2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Amanın bitane daha boncuk gelmiş aramızaa maaşallah.
Aynı benim oğluşum gibiii

Eki Görüntüle 531204

Buda benim oğlum.. bakalım resmi eklemi başarabildim mi?

Yesinler senin japonunuuuu.

Alakasız olacak ama 1 dakikada bitiriyormu biberonunu ?Kaç numara uc kullanıyorsun ?
Ben 120 cc hazırlıyorum ve aventin 3 numaralı ucunu takıyorum ama içerken çok geldiği için kızıyor ve başını sağa sola çeviriyor.Mecburen geri 2 numarayı takıyorum ama o da çekk çekk bitmiyor.Zaten sonuna doğru yorulup illa 15-20 cc bırakıyor.

Teşekkürler biyolog,
Kuzulardan fırsat buldukça kaynatırız
Bu arada meslektaşız :)

ahh canımmm
sen nerden mezunsun kısss:)
ne iş yapıyorsun onuda öğreneyimm deee cnm biyoloğummm:)
bu arada fındığına maşallah annesii pek datlu walla

Hayatim sonucu aldigim yer düzen labaratuvari kizi goturdugum hast baska yani sonucu benim goturmem lazim ki ona gore gorup tedaviye baslayacaksada oylede baslansin istemem yani yarin ferah ferah gotururum sonucumu da gosteririm diye dusundum

cnm laboratuar derslerinden hatırladığım kadarıylaaa
ve sonuç karışık anladığım kadarıyla temiz çıkmış sonuçların...
lökosit kısmını hatırlayamıyorum normali neydi ama diğer sonuçların temiz çıkmış canımmm
tabi anladıgım kadarıylaaaaa
kusuruma bakma çok yogunum yeni farketttimm sonuçları koydugunuuu
yarın güzel haberlerle geliceksin inş....

aynen şekerimm
şuanda koltuklarım yıkanıyorrr
halılarımıda yaydımmmm
evimide sildim süpürdüm
camlar dolaplarrr mutfakkk:)
herkes bana buyursun walla gelinnnnn
evim temizlik kokuyor resmenn içim rahatladııı ne zamandırrr yapıcaktım elim gitmiyorduu:)
bende 2 günde bir yıkıyorumda az önce komşum geldiii
elektrikli sobamı veriyimde kullan dediii düşünmüş saolsunnn:)
yakıcaklar ama kısa zamanda yönetimle görüştüük:)

dilberege hoşgldn şekerimmmmm
bebeğinin gözlerini yerimmmm

kızlar kim sormuştuu ek goda nasıl gidiyor biyolog diye...
telden gördümm pc ye geçince kaçırdım sanırım unuttumm
ii gitmiyor walla bugun ilk denemedeee yemediii

benm kızda masaya heyecanlanıyooo
ama cıksss tükürüyooo
sanırım benm tabaklarım kırmızııı
onlarla oynamak istiyorr:)
bence şey diyor:::: way be tabağa bak tam diş kaşımalıkk uheueheuheueheu

Üst kattakiler kurtlar vadisini izliyorlar.Sesi benim oturma odama geliyor
Fanatik anam bunlar.Her perşembe aynı şey

Uykuda bastırdı iyice..Gece 3ten sonra bölük bölük uyuduğum için şimdi gözlerim kapanıyor.:18:
Yinede bu halimle üşenmedim ve mozaik pasta yaptım.Neyse bu pasta da bitsin de öyle başlayayım diyete :86:

Yarın kız kardeşim gelecek.Çok özlemiş benim yaramazı.Kayrayı bütün haftasonu onun ellerine bırakayımda görsün :111:.
Ben de dip köşe misleer gibi temizlik yapayım.Özendim size

oh oh ne güzell herkeste bi temizlik telaşıbende bu gün evimi sildim süpürdümm.koltuklarım yeni yıkanmıştı ama bu gün yinede sildim hiç yeni yıkanmış gibi değildibi daha elden geçirtmek lazım.halılarım temiz mutfak halım yıkanıcak sadece mutfak dolabınıda önümüzdeki hafta içi temizlerim artık..hafta cuma ablam doğuma gidyo bi süre onda kalırım bebemle
bu arada yeni gelen arkidişlerr hoşgeldinizzz bebeklerinize maşallahh
kuzumun mama sandalyesi geldi..monteleme işi için çok uğraştım sonuçç beceremedimkociş geldide hemen yaptı
mama sandalyemiz geldi ama oğlum kakasını çok zor yaptıçok katılaşmış..kabak püresine zeytin yağıda kyuyorum halbu ki
şu ek gıda işine biraz ara mı versem ne ypsam bilemedim
mylovebabybebeğine geçmiş olsun canım inş. yarın sonuçlar temiz çıkarda rahat bi nefes alırsın

bende akşama kadar diyet yapıyorum akşam bozuyorumbende browni yapmıştım afiyetle yedimbu göbekler ne olucak böyle:18:benim çok sinirlerimi bozuyo ama yinede yemeye devam ediyorumsabah geri başlayim diyetime

Mama sandalyeniz hayırlı olsun canım..Ek gıda işine ara verme bence.Bağırsakları şuan alışma döneminde.Yavaş yavaş düzene girecektir.Sadece çok kabız olduğu zamanlar sebzesine pirinçi ve patatesi az miktarda koy.Meyve olarak armut çok etkili.
Benim oğlum ek gıda öncesinde kakasını 2-3 günde bir yapardı ama ek gıdaya başlayınca ilk olarak 10 gün kadar düzensiz kaka ve kabızlık oldu.Şimdilerde ise günde en az 2-3 kere yapıyor

bende akşama kadar diyet yapıyorum akşam bozuyorumbende browni yapmıştım afiyetle yedimbu göbekler ne olucak böyle:18:benim çok sinirlerimi bozuyo ama yinede yemeye devam ediyorumsabah geri başlayim diyetime

Dur şu mozaik pasta bitsinde sonra başlarız diyete

ahh canımmm
sen nerden mezunsun kısss:)
ne iş yapıyorsun onuda öğreneyimm deee cnm biyoloğummm:)
bu arada fındığına maşallah annesii pek datlu walla

Saol tatlım,
ODTÜ biyolojiden mezunum, yine aynı üniversitede uzman olarak çalışıyor(d)um.
Ama bir süre prensesime bakcam evde.

Sen nerden mezunsun?
Özelders verdiğini hatırlıyorum, umarım yanılmamışımdır.

Asya'ya maşallah biyolog, çok şeker..
Yanaklar tam ısırmalık..

kızlar size sordum cvp vermediniz arasam rahatsız edermiyim meleğimi diye...
bende az önce msj attımmmm
herkese selamı var:)
tüm memleketi gezmiş hatuncummm
yarın kısmetse bursa'ya geliyormuş oda beni arıcakmış yarın geliyorum görüşürüz diye:)
mahir paşamızında fotosunu koyalımda kıskanınnn
mesajlaşmaya devam ediyoruz teferruatları yazarım şekerler....

cnm saoll asya cidden ısırmalık ama ben kıyamıyorum herkes lap lup dalıyoo:)
napiim öpen öpsün sıkan sıksınn
millet rahat benm kız mutluuuu:):):)
ben uludağ mezunuyum cnmmm
özel ders ve ücretli öğretmenlik yaptımmm
evlendim iş bulamadım derken hamile kaldımmm
benm gebelik malumm çalışmam namümkündüüü
şimdide bakacak kimsem yok eşim daha çalışamazsın diyooo
en hanımlığına terfi edicem sanırım:)
ama bu arada boş durmayıp AÖF den veterinerlik okuyorum belki para geçerde elime
bir petshop açarım belli mi olur diyeee hayallerim war:)

benimde çene düşük bir dokun bin işitttt

Biyolog cuğum canim benim cok sagol insallah yarin temiz cikacak sonuclarimiz ALLAH DERT KEDER VERMESİN kimseye
kuzunu op annesi iyi geceler

Haaa ayy turuncu Allah iyiligini versin emi bende neyi bir dakikada bitiriyor dedim yawwwwyok bacim bize dr dedemiz hediye mamajo nun biberonundan hediye etti o cok yavas akiyor zaten kizimda cok memnun ondan aventin meme uclarindan aldim 2 numara ama sevmedi 1-2-3 akistan aldim onuda sevmedi isik olayini kullanmiyorum sadece geceleri yaklasik 20 dk suruyor bitirmesimumkun mertebe zifiri karanlikta yatiriyorum Okyanusu zaten mamasini yari uykulu iciyor
Biberonu verirken isik yakiyorum sadece oda dönencenin isigi

Son düzenleme:

slm bizde dun dr kont.gittik kan testi yapti ve sinirda oldugu icin ferro sanol verdi. sutle iliskisini sormadigimicin dun kullanmadim. bu gun tekrar gittik ve acken iaci vermem gerektigini, en az bir saat sut icmemesi gerektigini soyledi. sut emilimi azaltiyormus. birde bir kac damla meyve suyuna karistirarak ver pas tatindan dolayi midesi bulanabilir dedi. bence sut ile verme

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
Hosgeldinizzz! Giderek cogaliyoruz masallah bize! bebisinin o tatli yanaklarini operim!
Canim şu donemde dis agrilari ve algilamada artis nedeniyle dikkatleri daginik o nedenle cogumuzunki emmek ya da yemek istemiyor
Pes etmeden teklif etmeye devamm

3gun kuralini uyguladin mi tum meyve ve sebzeler icin?
Ilk defa verilen her yeni besini 3gun boyunca deneyip alerjisi var mi diye kontrol ettikten sonra:

Ogleden once meyve suyu ya da puresi (ilk zamanlar birkac cay kasigi sonra yarim cay bardagi kadar verdim)
Ogle vakti ya da biraz sonra sebze corbasi (zeytinyagi ile hazirlayarak sindirimini kolaylastirabilirsin. Sebzeleri buharli pisirici ya da kevgirli tencere ya da az miktarda suda pisirip ezerek verebilirsin. Ben blendir kullanmadim temiz pamuklu bir tulbentin icinde suzme ve ezme yaptim.)
Ogleden sonra aksama dogru yogurt(bulabiliyorsan keci sutuyle gunluk mayalarsin)

Bu arada biraz buyudugunda baebanin aroma veren minik bir aparati var icine tarcin karanfil fln koyup tencerenin ustune takiyorsunuz kokusu yemege geciyor
Tatsiz tuzsuz ama faydali seyler pisirecegim zaman onu kullanacagim
ohh kizkardes gibisi yoktur benimki 10dk mesafede oturuyor cok yardimi oluyor sagolsun
Ben tembelim sanirim yarin yine temizlikci cagirdim yarim gun:26:utandim herkes kendi temizliyor ne guzel
dip kose detayli istiyordum ondan cagirdim cunku evde ilginc bir bocek gordum herseyi cekip temizletecegim

BIYOLOG benim halilar bugun geldi sahane olmus resmen temizlik kokuyor cam gibi parliyorlar
Koltuklarini nereye yikatiyrsun?
Ben buharika ile kendim temizleyecegim

Hosgeldinn cig gibi buyuyoruz masallah findiklara masallah!
C.tesi mevlüt için arkadaşım bu şekerlerden yaptı :) Nasıl olmuş[/QUOTE]
Cok guzel olmus Allah simdiden kabul etsin
Ben mevlidindeki susleri keceden kendim yaptim kurabiyeleri de annemler hazirladi hersey mavi ve nazar boncukluydu bardak ve tabaklara hosgeldin ömer yazmistik cok guzel oldu

Pecetelerin kosesine de ugur bocegi ve nazar boncugu yapistirmistik aklinda olsun
Bir de hediyelerin magnetlerin fln takildigi sepetlere mavi ucan balonlar takmistik
Kizlara t
Ugurbocekli tka erkeklere de balon vermistik:)
Ayyy cok ozendim disi bir ciksin dis bugdayi yapacagim
Senin bu kurabiyelerden yaptiracagim dis seklinde
Temamiz dis lacak pecetelere fln dislek bir cocuk figuru kyacagim
Mavi tulumuna da dis sekli isleyecegim
Ahh daha neler var aklimda hele bir gelse su dis

MYBABYLOVE findigimiz nasil oldu bugun takip edemedim gozumden kacmis olabilir

BIYOLOGGG Melegim gelince salidan sonra bulusalim mi bende araba yok su an gelmem cok zor olur Omerle
Ayyy sahane olacak 2bocek ve 1cicek

dilberege ve azraece şekerleriniz çoookk şirinmiş
ben sadece şeker yaptırmıştım, o da şirindi ama sepet almamıştım, kendi nişan tepsimin kenarlarını süsleyip, magnetli şekerlerimi üzerine sıra sıra dizmiştim, fena gözükmemişti :))..

bişey sorcam ben
benim kızım emme isteği yerine geldi, hatta komik bir meme arayışı var, kucağıma aldığımda ağzını kocaman açıp yakalamaya çalışıyor
fakaat en ufak bir ses duysun, özellikle insan sesi hemen merak edip o tarafa bakıyor
çok aç olsa bile bir emiyor, bir bırakıp karşıdakine bakıyor
evde neysede dışarıda emzirme odasında vs. yoruyor insanı sizde de durum böyle mi? merak ettim :44:

zeynepcm yarın musaıtmısın cnm sen
melegm 1 gece kalıcakmısss bursada ona gore ayarlarızzzz mesajımııı gorrr lutfennnnn..... Ben ck yoruldm bu hafta tum fındıkları opuyorm anneler kıskansınnn heuheuheuheu
guzel ruyalar ıı uykular huzurlu geceler sekerlermmmm

kızlar kim sormuştuu ek goda nasıl gidiyor biyolog diye...
telden gördümm pc ye geçince kaçırdım sanırım unuttumm
ii gitmiyor walla bugun ilk denemedeee yemediii

benm kızda masaya heyecanlanıyooo
ama cıksss tükürüyooo
sanırım benm tabaklarım kırmızııı
onlarla oynamak istiyorr:)
bence şey diyor:::: way be tabağa bak tam diş kaşımalıkk uheueheuheueheu[/QUOTE]

Ben sormuştum canim benimkinin eli ağzi da durmuyo da her yedigimden ictgmden yemek istiyo ondan size bi sorayim dedim.asya hoslanmadi demek,
valla tuana çay icti hurmayi emdi pestilleri yaladi emdi hdrseye hazir galiba

ne yazmissiniz yahu oku oku anca bitti bur kismini oglen bitirdim tam cevap yazacaktimki gezesimuz geldi kizimla attim onu arabaya yaninada ananeyi wiinnn.... aziz bebeden girdim idil bebeden ciktim 40 kapinin ipini ceke ceke geldik kizimla birde kuzenimizi yemege davet etmistik ama ondan 10 dakka once eve geldik

zeynep in verdigi cevizli incirlu bir kek tarifi vardi onu yapmistim dunden cok guzl oldu tesekkurler zeynep ekbgida tarifletin icinde tesekkurler canim kaydediliyor itina ile

biyolog o asyayi yerim ya dun gece uykukuydum bi bakin dedim uykum acildi yuxumde bur tebessum belirtti masallah

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz ne iyi ettiniz

planer seker kizinin seker bayramligini yesinler cok guzel olmus masallah

turuncumada tesekkur etmeden gecemiycem henuz bende meyve asamasindayim ama verdigin her tarifi tabletime kaydediyorum lazim oldugunda sip diye yapicam

yazdiklarin icimi acti ya canim benim insallah bende ise basladigimda kolaylikla duzenimi oturturum
tekrar hosgeldin

bebislerinin resmini ekleyen herkesin yavrusuna teyzelerinden masalllahhhh Allah bagislasin hepsini

biyolog yarın iyi gezmeler size :))
melegime selam söyle

ben de azcık kitap okuyayım da sonra yatışa geçeyim
iyi geceler kızlar, bebişlerinize de öpücüklü uykular

beykoz ne oldu bacisi rejim

ben sadece beyaz ekmek yemiyorum o kadar birde sekerli seyleri biraz azalttimmmm mi acaba emin degilim

benim oglum da bugunler de aynısını yapyo normalde meme görünce gözü dönerdi ama simdi bir ses duyunca başını çeviryo hatta durup durup bana bakyo dalyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…