ben geldiiimm hu huuu
sgk ya su dogum parasi islemleri icin gittim bugun ordan isyerime ugradim derken eve geldik beyimle.... yorulmusum yafff
beykozzcum gecmis olsun canim...
melegim bencede hafta ici olsun cok siklikla gittigim bir yer kalabalik olunca hic cekilmiyor...
biyologcum bende kitabi aldim bakalim tecrubeleri paylasiriz
hgencturk bende kizlara katikiyorum saglikli olsun bebisin kilo dedigin nedir ki...hic takma kafana takacak bisey yok ortada....
merhabalar benim oğlum 11 mayıs doğumlu anne sütüm yetersiz diye 2 aydır devam sütü kullanıyorum. gün içersinde meyve özellikle de üzüm suyu sıkıyorum ona.ek gıdaya girmem için erken mi? çorba gibi yahut muhallebi gibi ne dersiniz )
BEYKOZCUM diye diye sonunda pozitifi görceksin
hadi bakalım hayırlısı
turuncu cnm bu arada, dr ek gıda sordum hatta kabak+patates+havuç püresi yapmayı düşünüyorum dedim. midesi zaten küçük neden anne sütünün miktarını azaltıyorsun dedi ek gıda vererek.... sadece çok aç olduğu hissedersem pirinç maması veriyorum....
merhabalar benim oğlum 11 mayıs doğumlu anne sütüm yetersiz diye 2 aydır devam sütü kullanıyorum. gün içersinde meyve özellikle de üzüm suyu sıkıyorum ona.ek gıdaya girmem için erken mi? çorba gibi yahut muhallebi gibi ne dersiniz )
turuncu bisey sorucam sütüm az diosun ama verdigin miktarlar gayet iyi birde emmiyor mu hic benimki az az emio ama kilo aliyor anlamadim
Ben geldimmm
Ek gıdaya geçen anneler arada bir günlük menülerimizi yazalım ki birbirimizin doğrusunu yanlışını düzeltelim diyorum.
08.00 :100 cc anne sütü(120 cc hazırlandı ama maalesef içiremedim)
10.30 :1 dolu yemek kaşığı kayısı püresi (kabızlık devam ediyor)
12.00 : 100 cc anne sütü
15.00 : 3 yemek kaşığı sebze püresi (patates-havuç-bezelye)
17.00 : 1 dolu yemek kaşığı yoğurt(yeni başladık)
18.30 : 100 cc kaşık maması (120 hazırlandı ama çok uykusu geldiği için huysuzlandı ve 100 anca yedi)
Ve tabiki bol bol su veriyorum kabızlığı için.
Muhtemelen 02.00 civarı kalkacaktır ve kalktığında 120 cc anne sütü vermeyi düşünüyorum.
Bugün süt miktarı az oldu.Aralarda su verir gibi biberonla verdim ağzına sütü.Ne kadar içse kardır...
ahahah
dertlilere çareler
misafirlere menüler
süt artırıcı tariflerrr
uykusuz bebeklere çözümler
kv kaçırtmak isteyenlere dualar
konserve yapanlara püf noktalar hemde resimliii
eşlere cilveli hatunlar
bebeklere mutlu anneler
hastalara şifalı tarifler
psikolojilere iyi gelen haberlerrrr
gel vatandaşş gell
mayıs 2012 annelerine gellllll
slm hgencturk ben seni üzmek icin sormadim merak ettim benim oglumda istahsiz sadece uyudug0nda emzirebiliyorum cok zor anliyorum seni mkilosu kötü degil uykuda emzirmeyi dene
hyr cnm artık o kadar üzülmüyorum. hem biliyorum ki biz burada bişi söylerken kimse üzmek için söylemiyoruz. çünkü hepimiz dönem dönem benzer şeyler yaşıyoruz ve hissediyoruz....
zaten uyanıkken çok zor oluyor beslemek, biberonu da tutmuyorki sağıp vereyim. en iyi genede uykuda besliyorum. anlıcan her yolu deniyorum.[/QUO
böyle düşünmene sevindim..benimkine içmediği zaman sağıp çay kaşığı ile içiriyorum ben deneyebilirsin.
kızlar ne bu hepiniz cuma akşamı koooopmayamı gittiniz şekerlerr:)
kızım bugün çok ağladııı...
millet dicek bi çocuğa bakamıyorrr
çocuğumda uyku fobisi varrr teşhisi koydumm:)
ısrarla kitabı uygulamaya çalıştım o ısrarla ağladıııı ağladıı ağladıııı
uyutmak bugün kabustu nitekim uyumadıdaaa
babası geldi hanımefendi güldü güldü hoop uyuduuu
walla ben pek bi melankoliğim bugün...
şöyle duygusal birşeyler dinleyip hüngür hüngür ağlayasım warrrrr....
Benim bebeğim emmiyor maalesef.Sağarak beslemek zorundayım.
Şuan ek gıda vermesem günde 2-3 biberon mama takviyeli beslenmek zorunda kalacak.
Bugüne kadar hiç yeterli sütüm olmadı maalesef...
ah turuncu, gerçekten nazlı, az uğraşmıyorum nazıyla, beni evlendiğimden beri bir kere aramadı,eşim askere gittiğinde dahi. bense ararım hele her kandil muhakkak kandilini kutlarım.. ama bizim eve gelince fazla kontorum var kimi arasam diyor bana.ZeynepYUS canım ben ilçede oturduğum için ve kimseyi tanımadığım için temizlikçi bulmam çok zor.Eşimin iş arkadaşlarına falanda sordurdum ama kimse bilmiyor.Düşün kutuda günlük süt bile satılmayan bir yerde yaşıyorum....
Biyolog kayınpederinin gelmemiş olması isabet olmuş...
Meleğim34,oh ne güzel buluşacaksınız,valla ,imrendim size...Mutlaka resim bekliyoruz ona göreee
Lillac kurtulmuşun kaynanadan...Böyle nazlı bir kayınvaliden olduğu halde "seviyorum yinede"cümlesini söyleyebiliyorsun.Alkışlıyorum seni...Ben şahsen senin gibi düşünemezdim...
hgencturk hiiiç bebeğinin kilosunu kafana takma...Sağlıklı olsunda gerisi boş.
Her bebek 8-9 kilo olacak diye bir kaide yok.Genetik faktörler büyük rol oynuyor.
Gece34 aramıza hoşgeldin canım.
Beykozummm geçmiş olsun gülümm.Allah acil şifalar versin...Tez zamanda iyileşirsin inşaallah.
süper ifadeahahah
dertlilere çareler
misafirlere menüler
süt artırıcı tariflerrr
uykusuz bebeklere çözümler
kv kaçırtmak isteyenlere dualar
konserve yapanlara püf noktalar hemde resimliii
eşlere cilveli hatunlar
bebeklere mutlu anneler
hastalara şifalı tarifler
psikolojilere iyi gelen haberlerrrr
gel vatandaşş gell
mayıs 2012 annelerine gellllll
test yapmıştım negatifti ama bi daha yapsammı ki..test yaptınmı hayatım 10 gün diyosun bencede yokta ben sadece doktora cok emmeden adet görmemezlik olurmu dedim oglusum geceleri cok emmiyorda dedim oda herseyden olabilir dedi yinede test yapalım diyince bende tamam dedim
ah turuncu, gerçekten nazlı, az uğraşmıyorum nazıyla, beni evlendiğimden beri bir kere aramadı,eşim askere gittiğinde dahi. bense ararım hele her kandil muhakkak kandilini kutlarım.. ama bizim eve gelince fazla kontorum var kimi arasam diyor bana.
pilav, makarna yapıyorum, kilo yapıyormuş, salata gaz yapıyormuş, meyve-tatlı şekerli zaten, mantım tuzsuz, pazı yaptım o da tatsız sebzeymişne yapcağımı şaşırıyorum, derdi benimle mi bilmiyorum...
bebişinin de sorununu çözmen iyi olmuş, inş. bundan sonra kusmaz da yedikleri yarar Kayra'ya..
süper ifadehepsi bizde, muhteşem mayıs 2012 anneleriii
test yapmıştım negatifti ama bi daha yapsammı ki..
püff bende spiral istiyommmhemen takarlar mı :))
Günaydınlarr
Kayra dün gece çok huzursuz uyumasına rağmen 8 de kalktı.Gerçi 5.30da kalktı amma ben ilgilenmeyince oynaya oynaya uyumuş saolsun
Kızlar bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz geceleri?
Ben sıcakken kısa şort ve tişört ile yatırıyordum ama artık serinledi.Bide yatmadan önce banyo yaptığı için uzun kollu penye pijama giydiriyorum ama yatırdıktan 2-3 saat sonra çok terlemiş oluyor.Kısa kollu giydirsem de kolları üşümüş oluyor.Çoraplarını çıkarsam üzerini örtmediğim için ayaklar üşür ve gaz olur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?