2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bana da dr'um 1,5 yıldan önce hamile kalmamalısın dedi...düşük riskide artarmış..bu arada ben de spinal sezeryan oldum...biyolog dediğin kişi condomla nasıl kalmış ya...olamaz...en azından ben hep öyle düşünüyordum...

neden 2sene sonra dedi hayatım 2sene sonra kal diyemi yoksa sen kalrsın diyemi bence sen yakında 2ciyide yapcan balımmm

balım diyen ağzını yerim gülommm:)
walla şekerim banada öyle geliyohuehue

aynen ya spinal sez. olcaksam 10 tane daha doğurabilirimmmm
bence sez. dr. işi...
dr iyiyse iyisinn tabi bünye meselesideeee
bende çok memnun kaldım dr.uma seneye gelirim dedim
2 sene sonra görüşelim dediii
e peki madem dedim ne diiim şimdiii:):):)

şekerim hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz...
spiralle condomla geri çekilmeyle hapla iğneyle ve diğer yöntemlerle hamile kalan çok kişi var...
çokta güvenme şekerimm millet boşuna çift dikiş korunmuyooo:)
delinebilir condom içinde kalabilirrr falan filan işteeeee:):)
en iyi korunma yöntemiii kardeş kardeşş uyumakkk:)

ben yemeden 20kg aldım 8kilo hala duruyor ve normal dogum istiyorum cnkü dogummu yaptım ameliyatmı oldum anlamadım sonu ne olur ölürmüyüm kalırmıyım bilmem ama denemek istiyorum olmazsa sezeryana alınırım zaten ama rabbim bana bu özelligi vermişken tıbben bir engel yokken kolaya kactım korkudan şimdi öyle yapmıcam herkezin kendi tercihi tabi hayatım nasıl dogurursan dogur hayırlı saglıklı olsun

gercekten hayatım dogru diyosun fanfirifinfon yapmazsan kalmazsın ama bizim gibi kuduruklara ne mümkün ben kalmamak için çaba verenlerdenim eşimde artık torbasız yapmıyor yani ben spiral için adete yakın kontrole gitcem sonrada adet oldugunda gel dicek hemen o hafta taktırcam sen napıyorsun hayatım kalmak için girişimin varmı hadi hadi söyle

çok doğru söyledin şekerim.çoğu arkadaş sanırım cesaret edemiyor.hay ağzını öpeyim mybabylove

Ayy cnm ne guzel dileklerde bulunmuşssun öyle sağolasın inş bereketli olur amin..
Valla dediğin gibi ist trafıgi bir harika :)) hele birde minnak bir yavru varsa yanında bir başa harika :))
zor demekki çoğunluk yanaşmadı ..ben denedim olmadı derim yani çokta olmazsa olmazlardan değil birde kismetin önüne geçilmiyor bu yuzden sağlık olsun ..

Bruno Bebekli Reklam Filmi Videosu - YouTube

bayıldım bunlara ben yaaa
ilgi çek bakiiim:)

evt yaa bende bittim hatta ilk seyrettiğimde görüyon mu bak eşek sıpalarını ne bilmiş keretalar :)))birazda cani ruhlular mı ne .))

bıyolog canım 9.30 uyandıktan sonra okadar uyumuyorsa senın kız enerjı dolu valla annesıne cekmıs sekerım benımkı sabah uyanmasından sonra her ıkı saatte bır uyumazsa cıldırıyor resmen uyumak, bencede her cocuk kendı duzenını kendısı belırlıyor canım zorla olmuyor yanı

:)
bende feci isteksizlik var cnm yaaa walla süper korunma yöntemiii:)
eski heyecanım nerdeee yinede iç çamaşır mağazalarında özel hayatıma heyecan katacak farklı şeyler arıyorummm:)
ama yanii şu yasminime kavuşsam eminim normale dönücem ikimizde pek memnuniyetsizizz cnmm
kız sen taktır spirali artık forumada uğramazsınnnn:118:

bu arada bende hafif mide bulantıları war walla yemekler kötü geliyo gözümee...
2 gün önce test yaptım negatif... eşim durmadan dalga geçiyooo huehueheu
beykoz senle konuşa konuşaaa etkilendim cnm ben wallaaaaa
yapma etmeee beykozzzzzzzzzz 2. diye diyeee doğurtturcan bana

kardeş kardeş ha ..alemsiniz kuzum nerden gelir bunlar aklınıza ..
condom delimesinede yani :)) işte buna kaza denir hasından hemde

çok doğru söyledin şekerim.çoğu arkadaş sanırım cesaret edemiyor.hay ağzını öpeyim mybabylove

valla sekerler herkesın farklı bir problemi cıkabılıyor zor boyle buluşmalar çok kışı olunca, kısmet artık, buarada nagıhan senle ıkımız calıstıgımız halde buna bile yetişmeye calısıyoruz canım bravo valla, senın cmt dugunun var ve bızım gidişimizde kesin aksama bursadayız yani

yaahuu normalde asyada uyurdu da inat ya wallahi inat...
yarım saat uyudu yine fıldır fıldırrrr:)
çocuğum akıp giden zamanını uyuyarak geçirmek istemiyoo planner teyzesii...
şimdi neysede ben bu kızla büyüyünce nasıl başediceksemmmm

kardeş kardeş ha ..alemsiniz kuzum nerden gelir bunlar aklınıza ..
condom delimesinede yani :)) işte buna kaza denir hasından hemde

meleğimm delinir delinirrr....
fabrika hatası olurmu olurr wallaaa:)
onca süpriz bebekler nasıl oluyor sanıyorsunuz şekerimmm ben hep sorarım süprizmi diyeeee
kadınlarda çoğu zaman kafa sallaaarrr

kardeş kardeş iyidir hoştur...
havalar soğusun sarıl yat uyuuuu

feci halde yoğun bir gündüüü, malum cmt oncesi can cıkarma durumları, sonuçta SON İŞ GÜNÜ:) kızımı çokkk özledim ama az kaldıı:) nagihan sende durum ne şekerim:)

Bruno Bebekli Reklam Filmi Videosu - YouTube

bayıldım bunlara ben yaaa
ilgi çek bakiiim:)
Evet cok sevimliler di mi
O burun tikanacak arkadas!!
Ben kendime damlatiyorum iyi geliyor valla :)
Cekinmeler normal tabi Istanbul buyuk sehir neler duyuluyor ama avmde olacaksiniz sonucta
Surda herseyimmizi paylasiyoruz bence goz goze konusmak da cok guzel
Biyolog ben iyileseyim de kebap yiyeyim ya da 30cm subway sandvisi :)

Heeyyyyy bir dakika yaaaa ist subway varmı yaaaa
Ay Ankara'daki ler kapattı gitti.hayatim arkadaslar daha bir hafta önce deli cesareti gelmis gitmişler Tabiki cekine cekine netice?hos bir ani olarak kaldı ve oyle sanıyorum ki arkadaşlıkları da baki kalacaktır yok benim kocam yollamıyor
Yok bana uzakvallahi bak bı ist yapasim geldi yaaa hem birde subway i de yoklarız:)))) he heh

ya buluşurken çekinme illaki oluyorr...
bin türlü insan var walla allah iyi insanlarla karşılaştırsın cnmmm
sen bana o gün demiştin herkese potansiyel biyolog gözüyle bakıyorumm
insan buluşmadan bebek arabalı kimi görseee şöyle bir bakıyorrr:)

ama en kısa zamanda yemek işine girişelimmm
artık kebapmı olurr subway mi olurrr efenim mudanyada balıkmı olurrr farketmezzzz
ben hazırr ve nazırım cnmm

Hergün yeni bisey ögreniyor simdide icine düdük kacmis gibi sesler cikariyo :)

yaaa öyle bir kahkaha attıımmmkiiiii
opera sanatçısıda sanki sesini açıyormuş gibi dimiii...
yaa düdük kaçmışşş kopardı beniiii

yaaaaaaaa!planner haberim var dedim hiç sormadın cnm ya(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…