Eki Görüntüle 517116
benim kız ayağını yerkennn
foto koymucaktım ama dayanamadımmmmm:)
Eki Görüntüle 517117
meleğim teyzesinin kızıma hediyesiiii:)
yakışmış mı teyzesiii bak bakalımmmm
ya sorma sorsana zeynep'e
makina gördümü poz verip gülüyoooo:):)
artistlik,alış-veriş tutkusu,cilveli gülme gibi bilimum özellikleri mevcuttt
hamileyken ne yediysemmmm
cnm görmeni istedim şapkanın duruşunu...Yakışmış mı ne demek teyzesi kurban olsun onu veren allaha cnm varya bir içim su bu kız bu şapka ne etsin ki ona çuval giyse yakışır derler yaa bazan insanlar bazıları için işte senin kız o özel yavrulardan yerim onu ben şapır şupur ham ..Maşallah 41 kere
rabbim özenerek yaratmıs ya masallah biolog koyma su fotoları cok gzl nazar alıcak Allaha emanet oku kız bol bol oku nas felak korur
cok datlu cooookkk
Biyolog ve Zeynep Kızlar sizleri kıskandım veya sizlere imrendim demicem ama sizleri canı gonulden tebrik ediyorum helal olsun sizlere buluşma dediniz ve yerine layıkı ile yerine getirdiniz ..bunun zevkine tatmış olmanız ve bizlerden esirgemeyip paylasştıgınız için Teşekkur ederim kendi adıma.
Miniklerinizi çok öpuyorum çok guzel çıkmışlar yanyana ve böylece guzel arkadaşlıklarının başlama gunu tarihini sizlerin cesur hareketiniz sayesinde onlarda başlatmış oldular ...eminim ki birgun onlarda sizlere teşekkur edeceklerdir..
Canım senlede bayadır görüşemedik,çok tatlı olmuş maşallah asyaya,nazar değmesin.Arada elim tele gidiyor arıyım diyorum,inanki düşünürken uyuya kalıyorum çoğu zaman,gerçekten çalışmak çok yorucu bebişle.Umarım iyisinizdir.Çok öpüyorum sizi.Eki Görüntüle 516952
buda benden olsunn:)
ömerin arabası daha yüksek asya küçümen küçümen çıkmışş:)
ömerciğime aferim sana ninnisi(süper beste yaparımmm) söyledimmm ve bittimmmm:)
maşallah kuzumun güzel gözlerinee güzelliğinee maşallahhh:)
bebeklerle buluşma sırayla emzirme alt değiştirmeee seanslarından oluştuysada çok ama çok keyifli bir gündü zeynepcimm
seninle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum...
en kısa zamanla yineleyelimmm
bu arada tam zamanında eve gelmişim servis kapıda beni bekliyorduuu:):):)
not:zeynep bu arada çok fitttt:)
kimse 5 ay önce doğum yapmış demezzz onada kocaman
Cnm 60la basladim 78le doguma girdim 62yim su an boyum uzun ondan anlasilmiyor gobus arada kayniyor biyologcum kibarlik yapiyor sagolsun :)
Yaa kızlar ben bugun LCWaikiki ye gittim malum kılotlu çorap için ama hep buyuk boy var bebek için bulamadım zati benim oğlanın ayaklarıda inadına minik nasıl yapsam acaba ..su pazar işini denicez birde Beykozun dediği gibi bazen iyi şeyler çıkıyor ..
Ebebek bulursam bakıcam onuda da ne zaman olur bilemiyorum
boyun kac hayatım bende 60la kaldım 80le dogurdum suan 68im anca bukadar gitti boyum 1.63 ama karnım var bellibuarada bugun özzele kontrole gittik bebişimle cok sükür kulaklarına baktı pipisine baktı sonra sırtını dinledi kilosu boyu derken sıra geldi kan ilacına doktor direk verme dedi baska bir kan ilacı yazdı kilosu 7.200gr yani her kiloya bir damla toplam 7damla gün içinde ama hepsini bir anda verme havuc ve diger meyvalardan sık içine koy kasıkla sadece ver dedi biberon yok dedi sabah bir cay kasıgı pekmez dedi ve kan ilacı kanlı gibi geldi dedim büyük parcalar halinde sonradan renginden dolayı oldugunu düşündüm dedim okadar saat nasıl emilim yapmaz dedim oda dediki mideden kanda gelmiştir içinde kan ilacıda kalmıstır dedi cnkü kan ilacı mideyi tahriş eder direk verildiginde bişeylere karıstır ve kan ilacımı degiştirdi yazdıgımı ver dedi bilginize arkadaslar
cnm hangisini kullanıordu şimdi hangisini verdi ben sütümü sagıp karıstırarak kaşıkla veriorum dogru mu yanlıs mı bilmiorum çünkü meyve sularını cok zor alıor sevmior bide armut suyuyla deneyim yarınboyun kac hayatım bende 60la kaldım 80le dogurdum suan 68im anca bukadar gitti boyum 1.63 ama karnım var bellibuarada bugun özzele kontrole gittik bebişimle cok sükür kulaklarına baktı pipisine baktı sonra sırtını dinledi kilosu boyu derken sıra geldi kan ilacına doktor direk verme dedi baska bir kan ilacı yazdı kilosu 7.200gr yani her kiloya bir damla toplam 7damla gün içinde ama hepsini bir anda verme havuc ve diger meyvalardan sık içine koy kasıkla sadece ver dedi biberon yok dedi sabah bir cay kasıgı pekmez dedi ve kan ilacı kanlı gibi geldi dedim büyük parcalar halinde sonradan renginden dolayı oldugunu düşündüm dedim okadar saat nasıl emilim yapmaz dedim oda dediki mideden kanda gelmiştir içinde kan ilacıda kalmıstır dedi cnkü kan ilacı mideyi tahriş eder direk verildiginde bişeylere karıstır ve kan ilacımı degiştirdi yazdıgımı ver dedi bilginize arkadaslar
canım ben bum bum magazası var ordan buldum aldım kızların rengarenk insanın içi acılıyor yaaa pembeler cicekliler falan
Hiç görmedim ben Bum bum mağazası carrefourda varmı bu mağazadan acaba
..........................................................................................................boyun kac hayatım bende 60la kaldım 80le dogurdum suan 68im anca bukadar gitti boyum 1.63 ama karnım var bellibuarada bugun özzele kontrole gittik bebişimle cok sükür kulaklarına baktı pipisine baktı sonra sırtını dinledi kilosu boyu derken sıra geldi kan ilacına doktor direk verme dedi baska bir kan ilacı yazdı kilosu 7.200gr yani her kiloya bir damla toplam 7damla gün içinde ama hepsini bir anda verme havuc ve diger meyvalardan sık içine koy kasıkla sadece ver dedi biberon yok dedi sabah bir cay kasıgı pekmez dedi ve kan ilacı kanlı gibi geldi dedim büyük parcalar halinde sonradan renginden dolayı oldugunu düşündüm dedim okadar saat nasıl emilim yapmaz dedim oda dediki mideden kanda gelmiştir içinde kan ilacıda kalmıstır dedi cnkü kan ilacı mideyi tahriş eder direk verildiginde bişeylere karıstır ve kan ilacımı degiştirdi yazdıgımı ver dedi bilginize arkadaslar
cnm hangisini kullanıordu şimdi hangisini verdi ben sütümü sagıp karıstırarak kaşıkla veriorum dogru mu yanlıs mı bilmiorum çünkü meyve sularını cok zor alıor sevmior bide armut suyuyla deneyim yarın
canım kavacıktan aldım bum bum diye bende baska yerde varmı bilmiyorum sen nerdesin kesin yakınlarda buna benzer dükkanlar vardır
cnm vitamini niye verdi benim oğlan biraz zayıf acaba diorum bivitamin yada iştah acıcı mı alsam gerci dk öle bişi demedi artık aylık kont sorarım sormadan kullanmam tabisantaferdi şimdi ferrum verdi bide vitamin surubu verdi sanasol diye bana meyva suyuyla ver dedi keske sorsaydım sütüme karıstırsam bidahkine artık bide 7 damlayı bir seferde verme dedi ara ara ver dedi
Benimki bu aksam ayni durumda alana kadar kirk takla biraktirana kadar elli taklamerhaba anneler benim bebeğimin 4 ayının bitmesine 1 hafta kaldı.
meme alırken kucağıma yatırıyorum basıyor çığlığı ağlıyor ağlıyor bekliyorum sabırla sonra emmeye başıyor bu defa bırakmıyor uyuyana kadar emiyor uyuyunca yerine bırakıyorum tekrar çığlık..3 gündür böyle darmaduman oldum doktor randevumuza 1 hafta var acaba aranızda böyle şeyler yaşayan oldu mu? gece uykusu normal 1 defa uyanıyor emiyor tekrar uyuyor..en fazla 2 defa uyanıyor ama gündüzlerimiz 3 gündür felaket
Sagol cnm darisi istanbullularin basina :) ne yalan soyleyeyim hic cekinmeden bulustum Allah kotulerle karsilastirmasinBiyolog ve Zeynep Kızlar sizleri kıskandım veya sizlere imrendim demicem ama sizleri canı gonulden tebrik ediyorum helal olsun sizlere buluşma dediniz ve yerine layıkı ile yerine getirdiniz ..bunun zevkine tatmış olmanız ve bizlerden esirgemeyip paylasştıgınız için Teşekkur ederim kendi adıma.
Miniklerinizi çok öpuyorum çok guzel çıkmışlar yanyana ve böylece guzel arkadaşlıklarının başlama gunu tarihini sizlerin cesur hareketiniz sayesinde onlarda başlatmış oldular ...eminim ki birgun onlarda sizlere teşekkur edeceklerdir..
Ben chicco liteway alacagim 6.aydan sonra cok hafif ve pratik bunu acamadimAldeba Tam Yatar Baston - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
linkteki arabayı almayı düşünüyoruz.oğlumuz daha 4 aylık. ve karar veremedik. sizin kullandığınız ve arabada yer kaplamayan ama sağlam bir bebek arabası önerir misiniz. ya da bu araba nasıl bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...
Masallah kucuk beye ben onu hic gormedim foto koymus muydun?boyun kac hayatım bende 60la kaldım 80le dogurdum suan 68im anca bukadar gitti boyum 1.63 ama karnım var bellibuarada bugun özzele kontrole gittik bebişimle cok sükür kulaklarına baktı pipisine baktı sonra sırtını dinledi kilosu boyu derken sıra geldi kan ilacına doktor direk verme dedi baska bir kan ilacı yazdı kilosu 7.200gr yani her kiloya bir damla toplam 7damla gün içinde ama hepsini bir anda verme havuc ve diger meyvalardan sık içine koy kasıkla sadece ver dedi biberon yok dedi sabah bir cay kasıgı pekmez dedi ve kan ilacı kanlı gibi geldi dedim büyük parcalar halinde sonradan renginden dolayı oldugunu düşündüm dedim okadar saat nasıl emilim yapmaz dedim oda dediki mideden kanda gelmiştir içinde kan ilacıda kalmıstır dedi cnkü kan ilacı mideyi tahriş eder direk verildiginde bişeylere karıstır ve kan ilacımı degiştirdi yazdıgımı ver dedi bilginize arkadaslar
http://lb1f.lilypie.com/f5bWp3.png
canım bunu çizelge yerine yapıştır bakalım nasıl olcak.
seninkinin aynı, 24 mayıstı dimi doğum tarihi?
EDAN, çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin, daha büyük sıkıntı göstermesin kuzuna inş..
bu arada artık azar azar tattır püre fln istersen
Yarın kadıköye gidicem belki orda vardır ...cnm çok soğol verdiğin tuyolar için valla bulursam her giydirdiğimde çorapları seni anar dua ederiz artık
cnm vitamini niye verdi benim oğlan biraz zayıf acaba diorum bivitamin yada iştah acıcı mı alsam gerci dk öle bişi demedi artık aylık kont sorarım sormadan kullanmam tabi
anne olmanın en zor yanı buymus heralde napsam en iisi nedir diye dusunmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?