2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ahaha istersen Asya nın kaynanasıda olabilirim şekerimdün akşam Tarık Buğrayı kucağıma oturttudum Asya nın fotolarını gösterdim (çok anlıyomuş gibi) :)) babasıda öp oğlum öp diyo

leyyynnn babası duymasınnnn wallaaaa kafamı kırar foto koydum diyeee
erkek babası işte öp oğlum öpmüşşş...
şaka bir yana da eşime böyle şeyler söyleyince suratı kızarıp bozarıyorrr yüzü düşüyorrr...
kız babası dedikleri bu olsa gerekkkk
ben diyorum kızımın sevgilisi gelicekkk
kızımın sevgiliside şimdi kesin annesini emiyordur fln filannnn çok pis bakıyo banaaa

kızlar bugün ne yemek yapıcaksınız yaaaa??????????????????????
hazır konserve öğrenmişken azıcıkta yemek öğreneyimm

kestane kebap acele cevappp

beykoz buda sana tatlımmm:118:

Merhaba kızlarr 19 mayıs doğumlu bebişimm geçen ayın 21 de aşılarını olduğu sırada 5500 kilo olduğunu 64 cm olduğunu ilan etii bize :) azcık mutlu oldum kendimce... :):)

Geçtiğimiz ay hiç kilo artışımız olmadı 300 gr sadece mamasını değiştirdik şimdi daha iyiyiz hatta ek gıdaya da başladık..

Düzenli bir şekilde .. Sabah biberon maması saat 10 buçuk gibi meyve püresi ya da meyve suyu öğlen yine biberon maması ( henüz sebze çorbası vermedik ona da başlayacağız) ikindi gibi yine mama veriyoruz yoğurda yarın başlayacağız kısmet olursa .. ikindiden sonra yine mama akşam sekize doğru muhallebisi .. ufak ufak başladık... serserim resmen değişik tat istiyor...

kan damlasına yeni başladık bizde mamasından 1 saat önce veriyorum ben devite devam aynı şekilde.. Mamalarla karıştırmayınız dediler... buda benim minikk keltoşş alyammm :))))

Tavuk haslanir
Bol sogan ve sarmisak dogranir dikdortgen borcamin tabanina ywrlestirilir
Bol domates mevsim gecmeden irili ufakli dogranir bir kismi rondodan gecirilir borcama bocaaa
Patatesler kup kup ya da yarim daire dogranir hafif tuzlanir hoop borcama
Yesil biber de butun ya da dogranmis olarak patateslerin yanina
Haslanan tavuk borcamda patateslerin arasina gomulur
Tavuk cesitli yerlerinden delinip sarmisak sokusturulur
Tavugun tencerede kalan suyuna 1kasik salca yag ve biraz tuz katilip karistirilir
Sulu karisim borcamin ustunde gezdirilir
Hepsi kardes kardes hoop 200 derece firina 45dk akraba olcaklar!

Yanina da cacik ve bulgur pilavi ohhhh ben pilavi salcasi cok az bol domates biberli yapiyorum sahane oluyor

Onune de corba ister ama onu da yetistirmeye kari ister p

Ayy canım yemek memek düşünecek durum olsa düşünürüz okyanus uç gündür kaka yapmadı iyice kabiz olmasın diye zeytin yagi şürdum yatırdım mizik mizik temizlik yapıyorum hadiiii bezi bırak kızın yanına koş ayak sesimi duyunca susuyor:)
Neyse ıkına ıkına kaka yaptı kabiz degildi ama korktum iste neyse güzel temizledim popisini yatırdım elime bezi almamla ciyaklamasi bir oldu hanım yorganının altına girmiş korkuyor üstüne birsey örtülünce vel hasıl saat ikiye kadar ugrastirdi bende banyoya soktum yıkadım losyonla masaj yaptım uyuyor inşallah uzun bir süre uyurda isimi bitiririm:))bugün yemek yapamam ama sana tas kebabı öneririm pilav salata corba hadi afiyet olsun tatlım kolay gelsin

tarif değişikmişş deneyeyim bir araaa daaa
bende bulguru az salçalı bol domates biberli yapıp afiyetle yiyorumda benm kocacımm hiç haz etmezzzz.....
tavuk süpermişş denicem en kısa zamandaaa

ee hadi gözün aydınnnn cnmmm:):)

tas kebabııı fikri olabili bugün...
off markete çıkmak gerekkkkk

sağol allah razı olsun valla kilosuda maşallah iyi gören herkez pna tombiş diyo :26::26::26:
ve sürekli hasta artk böbrek hastalığını bırakmış diğer hastalığıyla uğraşıyorum canım
dün gece yine sabahladık onunla ağrısı vardı diye hiç uyumadı yaa bu kız
ne zaman sakin olacak bilmiyorum artk

benimki çook ama çook kötü kucakçı olmuş iki dakka yere bıraksam kıyamet kopar vallahi inanmayacaksınız
ama daha dünde onuda yanımda vcye götürüp öyle ihtiyacımı gördüm
benimki çookmu arsız yoksa bazılarınızında böylemi
artk ne yapacağımı şaşırdııım vallahhi

merhaba hanımlar benim kızım hala meme emmek istemiyo ben de ona neyi nasıl yedirecegimi bilmiyorum oylece büyüyoruz işte.yarın 4.ay aşısı var hoş burda saglıkocagında da bilgi vermiyolar ama ne yapayım. bu ay az kilo aldı galiba kızım.
birde 4.ay aşısı ile ilgili önenli bilgi verebilecek olan kımse varmı dikkat etmem gereken seyler neler

Kızlar işte benim kuzuuum,ev haliyle çektik bir dahakine süslenir çekeriz....

tek kelimeyle maşalllah kızımıza çook tatlu bakıyooo yaaa hele saçlarına bayıldım maşalaah bak bizim kızın
dahada saçları böyle gerçi biraz seyrek oluyo gibi ama hemn çıkmasını istiyorum sabırsız anne işte ne yapiiim :26:

Edan ve ugurbocuum cok geçmiş olsun. Zeynep ve biyolog, buluşmanıza cok sevindim. Darısı diğerlerinin basına :)
Benim de işyerinden arkadaslarım gelicek arada işten kaçıp. Hala bekliyorum fenalık bastı :) hiç bişey yapmadım valla öğle yemeğîni yiyip gelceklerdi ama işleri uzamıs. Ben de bi kahve yaparım napiim :) markete gitmek lazım. Dolapta yemekli bişey yok. Hoş, bişey yapasım da yok ama :) cok tembel oldum ben yaa. Evi topladım sadece; oysa ki cok severim yemek tatlı yapayım, mutfakta değişik tatlar deniyim ama hevesleniyorum sonra boşveriyorum. Kendimi tanıyamıyorum artık defnenin de dişleri çok kaşınıyo sanırım, kucagıma alıyorum çenemi ısırıyo manyak kız:) parmağımla kaşıyorum, kaşıyıcısını pek beceremiyo :) e ben de bi foto yukliim bari :)

oyy maşaallah yerim ben onun ağzını çok şeker gülmüş
ama buda bizim kız gibi saçsız ne yapsak eksekmi azıcık biraz onlara saç
valla canım zaten olan heveside bebişler bırakmıyo tam mutfağa yetişiyorum
çığlık atıyo yanına gelincede susuyo hanımefendim bitek benimle ilgilen diyoo

Maaşallah annesi cok seker kızın var yaaa Allah korusun valla prenses gibi kurulmuş

Maaşallah annesi cok seker kızın var yaaa Allah korusun valla prenses gibi kurulmuş

sağol teyzesii bide bi iğleşirse tam bi prenses olacak ama
bakalım artk kimseyi hasta etmesin hele çocuklarıı hiç etmesin vallahi çokk zor
dün gece yine sabahladık artk sinirden bağırdım ona eşimde bana kızıyo
bağırma kıza hastadır biryeri ağrıyodur diye :26::26::26::26::26:

Canım maşallah bebeğine zayıf ve uzun bir kız olmuş şimdiden, benim kzımda 400 gr almıştı gecen ay ama bu daha iyi çok şükür, bebeşin kaç kılo dogmustu canım merak ettim

Kızlar işte benim kuzuuum,ev haliyle çektik bir dahakine süslenir çekeriz....

maşallahh ya bu kızların saçları yakıyor vallaa, nazar değmesin inşallah

asya yine süslenmiş püslenmiş maşallah biyolog gözlerine bayılıyorum kızının

canım çok şeker ya maşallah bende istiyorum kızıma tütü etek hemen birtane alayım:)

işteyim çalışıyorum arada girip bakıyorum ohhh negüzell bebekler gelmiş, canım maşallah kızına bu ne gülüşş

canım allah şifa versin tez zamanda inş, insan üzüntüden neyapacağını şaşırır yoksa bağırmak istermisin hiç ama çok tatlı annesi maşallah, hastalık hiç yakışmıyor bu yavrucuklara ya allah hastalık vermesin hiçbir bebeğe inş

evet cnm aynen öyle olanlarada allah tgez zamanda
şifasını versin inşalla

Anammm sayfa gorunumu degişti:) ne hos olmus

nasıl olmuşkiiii ????

GÖZDE ÇAPAK
kızlar vaktim pek yok ama bikaç arkadaşımız şu gözde çapak sorununu sormuştu geçmişi inceleyemedim
nur da da var doğduğundan beri doktor damla vermişti 5 gun kullanımlık kullanınca geçiyor sonra yeniden başlıyordu.
okadar kotuyduki sabah çapaktan açamıyordu gozunu
ama sürekli damla kullanmaktansa doktoruma ne yapabıleceği sordum zamanla geçicektir 1 yaşına kadar doğaldır dedi
ve dediğini gibi bi anda bitti artık hiç çapaklanmıyor. eğer çok kötü boyutlarda dğeilse bence damla kullanmayın derim ben naçizane fikrim tabiii
sonuçta oda bi ilaç ve bu kadarcık bebeklere yazık diye düşünüyorum. ben her çapak olduğunda ılık ıslak pamukla temizledim ve gözün burunla birleştiği yere masaj yaptım azar azar ve geçti tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…