neden 2sene sonra dedi hayatım 2sene sonra kal diyemi yoksa sen kalrsın diyemi bence sen yakında 2ciyide yapcan balımmm
valla ona bakarsan benim doktorumda 3 yıldan önce gelme sakın diye kat kat tembih etti
bende ancak bi 3 yıl sonra diyorum ama valla spinal sezeryanın rahatlığını yaşadıktan sonra normal doğuma asla yanaşmıyorum
ki direkt sezeryana girdim ben nur' um dönmediği için normla doğum için sancı falan çekmeden
valla 9 kılo almıştım zaten problem olmaadı benim içinçoktand gitti hepiciği
bana da dr'um 1,5 yıldan önce hamile kalmamalısın dedi...düşük riskide artarmış..bu arada ben de spinal sezeryan oldum...biyolog dediğin kişi condomla nasıl kalmış ya...olamaz...en azından ben hep öyle düşünüyordum...
valla ona bakarsan benim doktorumda 3 yıldan önce gelme sakın diye kat kat tembih etti
bende ancak bi 3 yıl sonra diyorum ama valla spinal sezeryanın rahatlığını yaşadıktan sonra normal doğuma asla yanaşmıyorum
ki direkt sezeryana girdim ben nur' um dönmediği için normla doğum için sancı falan çekmeden
valla 9 kılo almıştım zaten problem olmaadı benim içinçoktand gitti hepiciği
balım diyen ağzını yerim gülommm:)
walla şekerim banada öyle geliyohuehue
aynen ya spinal sez. olcaksam 10 tane daha doğurabilirimmmm
bence sez. dr. işi...
dr iyiyse iyisinn tabi bünye meselesideeee
bende çok memnun kaldım dr.uma seneye gelirim dedim
2 sene sonra görüşelim dediii
e peki madem dedim ne diiim şimdiii:):):)
şekerim hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz...
spiralle condomla geri çekilmeyle hapla iğneyle ve diğer yöntemlerle hamile kalan çok kişi var...
çokta güvenme şekerimm millet boşuna çift dikiş korunmuyooo:)
delinebilir condom içinde kalabilirrr falan filan işteeeee:):)
en iyi korunma yöntemiii kardeş kardeşş uyumakkk:)
valla kızlar ben gebeyken istanbula geldim vee dedim ki bir daha gitmem 24 haftalik hamileyim ankara-istanbul/istanbul-d.bakir/d.bakir- ankara 1 hafta gezdik geldik istanbul güzel bir sehir ama gezmeye cunku ulaşımın nasıl olacağını bilmediğimizden olsa gerek 3-4 saat bütün ulaşım araçlarını kullanarak taksimden tuzla'ya gittik tam bir fiyaskoydu ve hic yer veren olmadı insanlar goz göze gelmemek icin kafası önünde gidiyorlar neyse uzatmayim istanbul beni yordu ama asık oldum resmen tarih kokuyor vallaaa:))) neyse artık buluşun bitsin bu eziyet ne olacak yani?sanal ortamdaki arkadaslarinla yüz yüze tanışacaksın güzel bir gün olacak yeni insanlar insanı mutlu eder.
Tedirgin olanlarınız varsa eşlerinizde gidin o avm yı gezsin siz sohbetinize bakın:) cokk mü sıkıldın vaktim az de kalk,insanlarımızda artık güven namına birsey kalmamış maalesef ki ama avm nin icinde sizin istemediğiniz bir şeyi kimse size yaptıramaz ama lutfen kocalardan habersiz de is yapmayın buluşun güzel dostluklar oluşsun yavrularınızın resimlerini koyün bizde burdan sevelim hadi bakalım saglikla kalın kızlar......
Benim gelesim var kızlar yaaa ayni sehirde sınız lutfen tarih kesinleşsin süslenin guzelceeeee ve salına salına gidin millet fedakar anneleri görsün....bu arada dünya emzirme haftasına giriyoruz tebrikler kızlar istikrarlı bir sekilde yavrularınızı beslediniz sutunuz bal tadında bereketli olsun inşallah:)))
Valla kızlar ben gebeyken istanbula geldim vee dedim ki bir daha gitmem 24 haftalik hamileyim Ankara-İstanbul/İstanbul-D.bakir/D.bakir- Ankara 1 hafta gezdik geldik İstanbul güzel bir sehir ama gezmeye cunku ulaşımın nasıl olacağını bilmediğimizden olsa gerek 3-4 saat bütün ulaşım araçlarını kullanarak taksimden Tuzla'ya gittik tam bir fiyaskoydu ve hic yer veren olmadı insanlar goz göze gelmemek icin kafası önünde gidiyorlar neyse uzatmayim İstanbul beni yordu ama asık oldum resmen tarih kokuyor vallaaa:))) neyse artık buluşun bitsin bu eziyet ne olacak yani?sanal ortamdaki arkadaslarinla yüz yüze tanışacaksın güzel bir gün olacak yeni insanlar insanı mutlu eder.
Tedirgin olanlarınız varsa eşlerinizde gidin o avm yı gezsin siz sohbetinize bakın:) cokk mü sıkıldın vaktim az de kalk,insanlarımızda artık güven namına birsey kalmamış maalesef ki ama avm nin icinde sizin istemediğiniz bir şeyi kimse size yaptıramaz ama lutfen kocalardan habersiz de is yapmayın buluşun güzel dostluklar oluşsun yavrularınızın resimlerini koyün bizde burdan sevelim hadi bakalım saglikla kalın kızlar......
BENİM GELESİM VAR KIZLAR YAAA AYNİ SEHİRDE SINIZ LUTFEN TARİH KESİNLEŞSİN SÜSLENİN GUZELCEEEEE VE SALINA SALINA GİDİN MİLLET FEDAKAR ANNELERİ GÖRSÜN....BU ARADA DÜNYA EMZİRME HAFTASINA GİRİYORUZ TEBRİKLER KIZLAR İSTİKRARLI BİR SEKİLDE YAVRULARINIZI BESLEDİNİZ SUTUNUZ BAL TADINDA BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH:)))
cnm zorlasanda değişen birşey yok wallaaa:)
mesela bu sabah 9:30 da uyandı az önce uyudu:)
yıkadım emzirdim hatta tek başıma çarşafta sallamaya çalıştım attım arabaya dışarı çıktımmm
yok olmadımı olmuyooo:) ben koyverdim gitti :)
gercekten hayatım dogru diyosun fanfirifinfon yapmazsan kalmazsın ama bizim gibi kuduruklara ne mümkün ben kalmamak için çaba verenlerdenim eşimde artık torbasız yapmıyor yani ben spiral için adete yakın kontrole gitcem sonrada adet oldugunda gel dicek hemen o hafta taktırcam sen napıyorsun hayatım kalmak için girişimin varmı hadi hadi söyle
şekerim hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz...
spiralle condomla geri çekilmeyle hapla iğneyle ve diğer yöntemlerle hamile kalan çok kişi var...
çokta güvenme şekerimm millet boşuna çift dikiş korunmuyooo:)
delinebilir condom içinde kalabilirrr falan filan işteeeee:):)
en iyi korunma yöntemiii kardeş kardeşş uyumakkk:)
çok doğru söyledin şekerim.çoğu arkadaş sanırım cesaret edemiyor.hay ağzını öpeyim mybabylove
Ayy cnm ne guzel dileklerde bulunmuşssun öyle sağolasın inş bereketli olur amin..
Valla dediğin gibi ist trafıgi bir harika :)) hele birde minnak bir yavru varsa yanında bir başa harika :))
zor demekki çoğunluk yanaşmadı ..ben denedim olmadı derim yani çokta olmazsa olmazlardan değil birde kismetin önüne geçilmiyor bu yuzden sağlık olsun ..
bıyolog canım 9.30 uyandıktan sonra okadar uyumuyorsa senın kız enerjı dolu valla annesıne cekmıs sekerım benımkı sabah uyanmasından sonra her ıkı saatte bır uyumazsa cıldırıyor resmen uyumak, bencede her cocuk kendı duzenını kendısı belırlıyor canım zorla olmuyor yanı
kardeş kardeş ha ..alemsiniz kuzum nerden gelir bunlar aklınıza ..
condom delimesinede yani :)) işte buna kaza denir hasından hemde
Evet cok sevimliler di mi
Cekinmeler normal tabi Istanbul buyuk sehir neler duyuluyor ama avmde olacaksiniz sonuctaçok doğru söyledin şekerim.çoğu arkadaş sanırım cesaret edemiyor.hay ağzını öpeyim mybabylove
O burun tikanacak arkadas!!
Ben kendime damlatiyorum iyi geliyor valla :)
Cekinmeler normal tabi Istanbul buyuk sehir neler duyuluyor ama avmde olacaksiniz sonucta
Surda herseyimmizi paylasiyoruz bence goz goze konusmak da cok guzel
Biyolog ben iyileseyim de kebap yiyeyim ya da 30cm subway sandvisi :)
Benim koca totolu kizim sonunda dönmeyi başardi
O burun tikanacak arkadas!!
Ben kendime damlatiyorum iyi geliyor valla :)
Cekinmeler normal tabi Istanbul buyuk sehir neler duyuluyor ama avmde olacaksiniz sonucta
Surda herseyimmizi paylasiyoruz bence goz goze konusmak da cok guzel
Biyolog ben iyileseyim de kebap yiyeyim ya da 30cm subway sandvisi :)
Hergün yeni bisey ögreniyor simdide icine düdük kacmis gibi sesler cikariyo :)
valla sekerler herkesın farklı bir problemi cıkabılıyor zor boyle buluşmalar çok kışı olunca, kısmet artık, buarada nagıhan senle ıkımız calıstıgımız halde buna bile yetişmeye calısıyoruz canım bravo valla, senın cmt dugunun var ve bızım gidişimizde kesin aksama bursadayız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?