- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Kullaniyorum kullanmam mi hepsini denedim belki dogru yontem uygulamiyorumdur diye sorayim dedim
Canım ben Kayranın sadece 1 kere sırtına kadar kaka yaptığını hatırlıyorum sadece.Onda da 15 günlük bebekti
Şaka bir yana leke çıkarıcı kullanmayı denesen ?Sonra ekstra yıkama ve durulama yaparsın olmaz mı?
Vanish bizde pek ise yaramadi tatlim ya Ariel aldim tavsiye uzerine ama hic o kadar bekletmemistim bir de oyle deneyeyim sagol bebisvanish kosla kaka cıkarmada birebir sıvısını kullanıyorum üzerine döküyorum 3-4 saat bekletip makinada yıkıyorum cillop gibi oluyor hayatım
Sicak su olayini dedigin iyi olduGünaydınnnnn canım önce soğuk suyla akit sonra sicak citile ariel kullan makinada yıka direk sicak yıkarsan kaka isler kıyafete
Ee ben niye boyle fosur fosur geziyorum safligima doymayayim bir citiledim bir yikadim sonra bir farkettim elim zimparaya donmus!hatta sadece kaka degil her lekenin üstüne döküyorum kakayı falan akıtmıyorum bile direk döküp makinaya sakın koslayı dökiyim bir çitiliyim deme ellerin yanıyor eritcekti ellerimi zor yırttım tam benlik tembel işi
benim dr um altin spirallerin vucuda en iyi uyum saglayan spiral oldugunu ve hic aksi yonde donus almadigini soylemisti canim...
itina ile sarkilar ninniye cevrilir canim
canim eline aliyorsun hacisakir beyaz kakip sabun suruyorsun biraz bekletiuorsun sabunlu olarak hicbirsey kalmiyor
ben kaka mağduru olarak açıklıyorumm:)
önce beyaz sabunla akıtıyorum sonra asyanın eşyalarıyla yıkanırken tertemiz çıkıyor...
bir kere sabunsuz akıtıp arielle yüksek devirde yıkamıştım battaniyesini çıkarmadııı
vanish döktüm çıkarmadı wallaaa..
ama sanırım bu vanish gibi şeylerde hiç müdahele etmeden kullanmak lazımmış geçen duydum komşumdan..
yani mesela akıtıp dökersek işe yaramıyormuşşş:)
bu ne yaman çelişki ayolll
kızlar bebeğinin verem aşısı benmki gibi olan varmı yahuu cevap verin bakiiimmm
iltihap yok küçük bir sivilce gibiii
s.ocağınamı gitsem bugün gezmeye yer arıyodum cvpp cvpppp cvpppppppppp:)
s.ocağınamı gitsem bugün gezmeye yer arıyodum cvpp cvpppp cvpppppppppp:)[/B]
Kullaniyorum kullanmam mi hepsini denedim belki dogru yontem uygulamiyorumdur diye sorayim dedim
Bizimki yola cikar cikmaz basliyor dun ayvaliktan donerken 2kere sirtina cikardi
4numara bezle sirtini iyice yuksek bezlememe ragmen :)
Vanish bizde pek ise yaramadi tatlim ya Ariel aldim tavsiye uzerine ama hic o kadar bekletmemistim bir de oyle deneyeyim sagol bebis
Sicak su olayini dedigin iyi oldu
Ee ben niye boyle fosur fosur geziyorum safligima doymayayim bir citiledim bir yikadim sonra bir farkettim elim zimparaya donmus!
di mi ya eskiler sabunla gorurmus her isini. Denicem valla ise yararsa az daha ugrasirim ama eski usul yaparim bayilirim nostaljiye
ay beykooz sen bi alemsin vallayok hayatım işlese lekeler hemen gözükür bembeyaz cıkıyo ama senin dedigin çalıskan işi ben tembellik yapıyorum yoksa işmi yürür benim oglusum yüzüne artık herseyin pratigini ögrendim kurtlancaktım yoksa
Evet cnm hicbirsey surmeden leke cikarici dokmek lazimben kaka mağduru olarak açıklıyorumm:)
önce beyaz sabunla akıtıyorum sonra asyanın eşyalarıyla yıkanırken tertemiz çıkıyor...
bir kere sabunsuz akıtıp arielle yüksek devirde yıkamıştım battaniyesini çıkarmadııı
vanish döktüm çıkarmadı wallaaa..
ama sanırım bu vanish gibi şeylerde hiç müdahele etmeden kullanmak lazımmış geçen duydum komşumdan..
yani mesela akıtıp dökersek işe yaramıyormuşşş:)
bu ne yaman çelişki ayolll
s.ocağınamı gitsem bugün gezmeye yer arıyodum cvpp cvpppp cvpppppppppp:)
Cogumuzunki ayni durumda cnmbebişim 4 buçuk aylık oldu 7.900 gr geldi bügün:) benm sorum şu: maiallah sütüm iyi. bu zamana kadar her fırsatta devamlı emzirdim her verdiğimde emdi hiç retetmedi ama iki haftadır reddediyo 2 - 3 saat emmediği oluyo üzülüyorm normal mi. bizimkiler büyüyo normal diyo ama ana yüreği işteuyanıyo emmiyo 2 saat halının üstünde dönüyo oynuyo sonra uykusu geliyo bağırıyo emip uyuyo. sadece uyumak için kullanıyo beni. emzik almadığı içiin göğsümde uyyuyor sallamak istemediğim için göğsümde uyuyo
kızlar herkese merhaba,
biyolog canım benim kızımında verem aşısı aynen senınkı gıbı kucuk kırmızı bır sıvılce gıbı yanı soylenenler gıbı kabarık ve içi irimli falan değil henuz, endişelenmemiz gerekmi acaba bilemedim tutmadımı acaba aşıları, 15 gun once doktor bır problem yok demıstı ama herlesınlı ırınlı hale gelmiş bizimkinde irin falan yok canım, buarada kızımın bugun 4. ay aşısı var annem sağlık ocağına goturecek aksamustune dogrukı ben işteyken çok huysuzlanırsa dıye korkuyorum umarım bizde ateşsiz atlatırız
bebişim 4 buçuk aylık oldu 7.900 gr geldi bügün:) benm sorum şu: maiallah sütüm iyi. bu zamana kadar her fırsatta devamlı emzirdim her verdiğimde emdi hiç retetmedi ama iki haftadır reddediyo 2 - 3 saat emmediği oluyo üzülüyorm normal mi. bizimkiler büyüyo normal diyo ama ana yüreği işteuyanıyo emmiyo 2 saat halının üstünde dönüyo oynuyo sonra uykusu geliyo bağırıyo emip uyuyo. sadece uyumak için kullanıyo beni. emzik almadığı içiin göğsümde uyyuyor sallamak istemediğim için göğsümde uyuyo
zayıflamak istiyorm ama boyuna yiyorm
hatta sadece kaka degil her lekenin üstüne döküyorum kakayı falan akıtmıyorum bile direk döküp makinaya sakın koslayı dökiyim bir çitiliyim deme ellerin yanıyor eritcekti ellerimi zor yırttım tam benlik tembel işi
s.ocağınamı gitsem bugün gezmeye yer arıyodum cvpp cvpppp cvpppppppppp:)[/QUOTE
Canım Kayranın ki 4-5 gün önce içi irin topladı.Dün gördüğümde içinde bir şey kalmamıştı.Seninkide yakındır
Bu arada doktora sordum kan damlasını.1 hafta ara ver sonra tekrar aynı şekilde başla dedi.Yine kusmaya başlarsa ferrum isimli damlaya geçeceğiz aynı doz olarak.Eğer onuda kusarsa bir şekilde idare etmeye çalışacağız artık dedi.
arkadaşlar merhaba nasılsınız ara ara okuyorum ama bu gecmişi çok takip edemedim. Size bir sorum var benim kız memeye karşı aşırı bir direnme gösteriyor her teklif ettiğimde reddediyor ısrar ediyorum ağlıyor kafasını tutuyorum sonunda uyurken emzik ac ise biberon veriyorum. ben bunalmaya başladım 2 gündür böyle dün gene dolaşarak emmişti bugün hiç emmedi nerdeyse zaten sütüm hep cok azdı ama yine uyurken falan emerek uyuyordu bu şekilde ne varsa onu emiyordu 2 gündür soğan yedim aceba sütün tadı değiştimi diye elle sağdım biberonla verdim içti yani sütün tadında bişey yok. ama uyurken uyandığında emzik yerine meme verdim bu sefer uyandı reddeeti yine emzik verdim. napacağımı şaşırdım önerisi olanlar veya başından geçip çözüm bulanlar varmı? bu gidişle anne sütü tarihe karışacak bunuda istemiyorum
2. sorumda ben bebeğimi 7.gün sonra da 1.ayında 3. ayında doktora götürdüm onun haricinde sağlık ocağında aşılarını yaptırdım siz her ay doktora götürüyormusunuz?
birde verem aşısı olduktan sonra kolunda minicik ufak bir kızıllık vardı şimdi baya büyüdü ve içi dolu dolu belli bişey var içinde burda da okumuştum onun patlayıp aktığını ama siz mi patlattınız bunu yoksa kendimi aktı?
Son sorumda ek gıdalarla ilgili benim kızım 1 hafta sonra 4 aylık olcak ek gidaya hemen 4 aylık oluncamı başladınız ve ilk olarak nasıl başladınız ve buna doktor mu karar veriyor?
birde su olayını soracaktım benim doktorum verme demişti bende çok nadir de olsa ara sıra veriyordum her gören su veriyonmu diye soruyor bende gıcık oldum versem mi vermesemmi hani ben ek gidalara gecince suyun önemli oldugunu duymustum bu yüzden şuana kadar önemsemedim. ki az da olsa anne sütü de alıyordu bu güne kadar oda sulu olduğu için önemsememiştim.
çok soru sordum ama inş sorularıma cevap verirsiniz.
kizlar ben bu kaka lekeleriyle bas edemiyorum. Giderene kadar ellerim parcalaniyor kazik gibi oldu yine sabahtan beri ugrasmaktan. Arielden cok memnundum ama Omer boynuna kadar kaka yapmaya baslayinca o da yetmiyor. Siz nasil cikariyorsunuz bidiklarin lekelerini?
Duz renklerde bir nebze kolay oluyor suda bekletiyorum ama desenli falansa sadece o bolge icin ugras dur koptu valla belim
Tatlım çok geçmiş olsun bebişler acı çektikçe benim içim cız ediyor gerçekten...Ben de zeytiinyağı önerenlerdenim,hatta poposuna da biraz sür derim.Azıcık azıcık da içir iyi gelir.Geçmiş olsun canım.Slm arkadaşlar... Pınarcım bende artık bu konuda sıktığımı düşündüğüm için pek yazamıyorum ama hazır sen yazmışken dökim içimi
Resmen artık sıkarakta olmuyor ağlıyor tükürüyor genzine kaçıyor hep ayakta hep ayakta inan bazen 2 saat sürüyor abartmıyorum kısaca tüm gün yedirme çabaları .Ve ben ason care 2 gündür şırınga kullandım 50 cc lik kocaman şırıngaya sütü çekiyorum kızımı beşiğine yatırıyorum başının altına yastık koyup dönencesini açıyorum o dönenceyle oynarken azıcık azıcık sıkıyorum ağzına ,tab,i buda çok zor belin kopuyor ama bizim kıza bi yöntem en fazla 2 gün işe yarıyor sonra çakıyor durumu ve dön başa,bu yöntemde tutmamaya başladı bile bakalım neler yapacağım beslemek için.Bende etrafa kulak tıkadım kızıma yemek yedirirken sanarsınızkiişkence ediyorum,yazık ya yapma şeklinde ama ben denedim kızım 12 saat aç kalsın yine yemiyor zorlamadan .
Bu arada bikaçgündür yazamadım ilk fırsatta paylaşacaklarım var şimdi yatmalıyım çok yorgunum.Hım bide kızım kabız oldu çok acı çekiyor 2 gündür ikınıyor ama çıkmıyor bugün bi baktım altına poposunun deliği kocaman açılıyor ama kakası öylesine katılaşmışki çıkmıyor biraz yardımcı oldum ama tam boşaltamadık,bu işlem sırasında ikimizde hüngür hüngür ağladık çok üzüldüm ben doğumdan sonra aynı durumu yaşadım bu yaşta acısına dayanamadım o minicik nasıl dayansın çok kötütüm ya umarım yarın boşaltırız ...
arkadaşlar merhaba nasılsınız ara ara okuyorum ama bu gecmişi çok takip edemedim. Size bir sorum var benim kız memeye karşı aşırı bir direnme gösteriyor her teklif ettiğimde reddediyor ısrar ediyorum ağlıyor kafasını tutuyorum sonunda uyurken emzik ac ise biberon veriyorum. ben bunalmaya başladım 2 gündür böyle dün gene dolaşarak emmişti bugün hiç emmedi nerdeyse zaten sütüm hep cok azdı ama yine uyurken falan emerek uyuyordu bu şekilde ne varsa onu emiyordu 2 gündür soğan yedim aceba sütün tadı değiştimi diye elle sağdım biberonla verdim içti yani sütün tadında bişey yok. ama uyurken uyandığında emzik yerine meme verdim bu sefer uyandı reddeeti yine emzik verdim. napacağımı şaşırdım önerisi olanlar veya başından geçip çözüm bulanlar varmı? bu gidişle anne sütü tarihe karışacak bunuda istemiyorum
2. sorumda ben bebeğimi 7.gün sonra da 1.ayında 3. ayında doktora götürdüm onun haricinde sağlık ocağında aşılarını yaptırdım siz her ay doktora götürüyormusunuz?
birde verem aşısı olduktan sonra kolunda minicik ufak bir kızıllık vardı şimdi baya büyüdü ve içi dolu dolu belli bişey var içinde burda da okumuştum onun patlayıp aktığını ama siz mi patlattınız bunu yoksa kendimi aktı?
Son sorumda ek gıdalarla ilgili benim kızım 1 hafta sonra 4 aylık olcak ek gidaya hemen 4 aylık oluncamı başladınız ve ilk olarak nasıl başladınız ve buna doktor mu karar veriyor?
birde su olayını soracaktım benim doktorum verme demişti bende çok nadir de olsa ara sıra veriyordum her gören su veriyonmu diye soruyor bende gıcık oldum versem mi vermesemmi hani ben ek gidalara gecince suyun önemli oldugunu duymustum bu yüzden şuana kadar önemsemedim. ki az da olsa anne sütü de alıyordu bu güne kadar oda sulu olduğu için önemsememiştim.
çok soru sordum ama inş sorularıma cevap verirsiniz.
Canım Kayranın ki 4-5 gün önce içi irin topladı.Dün gördüğümde içinde bir şey kalmamıştı.Seninkide yakındır
Bu arada doktora sordum kan damlasını.1 hafta ara ver sonra tekrar aynı şekilde başla dedi.Yine kusmaya başlarsa ferrum isimli damlaya geçeceğiz aynı doz olarak.Eğer onuda kusarsa bir şekilde idare etmeye çalışacağız artık dedi.
Selam canım kan ferrumu neye istinaden verdi Dr kan sayımı falan mı yaptı?ben sadece dvit veriyorum geçenlerde idrar problemi oldugunda elleride cok üsüyor dedim kan sayımı yaptı galiba gerek görmedi ferruma falan da ama seninki icince bende merak ettim acaba benim Dr atladigi bir noktamı var diye???
tatlım biz ferrum kullanıyoruz..
8 kg olduğundan 8 damla eğer 9 olursa 9 damla diye bu şekilde gidecekmişim..
bugün 3. gün bende 1 hafta ara vereyim barii olmadı bende giderim...
kusması bitti 2 gündür heryer kusmuk oluyordu walla....
teşekkür ederim
Selam canım kan ferrumu neye istinaden verdi Dr kan sayımı falan mı yaptı?ben sadece dvit veriyorum geçenlerde idrar problemi oldugunda elleride cok üsüyor dedim kan sayımı yaptı galiba gerek görmedi ferruma falan da ama seninki icince bende merak ettim acaba benim Dr atladigi bir noktamı var diye???
mybabylove kan ilacına 4. ayda başlanıyor 2 yaşına kadar devam ediliyor...
benm özelde de s.ocağında da hatta çocuk devlet hastanesinde de aldığım bilgi bu yöndee
sayım yapmıyorlar canım 4. ayda aşıya gittiğinde veriyorlar...
istersen bir kere daha sor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?