Beykozcuğum hadi ben kaçıyorum sütümü sağdım gidip kızımı beslemeye koyulayım,Alahhım inşallah beni yormadan alır.Biyolog gibi ben de 3 gündür sıkıntılıyım bu beslenme konusunda artık uykusunda da almıyor çünkü...cUMARTESİ DOKTORA GÖRÜNDÜK BİR ŞEY ÇIKMADI OYSA...hUYSUZLUĞU GİTMEDİ BİR TÜRLÜ...iYİ GECELER TATLIIIM.
kizlar cok moralim bozuk... Herkes Omer.e birsey yedirme cabasinda oglumu 1dk yalniz biraksam dondugumde agzina birsey tikarlarken ya da tikmisken buluyorum. Tikmak diyorum cunku hemen acele ile ve parmakla agiza sokulmus oluyor geneldegecenlerde peynir gordum dudaginda nneme kizdim. o tuzlu mu yagli mi baktin mi diye. Annem bozuldu seni ben buyuttum bak muhendus oldun ne zararini gordun vs vs... Babam seftaliyi kabuguyla agzina sokarken yakaladim bu 3gun armut yiyecek verme dedim. Ben odadan ciktim yine vermeye kalkmis annem Zeynep gorurse kizar yapma diyordu. Ya Zeynep kizar ne demek siz bilincli olarak vermeseniz ya!! Bu aksam film koptu ablam hazir yaspastanin kremasini tikiverdi Omerin agzina kahkahalar esliginde. Ya napiyorsun dememe kalmadi. Hemen kalkip agzindan cikardim ama ablamlar hala guluyordu. Sinirden yazamayacagim tartistik ama tartisirken bile 'sen dor neler verecegiz ise basla da gorursun gununu ...' Boyle sacma sapan laflar ettiler... Kocama sarilip aglamak istiyorum o da cok kizdi haliyle nasil birakacagiz kalplerini kirarim annem gelsin falan filan... Hufffffffffffff karsiki daglar hufff
Dün akşam olmuş kızım uyumuş mışıl mışıl saat 22.00 civarı bir telefon..... KİM? Görümcem... Neymiş efendim bize çok yakın yerdelermiş teyzeleri var yakınımızda oturan ona gelmişler (bize henüz gelmiş değiller o şekilde yatılı olarak kendi başlarına otobüsle kendi evlerinden bu taraf 1 bucuk- 2saat sürüyor) neyse geliin biz burdayız hem ervayıda severiz dedi önce bi afakladım düşündüm kim var dedim bütün teyzeler (4 kardeş) ordaymış. Eşim zaten dünden razı olur böyle şeylere hadi dedim neyse gidelim. Çocuğu uyandırmamaya çalışarak giyindirdim ve gittik tabi yolda mamasını da içirdim uyudu. Eve girdik aaa uyuyormu dediler nolcak dediler uyandırayım mı dedim neyse yatırdım müsait bir odaya uyuyor. Ara ara gidip bakıyorum uyanmış mı diye.... Bir ara gittim odanın ışığı açık biri başında çocuğun saçını okşuyor canım kızım da şaşkın şaşkın etrafına bakıyor.. hadi sorayım size sizce bu kim????
Eveet konunun başlığından da anladığınız gibi ÇOK SEVGİLİ KAYINVALİDE!!!
Güler misin ağlar mısın ne yaparsın????
Bu arada ev sahibi olan teyze çöp atmaya indi aşağıya meğersem teee saat 3 te gelmişler... Yaa bize niye önceden haber verilmez anlamam böyle şeylerde... sonra eşimde suçlar beni ki yüzün çok ağır hiç davetkar değilsin diye... sanki onlar çok şekerim bişii..
kızlar neden bu kadar büyütüyorsunuz şu kaynana kayınpeder olayınıGünahını almak istemiyorum yanında gördüm uyanmıştı zaten erva omu uyandırdı yoksa erva kendi mi uyandı bilmiyorum ama ervanında pek öyle huyları yoktur. Kv garip insan olur bazen o yüzden herşey olabilir. Allah sanada sabır versin canım bizimkilerle biz o kadar sıkı fıkı değiliz başta yaşanan bazı olaylar beni iyice uzaklaştırdı onlardan da. Artık telefonla müsaitmisiniz diyerek gelir gideriz en son kv ervanın kuranına gelmişti.. Hakkına girmeyim yine eltimin bebeğine bakıyor o çalıştığı için de yine de istese onun izinli günlerinde gelebilir. Amaaan herkes kendi bilir... Eşim bile.. ben kızımla mutluyum gerisi boşşş... Kızımın babası olarak ona da sabrediyorum bazen ama sevgi olmasa tabiki çekilmez.. ALLAH HEPİMİZİN YUVASINI CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHCE EYLESİN EŞLERİMİZLE ARAMIZI BAL KAYMAK YAPSIN.. KAPIMIZIN DIŞINDAKİ HERKESİ DE İSLAH ETSİN BİZLERE DE ONLARA DAYANACAK GÜÇ SABIR VE TAHAMMÜL VERSİN. Tabi birde kendimize bakmamız lazım aceba bizlerin kv biraraya gelse neler kaynatırlar...
zeynepcim kaygılarını anlıyorum ama sende biraz rahat olmaya calış bebeğin5 ayı bitirip 6 ya girdiyse tadımlık bişeyler verebilirler sadece hazır gıdalar verilmemesi gerektiğini söyle ailene anlayışla karşılayacaklardırkizlar cok moralim bozuk... Herkes Omer.e birsey yedirme cabasinda oglumu 1dk yalniz biraksam dondugumde agzina birsey tikarlarken ya da tikmisken buluyorum. Tikmak diyorum cunku hemen acele ile ve parmakla agiza sokulmus oluyor geneldegecenlerde peynir gordum dudaginda nneme kizdim. o tuzlu mu yagli mi baktin mi diye. Annem bozuldu seni ben buyuttum bak muhendus oldun ne zararini gordun vs vs... Babam seftaliyi kabuguyla agzina sokarken yakaladim bu 3gun armut yiyecek verme dedim. Ben odadan ciktim yine vermeye kalkmis annem Zeynep gorurse kizar yapma diyordu. Ya Zeynep kizar ne demek siz bilincli olarak vermeseniz ya!! Bu aksam film koptu ablam hazir yaspastanin kremasini tikiverdi Omerin agzina kahkahalar esliginde. Ya napiyorsun dememe kalmadi. Hemen kalkip agzindan cikardim ama ablamlar hala guluyordu. Sinirden yazamayacagim tartistik ama tartisirken bile 'sen dor neler verecegiz ise basla da gorursun gununu ...' Boyle sacma sapan laflar ettiler... Kocama sarilip aglamak istiyorum o da cok kizdi haliyle nasil birakacagiz kalplerini kirarim annem gelsin falan filan... Hufffffffffffff karsiki daglar hufff
canım bak sende ne kadar güzel söylemişsin ömere kötü bişey olmalarını istemezlerCanım bu duruma inan çok üzüldüm senin bu kadar üzüldüğüne daha çok üzüldüm. Yanlış anlama beni ama gerçekten bizleri annelerimiz büyüttü. Ablana ailenden daha çok kızdım ama... Birde şöyle düşün ömere kötü bişey olmasını onlarda istemez emin ol torunları çünki. Sen biraz daha gönlünü ferah tut. Bence yiyeceklerden tatmasında bir mahsur yok zaten olabilecek şeylerden tattırmıyormuyuz? Birde insanın hoşuna gidiyor şapırtıları birşey verince. Belki tattığı için çok iştahlı olcak ömer bilemezsin ki dimi?? sen bence bu kadar takma en azından krema gibi hazır gıdalar tattırmasınlar yada boğazında kalabilecek şeyler vermesinler kabuklu şeftali gibi.. yoksa tatsın ne olacakki.. bende tattırıyorum arada.. sen onlara öyle anlat bişey olursa onun vebalinin altından kalkabilirmisiniz diye.
henüz kimse kalkmamış bende elim kolum uyuştuğundan uyuyamadım kalktım bir kahe yaptım sizlerde de varmı uyuşma hala?? Biberon tutarken bile uyuşuyor....
Gıcık oluyorum bu adamın ben süt sağarken uyumasınaaa.Hem süt sağ hem çocukla ilgilen,beyimizde yan gelsin yatsın!!İlla her seferinde benim mi söylemem lazım çocuğa bak diye....
Şu çocuk bi 6 aylık olsun,biliyorum ben yapacağımı...Sebebide kendisi olacak !!!!!
Bi daha dünyaya gelirsem baba olmak istiyorummm.Ne bu yaaa,günde yarım saat çocuk sevmekle baba olduklarını zannediyorlar.Ağzımızı açınca "sen annesin"deniyor.Anne olduk diye eşşek mi olduk yani !!
Bu adam benim gözümde ikinci bir çocuğu asla hak etmiyor.
Kaynanagilde perşembeye kadar kalıcı gibi...Bunaldım iyice...
Kayra da deli ediyor beni.Ya 5 aylık bir bebek hala 70-80 cc süt içer mi yaaaaa..Bu çocuk süt içmeden nasıl büyüyecek bilmiyorum ki.Ek gıda da vermesem bırakın kilo almayı,bu iştahsızlıkla kilo bile verir .Ağzına biberonu verdiğimde başlıyor kafayı çevirmeye.Sanki zehir akıtıyorum.Kaşık mamasını 120 cc yaptığımda hepsini bitiriyor ama biberondan içmeye gelince yookkk..
Öööfff sabah sabah nasıl bir güne başladım böyle yaaa
canım valla sorsaydım cok kötü olmadı ama içimede sinmedi boya gercekten gizemliymiş gösterdi gizemini nese oldu artık buarada cok üzüldüm yeniden asyanın düzeninin bozulmasına belkide haber veriyor asya anne sütün kötü olmus kardesmi geliyoooodiyordur belki nese görcez bacım buay olmazsa diger ay ne farkeder inş yardım eden olur zor lohusalıkta heleki 2cocukla oyuzden ben büyütcem kocamda yanımda olunca oooohhhh her ay yazarm kaldımmı test yaptım falan diye
biyologcum ikinci ismi mete olan ve efe mi egemi olan kimdi bebeklerinin hatta erkek ismi diycektim unuttum asyanın baska adı varmı
Gıcık oluyorum bu adamın ben süt sağarken uyumasınaaa.Hem süt sağ hem çocukla ilgilen,beyimizde yan gelsin yatsın!!İlla her seferinde benim mi söylemem lazım çocuğa bak diye....
Şu çocuk bi 6 aylık olsun,biliyorum ben yapacağımı...Sebebide kendisi olacak !!!!!
Bi daha dünyaya gelirsem baba olmak istiyorummm.Ne bu yaaa,günde yarım saat çocuk sevmekle baba olduklarını zannediyorlar.Ağzımızı açınca "sen annesin"deniyor.Anne olduk diye eşşek mi olduk yani !!
Kayra da deli ediyor beni.Ya 5 aylık bir bebek hala 70-80 cc süt içer mi yaaaaa..Bu çocuk süt içmeden nasıl büyüyecek bilmiyorum ki.Ek gıda da vermesem bırakın kilo almayı,bu iştahsızlıkla kilo bile verir .Ağzına biberonu verdiğimde başlıyor kafayı çevirmeye.Sanki zehir akıtıyorum.Kaşık mamasını 120 cc yaptığımda hepsini bitiriyor ama biberondan içmeye gelince yookkk..
Esim de onun kkizacagini tadimizin kacacagini soylememi onerdi.Tatlim kendini hirpalama yaa bunun en güzeli eşinin kızdığını ve görürse kalp kırar tatsizlik olmasın demekeşinin ailesi icinde senin kıza bileceğini falan söylesin danışikli dövüş yani Allah sabır versin canım
canim Milupa beni aradi da gripten kafami toparlayip konusamadim bugun ben arayacagim haber veririmSağol canım,ayrıca biliyorum ki çok ama çok incesin.Herkese yetişecek kadar düşüncelisin...Allah seni çocuğuna ve eşine bağışlasın...Her şey şimdilik yoluna giriyor yavaş yavaş diyelim,ayrıca kendi meselelerimle meşgul etmeyeceğim konusunda kararlıyım,öpüldün...
Ben de minik minik kavanozlar aldım bebişime yoğurt ve konserve için...Bugün yarın başlayayım diyorum meyve ve yoğurda...Bu arada meyvenin rendelenmişini mi yoksa sadece suyunu mu vereceğim?
Zeynepyuscuğum milupayı arayacaktı ne yaptı acaba?
Anneme dedim zaten. Bir sıkinti olursa ablamdan bilicem boyle yaparsa da kv cagiririm diye. Krema topkek cart curt ben kendim yemiyorum ogluma nasil vereyimBak hiç iyi olmamış,canım benim sen ne kadar tembihlesen de gene gizliden yaparlar gibime geliyor.Acaba kakasına bakarım verdiğinizi anlarım,ya da siz bunları veriyorsunuz diye bebeğim artık sütümü almıyor gibisinden demeç ver sitemli bir şekilde bakarsın vicdana gelirler:)Tabi ailelerimiz hassas oldukları için üslubumuzu da ona göre takınmalıyız...
Evet vebal fikri iyi fikir. Tabi ki benoi de annem buyuttu ama ne malum verdigi herseyin saglikli oldugu ve birgun biryerimden cikmayacagi? Cok sagol cnm. Ben boyle diyeyim. Sonucta birgun ise donecegim ve benden gizli bu tarz seyler verirseniz vebali boynunuza!Canım bu duruma inan çok üzüldüm senin bu kadar üzüldüğüne daha çok üzüldüm. Yanlış anlama beni ama gerçekten bizleri annelerimiz büyüttü. Ablana ailenden daha çok kızdım ama... Birde şöyle düşün ömere kötü bişey olmasını onlarda istemez emin ol torunları çünki. Sen biraz daha gönlünü ferah tut. Bence yiyeceklerden tatmasında bir mahsur yok zaten olabilecek şeylerden tattırmıyormuyuz? Birde insanın hoşuna gidiyor şapırtıları birşey verince. Belki tattığı için çok iştahlı olcak ömer bilemezsin ki dimi?? sen bence bu kadar takma en azından krema gibi hazır gıdalar tattırmasınlar yada boğazında kalabilecek şeyler vermesinler kabuklu şeftali gibi.. yoksa tatsın ne olacakki.. bende tattırıyorum arada.. sen onlara öyle anlat bişey olursa onun vebalinin altından kalkabilirmisiniz diye.
henüz kimse kalkmamış bende elim kolum uyuştuğundan uyuyamadım kalktım bir kahe yaptım sizlerde de varmı uyuşma hala?? Biberon tutarken bile uyuşuyor....
Eyvaah gitmediler miiii!!!Gıcık oluyorum bu adamın ben süt sağarken uyumasınaaa.Hem süt sağ hem çocukla ilgilen,beyimizde yan gelsin yatsın!!İlla her seferinde benim mi söylemem lazım çocuğa bak diye....
yaaaaaaaa!planner haberim var dedim hiç sormadın cnm ya(((
dün gebelikte kana baktırdım.okuyanlar vardır.negatif çıktı.ama benim zor çıktığı için labaronta söyledim o zaman hormonlarınıza bakalımdedi.tamam dedim.yarın akşam üzeri 5ten sonra arayın dedi.aradım.hormonda değerim 1,6 çıktı.gebelik oluşuyor olabilir yumurta çatlamış da olabilir.1 hafta sonra tekrar tahlil yapacaz.eğer yükselme devamsa hamileyim düşerse değilim.ay elim ayağım titredi.acaba nedir nedir?:::::::::::::::DDDDDDD
şAKA GİBİ ŞUAN İÇİM İÇİME SIĞMIYOR.ACABA MI?REGLY DE OLMUYORUM.KIZLAR BAŞINA GELEN VAR MI PAYLAŞIN BEN OKURUM.TAMAM?YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMM..AY NE YAPACAM BEN YA?
melegim geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin mahir paşaya.
benim kızım da bugün ateşlendi, calpol verdim geçti.
akşam yine ateşlendi, yine calpol verdim, sirkeli suyla sildim. benimkinin bir de ishali var(
dediğin gibi bende hep kontrol edicem.
eşime de fitil aldırdım hazırda bulunsun gece çıkarsa.
Allah sağlık sıhhat şifalar versin kuzularımıza..
Melegim ve lillac geçmiş olsun.aman dikkat edin.biz ateş ve ishali atlattık derken pisik olduk şimdi de onunla uğraşıyoruz. Yusuf ömer hastalıkla birlikte acayip huysuzlasti.çok zor uyuyor ve saat başı uyanıyor.Allah bütün annislerin ve bebeklerin yardımcısı olsun.
kızlar pazartesi işe başlıyorum malum özel sektör..bana acil söylermisiniz süt izni ne kadarr..pazartesi öğrenicem insan kaynaklarından ama o zamana kadar sıyırıcam ...valla keske evimde oturabılsem(((((( 43:
Yeni kız isimleri duydum surekli katıldıgım amerika gebelik topiğinden ve sizlerle paylaşmak istedim, inanın hoş ve guzeller belki ilerde lazım olur hıı :)) Eva ve Lara ben bu isimlere bittim nasıllar sizce
Ama guzelim Asya çokk hoş bir isim valla okyanus ta çok guzel senin kızın kız kardeşi olursa çok uyumlu olur kıta ismi ve deniz ismi super :81: uyumlu olur
Cnm fitil bize sunnetten sonra verilmiştii ben iki gun kullandım 12 saat ara ile ama bizimkine çok dokundu bende bu yuzden kullanmaya yanaşmadım valla şimdi kaş yaparken göz çıkarmayalım dedik..
Gelicez gıı inş yersin totişini:)) bende tabii Asyanın oncelikle o minnak yanaklarını ham yapıcam
Sağol canımcım dileklerin için çok şükür atlattık ateşi meğer oğlum benden hastalık kapmış(
Ayrıca Zeynepyuscuğum beni merak ettiğin için sağol,galiba çok özele girmemem gerekiyor sıktım sanırım arkadaşları,artık sadece bebişimle ilgili yazmaya karar verdim.
kızlar günaydın.. uzun zamandır giremedim. zaten 1,5 haftar kv de kaldık.
geçmiş almış başını gitmiş. artık sayfa atlaya atlaya okudum mecburen..
gelelim ben ve azraya
ikimizde hastayız. öyle zor bir durumdayımki. kızım nezle olmuş
dr ilaç verdi ama zorda kalırsan kullan dedi.
burnunu boşalt ve bolca emzir baktın düzelmiosa ilacı kullan dedi.
serum fizyolojık işe yaramadı sprey aldım. ama şöyle burnu bi boşalmadı gitti.
bi öksürüyo ki içim parçalanıyo. hele gece nefes alışını duysanız
geceleri havlu ütüleyip göğsüne koyuyorum işe yarıyo biraz allahtan.
kızımı iyileştirmeye çalışırken üzerine ben hastalandım.
burnum tıkalı, gözlerim kıpkırmızı kulaklarım sanki patlıcak gibi boğazım kötü.
azraya geçmesin diye kovboy gibi bi tülbent geçiriyorum ağzıma emzirirken.
onun haricinde zaten yaklaşmıyorum ama yalnızlıktan mecbur kalıyorum.
bunun üzerine yarın aşımız var.
ilaç kullanmadan atlatmak istiyorum ama nasıl olcak bilemiorum..
azra bi iyleşse kızlar dua edin bizede
kızlar dün bebegim yataktan yuvarlanıp düstü esimede söyleyemedim umarım bışi olmaz
mesj tekrarııı..........
bence o gidince üzüntüden aklıma o gelmeye bilir aramızda asker yolu beklemiş olan varmı
kizlar cok moralim bozuk... Herkes Omer.e birsey yedirme cabasinda oglumu 1dk yalniz biraksam dondugumde agzina birsey tikarlarken ya da tikmisken buluyorum. Tikmak diyorum cunku hemen acele ile ve parmakla agiza sokulmus oluyor geneldegecenlerde peynir gordum dudaginda nneme kizdim. o tuzlu mu yagli mi baktin mi diye. Annem bozuldu seni ben buyuttum bak muhendus oldun ne zararini gordun vs vs... Babam seftaliyi kabuguyla agzina sokarken yakaladim bu 3gun armut yiyecek verme dedim. Ben odadan ciktim yine vermeye kalkmis annem Zeynep gorurse kizar yapma diyordu. Ya Zeynep kizar ne demek siz bilincli olarak vermeseniz ya!! Bu aksam film koptu ablam hazir yaspastanin kremasini tikiverdi Omerin agzina kahkahalar esliginde. Ya napiyorsun dememe kalmadi. Hemen kalkip agzindan cikardim ama ablamlar hala guluyordu. Sinirden yazamayacagim tartistik ama tartisirken bile 'sen dor neler verecegiz ise basla da gorursun gununu ...' Boyle sacma sapan laflar ettiler... Kocama sarilip aglamak istiyorum o da cok kizdi haliyle nasil birakacagiz kalplerini kirarim annem gelsin falan filan... Hufffffffffffff karsiki daglar hufff
slm şekerlernasılsınız?kuzular nasıl?geçmişi sayfalar atlayarak okuyabildim..
ben ve yavrumda griple mücadele edenlerdenizikimizde berbat bi durumdaydık..Tarık Buğra ya antibiyotik ve soğuk algınlğı için şurup kullanmaya mecbur kaldık..burun ve göz içinde damla kullanıyorum..gözleri çok akıyo yavrumun içim gidiyo öyle görünce:2:damla ve kaynatılmış ve ılıtılmış suyla pansuman yaptım her gün bi kaç kez iyi geldi çok şükür bu gün daha iyiydi..
meleğim mahire çok geçmiş olsun canım..şu anda iyileştimi bilmiyorum sayfaları atlayarak okuyabildim..iyilşemediyse inş tez zamanda iyileşir..bu kuzulara hastalık hiç yakışmıyo..gül gibi soluyolar hemen..
zeynepcim Allah yardımcın olsun annene ve ablana çok şaşırdım..özellikle pasta kremasına böyle kaldım
beykozcum Allah eşini ve tüm askerlerimizi ailelerine bağışlasın...bak yanında ikinizin bi parçası olan minik erkekin var yanlız değilsin canım
biyologcum Asya inş kısa sürede tekrar emmeye başlar biliyosun biz aynı sorunu 1 aydır yaşıyoruz..2 gündür düzeldi..hissettiğin duyguları anlayabiliyorum aynı şeyleri bende çok düşünüp üzüldüm..yapmadığım şey kalmamıştı..farklı odalarda emzirmek,karanlık oda,yakama oyuncak takmak,ayakta,kucakta,yatarak ,sallayarak,konuşarak,sessiz ve yanlız kalarak ııı ııhhh hiç biri işe yaramamıştı bizdeinatçı sıpam ağlayıp,kasıp duruyodu kendini..sadece gece uyurken emiyodu..2 gündür emmeye başladı..kendimi istenmeyen anne ilan etmiştim kendiliğinden düzeldi..şimdi sadece emdiği zaman en ufak bi ses duyduğunda hemen emmeyi kesiyo ve sese dönüyo..emdiği zaman çıtt çıkarmıyoruz evde inş sizinki böyle uzun sürmez canım..sen sürekli emzirmeye çalış
bu arada benim kuzu dün mızmızlanırken bende onu taklit ettim sustu suratımı izledi.sonrasında baktım dudakları büzdü ağlıycak..daha sonra babasına gülücükler atarken ağlama taklidi yaptım yine dudaklarını büzdü benimde dötünü ve dudişlerini ıssırasım geldi..gün geçtikçe bunlar iyice ballanıyolar
kızlar grip salgınına dikkat..Tarık Buğrayı doktora götürdüğümüzde grip olan çoook kişi vardı..doktorumuz bile gripti..bi süre yavruları kalabalık ortamlardan uzak tutun
hasta olan anne ve bebişlere geçmiş olsun..hepinizi çok öptükk
kızlarr herkese günaydınn, oku oku bitiremedim geçmişi ama yılmadım okudum yani meraktannn:) haftasonu bursadaydık çok güzel geldi değişiklik oldu uzun zamandır gıtmıyordum kv mi birkere daha öpüyorum burdan çok sevıyorum yahuu:) ( çok şükretmeliyim gerçekten)
anamm bursanın neresine geldin şekerimmm
kv dene selamımı söyle benmkiyle bir ara kaynaştırıverelimmm belki bulaşırrr:):)
asyacımın emmemesi geçecekkk
o inatsa anası ondan inattt bilmiyorki garibemmmm:)
dayamıyorum da tepiyorum memeyi:)
forumda bu tepme lafım meşhurdur huheuheueheu
kızlarrr salonum ve yatakodam direk okula bakıyor...
şuandaa garip şarkılar söylüyorlarrr
evimde var bi şenlik havasııııı
tenefüs zilleri ders zillerii
öğretmenlerin anlatıığı derslerr evimde
çocukların şarkıları türkülerii beden eğitimi derslerii:)
offff
çalıştığım güzel günleriii mini mini öğrencilerimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işe başlayanlar evde olmak ister benim gibi evde duranlarda iş isterrrrrrrrrrrrrrr
özel derslerime başlasamm bari yahuuuu biri kocama durumu izah etseeee
alışık olmayana ne zor evde oturmakk hemde kimsesiz bir başınaaaa
siz olmasanız ben naparım yahuuuuu saolun varolunn walla şimdi herkese tek tek sarılıp kucaklayasımm geldiiiiii
anamm bursanın neresine geldin şekerimmm
kv dene selamımı söyle benmkiyle bir ara kaynaştırıverelimmm belki bulaşırrr:):)
asyacımın emmemesi geçecekkk
o inatsa anası ondan inattt bilmiyorki garibemmmm:)
dayamıyorum da tepiyorum memeyi:)
forumda bu tepme lafım meşhurdur huheuheueheu
kızlarrr salonum ve yatakodam direk okula bakıyor...
şuandaa garip şarkılar söylüyorlarrr
evimde var bi şenlik havasııııı
tenefüs zilleri ders zillerii
öğretmenlerin anlatıığı derslerr evimde
çocukların şarkıları türkülerii beden eğitimi derslerii:)
offff
çalıştığım güzel günleriii mini mini öğrencilerimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işe başlayanlar evde olmak ister benim gibi evde duranlarda iş isterrrrrrrrrrrrrrr
özel derslerime başlasamm bari yahuuuu biri kocama durumu izah etseeee
alışık olmayana ne zor evde oturmakk hemde kimsesiz bir başınaaaa
siz olmasanız ben naparım yahuuuuu saolun varolunn walla şimdi herkese tek tek sarılıp kucaklayasımm geldiiiiii
PLANNER senin kaynananı da çok kıskanıyorum bilmiş ol!
selaaamm kizlar yazmaya ancak vakit bulabildim 3 gundur
4.ay asilarimiz cuma gunu olduk ates olmadi ama kizim huysuzlandi aksamlari susmadan agladi uzun uzun icim cikti yaa :-\
doktordan ciktigimizda arabayi parkettigim yerde bulamadim sok oldum birguzel cekmisleresim isteydi allahtan annem yanimdaydi cok sinir bozucuydu gercekten hem maddi (150 tl ceza odedim )
melegim mahirde hasta olmus cok gecmis olsun bende o gun ikimiz bulusalim istersen diycektim ki mahirin ateslendigini gorunce bisi demedim kismet olmadi bi turlu
zeynep cim insallah su yeme olayini tatlilikla halledersin herseyi anladimda pasta kremasi biraz kotu niyetli olmus yazik yani omere. .. milupa ile gorusmeni heyecanla bekliyoruz
kizlarcim bende ufaktan ek gida olayina baslayayim diyorum doktor bir ay sonra dedi ama merak ediyorum... seftali suyu vereyim dedim su cikmadi kocaseftaliden peki armut u nasil vericem ?
ahh Emirsultan ne güzeldir! şimdi meydana şahane binalar yaptılar Ömer büyüsün çok istiyorum Eski Bursa'da yaşamayıcanım bursada emirsultan türbesinin hemen yannda oturuyor kv, kaynaştıralım şekerim bulaşsın valla burdaki butun kv lere süreceö kvmin elini:) buarada rahatmı batıyor sana şekerim ya otur işte ne guzel asyacıgınla valla haftasonu oyle cabuk gectı kı doyamadım kızıma bende asla evde oturamam diyen bırı oldum hep ama soz konusu mınık yavrucugum olunca fıkrım çokkkk değişti çokkk
selaaamm kizlar yazmaya ancak vakit bulabildim 3 gundur
4.ay asilarimiz cuma gunu olduk ates olmadi ama kizim huysuzlandi aksamlari susmadan agladi uzun uzun icim cikti yaa :-\
doktordan ciktigimizda arabayi parkettigim yerde bulamadim sok oldum birguzel cekmisleresim isteydi allahtan annem yanimdaydi cok sinir bozucuydu gercekten hem maddi (150 tl ceza odedim )
melegim mahirde hasta olmus cok gecmis olsun bende o gun ikimiz bulusalim istersen diycektim ki mahirin ateslendigini gorunce bisi demedim kismet olmadi bi turlu
zeynep cim insallah su yeme olayini tatlilikla halledersin herseyi anladimda pasta kremasi biraz kotu niyetli olmus yazik yani omere. .. milupa ile gorusmeni heyecanla bekliyoruz
kizlarcim bende ufaktan ek gida olayina baslayayim diyorum doktor bir ay sonra dedi ama merak ediyorum... seftali suyu vereyim dedim su cikmadi kocaseftaliden peki armut u nasil vericem ?
canım bursada emirsultan türbesinin hemen yannda oturuyor kv, kaynaştıralım şekerim bulaşsın valla burdaki butun kv lere süreceö kvmin elini:) buarada rahatmı batıyor sana şekerim ya otur işte ne guzel asyacıgınla valla haftasonu oyle cabuk gectı kı doyamadım kızıma bende asla evde oturamam diyen bırı oldum hep ama soz konusu mınık yavrucugum olunca fıkrım çokkkk değişti çokkk
kuzum çalışmaya ya da gezmeye alışana evde oturmak zor ama inan işe başlayacak olduğıumu düşündükçe afakanlar basıyor
evde de duramıyorum o ayrı ama bence bir bayan fabrika ortamında ya da akşamlara sarkan uzun çalışma saatleriyle çalışmamalı
eskiden olsa kariyerimi bırakmam derdim çok emek verdim yeni evliyken eşimden ayrı kalıp yurtdışına gittim ama çocuk olduktan sonra aile ne demekmiş anlıyor insan
şimdi ne oğlumu ne eşimi bırakırım iş için
o yüzden hesap kitap yaptık ev almamıza rağmen gerekirse bir süre standardımızı düşürelim ama birkaç ay daha oğlumla kalayım istedik
kurban tatilinde hava sıcak olan biryere uçakla gitmeyi düşünmüştük vazgeçtim
şöyle daha rahat çalışma saatler daha esnek bir iş hayal ediyorum doğumdan beri
kendi işimizi kurmayı düşündüm ama onun da yükü ağır olur
belki üniversiteye dönerim ya da burada daha rhat bir pozisyon isterim ama n'olursa olsun oğlum eşim ve evime daha fazla zaman ayırmak istiyorum Allah nasip ederse
SEARCHBLUE MELEĞİM OKYANUSUNKALBİ bebişleriniz nasıl oldu ya merak ediyorum
PLANNER senin kaynananı da çok kıskanıyorum bilmiş ol!
inşallah canım ya inşallahcanım eminim sen dahada ıyı bır kv olacaksın herkesde senı kıskanacak şekerimm:)
çalışırsam eminim ertesi gün ben işe gitmem dicemm adım gibi biliyorum ama
cidden çalışan ve durmadan gezen( ki kendisi ben olurum) evde durmak yemek yapmak iş yapmak çocuk bakmak çok zor...
eşim temizlik yapma yemekte yapma kızınla keyfine bak der heppp
duruncada durulmuyor ki işte öyleeeeee
sizde haklısınız da buna da alışılmıyor kii
ben ist dayken nasıl olsa evlenicem diye düzenli bir işim yoktu
öğleye kadar ücretli öğretmenlik yapıyordum
öğleden sonrada özel ders veriyordum
h sonlarıda durmadan geziyordummmmm
kızıma bakmak dünyanın en kusursuz şeyii hiçbirşeye değişilmez ama sıkılınca da anlatıp rahatlayayım yahuuu:)
planner bende zeynep gibi seni kıskandımmm walla...
bazen diyorum ki evde durduğumdan kafam boş ondan takıyorum böyle şeyleree:)
çalışırken durmadan soru hazırla konu hazırla laf anlat ders anlatttttt yatağa yattımı hooop uykuya geçiyordummmm
neyse ya kocammm saolsunnn bu konuyuda yoksayarızzzz:):):)
kızlar neden bu kadar büyütüyorsunuz şu kaynana kayınpeder olayını
onlar yaşlı insanlar inan ki benim kayınvalidem seninkinin 10 mislidir anlattıklarının yanında ama bir gün bile aklıma dilime onunla ilgili kötü bişey gelmedi
çünkü onlar senın benim gibi düşünemiyorlar bari biz mantıklı olmaya çalışalım
canım ervayı kayınvaliden bile uyandırdıysa kadıncagız sevmek için uyandırmış torununu bu tarafından baksan belki kendini bu kadar üzmeyeceksin
kayınvaliden ervanın kötülüğünü ister mi sadece onlar bizler gibi ince düşünemiyorlar
UNUTMAYALIM Kİ BİZDE YAŞLANACAĞIZ VE KAYINVALİDE OLACAĞIZ BİZİM HAKKIMIZDA BÖYLE DÜŞÜNÜLMESİ HOŞUMUZA GİDER Mİ ?
canım bak sende ne kadar güzel söylemişsin ömere kötü bişey olmalarını istemezler
aynı şekilde senın kayınvalidende ervanın huzursuz olmasını istemez onun kötülüğünü istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?