2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

rabbim özenerek yaratmıs ya masallah biolog koyma su fotoları cok gzl nazar alıcak Allaha emanet oku kız bol bol oku nas felak korur
cok datlu cooookkk

Biyolog ve Zeynep Kızlar sizleri kıskandım veya sizlere imrendim demicem ama sizleri canı gonulden tebrik ediyorum helal olsun sizlere buluşma dediniz ve yerine layıkı ile yerine getirdiniz ..bunun zevkine tatmış olmanız ve bizlerden esirgemeyip paylasştıgınız için Teşekkur ederim kendi adıma.
Miniklerinizi çok öpuyorum çok guzel çıkmışlar yanyana ve böylece guzel arkadaşlıklarının başlama gunu tarihini sizlerin cesur hareketiniz sayesinde onlarda başlatmış oldular ...eminim ki birgun onlarda sizlere teşekkur edeceklerdir..

cnm görmeni istedim şapkanın duruşunu...
tekrar teşekkür ederim:)

rabbim özenerek yaratmıs ya masallah biolog koyma su fotoları cok gzl nazar alıcak Allaha emanet oku kız bol bol oku nas felak korur
cok datlu cooookkk

güneşcim koymucam diyorum...
abidikk gubudikkk pozlar veriyorrrr herp beraber gülelim istiyorummm:) napiiim:)

hadiii bakalımmmm darısı ist.luların başınaaaaa....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selamlar...............
çok çok uzun zaman oldu forma girmeyeli.işe girdiğimden beri hiç girmedim diyebilirim.1,5 ay olmuş.teker yuvar geçiyor günler.hepinizi çok özledim ama ne yazıkki hiç vaktim olmuyor,kendime bile hiç vakit ayıramıyorum,yorgun argın işe gidip geliyorum,şaka maka 5 aylık olacak yavrularımız,biz çok iyiyiz kızımla,tek derdimiz özlem,birbirimizi çok özlüyoruz.umarım sizin bebişlerinizde iyidir öpüyoruz hepinizi.....

Canım senlede bayadır görüşemedik,çok tatlı olmuş maşallah asyaya,nazar değmesin.Arada elim tele gidiyor arıyım diyorum,inanki düşünürken uyuya kalıyorum çoğu zaman,gerçekten çalışmak çok yorucu bebişle.Umarım iyisinizdir.Çok öpüyorum sizi.

Aldeba Tam Yatar Baston - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

linkteki arabayı almayı düşünüyoruz.oğlumuz daha 4 aylık. ve karar veremedik. sizin kullandığınız ve arabada yer kaplamayan ama sağlam bir bebek arabası önerir misiniz. ya da bu araba nasıl bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Cnm 60la basladim 78le doguma girdim 62yim su an boyum uzun ondan anlasilmiyor gobus arada kayniyor biyologcum kibarlik yapiyor sagolsun :)

boyun kac hayatım bende 60la kaldım 80le dogurdum suan 68im anca bukadar gitti boyum 1.63 ama karnım var belli buarada bugun özzele kontrole gittik bebişimle cok sükür kulaklarına baktı pipisine baktı sonra sırtını dinledi kilosu boyu derken sıra geldi kan ilacına doktor direk verme dedi baska bir kan ilacı yazdı kilosu 7.200gr yani her kiloya bir damla toplam 7damla gün içinde ama hepsini bir anda verme havuc ve diger meyvalardan sık içine koy kasıkla sadece ver dedi biberon yok dedi sabah bir cay kasıgı pekmez dedi ve kan ilacı kanlı gibi geldi dedim büyük parcalar halinde sonradan renginden dolayı oldugunu düşündüm dedim okadar saat nasıl emilim yapmaz dedim oda dediki mideden kanda gelmiştir içinde kan ilacıda kalmıstır dedi cnkü kan ilacı mideyi tahriş eder direk verildiginde bişeylere karıstır ve kan ilacımı degiştirdi yazdıgımı ver dedi bilginize arkadaslar

canım ben bum bum magazası var ordan buldum aldım kızların rengarenk insanın içi acılıyor yaaa pembeler cicekliler falan

Maşalllah oğlusuna herşey yoluna girer inş cnm..

cnm hangisini kullanıordu şimdi hangisini verdi ben sütümü sagıp karıstırarak kaşıkla veriorum dogru mu yanlıs mı bilmiorum çünkü meyve sularını cok zor alıor sevmior bide armut suyuyla deneyim yarın

..........................................................................................................

Son düzenleme:

santaferdi şimdi ferrum verdi bide vitamin surubu verdi sanasol diye bana meyva suyuyla ver dedi keske sorsaydım sütüme karıstırsam bidahkine artık bide 7 damlayı bir seferde verme dedi ara ara ver dedi

canım kavacıktan aldım bum bum diye bende baska yerde varmı bilmiyorum sen nerdesin kesin yakınlarda buna benzer dükkanlar vardır

Yarın kadıköye gidicem belki orda vardır ...cnm çok soğol verdiğin tuyolar için valla bulursam her giydirdiğimde çorapları seni anar dua ederiz artık

santaferdi şimdi ferrum verdi bide vitamin surubu verdi sanasol diye bana meyva suyuyla ver dedi keske sorsaydım sütüme karıstırsam bidahkine artık bide 7 damlayı bir seferde verme dedi ara ara ver dedi
cnm vitamini niye verdi benim oğlan biraz zayıf acaba diorum bivitamin yada iştah acıcı mı alsam gerci dk öle bişi demedi artık aylık kont sorarım sormadan kullanmam tabi
anne olmanın en zor yanı buymus heralde napsam en iisi nedir diye dusunmek

Benimki bu aksam ayni durumda alana kadar kirk takla biraktirana kadar elli takla
Sagol cnm darisi istanbullularin basina :) ne yalan soyleyeyim hic cekinmeden bulustum Allah kotulerle karsilastirmasin
Birakip wc.ye gittigimde birden aklima sacma seyler geldi biliyo musun BIYOLOG neler duyuyoruz sonucta ayy dusunmesi bile kabus
Ben chicco liteway alacagim 6.aydan sonra cok hafif ve pratik bunu acamadim
Masallah kucuk beye ben onu hic gormedim foto koymus muydun?
173 flnimdir herhalde olculmeyeli yil oldu BIYOLOG kacimdir kis ben

saol cnm 24 mayıs şimdi oldu :)))

Yarın kadıköye gidicem belki orda vardır ...cnm çok soğol verdiğin tuyolar için valla bulursam her giydirdiğimde çorapları seni anar dua ederiz artık

canım ne demek sen bul bebişin ısınsın o bana yeter melegim kadikoyde civil var oraya git bak civilin hizasında baska bebek magazalarıda var hani boga varya onun basının oldugu yere git sırtını bogaya ver sag tarafa gec arada kuyumcular var oraya gir ve ilerle ilk sagdan tekrardan gir düz yürü hemen karsına cıkcak orda vardır hemde sor dükkanara söylerler

bana dediki herseyi cok güzel vitamin kullanıyormusun bende evet devit3 kullanıyorum dedim oda dediki vitamin surubuna baslayalım dedi verdi onu bıraktırdı bakalım eczaneye sorcak eşim yarın alcak ilacları bugun almadım misafirlige gittik üşendim babası yarın alırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…