meleğim güzel dileklerin için saol cnm ne zaman gelcne bursaya kısss
ona göre tarih koyalım tatlımmmm
canım bogazlarım agrıyo burnum akıyo şifayı kaptım sanırım yarın saglıkocagına gitcem sadece okuyorum kolumu zor kaldırıyorum bide domates dograrken parmagımı kestim cok derin degil ama yinede canım acıdı beni düşünüp sordugun için saol hayatım buarada ben spiral taktırcam bu acabamı kactımı falanla stres olmak istemiyorum özele gidicem adet olur olmaz....
bence korupark olur citir usta ya da ozsutte otururuzcnm ben korupark 1050 konutlarındayım...
koruparkta en üst katta özsüt var...
toyzshop tu sanırım onun yanında lunaparkın olduğu yerde...
hemen 20 metre ilerisinde 2 adet emzirme odası ve birde alt değiştirme odası var...
geçen gittim iyice inceledimmm:)
orada birsürü kafe var ve bu odalar mevcutt...
bana çok müsait geldi tabi tüm tekliflere açığım.....
tatlıcadı
ne reçeli yaptın kızzz...
ben reçel işinede mi girsem acabaaa:)
hiç bilmiyorum ama beceririmm
şuanda 5 kg domatesi bibersiz tuzsuz yağsız blender dan geçirdim kaynatıyorum...
bunu kızıma özel yapıyorum...
iyice gaza gelmiş durumdayımm:)
kışın çorba yaparım kısmetse..
bende muhallebi yaptım frambuazlıı:)
bu arada eşim tek geldii:)
beykozzzözledimmm şekerimm
Tatlim mesela gun mu hafta mi ne kadar surer? Bekleriz nolcak kiAyy cnm ya sizler isterseniz gorusme ayarlayın cunku benim burda işlerim halan bitmedi bu yuzden sizin gec gorusmenize mani olmak istemem ...birde benim oglanın daha yola cıkmaya hazır degil..ama mutlaka gelicem yalnız bu ne zaman olur onu bilemiiyorum sekerim sorry ya
uyar canım banada ümraniyedeyim ben evdeyim şuandada çalışmıyorum bize her yok parisssss şekerimmmmmmama cumartesi olursa daha iyi olur sanki nedersiniz
kızlar bak yine kayınvalide sendromum depreşti:) ben 8 aylık hamileyim telde bana saydırıyor yok ben kendime bakamıyormuşum bebeğemi bakabilecekmişim çiroz çocuk doğuracakmışım zaten boyum da kısaymış(ne alakaysa) bende oğluna söyleseydin evlenme diye dedim o da demezmi salak oğluma söyledimde yinede evlendi. sinirimden 2gün boyunca ağladım. beni tekrar arayınca açmadım o da kalk annemi ara senin terbiyesiz kızın benim telimi açmıyor diye annemde tabi halletmiş bu iyice kudurmuş oğlumu üstünüze evlatlık alın demiş o evlatlıktan red etmiş ya:) bunlarla uğraştım hala da uğraşıcam bayramda ankaradayız bakalım 10 gün ne maceralar olacak
bence korupark olur citir usta ya da ozsutte otururuz
Melegim senin gelisin asagi yukari ne kadar zaman alir?
Tatlim mesela gun mu hafta mi ne kadar surer? Bekleriz nolcak ki
kızlar bak yine kayınvalide sendromum depreşti:) ben 8 aylık hamileyim telde bana saydırıyor yok ben kendime bakamıyormuşum bebeğemi bakabilecekmişim çiroz çocuk doğuracakmışım zaten boyum da kısaymış(ne alakaysa) bende oğluna söyleseydin evlenme diye dedim o da demezmi salak oğluma söyledimde yinede evlendi. sinirimden 2gün boyunca ağladım. beni tekrar arayınca açmadım o da kalk annemi ara senin terbiyesiz kızın benim telimi açmıyor diye annemde tabi halletmiş bu iyice kudurmuş oğlumu üstünüze evlatlık alın demiş o evlatlıktan red etmiş ya:) bunlarla uğraştım hala da uğraşıcam bayramda ankaradayız bakalım 10 gün ne maceralar olacak
geçmiş olsun canım..
beykoz kız sende spiral taktırırsan biz napalım.. bu işin heyecanı kalmaz artıkyapacağın gebelik testlerini düşün
yaa iş ciddiye binince insan tırsıyor dimişaka bi yana valla haklısın sağlama almak lazım, yoksa aramızda kazaya kurban gidenler olacak gibime geliyor
Oyyy kıyamam sana cok geçmiş olsun gııı alah şifa versin, nane limon kaynat bir guzel iç sonrada yat uzan diyicem ama bizler için zor biraz o, dualarım seninle guzelim ins hemen toparlanırsın
bu arada çok sürpizli bir doğumgünüm oldu. arkadaşım baharlık bir pijama takımı almış sağolsun.dün gecede çok sevdiğim ablam diye hitap ettiğim zuhal ablam eşiyle işten çıktıktan sonra basıp gelmişler marmarise. saat 23:30 dışarıdan gelmişiz tel çaldı biz geldik kapıdan alın diye ooo tam bir curcuna ve gerçekten çok sevindim o saatte pastamı kestim ablam zamansızlıktan hediye alamamış parasını verdi:) ve odun kocam birşey bulamamış bana alacak:) malum marmaris küçük ankaradan birşeyler bakarız sana dedi bende istemez dedim yani baştan beklenti olmayınca hayal kırıklığıda olmuyor üzüntüde canı sağolsun ne diyim artık:)
merhabalar kızlar yazmasamda devamlı takipteyim oğlum 4 alık oldu hala dönmüyor aranızda varmı yani sağa sola dönüyor ama tam yüzüstü dönmüyor bende bekliyorum dönsün diye
MALTEPE CARREFOUR sizce nasıl olur biraz ortada gibi ,anadolu yakasında herkese orta yer burası geldi bana ne dersiniz kızlar ,hem Jerenimo nun dediği gibiancak alışveriş merkezleri bize hitap edebilir çünkü buralarda alt degiştirme ve emzirma odası var...hadiyinn kızlar buluşalım artık yeter gayri bekledik dimi
canım bogazlarım agrıyo burnum akıyo şifayı kaptım sanırım yarın saglıkocagına gitcem sadece okuyorum kolumu zor kaldırıyorum bide domates dograrken parmagımı kestim cok derin degil ama yinede canım acıdı beni düşünüp sordugun için saol hayatım buarada ben spiral taktırcam bu acabamı kactımı falanla stres olmak istemiyorum özele gidicem adet olur olmaz....
benimki sadece uyurken meme emiyor onun dışında mümkün değil ağzına almıyor kaşıkla uyanık olduğu zaman göğsümden sağıp içebildiği kadar veriyorum bir süre daha böyle devam etmeyi düşünüyorum ilk başta aç bırakmayı bende denedim ama işe yaramadı hiç açlıktan ağlamadı bebeğim...
cnm ben korupark 1050 konutlarındayım...
koruparkta en üst katta özsüt var...
toyzshop tu sanırım onun yanında lunaparkın olduğu yerde...
hemen 20 metre ilerisinde 2 adet emzirme odası ve birde alt değiştirme odası var...
geçen gittim iyice inceledimmm:)
orada birsürü kafe var ve bu odalar mevcutt...
bana çok müsait geldi tabi tüm tekliflere açığım.....
tatlıcadı
ne reçeli yaptın kızzz...
ben reçel işinede mi girsem acabaaa:)
hiç bilmiyorum ama beceririmm
şuanda 5 kg domatesi bibersiz tuzsuz yağsız blender dan geçirdim kaynatıyorum...
bunu kızıma özel yapıyorum...
iyice gaza gelmiş durumdayımm:)
kışın çorba yaparım kısmetse..
bende muhallebi yaptım frambuazlıı:)
bu arada eşim tek geldii:)
beykozzzözledimmm şekerimm
MALTEPE CARREFOUR sizce nasıl olur biraz ortada gibi ,anadolu yakasında herkese orta yer burası geldi bana ne dersiniz kızlar ,hem Jerenimo nun dediği gibiancak alışveriş merkezleri bize hitap edebilir çünkü buralarda alt degiştirme ve emzirma odası var...hadiyinn kızlar buluşalım artık yeter gayri bekledik dimi
bugun 4. ay knt vardı, kilomuz 6, boyumuz 65 cm.... gerzek hemşire sinirimi bozdu, önce boyunu yanlış ölçtü, geçen ay 62,5 olan boyu 60 die ölçtü, boyumu kısaldı bu çocuğun dedim... öteki de bıngıldağı hiç kapanmamış dedi, büyük.... tabi ben ağlaya ağlaya dr koştum. bide bezinde kan gibi bişi vardı, hepten telaşlandım... aşı da da yavrum mahvoldu, acımasız kadın höttt die geçirdi iğneyi....
dr abisi knr etti, hiç bişeyi yok dedi.. kg normal dedi.. gelişimii iyi... idrar testi yaptık bişi çıkmadı.....
sağlık ocağındakileri şikayet etmek için 184 aradım isimlerini bilemediğim için edemedim. öğrenir öğrenmez şikayet edicem.....
aşımızda da şimdilik korktuğum olmadı, ateş ve huzursuzluk yok çok şükür......
omer her saat basi uyandi istisnasiz... Ustunu ortum sirtini iyice sikistirinca aninda uyudu. Resmen usuyup uyaniyor halbuki daha cok da soguk sayilmaz hava. Zombiye dondum gozlerim kan canagi gibi. Az once de emmek ikundak yaptim emerken uyudu. Usumicek beyefendi usumicekstedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?