2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim de doğumdan hemen sonra yara olmuştu. Emzirirken kanıyordu. Allahım ne çok acıyodu o acıyı hiç unutamıyorum çocuğu emzirmek için kucağıma verdiklerinde ağlamak istiyodum. Emzirirken ayaklarımı yerlere vuruyodum. Çok şükür 1 haftada iyi oldu. Ayy şimdi hatırlayınca ne zor günler geçirmişiz. Çok şükür hepsi geride kaldı. Senin de kopmaz şekerim merak etme ben lansinoh krem kullanmıştım o iyi geldi.

Benim de saçım çok dökülüyor ya avuç avuç. Eşim yakında kel kalıcan diyor. Hamileyken ne güzel hiç dökülmüyordu. Bi çözümü var mı acaba:44:

Benim kızın kakası öyle taşacak kadar olmadı bazen altını değiştirirken etrafa yapıyodu onda da üzerine dalin döküp 1 saat kadar bekletip elimde çitiliyordum. Sonra da makinaya atıyodum geçiyodu güzelim.

SekersizYesilcay ; bebeğin nasıl oldu canım ?

çok tesekkür ederim ilgine turuncu. dun aksam cok kalabalıktı forum ama ben takipteydim. gecmişi okumadan yazmak istemiyorum belki atladıgım bişey olur diye. oku oku anca bitirebildim :) defne cok sukur iyi. cumartesi gunu 4 aylık oldu ve bugun saglık ocagına gittik aşılarımızı olduk. yarın da dr kontrolune goturcem. demir ilacı verdi ama dr a sormadan başlamayı dusunmuyorum. şimdilik boyle. meleğim uyandı. sonra devam ederim

Canimcİm neden bebisin kıyafetlerini arielle yıkıyorsun ki. Ben doğduğundan beri dalan in ROXY denilen bebek deterjanini kullanıyorum ve gayette memnunum. Dalinin sıvı bebek deterjanini da kullandım ama kokusunu beğenmedim. Roxy hem doğal sabundan elde edilmiş fiyatında cok uygun. Ben ç.makinasinda 30 derecede yıkıyorum kakalar hemen çıkıyor. Yada kakayi kurutmadan hemen hacisakirin doğal sabunu var hani su eski beyaz sabunlar hemen onunla suyun altinda YIKA leke meke kalmıyor. Yumusatici şimdilik kullanmıyorum ama dalinin kini aldım duruyor

Benimkide öyle CANIM sivri sinek isirigi gibi

Benim de saçım çok dökülüyor ya avuç avuç. Eşim yakında kel kalıcan diyor. Hamileyken ne güzel hiç dökülmüyordu. Bi çözümü var mı acaba:44:

Hamilelikte hormonlarin etkisiyle dokulmuyormus,o dokulmeyen saclar dogumdan 3-4ay sonra dokulmeye baslayip genellikle 6. ayda dokulme son buluyormus.O saclar mutlaka dokulecekmis,biz sacimizi sikca tarayarak o dokulmesi gereken saclari dokup o donemi hizlandirabilirmisiz.O dokulen saclarin yerine yenisi cikacakmis.dr yorumudur

Offf offf seni okurken bile acıktım anam cnm şimdi ekmeğin uzerine krem çikolata surulmus halini çekti al işte gelde yeme ..ben neden bir turlu doymak bilmiyorum hep aç hissediyorum kendimi öyle aman aman bir sutum olsa yıne gam yemicem ama oda yok

Ben kosla leke sıvı cıkarıcı kullanıyorum tatlım benim kızda aynen öyle yapıyo hatta gecen hafta askeriyeye gittik eşimin kuzeni asker onu görmeye gittiğimiz gibi bir kaka yaptı boynuna kadar saçları bile kaka oldu resmen ustu battaniyesi kayınvalidemin üstü heryer kaka oldu beyazları camaşır suyuna bastırıyorum renklileri kosla sıvı leke cıkarıcıya bastırıyorum yoksa hayatta cıkmıyo sende dene istersen canım.

Tatlim ariel leke cikarici kullaniyorum. Bebek deterjanimiz bizim de dalin sivi ve hacisakir granul. Genelde kokusunu sevdigimden dalin kullaniyorum.
1saat arielli suya bastim yikadim cikmis gorunuyorlar.
Desenlileri de hacisakir sabunla deneyecegim birazdan.
Malum tatilden donunce 2gun camasir gunum

selam kızlar, nasılsınız?

misafirim gelicek, annemleri davet ettim.. bir telaş bişeyler hazırladım, misafir gelince kızım durmaz sonra diye
misafiri pek sevmiyor sanırsam
biraz erken bitti hazırlıklar, oturup yesemmi napsam yemekten konuşulmuş zati :))

biyolog, bizimde aşı yeri sivrisinek ısırığı gibiydi, bugün dikkat ettim kızarıklık biraz daha büyümüş sanki :44:..

arkadaşlar bebekleriniz uyanıkken onlarla oyun oynarken neler yapıyorsunuz yani oyun olarak adlandırdıklarınız nasıl aktiviteler. ben biraz konusuyorum ama çogu zaman da ne konusacagımı bilemyip susuyorum. bizimın onune de oyuncakları koyup bırakmak da pek içime sinmiyor ne yapmak onlarla kaliteli vakit geçirmemizi sağlar

3756-3757 ci sayfalarda konuşmuştuk oynadığımız oyunları canım

MyBabyLove ;kan damlasını özel doktorumuz 4.ayda başlamamızı istedi.Bazı doktorlar 6.aydan itibaren verebiliyorlar.Her doktor farklı düşünüyor bu konuda.Bizim erken başlamamızdaki en büyük etken benim gebelikte demir ve kanımın oldukça düşük olmasıydı.
Birde iştahsız bir bebek olması da bu konuda büyük rol oynadı.
Bakalım damla sonrası kusmalar devam ederse mecburi olarak bırakacağız bizde...

bugün ki beslenme düzenimiz;

06.30 : 130 cc anne sütü
09.30 : yarım elma ve yarım armut püresi(yaklaşık 100 cc yedi)
12.00 : 120 cc anne sütü
15.00 : 125 cc sebze püresi (ıspanak,patates,havuç,soğan ve kimyon karışımı bayıla bayıla yenildi)
17.00 : 70 cc yoğurt (ilk gün tadı değişik gelmişti ama bugün çok severek yedi)
18.30 : 120 cc kaşık maması
Gece 120 cc anne sütü

Maaşallah diyeyim ek gıda düzenimiz yavaş yavaş oturuyor artık.Oynayarak,zıplayarak ve şebeklikler yaparak geçiyor işte öğünlerimiz.Süt öğünleri ise bin bir zorlukla,gerektiği yerde ağzına sıkılarak bitiriliyor.
En güzeli ise hiç kusmamızın olmaması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…