2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm ya sen dedin ya kan damlası kusturuyor
bende o günden beri kan damlasını vermedim denemek için resmen kusmalarımız bitti..
aşırı kusuyordu kızım walla

sen yazmasan asla aklıma gelmezdiii
teşekkür etmek için yazdım:)
en kısa zamanda farklı bir kan damlasına geçmek isticem dr.dannn
sen ne yaptın bununla ilgili???????

Kizlar kan damlasina geçen varmi???

Tuana ya ne yaptim ne ettim veremedim bu kan damlasini geri cikardi ilk verdigimde artik onu verdgmi anlaynca agzini acmiyor agliyor yirtiniyor napicam bilemedim.sizhnkiler nasil sorun yasadiniz mi?

Canim tam da ayni seyden bahsetmisiz valla ben veremiyorum yirtiniyo resmen kokusundan ben bile igrendim

anlaşılan kan damlası herkeste büyük problem olmuş..benim kuşumda içmiyo 2 gündür vermiyorum verdiğim günlerde de suratı hep böyle:120:..öğürmekten gözlerinden yaş akıyo yavrumun..ablamda yeğenime kullanamamıştı damla yerine şurup vermişlerdi onunla devam etmişlerdi

Oyy cnm kıyamam gecer inş. bu halinle misafir nasıl ağırlıyacan gıı uzuldum sana yaa dikkat et kendine bence çok dışarı çıkma otur dinlen nişanada eger çok yakının değilse gitmiyi ver guzelim hastasın daa

Cnm bana mns den adres bırak ılk fırsatta gnderıyım bende okiş

hamarat bi hatun olarak yarının yemeğini bu akşam yapıcam fasülyelerimi kırıyorum:125:bu gün temizlik yaptım oğlumla ilgilenemedim yarın bütün günümü oğluma ayırıcam gezdiricem yavrumu.anası gibi gezmeyi çok seviyo:119:

Oh masallah sana valla,yarinda rahat edersin.

Tuana da gezmeyi cok seviyo benim gibi :) disarda ne agliyo ne huysuzlaniyo tam bi zilli

Oh masallah sana valla,yarinda rahat edersin.

Tuana da gezmeyi cok seviyo benim gibi :) disarda ne agliyo ne huysuzlaniyo tam bi zilli

evt canım yarına hiç bi iş bırakmadım.ütü kaldı onlarda kocişin ellerinden öper
yerim ben o tontişiartık son güneşlerden faydalanmak lazım daha sonra fazla çıkamaz yavrucaklar

Ayy bu kız oynak birsey olcak valla..dugun dernek cıkarsınız sahneye dumdek dumdek ..

Bizim ninnilerin yanında favori sarkmız var..cok sarkı soyledıim ve oglan su sarkıda karar kıldı kızlar ' kızlar kızlar olemmı yanagızdan opem mi siz ananızın ...' gerisini zati biliyorsunuzdur ..

Tuana ya ne yaptim ne ettim veremedim bu kan damlasini geri cikardi ilk verdigimde artik onu verdgmi anlaynca agzini acmiyor agliyor yirtiniyor napicam bilemedim.sizhnkiler nasil sorun yasadiniz mi?

Yaa kızlar bana hıcbir vitamin sonra kan damlası ne biliyim demir hapı falan ne varsa hiçbirini vermiyorlar ingilterede acaba çok elzem gormedikleri için mi ?burda bir ara benim oglana kontrole goturdum dr de sordu orda verilmiyormus değilmi diye bende hayır verilmiyor dedim yani doktorlarda biliyor ama burda verilme sebebi nedenki kafama takıldı bu şimdi ..

Mahirinde Asyadan kalır yanı yok yanii..aşmış kendini minik erkekbenim yavrum pek saf ve temiz duygular içerisinde daha kızlardan falan haberi yok garibiminbizim favori ninnimizde bu

Ninni bebeğime
Uyusun benim güzel meleğim
Uyusun benim küçük sevgilim
Büyüsünn bitanem çiçeğim ninni
Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim
İyi ki geldin, benim bitanem bebeğim
ninnii
pınar gibi bende doğaçlama çok yaparım çok şarkı söylerim..bi şarkımda ellerini,ayaklarını,yanaklarını,göbüşünü ben yiyorum..bitirirken dötünüde babası yesiinnnn diye bitiriyorum

Valla canım ben iki gündür vermiyorum.Kan damlasından kustuğu kesin artık.Yarın doktoruyla görüşüp sizede yazarım.

bizim damlanın adı santafer.Kokusu falan güzel ve verdiğimde hiç öğürmüyor ama gün içerisinde hep kusuyor.
Tadını beğenmiyorsa içine birkaç damla limon sık veta portakal veya c vitamini içeren herhangi bir meyve.Emilimi daha iyi oluyormuş o şekilde hem de tadını değiştirir.

Yarın akşama misafir kabul edermisinn .Ben bugün tembellik yaptığım için dışarda yedik.Yarın ne pişireyim diye düşünürken senin mesajı gördüm

evet canım avrupada böyle şeyler verilmiyor fakat türkiyede neden verildiğini ben de çözemiyorum.

ooooo baya kalabalık bu akşammm.Ses verin bakim kızlarrr
Benim kuzu iki gecedir uyumamak için direniyor.Huy değiştirmeye başladı iyice
Ayrıca sol göğüs ucunda süt sağmaktan dolayı ufak bir yırtık oldu.10 gündür geçmedi bir türlü.Çok canımı acıtıyor yaa.Yakında bu uçlar kopacak o olacak yani....

Son düzenleme:

Cnm bizimkinin genlerinden geliyor galiba ayıptır söylemesi babasıda cok çapkın galiba ceke ceke ona cekti malasef..birde hanımlara daha cok sıcak oglan hemen gulucukler yayıyor..ee yani anasına babasından daha duşkun dememe gerek yok gayri oglum benim tam anacı anlayacagın

Aha ses veriyorum Turuncuuuu..
Cnm geçmiş olsun allah korusun inş goguslerın ıyıleşir gayri bende artık emzirme olayına gelemiyorum su 6 .ay gelsin galiba bırakıcaz anne sutunu malum sutumde nerde ise yok gibi ben kesmesem kendi kesilir gibi geliyor

canım ben de 6.ayda keserim diye düşünüyorum ama yinede kıyamıyorum.
Yani süt iyice azalırsa tamam ama bu şekilde devam ederse herhalde zor keserim :)
Ufacık bir yırtık sağmaya devam ettikçe dahada büyüyor.Lansinoh falan sürdüm,kalkan kullandım,biraz iyileşir gibi oluyor ama süt sağınca yara kapanmadan tekrar açılıyor.Bu da inanılmaz acı veriyor.Annelik böyle birşeymiş işte...

gel turuncum gel..herkes gelsinn..misafir olun gelin bana börekler açayim sizeebu arada bende damla olarak santafer kullanıyorum benim kuzu çok öğürüyo..bakalım doktorunuz ne diycek..göğsün içinde geçmiş olsun canım nasılda acır Allah yardımcın olsun..emzirirken oluyoda göğüs ucu problemleri sağarken nasıl oldu:26 göğsünü bi kaç gün elinle sağsan olmaz mı cnm.bebe yağıyla masaj yapmayıda dene istersen bende ilk emzirme döneminde iyileşmesinde etkili olmuştu

gel turuncum gell..hepiniz gelinmisafir olun gelin bana börekler açayim sizebu arada bende santafer damla kullanıyorum benim minnoş çok öğürüyo..bakalım doktorunuz ne diycek..göğsün içinde çok geçmiş olsun canım nasılda acır..bi kaç gün o göğsünü elinle sağsan olmaz mı:26:bebe yağıyla masaj yapmayıda dene istersen bende ilk aylarda iyileşmesinde etkili olmuştu..Allah yardımcın olsun

bizimkinin genide temiz sayılmaz canımçapkın olmayan erkek mi var cnm ya:)benim saf ve temiz minik erkekim cinsiyet ayrımı yapmadan herkese gülüyo..biraz büyüsün genlerindeki çapkınlık ağır basarak hanımlara sırıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…