2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim güzel dileklerin için saol cnm ne zaman gelcne bursaya kısss
ona göre tarih koyalım tatlımmmm

Ayy cnm ya sizler isterseniz gorusme ayarlayın cunku benim burda işlerim halan bitmedi bu yuzden sizin gec gorusmenize mani olmak istemem ...birde benim oglanın daha yola cıkmaya hazır degil..ama mutlaka gelicem yalnız bu ne zaman olur onu bilemiiyorum sekerim sorry ya

Oyyy kıyamam sana cok geçmiş olsun gııı alah şifa versin, nane limon kaynat bir guzel iç sonrada yat uzan diyicem ama bizler için zor biraz o, dualarım seninle guzelim ins hemen toparlanırsın

bence korupark olur citir usta ya da ozsutte otururuz
Melegim senin gelisin asagi yukari ne kadar zaman alir?

Tatlim mesela gun mu hafta mi ne kadar surer? Bekleriz nolcak ki

kızlar bak yine kayınvalide sendromum depreşti:) ben 8 aylık hamileyim telde bana saydırıyor yok ben kendime bakamıyormuşum bebeğemi bakabilecekmişim çiroz çocuk doğuracakmışım zaten boyum da kısaymış(ne alakaysa) bende oğluna söyleseydin evlenme diye dedim o da demezmi salak oğluma söyledimde yinede evlendi. sinirimden 2gün boyunca ağladım. beni tekrar arayınca açmadım o da kalk annemi ara senin terbiyesiz kızın benim telimi açmıyor diye annemde tabi halletmiş bu iyice kudurmuş oğlumu üstünüze evlatlık alın demiş o evlatlıktan red etmiş ya:) bunlarla uğraştım hala da uğraşıcam bayramda ankaradayız bakalım 10 gün ne maceralar olacak

uyar canım banada ümraniyedeyim ben evdeyim şuandada çalışmıyorum bize her yok parisssss şekerimmmmmm ama cumartesi olursa daha iyi olur sanki nedersiniz

cnm, benim için gun hiç farketmez ben sadece burdan bir annemiz calısan ve sadece cuma off oldugu için bugunu onermiştim yoksa farketmez bende isterimki herkez gelebilsin

bu arada çok sürpizli bir doğumgünüm oldu. arkadaşım baharlık bir pijama takımı almış sağolsun.dün gecede çok sevdiğim ablam diye hitap ettiğim zuhal ablam eşiyle işten çıktıktan sonra basıp gelmişler marmarise. saat 23:30 dışarıdan gelmişiz tel çaldı biz geldik kapıdan alın diye ooo tam bir curcuna ve gerçekten çok sevindim o saatte pastamı kestim ablam zamansızlıktan hediye alamamış parasını verdi:) ve odun kocam birşey bulamamış bana alacak:) malum marmaris küçük ankaradan birşeyler bakarız sana dedi bende istemez dedim yani baştan beklenti olmayınca hayal kırıklığıda olmuyor üzüntüde canı sağolsun ne diyim artık:)

Ayy aynı benim uyuzuna kv logusaligimda geldiler burnumdan getirdiler. Bide buradan Bursa'ya kardesinin yanına gitmiş oradan oğluna tlf acıyor oğlum sizin durumunuz kötü diye milletten dua dileniyor mus. Gelmeseydinizde huzurumuz boUlmazdi zaten. Bizde bayramdan 3 gun sonra Adana'ya gidecez pasakli kadının evine 6 gun kalacaz sırf onların pis yerlerinde cocuğun yatmasın diye park yatak aldım eve ki yatagida vardi bebisimin. Orda bir fırtına kopacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı

bence korupark olur citir usta ya da ozsutte otururuz
Melegim senin gelisin asagi yukari ne kadar zaman alir?

Tatlim mesela gun mu hafta mi ne kadar surer? Bekleriz nolcak ki

yaa inan Zeynepcim bilemiyorum benimm oglanin iyice iyileşmesine bakıcam yani o pipi ile cıkarsak birsey olur diye cok korkuyorum,malum yol en az 2.5 veya 3 saat birde sehir içinde az yolculuk olcak yani su durumda cesaret edemiyorum fakat gelmem lazım ve gelicemde ins..
Kızlar size gercekten mani olmak istemem siz bence ayarlayın herseyi benim gelecegim zaman eger olurda musait olan ve gelmek isteyen yine gorusme olur ne dersınız

Hatuna bak sen ya amma edepsizmis
Boyle insanlarla karsilasinca ben acayiop havalara giriyorum kendimi cok seviyorum umarim bizler ogullarimizin yuvalarina zarar degil fayda saglayan anneler oluruz

ben yine arada yaparım kızzz sen merak etme hala adet olmadım hamile kalmak önemli degil ama bebegime yazık olur ilgilenemem ilklerinemi sahit olcam yoksa diger bebegimin hayata ayak uydurma cabasınamı ikisiyle biyere gidemezsin kocanla ilgilenemezsin tam tırlatmalık nalları dikerim ...buyuzden ben garantiye almalıyım olmuyo böle gercekten iş ciddiye binince tırstımmm

Oyyy kıyamam sana cok geçmiş olsun gııı alah şifa versin, nane limon kaynat bir guzel iç sonrada yat uzan diyicem ama bizler için zor biraz o, dualarım seninle guzelim ins hemen toparlanırsın

saol canım tskederim biri yatmamı dedi oturmak bile lüks bizim canavarlarla Allahım saglık versinde varsın onlar azsın ben hakkından gelirim bizim canavarı yıkadım yatırdımda öle yazıyorum birazdan kalkar dedim ya yatırdım diye

Hatuna bak sen ya amma edepsizmis
Boyle insanlarla karsilasinca ben acayiop havalara giriyorum kendimi cok seviyorum umarim bizler ogullarimizin yuvalarina zarar degil fayda saglayan anneler oluruz

odun kocam demene bayıldım canım inş güzel bir hediyeyle telafi eder buarada pasta olsada yesek

merhabalar kızlar yazmasamda devamlı takipteyim oğlum 4 alık oldu hala dönmüyor aranızda varmı yani sağa sola dönüyor ama tam yüzüstü dönmüyor bende bekliyorum dönsün diye

benim kızım da dönmüyor. yüzüstü çeviriyorum sonuççç , kıyamet kopuyor, hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı....

bana uyar maltepe, ctesi benim için de olabilir..... eşime söylüyorum, siz tertipmisiniz dio, ne buluşması ikna edebilirim sanırım

zeynepYus geçmiş olsun cnmmmmm

bugun 4. ay knt vardı, kilomuz 6, boyumuz 65 cm.... gerzek hemşire sinirimi bozdu, önce boyunu yanlış ölçtü, geçen ay 62,5 olan boyu 60 die ölçtü, boyumu kısaldı bu çocuğun dedim... öteki de bıngıldağı hiç kapanmamış dedi, büyük.... tabi ben ağlaya ağlaya dr koştum. bide bezinde kan gibi bişi vardı, hepten telaşlandım... aşı da da yavrum mahvoldu, acımasız kadın höttt die geçirdi iğneyi....

dr abisi knr etti, hiç bişeyi yok dedi.. kg normal dedi.. gelişimii iyi... idrar testi yaptık bişi çıkmadı.....
sağlık ocağındakileri şikayet etmek için 184 aradım isimlerini bilemediğim için edemedim. öğrenir öğrenmez şikayet edicem.....

aşımızda da şimdilik korktuğum olmadı, ateş ve huzursuzluk yok çok şükür......

sıpamı uyutamıyorummm.gerildim iyice..1 günü 1 gününe tutmuyo bu çocuğun 5 dk da bi uyanıyo..o 5dk lık zamanda bile kulağımda sesi çınlıyo zırt pırt başına gidiyorum

geçmiş olsun canım yaa bende bu hatun nerelerde niye sesi yok diyodum..mevsim geçişlerinde dikkat etmek lazım..eczacın çok üzülücek canım spiral işine

aynı benim bebişim gibi..bu gün biraz daha fazla emdi kuzum çok mutluyumm

kuru kayısı ile reçel yaptım canım hemde tuzlusundan ehuehu yanlışlıkla tuz atmıştım içinden aldım tuzları Allah tan tuz tadı gelmiyo..tuzu attıktan sonrada o panikle sıcak reçelin içine elimi daldırıyodum tuzları almak için son anda kurtuldum haşlanmaktankesinlikle becerirsin çok basit..domateslerede becerebilirmiyim dedin biberli,bibersiz döktürüyosunframbuazlı muhallebi ımmmmyaptım demekle olmaz canım yaa tarif isterizkp de gelmemiş afiyetle huzurlu bi şekilde yiyin canım

bana uyar vallaaa cok guzel bir secim

omer her saat basi uyandi istisnasiz... Ustunu ortum sirtini iyice sikistirinca aninda uyudu. Resmen usuyup uyaniyor halbuki daha cok da soguk sayilmaz hava. Zombiye dondum gozlerim kan canagi gibi. Az once de emmek ikundak yaptim emerken uyudu. Usumicek beyefendi usumicekstedi.

4.aya göre 6 kilo biraz az değil mi anne sütü içiyormu bebeğin ?

kundaklamak çok işe yarıyor özellikle emzirirken benim oğlan zaten sadece uykuda emdiği için sarmak zorunda kalıyorum uyuturkende iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…