İkisi de normal doğdu beykoz.İlkinde 3-4 saat sancı çektim ve kendi sancılarımdı çok rahat dayandım.Sibel Hanım ve ekibi çok profesyonel çok güzel yönlendirdiler.İkincisinde de bebek çok büyüdü diye suni sancı ile başlattılar doğumu.İkincisinde sadece 1 saat sancım oldu ama doğum anı biraz zorladı.Suni sancı da zor cidden.Nefes almaya bile vaktin olmuyo ve sancılar çok şiddetli oluyilk demi normal hayatım su normal yapanlar ne cesaret bide normali bekleyip o sancıları yasayanlarda tabi sezeryan zorunlu olanlar aynı resmen korkudan gittim sezeryan oldum bende normal istiyorum 2ciyi normal dogurcam inş sancılanmadan gitmicem benim kafa hala orda kalmıs
İkisi de normal doğdu beykoz.İlkinde 3-4 saat sancı çektim ve kendi sancılarımdı çok rahat dayandım.Sibel Hanım ve ekibi çok profesyonel çok güzel yönlendirdiler.İkincisinde de bebek çok büyüdü diye suni sancı ile başlattılar doğumu.İkincisinde sadece 1 saat sancım oldu ama doğum anı biraz zorladı.Suni sancı da zor cidden.Nefes almaya bile vaktin olmuyo ve sancılar çok şiddetli oluyyüzden mümkünse suni sancı almadan doğurmak en iyisi.Ama şu da var bebeğim 4 kilo doğdu.Suni sancı ile doğum başlamasaydı çok daha büyük olucaktı ve o zaman da doğurmam daha zor olucaktı belki de.
Canım benim kız da 4 kilo doğdu,fakat doktor bebeğim hem kilolu hem de doğum kanalına inmediği için sezaryenle doğum yaptı.39.haftamda doğurdum.Acaba doktorum mu cesaret etmedi beni doğurtmasya...Baksana sen de 4 kiloyu doğurabilmişsin.
Ya cnm bnm ben anca okuyabiliyorum bizim ufaklığın izin verdiği zamanlarda ya süt sağıyorum ya da ev işleri. ama okumaya çalışıyorum. kusura bakma şeker hatta şimdi de bi taraftahn süt sağıp bi trftan cevap yazıyorumkız niyee hemencik kayboldun yaaa biraz sohbet etseydik barii :26::26::26:
canım bnde de olmuştu eyvah dedim mastit oldum heralde koştur koştur hastaneye cerraha gittim ultrason yapıldı mastit değilmiş süt kanallarının genişlemesiymiş bende sağanlardanım sağdım sağdım çıkmadı süt ama göğüs davul. neyse sonra sıcak banyo yaptım ve bnm göğsümün ucundan böle beyaz süt pıhtısı gibi bişi geldi ondan sonra bir süt boşaldı bi rahatladım demek o tıkıyomuş. bol su içmemi önermişlerdi. gerçi bn 4 lt içiyodum o zamnlar ama...kızlar ya sabah göğsümde biraz sertlik vardı,sağdım geçmedi..öğlen süt sağma vaktinde bi baktm sertlik artmış..kanallar damar şeklinde taş gibi şiş,ert...sağdım geçmedi....stres oldum..rahatsız etmeye başladı...inşallah geçer ya...daha öncede olmuştu... o zaman küçük bir sertlik vardı ve çok uzun süre sağmakla geçmişti...canım sıkıldı ya(
günaydınlar
kızlar prima 3 numarayı ne kadara alıyorsunuz ve için de kaç tane var
biz molfix kullanıyoruz fakat prima daha iyi ona gecmeyi düşünüyorum
bende prima kullanıyorum.74'lü olanı gece simgesi olan,36 tl'ye alıyorum.3 hafta kadar idare ediyor 74'lü paket bizi.
Günaydın arkidişler.sabahınız hayırlı,gününüz huzurlu geçsin inşallah.Bebişleriniz uslu uslu oturup,bol bol emsin sizi inşallah:)))
Son iş günümden merhaba herkese!!!!(planner?)
Lillac cnm bizim buluşma koca bir yalan oldu bana mesaj atın hangi gun olsun diye duyuru yaptım ve sadece iki mayıs annesi oldu onlarda yavrukedi ve nargihan
yavrukedi cumartesi gelemem ama pazar içinde ama şartları zorlarım demiş
Nargihan pazar olsun diyenlerden pazar olursa gelirim dedi
Benimde eşim ingiltereden sabah çok erken saatte burda olucak ama ona ragmen pazar olursada yine giderim yeterki sizleri görüm gayri ben bir daha sizi görme şansına nasıl nail olucam ki(
canım bende takip ediyorum burdan buluşma gununu ben maltepe carrefour a çok yakınım haftasonu eşim ailesine gidecekti bursaya bizde kızımla gelicektik buluşmaya ama kv zeynosuz gelme demiş eşime bakalım belki bizde gidebiliriz bursaya henuz belli değil ama gitmezsek benim için cmt de pazarda uygun oyuzden birşey diyemedim ama takip ediyorum duruma göre dahil olucm.
inş. planner nasipse görüşürüz tabi pazar olursa.sana bir haberim varrrrr!!!!!
günaydınlar
bende prima kullanıyorum.74'lü olanı gece simgesi olan,36 tl'ye alıyorum.3 hafta kadar idare ediyor 74'lü paket bizi.
canım gece simgesi olan demişsin
farklı çeşitleride var mı ki
biyologcum su uyutma metodlarini uygulayabiliyor musun
.ne durimdasiniz merak ettim.zeynwpyus sende yanitlarsan sevinorim.
cıkksss şekerimmm...
eşimin kararıyla uygulamıyorum çünkü oda 3-4 gün denedi ve artık öyle yapmamı istemediğini söyledii:)
biz uykusu gelince memeye devamm:)
babasıyla her konuda ortak karar vereceğimize söz vermiştikk biri olmaz derse olmuyor yaniiiii:):):)
Kızlar yaa üfff yazılarımın hepsi silindi((((( sinir oldum.. kısaca özet gececem şimdi artıkın..
Herkese iyi akşamlar iyi geceler...
Şimdi ben ek gıda için cam rendemi elmamı armutumu şeftalimi aldım aptamil pirinc mamamı bebe bisküvimi aldım önüme koydum hepsini şimdi bakıyorum ne yapsam nerden başlasam diye. Ek gıdaya başlayan anneler nasıl başladını zne yapsam nerden başlasam biran önce kaşıkla yedirmek istiyorum..
Bebekleri ishal olan anneler haşlanmış havuc püresi ağırlıklı besleyin havuc ishal için iyiymii (sümüklü ishali bilemem tabi)... havuc-elma, havuc-patates gibi..
Ve sıkıntıda olduğumuzda bebeklerimize sarılıp Allaha dua edelim ya onlar olmasaydı.. Düşünüyorumda gerçekten onlar olmadan hayatım ne kadarda boşmuş... Ve düşünüyorum da ya bizlerde kapı kapı dolaşıp şifa arasaydık bebek sahibi olmak için... Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese bebek versin hayırlısıyla... kimsenin kucağı boş kalmasın.. ayy gevezelik etmeye başladım artık....
Bugün bizde sabahtan beri dışarlardaydık kızımla mahallede turlada turla güneşten faydalanmak adına.. pazardanda balık almıştık söylemesi ayıp... şimdi balıklı mutfak ve bulaşıklar beni bekliyor iğğkk........ yemesi güzelde kokusu...
canım gece simgesi olan demişsin
farklı çeşitleride var mı ki
var cnm.isimler aklımda değil.paketin üstünde yarım ay şekli var cnm.görürsün mutlaka.
Melegim katilimin aZ olmasi uzucu.insallah olur.uavrukedi nerede oturuyomus peki
günaydınlar
Ben yoruldum kızlar bu buluşma işini takip etmeye çalışmaktan ve artık havlu atıyorum..isteyen ozelden konuşup anlaşıp buluşsun gayri benim artık dayanma sabrım kalmadı kızlar(
Yavruedi kartaldaydı bildiğim adarı ile ..
Bende pampers prıma aktif kullanıyorum 3 numara ve en son 23 kusurlu bir fiyata aldım ( ekenomik paket 74 luk)..gayet iyi eğer kakası çok sulu değilse bunu gonul rahatlıgı ile kullanabilirsin
haklısın meleğim ne diyeyim herkesin bir mazretei oluyor tabi.sen suan nerde kalıyordun?olmazsa ikimiz ortak bir yer belirleyelim.gerçi yavrukedi,planner de var tabi.3'ümüze en uygun olan yerde buluşalım.yavrukedi kesindi sanırım?
cnm yavrukedi Cmts kesin gelemem dedi ve pazar içinde şartları zorlarım dedi yani o gunde kesin gelirim demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?