2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:44::44: ne diyeyim.deneyeyim diyecektim ama geç kaldım:)))))kaza malumunuz....

Selamlar öncelikle sana tavsiyem eğer alışık değilse sakın ayakta sallamaya başlama.benimki 4,5 aylık sabaha kadar ayağımda sallayarak uyutuyorum bıraktığım an uyanıyor daha 1 kez bile beşikte uyutmayı başaramadım fena alışık çok derin uyuduğunda ayağımdan bırakıyorum uyansında iş yapayım die bekliyorum resmen üstelik sadece uykuda emen bir bebeğim var uyuduğu zaman bende felç oluyorum resmen

valla canım inşallah alışmaz ama sanmıyorum bi kereden bişy olmaz heralde. benim nur da geçenlerde uykuya dalmaya zorlanıyodu artık 6 saattir de ayaktaydı akıyodu gözerlinden uyku ama ne hikmetse uyumuyodu işte. neyse bende dedim ayakta bi sallıyım yastığa koydum bi iki sallamama yıktı ortalığı ağlamaktan resmen sallama beni diyo zilli kaldırdım bi yarım saat sonra baktım uyumadı gene denedim gene kıyameti kopardı bizimkide kendi kendine uyur hep resmen sallanmaya karşı çıktı zilli neyse ogun 8. saatin sonunda kendikendine uyudu da bi oh çektim. aslında benim durummda kötü uykuya inat ederse bi çarem yok hanfendini keyfini bekliycem ama maşallah gündüz bile 2 saatte bir 1 saat şekerleme yapar zilli eskaza saati geçse yada dışarda olsak uyut diye ağlar resmen akşam 9 da uyur o saati de şaştıkmı uyutuyuta bilirsen

Allah tez zamanda kurtarsın seni ve bebeğini .......
aynı durumu ben yaşadım 2 gün doğum hanede tuttular beni bebek inmedi aşağı suni sancıda denendi olmadı kesesini açtılar olmadı 6 cm açılma ile artık doğmayacağına kanaat getirdiler ve sezaryana alındım.İnmiyorsa bekleme boşuna derim 42 haftam dolmuştu oğlum doğduğunda

alismaz canim merak etme ben eskiden yatagina koyup egilio pis pis kiyordum buyudukce dalmasi zorlasti uykuya eskiden pit diye uyurdu artik iyle degil bi bu yontem bi o yontem derken ayakta salliyorum suan kesinlikle sallandiginin farkinda degil cunku sallanmanin yaninda dinlettigim muzik le sakilesip uyuyor yani rahat ol rahatca salllaaaa

ay zilancım ya gerçekten de benziyormuş ya.o gülüşü.o sert bakıştaki hali.kafa yapısı.gerçekten benziyor ve çok tatlı.yerim ben onu ya.bir pamuk da oymuş annesi.maaşallah subhanallah.Allah kederini göstermesin.öp,kokla benim için.çok öptüm kızımızı.

ay zilancım ya gerçekten de benziyormuş ya.o gülüşü.o sert bakıştaki hali.kafa yapısı.gerçekten benziyor ve çok tatlı.yerim ben onu ya.bir pamuk da oymuş annesi.maaşallah subhanallah.Allah kederini göstermesin.öp,kokla benim için.çok öptüm kızımızı.

kızlar geçmişi okudum şimdi bayağı bi sayfa vuuuu
özetle hasta bebişlerimize şifa
yorgun annelere bol bol uyku versin allah
kızlar hatırlarsanız annem uyku tulumu dikiyo deimştim onun fotosunu koyıyım dedim.
bide bizim zilllinin saç modeliyle mama sandalyesi pozu var

merhaba bende veriyorum pirinç unu ama oldukça cıvık kıvamlı yapmıyorum fazla koyu yaptıysan rahatsız etmiş olabilir..ama huzursuzluğunun nedeni o değildr ben 1 haftadır günde 1 öğün veriyorum 200 gr almış gerisi anne sütü

:44::44: ne diyeyim.deneyeyim diyecektim ama geç kaldım:)))))kaza malumunuz....

sen kesin 2 aya kalmaz ikinciye hamile kalırsın kız
kaza kaza en sonunda tutar valla
gerçi allah gönlüne göre versin inşallahhhhhh. bazen diyorum yap peşepe ikisi bir büyüsün sıkıntısıda bianda bitsin bazen diyorum yok yok en az 3 sene
bakalım ya kısmetttttt

resmen perisan oldu oglum... Dogru duzgun ilgilenemiyorum yemek yapmaktan... Hala ogle yemegimi yiyemedim.... Bulgur pilavim ve tatlim hazir corbam pisiyor kofteyi de yogurdum ama daha tepsiyi hazirlayacagim... Salatasi ayrani offf Allahim yardim et bana... Makinada da camasirlar bekliyor 2saattir /[/:B]

annezeynep
valla helal olsun ne diyim iyi performans sergiliyosun misafirdi uykusuzluktu helal
ama cidden şu bebekli eve gidenlerde nasıl anlayış olmaz.ben bekarken bile bebekli bi eve gittiğimde ayak üstü bile olsa mutlaka arar sorardım az oturmaya çalışırdım
hatta öyleki gittiğimde kapının ziline bile basmaz telden aradığımda bile 3 4 ten fazla çaldırmazdı
acıyın biraz be kardeşimm günah bizede

Kurban olurum yaaa nede isveli bakiyor maasallah nurun'a misget gibi gozleri valla

canım mercimek çorbası kıvamında vermiyorum. gerçi dünde bugunde veriyorum ama öyle bi sıkıntı yok çok şükür başka bişydenmiş o. sen hangi pirinç nununu veriyon ben mama olanını yapıyorum sen nasıl yapıyosun bıde kaç cc su ile veriyosun 1 öğünü

Alismaz yaaa alismaz alismaz ama hicte kolay olmadi benim icin zor oturdum yere zor kalktim valla 40 dk uyudu gozler faltasi gibi acik suan yani yarim saat 40 dk icinde o isgenceye katlanamam valla kizlar yaa neyse bakalim babasi gelsinde bir daha temizlesin burnunu sabah cigerlerim patlayacak sandim ben burnunu temizleyecem diye Allah tan gece guzel uyuyor cok sukur

Hamilelikte varmiydi sende demir eksikligi?

evet canım ben demir ilacını günde iki adet kullanıyordum.

yerim senin o saçlarınııı
uyku tulumuda çok güzel olmuş.güle güle kullanın.

Sen yazarken ben yoruldum...Bu misafirden sonra bir müddet dinlenmeni şiddetle tavsiye ediyorum !!

mybabylove ; benim kuzu her telden çalıyor valla...
Bazen yatağına bırakıyorum öyle uyuyor,bazen sarılıp öyle uyuyoruz...hiç durmayınca da ayakta sallıyorum ama çok şükür sallanmaya alışmadı henüz...Arada bir bu yöntemi kullanıyorum mecburen...
Sende merak etme alışmaz öyle hemen

dilek mete kızının saçlarına bayıldım.bıraksan hepten at kuyruğuyla falan çıkacakmış dışarı herhalde:)))maaşallah totişine.Allah bağışlasın.biraz seninkinden bizimkine saç ekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…