tatlım biz ferrum kullanıyoruz..
8 kg olduğundan 8 damla eğer 9 olursa 9 damla diye bu şekilde gidecekmişim..
bugün 3. gün bende 1 hafta ara vereyim barii olmadı bende giderim...
kusması bitti 2 gündür heryer kusmuk oluyordu walla....
teşekkür ederim
mybabylove kan ilacına 4. ayda başlanıyor 2 yaşına kadar devam ediliyor...
benm özelde de s.ocağında da hatta çocuk devlet hastanesinde de aldığım bilgi bu yöndee
sayım yapmıyorlar canım 4. ayda aşıya gittiğinde veriyorlar...
istersen bir kere daha sor ...
Ayy o böyle siyah birsey degilmi?öggg yeğenime kullanmıştık her hafta alırdım annesi cocuğun çantasını düşürüp kirardı bütün kıyafeti simsiyah olurdu yanlışmi hatırlıyorum yoksa?
zayıflamak istiyorm ama boyuna yiyorm
ooooo baya kalabalık bu akşammm.Ses verin bakim kızlarrr
Benim kuzu iki gecedir uyumamak için direniyor.Huy değiştirmeye başladı iyice
Ayrıca sol göğüs ucunda süt sağmaktan dolayı ufak bir yırtık oldu.10 gündür geçmedi bir türlü.Çok canımı acıtıyor yaa.Yakında bu uçlar kopacak o olacak yani....
Kızımı yıkadııım yağladııım ve uyuttuuum...
Şimdi süt sağma zamanı...
Sonra beslenme saati...
Son olarak da kızım çabuk beslenirse benim uyku saatim...
Az evvel ben de yıkandım saçım bayağı dökülüyor ,tekrar çıkar umarım...
arkadaslar regl oldum ohhhhhh beeeeeeeeeAllahımın gücüne gitmesin yarabbim sen en iyisini bilirsin suan bana cok cok cok erkendi ogluşumu büyütmek istiyorum ve Allahım nasip ederse normal dogurmak istiyorum
cıkss şekerim siyah değill kırmızı:)Ayy o böyle siyah birsey degilmi?öggg yeğenime kullanmıştık her hafta alırdım annesi cocuğun çantasını düşürüp kirardı bütün kıyafeti simsiyah olurdu yanlışmi hatırlıyorum yoksa?
kiremit rengi gibiii
giysilere bulaşınca sorun olmuyor yıkanınca çıkıyor...
kizlar ben bu kaka lekeleriyle bas edemiyorum. Giderene kadar ellerim parcalaniyor kazik gibi oldu yine sabahtan beri ugrasmaktan. Arielden cok memnundum ama Omer boynuna kadar kaka yapmaya baslayinca o da yetmiyor. Siz nasil cikariyorsunuz bidiklarin lekelerini?
Duz renklerde bir nebze kolay oluyor suda bekletiyorum ama desenli falansa sadece o bolge icin ugras dur koptu valla belim
zayıflamak istiyorm ama boyuna yiyorm
SekersizYesilcay ; bebeğin nasıl oldu canım ?
kizlar ben bu kaka lekeleriyle bas edemiyorum. Giderene kadar ellerim parcalaniyor kazik gibi oldu yine sabahtan beri ugrasmaktan. Arielden cok memnundum ama Omer boynuna kadar kaka yapmaya baslayinca o da yetmiyor. Siz nasil cikariyorsunuz bidiklarin lekelerini?
Duz renklerde bir nebze kolay oluyor suda bekletiyorum ama desenli falansa sadece o bolge icin ugras dur koptu valla belim
ben kaka mağduru olarak açıklıyorumm:)
önce beyaz sabunla akıtıyorum sonra asyanın eşyalarıyla yıkanırken tertemiz çıkıyor...
bir kere sabunsuz akıtıp arielle yüksek devirde yıkamıştım battaniyesini çıkarmadııı
vanish döktüm çıkarmadı wallaaa..
ama sanırım bu vanish gibi şeylerde hiç müdahele etmeden kullanmak lazımmış geçen duydum komşumdan..
yani mesela akıtıp dökersek işe yaramıyormuşşş:)
bu ne yaman çelişki ayolll
kızlar bebeğinin verem aşısı benmki gibi olan varmı yahuu cevap verin bakiiimmm
iltihap yok küçük bir sivilce gibiii
s.ocağınamı gitsem bugün gezmeye yer arıyodum cvpp cvpppp cvpppppppppp:)
Benim de saçım çok dökülüyor ya avuç avuç. Eşim yakında kel kalıcan diyor. Hamileyken ne güzel hiç dökülmüyordu. Bi çözümü var mı acaba:44:
Bu sabah güne başlarken "bugün biraz dikkat edeyim yediklerime"diye düşünerek başladım.
Önce 1 bardak sütümü içtim.2 saat sonra kahvaltıda 1 yumurta,biraz peynir,zeytin,salatalık-domates ve 2 dilim ekmek yedim.Doymasaydım 1 dilim ekmek daha yiyecektim ama doyunca yemekten vazgeçtim.Bu öğünden 2 saat sonra meyvemi de yedim
Her neyse guya hafif bir diyet uygulamayı planlarken 1 saat kadar önce acıktığımı hissettim ama diyet düşüncesi ile bir şey yememek için kendime söz verdim.Sonra Kayra uyandı ve oyuna daldık.Su içmeye mutfağa gittim ve o an gidip dolaptan çikolata aldım ve Kayra ile gülüşürken bir güzel yedim.Tabi yarım saat sonra aklıma diyette olduğum geldi........
Akılsız kafam..Diyetteyim diye bir sonra ki öğünü beklerken sen tut bir güzel çikolata ye
Neyse bu haftalık da diyet bozuldu gördüğünüz gibi.Haftaya pazartesi başlarım artık
Canimcİm neden bebisin kıyafetlerini arielle yıkıyorsun ki. Ben doğduğundan beri dalan in ROXY denilen bebek deterjanini kullanıyorum ve gayette memnunum. Dalinin sıvı bebek deterjanini da kullandım ama kokusunu beğenmedim. Roxy hem doğal sabundan elde edilmiş fiyatında cok uygun. Ben ç.makinasinda 30 derecede yıkıyorum kakalar hemen çıkıyor. Yada kakayi kurutmadan hemen hacisakirin doğal sabunu var hani su eski beyaz sabunlar hemen onunla suyun altinda YIKA leke meke kalmıyor. Yumusatici şimdilik kullanmıyorum ama dalinin kini aldım duruyor
arkadaşlar bebekleriniz uyanıkken onlarla oyun oynarken neler yapıyorsunuz yani oyun olarak adlandırdıklarınız nasıl aktiviteler. ben biraz konusuyorum ama çogu zaman da ne konusacagımı bilemyip susuyorum. bizimın onune de oyuncakları koyup bırakmak da pek içime sinmiyor ne yapmak onlarla kaliteli vakit geçirmemizi sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?