He heh boraz da gulelim dimi benim kiz karanligi cok seviyor gece hic lamba yakmam sadece biberonunu verirken donencesinin lambasini yakip veriyoruz oda 1 dk ligina yaniyor simdi erken karariyor ya havalar benim akilli gece oldu saniyor her halde
Yavrumun durumunu merak edipte soran ve iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederiz Allah razi olsun
Amanın bitane daha boncuk gelmiş aramızaa maaşallah.
Aynı benim oğluşum gibiii
Teşekkürler biyolog,
Kuzulardan fırsat buldukça kaynatırız
Bu arada meslektaşız :)
Hayatim sonucu aldigim yer düzen labaratuvari kizi goturdugum hast baska yani sonucu benim goturmem lazim ki ona gore gorup tedaviye baslayacaksada oylede baslansin istemem yani yarin ferah ferah gotururum sonucumu da gosteririm diye dusundum
ooo biyolog evin mis gibi oldu desene :))
sana misafirliğe gelek
dün yaptım temizliğimi ben :))
havalar serinledi diye 2 günde bir yıkamaya başlamıştım
bugün yıkamam lazımdı dışarı çıkıcaz diye yıkamadım 3 günde bire terfi edicez galiba :))
gerçekten gelen hoşgeliyor ama forumu takip etmek zorlaşıyor
Üst kattakiler kurtlar vadisini izliyorlar.Sesi benim oturma odama geliyor
Fanatik anam bunlar.Her perşembe aynı şey
Uykuda bastırdı iyice..Gece 3ten sonra bölük bölük uyuduğum için şimdi gözlerim kapanıyor.:18:
Yinede bu halimle üşenmedim ve mozaik pasta yaptım.Neyse bu pasta da bitsin de öyle başlayayım diyete :86:
Yarın kız kardeşim gelecek.Çok özlemiş benim yaramazı.Kayrayı bütün haftasonu onun ellerine bırakayımda görsün :111:.
Ben de dip köşe misleer gibi temizlik yapayım.Özendim size
kuzumun mama sandalyesi geldi..monteleme işi için çok uğraştım sonuçç beceremedimkociş geldide hemen yaptı
mama sandalyemiz geldi ama oğlum kakasını çok zor yaptıçok katılaşmış..kabak püresine zeytin yağıda kyuyorum halbu ki
şu ek gıda işine biraz ara mı versem ne ypsam bilemedim
mylovebabybebeğine geçmiş olsun canım inş. yarın sonuçlar temiz çıkarda rahat bi nefes alırsın
bende akşama kadar diyet yapıyorum akşam bozuyorumbende browni yapmıştım afiyetle yedim bu göbekler ne olucak böyle:18:benim çok sinirlerimi bozuyo ama yinede yemeye devam ediyorum sabah geri başlayim diyetime
ahh canımmm
sen nerden mezunsun kısss:)
ne iş yapıyorsun onuda öğreneyimm deee cnm biyoloğummm:)
bu arada fındığına maşallah annesii pek datlu walla
Saol tatlım,
ODTÜ biyolojiden mezunum, yine aynı üniversitede uzman olarak çalışıyor(d)um.
Ama bir süre prensesime bakcam evde.
Sen nerden mezunsun?
Özelders verdiğini hatırlıyorum, umarım yanılmamışımdır.
Asya'ya maşallah biyolog, çok şeker..
Yanaklar tam ısırmalık..
Amanın bitane daha boncuk gelmiş aramızaa maaşallah.
Aynı benim oğluşum gibiii
Yesinler senin japonunuuuu.
Alakasız olacak ama 1 dakikada bitiriyormu biberonunu ?Kaç numara uc kullanıyorsun ?
Ben 120 cc hazırlıyorum ve aventin 3 numaralı ucunu takıyorum ama içerken çok geldiği için kızıyor ve başını sağa sola çeviriyor.Mecburen geri 2 numarayı takıyorum ama o da çekk çekk bitmiyor.Zaten sonuna doğru yorulup illa 15-20 cc bırakıyor.
günaydın kızlar mutlu huzurlu bir gün diliyorum tüm anne ve bebişlere
kızlar şu kan damlası benim kafa mı cok karıştırdı
internetten biraz araştırdım herkes bişey söylüyor
sağlık bakanlıgı tarafından bazılarının toplatılma kararı alınmış onun dışında dişte karartı yaptı diyenler var
kimisi tahlil yapıyor eksiklik yoksa vermıyorlar
kimisi kabızlık yaptı kimisi kusma yaptı diyor
bizde dünden beridir ferro sanol kullanmaya başladık
dün direk verdim midesi bulandı ama kusma falan yoktu 2 kaşıkta su verdim peşine
annem sütüne koy ver dedi bu günde emzirdim damlayıda sütüme koydum kaşıkla verdim sişlerine deymeyecek şekilde verdim daha kolay içti uyudu
ama verip vermemekte cok kararsızım
yiğenime vermedi yengem su an cok kansız
offfffff kafam cok karıştı yardımmmmmmm:44:
Hosgeldinizzz! Giderek cogaliyoruz masallah bize! bebisinin o tatli yanaklarini operim!Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
Canim şu donemde dis agrilari ve algilamada artis nedeniyle dikkatleri daginik o nedenle cogumuzunki emmek ya da yemek istemiyorkızlar herkese günaydınlar iyi öğlenler kızı zorla uyutup da ev işi yapmayıp burada takılanlardanım... ev işini yap yap nereye kadar her gün aynı...kurbandan sonra bir de işe başlıycam..o zaman ipin ucu iyice kaçacak... bu arada kızımda bir ses var sormayın...ağlamıyor resmen çığlık atıyor...dün mudanyaya balık yemeğe gittik ...arabada avutamadık...oyuncak bana mısın demedi...dışarı çıkık ses yok...eve dönmek için tekrar bindiğimizde abartmıyorum eve kadar zırladı..göz de tek damla yaş yok...eve geldiğim de ilk iş banyo oldu..hani ateşi söner diye... son zamanlarda iyice odasını arar oldu...bayramda eşimin tarafına gideceğiz...naparız bilmem...ek gıdaya başladık bir aydır..az az veriyorum..bu gün kızım hiç bir şey almak istemedi..yoğurdunuzu meyve suyunuzu ve sebze çorbanızı nasıl aralıklarla ne kadar veriyorsunuz...zeynepcim bu konuda denenmiş tecrübelerine ihtiyacım var..
ohh kizkardes gibisi yoktur benimki 10dk mesafede oturuyor cok yardimi oluyor sagolsunÜst kattakiler kurtlar vadisini izliyorlar.Sesi benim oturma odama geliyor
Fanatik anam bunlar.Her perşembe aynı şey
Uykuda bastırdı iyice..Gece 3ten sonra bölük bölük uyuduğum için şimdi gözlerim kapanıyor.:18:
Yinede bu halimle üşenmedim ve mozaik pasta yaptım.Neyse bu pasta da bitsin de öyle başlayayım diyete :86:
Yarın kız kardeşim gelecek.Çok özlemiş benim yaramazı.Kayrayı bütün haftasonu onun ellerine bırakayımda görsün :111:.
Ben de dip köşe misleer gibi temizlik yapayım.Özendim size
Hosgeldinn cig gibi buyuyoruz
Merhaba arkadaşlar,
İşe başlayacak anneler için söylüyorum. inanın ben işe başlayınca daha düzenli daha programlı oldum ve her işime yatişebiliyorum. evdeyken bir mahmurluk oluyor ve bugün olmasa da yarın yaparım havasına girilip işler savsaklanıyor.. Ama çalışmaya başlayınca öyle değil..
Hatta ben spora bile başladım.. akşam iş çıkışı eve gidiyorum Kaan'ı emziriyorum öpüşüyoruz koklaşıyoruz uyutuyorum annem zaten yanında oluyor( p.tesinden p.mbeye annem bende kalıyor) ondan sonra 8 de spora gidiyorum 9 da çıkıp yne eve geliyorum..
dilberege ve azraece şekerleriniz çoookk şirinmiş
ben sadece şeker yaptırmıştım, o da şirindi ama sepet almamıştım, kendi nişan tepsimin kenarlarını süsleyip, magnetli şekerlerimi üzerine sıra sıra dizmiştim, fena gözükmemişti :))..
bişey sorcam ben
benim kızım emme isteği yerine geldi, hatta komik bir meme arayışı var, kucağıma aldığımda ağzını kocaman açıp yakalamaya çalışıyor
fakaat en ufak bir ses duysun, özellikle insan sesi hemen merak edip o tarafa bakıyor
çok aç olsa bile bir emiyor, bir bırakıp karşıdakine bakıyor
evde neysede dışarıda emzirme odasında vs. yoruyor insanısizde de durum böyle mi? merak ettim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?