gel turuncum gel..herkes gelsinn..misafir olun gelin bana börekler açayim sizeebu arada bende damla olarak santafer kullanıyorum benim kuzu çok öğürüyo..bakalım doktorunuz ne diycek..göğsün içinde geçmiş olsun canım nasılda acır Allah yardımcın olsun..emzirirken oluyoda göğüs ucu problemleri sağarken nasıl oldu:26 göğsünü bi kaç gün elinle sağsan olmaz mı cnm.bebe yağıyla masaj yapmayıda dene istersen bende ilk emzirme döneminde iyileşmesinde etkili olmuştu
ne kadar ihtiyacı var bebeklerin açıkcası bende bilmiyorum..Yaa kızlar bana hıcbir vitamin sonra kan damlası ne biliyim demir hapı falan ne varsa hiçbirini vermiyorlar ingilterede acaba çok elzem gormedikleri için mi ?burda bir ara benim oglana kontrole goturdum dr de sordu orda verilmiyormus değilmi diye bende hayır verilmiyor dedim yani doktorlarda biliyor ama burda verilme sebebi nedenki kafama takıldı bu şimdi ..
geçmiş olsun canım, çok zor oluyor ya, başlarda sızlaması bile kötüydü.. ben lansinoh un faydasını hiç görmedim, sanki sürdükçe daha kötü olup iyileşmiyordu.. en çok kalkan iyi gelmişti.. tez zamanda geçer inşallah..
canım ben de 6.ayda keserim diye düşünüyorum ama yinede kıyamıyorum.
Yani süt iyice azalırsa tamam ama bu şekilde devam ederse herhalde zor keserim :)
Ufacık bir yırtık sağmaya devam ettikçe dahada büyüyor.Lansinoh falan sürdüm,kalkan kullandım,biraz iyileşir gibi oluyor ama süt sağınca yara kapanmadan tekrar açılıyor.Bu da inanılmaz acı veriyor.Annelik böyle birşeymiş işte...
Kızımı yıkadııım yağladııım ve uyuttuuum...
Şimdi süt sağma zamanı...
Sonra beslenme saati...
Son olarak da kızım çabuk beslenirse benim uyku saatim...
Az evvel ben de yıkandım saçım bayağı dökülüyor ,tekrar çıkar umarım...
Günaydın hanımlar...
Biliyorum artık buu okumaktan sıkıldınız fakat ne yapayım halimden de siz anlıyorsunuz...
Kızım 3 gündür ağzını hiç açmıyor önceleri 40-50-cc alır gerisini ben sıkardım ama şimdi hiç çekmiyor,zorla verdiğimde bayağı sinirlenip ağlıyor dün sabah gene zorla vermeye çalışırken sinirinden ne var ne yok hepsini kustu...Bugün gene farklı biberon alıcam bakalım işe yarayacak mı...
Kızım bugün itibariyle tam 4 aylık oldu,aşısını yapalım diyoruz fakat sağlık ocağı hizmete kapanmış,çünkü çevresine bayağı kazmışlardı o tarihi bina olduğu için dokunmamışlardı fakat çökme tehlikesi varmış.Hrhalde aile doktorumuz bizi arar diye düşünüyorum.
arkadaslar regl oldum ohhhhhh beeeeeeeeeAllahımın gücüne gitmesin yarabbim sen en iyisini bilirsin suan bana cok cok cok erkendi ogluşumu büyütmek istiyorum ve Allahım nasip ederse normal dogurmak istiyorum
cnm gwçmiş olsun okadar acı çekiorsa yavrucak fitil versenSlm arkadaşlar... Pınarcım bende artık bu konuda sıktığımı düşündüğüm için pek yazamıyorum ama hazır sen yazmışken dökim içimi
Resmen artık sıkarakta olmuyor ağlıyor tükürüyor genzine kaçıyor hep ayakta hep ayakta inan bazen 2 saat sürüyor abartmıyorum kısaca tüm gün yedirme çabaları .Ve ben ason care 2 gündür şırınga kullandım 50 cc lik kocaman şırıngaya sütü çekiyorum kızımı beşiğine yatırıyorum başının altına yastık koyup dönencesini açıyorum o dönenceyle oynarken azıcık azıcık sıkıyorum ağzına ,tab,i buda çok zor belin kopuyor ama bizim kıza bi yöntem en fazla 2 gün işe yarıyor sonra çakıyor durumu ve dön başa,bu yöntemde tutmamaya başladı bile bakalım neler yapacağım beslemek için.Bende etrafa kulak tıkadım kızıma yemek yedirirken sanarsınızkiişkence ediyorum,yazık ya yapma şeklinde ama ben denedim kızım 12 saat aç kalsın yine yemiyor zorlamadan .
Bu arada bikaçgündür yazamadım ilk fırsatta paylaşacaklarım var şimdi yatmalıyım çok yorgunum.Hım bide kızım kabız oldu çok acı çekiyor 2 gündür ikınıyor ama çıkmıyor bugün bi baktım altına poposunun deliği kocaman açılıyor ama kakası öylesine katılaşmışki çıkmıyor biraz yardımcı oldum ama tam boşaltamadık,bu işlem sırasında ikimizde hüngür hüngür ağladık çok üzüldüm ben doğumdan sonra aynı durumu yaşadım bu yaşta acısına dayanamadım o minicik nasıl dayansın çok kötütüm ya umarım yarın boşaltırız ...
Slm arkadaşlar... Pınarcım bende artık bu konuda sıktığımı düşündüğüm için pek yazamıyorum ama hazır sen yazmışken dökim içimi
Resmen artık sıkarakta olmuyor ağlıyor tükürüyor genzine kaçıyor hep ayakta hep ayakta inan bazen 2 saat sürüyor abartmıyorum kısaca tüm gün yedirme çabaları .Ve ben ason care 2 gündür şırınga kullandım 50 cc lik kocaman şırıngaya sütü çekiyorum kızımı beşiğine yatırıyorum başının altına yastık koyup dönencesini açıyorum o dönenceyle oynarken azıcık azıcık sıkıyorum ağzına ,tab,i buda çok zor belin kopuyor ama bizim kıza bi yöntem en fazla 2 gün işe yarıyor sonra çakıyor durumu ve dön başa,bu yöntemde tutmamaya başladı bile bakalım neler yapacağım beslemek için.Bende etrafa kulak tıkadım kızıma yemek yedirirken sanarsınızkiişkence ediyorum,yazık ya yapma şeklinde ama ben denedim kızım 12 saat aç kalsın yine yemiyor zorlamadan .
Bu arada bikaçgündür yazamadım ilk fırsatta paylaşacaklarım var şimdi yatmalıyım çok yorgunum.Hım bide kızım kabız oldu çok acı çekiyor 2 gündür ikınıyor ama çıkmıyor bugün bi baktım altına poposunun deliği kocaman açılıyor ama kakası öylesine katılaşmışki çıkmıyor biraz yardımcı oldum ama tam boşaltamadık,bu işlem sırasında ikimizde hüngür hüngür ağladık çok üzüldüm ben doğumdan sonra aynı durumu yaşadım bu yaşta acısına dayanamadım o minicik nasıl dayansın çok kötütüm ya umarım yarın boşaltırız ...
arkadaslar regl oldum ohhhhhh beeeeeeeeeAllahımın gücüne gitmesin yarabbim sen en iyisini bilirsin suan bana cok cok cok erkendi ogluşumu büyütmek istiyorum ve Allahım nasip ederse normal dogurmak istiyorum
Ohh yırttın gıı cok sevimdim senin adına allah hayırlısı ne ise onu versin hepimiz için ..kocana de canım sana numara cekmesin daha baksana ne çok telaş ve stres oluyor insan :26:
Cnm cok gecmis olsun ben karbonatyli suyla gecirdim ve de ayva cekirdegini suya atip 1gun bekleterek. Kremsi birsey oluyor zaten. Mucize bir onarici.
Yani süt iyice azalırsa tamam ama bu şekilde devam ederse herhalde zor keserim :)
Ufacık bir yırtık sağmaya devam ettikçe dahada büyüyor.Lansinoh falan sürdüm,kalkan kullandım,biraz iyileşir gibi oluyor ama süt sağınca yara kapanmadan tekrar açılıyor.Bu da inanılmaz acı veriyor.Annelik böyle birşeymiş işte...
biz dün biraz kışlık alışveriş yaptık bebeğime, uzun kollu çıtçıtlı badiler, pijamalar, çoraplar, atletler aldık, daha alınacak şeyler var tulum falan bakmam lazım, bize sıra gelmeyecek bu bıdığa alışveriş yapmaktan
biyolog ben de tam da bugün benim oğlanın küçük gelen cicilerini ayırdım, denk geldi, ben ikinci bebişi de düşündüğüm için sevdiğim cicileri kendimize ayırdım ama yine de verilecekler var, yeğenimden de kalan kışlık tulumlar falan vardı kardeşimden isteyeyim de hepsini birlikte sana ulaştırırım,
zeynepyus yanlış anlamadıysam doğumgünün, oğluşunla ve eşinle nice güzel doğum günleri kutlarsın inşallah
buluşma meselesine gelince siz bir gün belirleyin bi cesaret edip geliriz belki
Yaa kızlar bana hıcbir vitamin sonra kan damlası ne biliyim demir hapı falan ne varsa hiçbirini vermiyorlar ingilterede acaba çok elzem gormedikleri için mi ?burda bir ara benim oglana kontrole goturdum dr de sordu orda verilmiyormus değilmi diye bende hayır verilmiyor dedim yani doktorlarda biliyor ama burda verilme sebebi nedenki kafama takıldı bu şimdi ..
Mahirinde Asyadan kalır yanı yok yanii..aşmış kendini minik erkekbenim yavrum pek saf ve temiz duygular içerisinde daha kızlardan falan haberi yok garibimin bizim favori ninnimizde bu
Ninni bebeğime
Uyusun benim güzel meleğim
Uyusun benim küçük sevgilim
Büyüsünn bitanem çiçeğim ninni
Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim
İyi ki geldin, benim bitanem bebeğim
ninnii
pınar gibi bende doğaçlama çok yaparım çok şarkı söylerim..bi şarkımda ellerini,ayaklarını,yanaklarını,göbüşünü ben yiyorum..bitirirken dötünüde babası yesiinnnn diye bitiriyorum
biz dün biraz kışlık alışveriş yaptık bebeğime, uzun kollu çıtçıtlı badiler, pijamalar, çoraplar, atletler aldık, daha alınacak şeyler var tulum falan bakmam lazım, bize sıra gelmeyecek bu bıdığa alışveriş yapmaktan
biyolog ben de tam da bugün benim oğlanın küçük gelen cicilerini ayırdım, denk geldi, ben ikinci bebişi de düşündüğüm için sevdiğim cicileri kendimize ayırdım ama yine de verilecekler var, yeğenimden de kalan kışlık tulumlar falan vardı kardeşimden isteyeyim de hepsini birlikte sana ulaştırırım,
zeynepyus yanlış anlamadıysam doğumgünün, oğluşunla ve eşinle nice güzel doğum günleri kutlarsın inşallah
buluşma meselesine gelince siz bir gün belirleyin bi cesaret edip geliriz belki
benimde oyle cook dokuluyor evin her yerinde saclarim cok can sikici boyle olmasi ne yapmali ki :44:
bende hala nezle durumlari devam ediyor aynen boyleyim iste:2: birde maske takiyorum hemsire gibi
Sinemis'ime en cok soyledigim sarki ;
seniin agzini yerim ben bu zamana kadar neredeydin seenn diye devam ediyorum...
hadi gözünaydınn..
benimki lekelenme tarzında 1-2 gün oluyo, geçen ayda öyleydi.. test yapıyorum negatif ama benim gibi olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?