2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım..
Elimle sağamam çünkü sol tarafım çok problemli.Bebeğim bile o göğsümü hiç emmek istemezdi çünkü süt sağarken sağ göğüsten 5-6 delikten süt çıkarken sol göğüsten sadece 1 delikten çıkıyor ve sağılması çok daha uzun sürüyor.Yani sütün sağılması için makina gücü şart maalesef.
Neyse bakalım artık ne zamana kadar dayanabilirsem...
Damla hakkında yarın doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek.

bu 2. yazışım bu arada ilk yazdığım nedense kayboldu yazdıkları ne olduysa

Son düzenleme:
ben sayfayı doldurmuşum kaybolmamış geri gelmişlerbenim kuşun gözleri kapanıyo emzirme savaşını başlatim sonrada yıkayim yatırim..belki beni yanıltırda erken uyur bu gece..şimdilik hepinizi öptük kızlar

Kızımı yıkadııım yağladııım ve uyuttuuum...
Şimdi süt sağma zamanı...
Sonra beslenme saati...
Son olarak da kızım çabuk beslenirse benim uyku saatim...
Az evvel ben de yıkandım saçım bayağı dökülüyor ,tekrar çıkar umarım...

iyi akşamlar kızlar,
çok gezdik bu haftasonu, fena yorulduk..

kızım kaka sayısını azaltacağına, günde ortalama 4 defa yapmaya başladı bu aralar.. çok ve sulu yapıyor, ishal olduğunu düşünmüyorum, başından beri sulu yapıyor zaten.. ama sık sık değiştirdiğim halde çok yapınca sızıyor bezinden ..

ninni repertuarımız geniş bizim en çok benim annem, güzel annem, beni al kollarınaa.. ninnisini ve kayahanın bu ninnisini seviyoruz
uykudan uyanmış
gülermiş bakarmış
annesi onu çok öpermiş severmiş
okula gidermiş yazarmış çizermiş
babası onu çok öpermiş severmiş

annesi onu çok
babası onu çok
herkesler onu çok severmiş severmiş
annesinin yavrusu
kuzusu pamuğu
annesi ninni soyler
can kuşu dinlermiş

ne kadar ihtiyacı var bebeklerin açıkcası bende bilmiyorum..
ama kan ilacına ihtiyaç duyulur sanırsam, süt içiyorlar sadece, doğumdan beri depolar 4. ayda azaldığı için kan damlası gerekiyor diye duymuştum..
geçmiş olsun canım, çok zor oluyor ya, başlarda sızlaması bile kötüydü.. ben lansinoh un faydasını hiç görmedim, sanki sürdükçe daha kötü olup iyileşmiyordu.. en çok kalkan iyi gelmişti.. tez zamanda geçer inşallah..

biz dün biraz kışlık alışveriş yaptık bebeğime, uzun kollu çıtçıtlı badiler, pijamalar, çoraplar, atletler aldık, daha alınacak şeyler var tulum falan bakmam lazım, bize sıra gelmeyecek bu bıdığa alışveriş yapmaktan

biyolog ben de tam da bugün benim oğlanın küçük gelen cicilerini ayırdım, denk geldi, ben ikinci bebişi de düşündüğüm için sevdiğim cicileri kendimize ayırdım ama yine de verilecekler var, yeğenimden de kalan kışlık tulumlar falan vardı kardeşimden isteyeyim de hepsini birlikte sana ulaştırırım,

zeynepyus yanlış anlamadıysam doğumgünün, oğluşunla ve eşinle nice güzel doğum günleri kutlarsın inşallah
buluşma meselesine gelince siz bir gün belirleyin bi cesaret edip geliriz belki

benimde oyle cook dokuluyor evin her yerinde saclarim cok can sikici boyle olmasi ne yapmali ki :44:

bende hala nezle durumlari devam ediyor aynen boyleyim iste:2: birde maske takiyorum hemsire gibi

Sinemis'ime en cok soyledigim sarki ;

seniin agzini yerim ben bu zamana kadar neredeydin seenn diye devam ediyorum...

arkadaslar regl oldum ohhhhhh beeeeeeeee Allahımın gücüne gitmesin yarabbim sen en iyisini bilirsin suan bana cok cok cok erkendi ogluşumu büyütmek istiyorum ve Allahım nasip ederse normal dogurmak istiyorum

Slm arkadaşlar... Pınarcım bende artık bu konuda sıktığımı düşündüğüm için pek yazamıyorum ama hazır sen yazmışken dökim içimi
Resmen artık sıkarakta olmuyor ağlıyor tükürüyor genzine kaçıyor hep ayakta hep ayakta inan bazen 2 saat sürüyor abartmıyorum kısaca tüm gün yedirme çabaları .Ve ben ason care 2 gündür şırınga kullandım 50 cc lik kocaman şırıngaya sütü çekiyorum kızımı beşiğine yatırıyorum başının altına yastık koyup dönencesini açıyorum o dönenceyle oynarken azıcık azıcık sıkıyorum ağzına ,tab,i buda çok zor belin kopuyor ama bizim kıza bi yöntem en fazla 2 gün işe yarıyor sonra çakıyor durumu ve dön başa,bu yöntemde tutmamaya başladı bile bakalım neler yapacağım beslemek için.Bende etrafa kulak tıkadım kızıma yemek yedirirken sanarsınızkiişkence ediyorum,yazık ya yapma şeklinde ama ben denedim kızım 12 saat aç kalsın yine yemiyor zorlamadan .

Bu arada bikaçgündür yazamadım ilk fırsatta paylaşacaklarım var şimdi yatmalıyım çok yorgunum.Hım bide kızım kabız oldu çok acı çekiyor 2 gündür ikınıyor ama çıkmıyor bugün bi baktım altına poposunun deliği kocaman açılıyor ama kakası öylesine katılaşmışki çıkmıyor biraz yardımcı oldum ama tam boşaltamadık,bu işlem sırasında ikimizde hüngür hüngür ağladık çok üzüldüm ben doğumdan sonra aynı durumu yaşadım bu yaşta acısına dayanamadım o minicik nasıl dayansın çok kötütüm ya umarım yarın boşaltırız ...

arkadaslar regl oldum ohhhhhh beeeeeeeee Allahımın gücüne gitmesin yarabbim sen en iyisini bilirsin suan bana cok cok cok erkendi ogluşumu büyütmek istiyorum ve Allahım nasip ederse normal dogurmak istiyorum

hadi gözünaydınn..

benimki lekelenme tarzında 1-2 gün oluyo, geçen ayda öyleydi.. test yapıyorum negatif ama benim gibi olan varmı??

cnm gwçmiş olsun okadar acı çekiorsa yavrucak fitil versen
yada kayısı suyu armut suyu versen belki işe yarar

ay kiyamam yavrucaga

canim neden fitil kullanmiyorsun kakasi bekledikce katilasacak gliserin kansuk adinda bir fitil var doktorumuz onermisti ceyregini bile koydugunda aninda etki gosteriyor aci cekmesin yavrucak

hadi gozun aydin beykozcumm

turuncum benim gögüslerimi karbonatlı su ve kalkan kurtardı resmen aglaya aglaya emzirdim Allahım kimseye yasatmasın neler denedim ama sıcak suyu cay bardagının içine koyuyodum kafama 2 cay kasıgı karbonat bol bol ama ılık olunca gögüslerimin ucunu içine daldırıyodum sanki kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi 40dereceli sıcak havada soguk su içmek gibi güzel oluyor her emzirmeden sonra yapıyodum hem pamukcukları gitmişti bebegimin hemde gögüs uclarımın acısı gecmişti demek istedigim hemen yap lansinoh hikaye hiç işime yaramadı

Ohh yırttın gıı cok sevimdim senin adına allah hayırlısı ne ise onu versin hepimiz için ..kocana de canım sana numara cekmesin daha baksana ne çok telaş ve stres oluyor insan :26:

Ohh yırttın gıı cok sevimdim senin adına allah hayırlısı ne ise onu versin hepimiz için ..kocana de canım sana numara cekmesin daha baksana ne çok telaş ve stres oluyor insan :26:

içimde hamileyim gibi his yoktu sizede demiştim gııı ama gecince ya olduysa o ana kadar hiç kacmadı şimdi prezsiz yapmıyoruz korkudan kızlar özelde spiral ne kadara takılıyor bilen varmı

Son düzenleme:
Cnm cok gecmis olsun ben karbonatyli suyla gecirdim ve de ayva cekirdegini suya atip 1gun bekleterek. Kremsi birsey oluyor zaten. Mucize bir onarici.

Tatlim dogumgunum bu carsamba ama esim hava guzelken gidelim diye dusunmus. Hala camasir yikiyorum gidip gezmek iyiydi de donus ayni isler gucler :) yalniz cundnada sutum 2katina cikti donduk yine eski haline azaldi keyif iyi geliyor demek ki birseyi takmican arkadas

aman bende verirken çok kızıyorum 2 gündür de vermiyorum..
yeterince güneşe çıkarıyoruz d vit veriyoruzz
ben biyologum güneşte çocuk d vitamini depolar ne gerek var...
vücut yazın depolar uzun süre kullanır...
he belki verilir ama kışın ben bazen esgeçiyorum walla çok güneşlendiysek vermiyorum o gün yinede içim rahat etmiyo
:)

bende banyodan sonra dötünü yağlarken sol lop benm muahh yapıyorum bi öpücük
sağıda babayaaaaa diyee babasına götürüyorum hueheuheueh
illa öpülcekk

hemen kalkan alıyorsun cnmmm
başka çaresi yok
walla ben reyonlarda alışveriş yapan hamile gördümü tanımadığım kadınlara kalkan alın diye uyarıyorum
bence en elzem şey kalkann 24 saatte farkı görürsünnn

heh ya cnm sen bursadaydınn
nerede oturuyorsun ben gelip alırım senden...
walla hepinizden allah razı olsunn
eşim diyorki doldurcan yine:)
iyidir walla anneler sevinsin...

warya resmen yarıldımm yaaaa
ben bunu asyaya söylemem mi yaaaa
süpersin şekerimmm

benm saçlarda öyleee
heryer saçççç
birde öyle bakımlar yapıyorumkii
neysee diğer kıllarda baya azaldıı
dün ağdaya gittim hiç acımadııı:) mutluyum umutluyum...:)

hadi gözünaydınn..

benimki lekelenme tarzında 1-2 gün oluyo, geçen ayda öyleydi.. test yapıyorum negatif ama benim gibi olan varmı??

aynen
ben 4 kere regl oldum çok lazımmış gibi:)
normalde çok yoğun gelir yatağa muhakkak çıkarrr
3-5 gün süren lekelenme günlük kullanmak yettii
hatta kırmızıda değilll
bence normal ben dr.a sordumm hemde 2 farklı kadın doğumcuyaa:):)

hadi regl lerden bahetmişsiniz ben daha hiç olmadım. bu gidişle olmamda
çünkü benim daha öncede yazdığım gibi aşırı düzensiz bi adet perdiyodum vardır. 1 yılda bir olduğu bile olur
en iyi tedavi şeklide düzenli doğum kontrol hapı kullanmam bıraktığımda 6 ay sonrası gene bozuluyor. ahha ahhhhh
en son ne znm olmuştum ya ben adet eylülde hamile kaldım zaten olmazdı ondan öncesiiii taaaa mayıs ayı falandı
unuttum yani kızlar nasıl bişydi o
buarada 1 ay sonra doktor konrolune gidicem kendim için emziren anneler için olan doğum kontrol haplarından istiycem dediğim gibi yoksa adet olamıyorum ya ben
hem prezervatifle canım yanıyor kardeşim benimmmm
agaaaa temas önemliii ama yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…