gitti hemen ehueheu
uzaktan sevmeye devam et sen bencede aman ya yanasmasında böyle guzel oluyordur..

Canım sen kendin ve yavrun için üzülmemeye bak bunların çoğu böyle malesef ,değişmeyeceklerine göre boş yere canını sıkma.

ıyı egleceler dilerim sevimdin adına yalnız bu dediğin yer neresi be guzelim hiç duymadım daha evvel Cunda yı guzel bir yer mi gelince biraz tuyo ver belki bizim içinde bir alternetif olur gitmek için .)

Geçmiş olsun cnm, faranjit ne alaka diyicem ama neyse malum hastalık işte ben genelde faranjit cok ders anlattıgım yıllarda olurdum öğretmen hastalıgı denir birde kalabalık ortamda cok bulunanlardada oluyor bogazlarını surekli ılık tut ve nana limon ve bal çok iyi gliyor dene istersen ok.

Ay özendim bak şimdi bizim yerimize de eğlen şekerim oralarda (Telefonla uğraşmayıp neyle uğraşacaksınız merak ettim ben şimdi???)

Canım herhalde bizim kusmalarımız kan damlasından kaynaklanıyor.Dün vermemiştim ve hiç kusmadı.Bu sabah verdim ve karnı doyduktan 1 saat sonra baya kustu.
İştah sorunu bizimkide git gide büyüyor.Başının üzerinde oyuncak oynatarak veriyorum,şarkılar söylüyorum,emzikle kandırıyorum.
Aventin 3 deliklisi var ama bizimki kızıyor onunla verince.Ağzının kenarındanda hep akıtıyor.Alışması için devamlı versem mi yinede onunla bilemedim.
Sen 140 kadar verebiliyorsan ne güzel valla.Ben 110 verince dünyalar benim oluyor ki çoğu zaman bırakıyor dibinde 20-30 cc.
140 cc mamadan 1.30 saat sonra meyve püresi çok gelmiyor mu ?2 saat bekle bence
Kaşık mamasını kaç cc veriyorsun?Ben tam bir öğün olsun diye 120 cc olarak hazırlıyorum ve onu öğlen verince 4-5 saat bişey yemek istemiyor tok tuttuğu için.O yüzden yatmadan önce vermeye çalışıyorum ben kaşık mamasını.
Yoğurda alışınca sebze püreside ekle derim.Sebzeye alışmaları zaman alıyor biraz.

anne sütünden yoğurt pek tutmuyor diye okumuştum...

Kızlar galiba Kayranın kusması kan damlasından kaynaklanıyor.Dün damla vermedim ve hiç kusmadı.Bu sabah verdim ve 1 saat sonra baya kustu.Doktoru ile görüşeceğim....
Prospektüsünde de yazıyor zaten mide bulantısı yapar diye.

Bu arada işlerimi bitirdim çok şükür.En kısa zamanda tekrar aktif bir şekilde yazacağım.

Son düzenleme:
kızlar yaa, kendimi kötü gelin gibi hissettim, sevindiğimiz şeye bak :))
keşke böyle olmasa ama bakalım biz nasıl kv olucaz. böyle bişey olmayalım da

biyologcum buradayım şekerim, valla demiştin, forumun faydaları işte :)) buraya yazın dertlerden kurtulun
bu arada yalnız bırakmam merak etme.. derkennn annem geldi kızımı kaçırdı evine götürdü bir bakayım da, yine gelicem :))..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…