evimi sildim süpürdüm....
az sonra koltuklarım yıkancak inş...:)
halılarımda gelicekkkkk
kızımıda yıkadım emzirdim uyuttum (en fazla 45 dk uyur))))
yemeğimide yaptımı benden bu kadarrrr:)
kızlar bir soruuu
benm evim merkezi sistem ısınması
şuanda kazanda sorun warmış yanmıyor...
hızlıca yıkadım hızlıca giydirdimmm
sizler ne yapıyorsunuz yahuuu
kışın yorgan bile örtmeyizz çok sıcak olur evimm ama bu geçişlerr offfff
hamileykende üşürdümmmm
3 günde bir yıkamakkk ne sinir bozucuuu
iiki yazın doğurmuşuzzzz
ben sadece 3 günlük süreleri vericem cnmmmm yani tatırıp alerjik reaksiyonları ölçücemm
henüz başlamıcam pirinçli mamalara yada çorbalara flnnnn
zaten asya da pek hevesli değill biraz keyfine kalmış kızımınn
heveslenirseee yapar yediririm yemezse zorlamam:):)
cnm benm eşimde girmedi doğuma
hatta makinamı bile sokmadılar...
hastanede ameliyathaneye girerken foto olsunmu dedilerrr
elbette dedimmmm
fotoğrafçı gelene kadar beklettiler beni uyuşuk uyuşukk:)
bir daha doğum yapsam yine spinal sez. olurdummm
kızımın göbek bağını kesmeden gördümmm ilk sesini duydummm:)
hatta üstünden sular akıyordu bana gösterdilerrr kurulamadannn bağı kesilmedennn
allahım isteyen herkese nasip et rabbim bizlere de bir daha yaşat o yüce duygularıııııı
hoşgeldin şekerimmmmm:)
diğer ziyaretçilerde gelsinde forum uçsunnnn
takip etmek zorlaştı ayolll:)
aynı ben tembel hatun:)
bende sabaha karşı uyanınca alıyorum yanımaa birdahada orda kalıyor asyaaa:)
gözlerim yarı açık yarı kapalııııııı emip duruyooorrrr
gecen göğüs açık uyumuşuzzz...
benm cadı uyanmış tekrarrr kapmış yine memeyiii:):):)
Omerin 3hafta onceki halini anlatmissin :)dilberege ve azraece şekerleriniz çoookk şirinmiş
ben sadece şeker yaptırmıştım, o da şirindi ama sepet almamıştım, kendi nişan tepsimin kenarlarını süsleyip, magnetli şekerlerimi üzerine sıra sıra dizmiştim, fena gözükmemişti :))..
bişey sorcam ben
benim kızım emme isteği yerine geldi, hatta komik bir meme arayışı var, kucağıma aldığımda ağzını kocaman açıp yakalamaya çalışıyor
fakaat en ufak bir ses duysun, özellikle insan sesi hemen merak edip o tarafa bakıyor
çok aç olsa bile bir emiyor, bir bırakıp karşıdakine bakıyor
evde neysede dışarıda emzirme odasında vs. yoruyor insanısizde de durum böyle mi? merak ettim :44:
Kuzum arabam yok kizeynepcm yarın musaıtmısın cnm sen
melegm 1 gece kalıcakmısss bursada ona gore ayarlarızzzz mesajımııı gorrr lutfennnnn..... Ben ck yoruldm bu hafta tum fındıkları opuyorm anneler kıskansınnn heuheuheuheu
guzel ruyalar ıı uykular huzurlu geceler sekerlermmmm
sifa olsun cnm begenmenize sevindim bizim de favori tatlimizdir kendisine yazmissiniz yahu oku oku anca bitti bur kismini oglen bitirdim tam cevap yazacaktimki gezesimuz geldi kizimla attim onu arabaya yaninada ananeyi wiinnn.... aziz bebeden girdim idil bebeden ciktim 40 kapinin ipini ceke ceke geldik kizimla birde kuzenimizi yemege davet etmistik ama ondan 10 dakka once eve geldik
zeynep in verdigi cevizli incirlu bir kek tarifi vardi onu yapmistim dunden cok guzl oldu tesekkurler zeynep ekbgida tarifletin icinde tesekkurler canim kaydediliyor itina ile
biyolog o asyayi yerim ya dun gece uykukuydum bi bakin dedim uykum acildi yuxumde bur tebessum belirttimasallah
aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz ne iyi ettiniz
planer seker kizinin seker bayramligini yesinler cok guzel olmus masallah
turuncumada tesekkur etmeden gecemiycem henuz bende meyve asamasindayim ama verdigin her tarifi tabletime kaydediyorum lazim oldugunda sip diye yapicam
yazdiklarin icimi acti ya canim benim insallah bende ise basladigimda kolaylikla duzenimi oturturum
tekrar hosgeldin
bebislerinin resmini ekleyen herkesin yavrusuna teyzelerinden masalllahhhhAllah bagislasin hepsini
Beykoz gelir kalirizda agustosta zibidiklar yuruyor ve heryeri karistiriyo olurlar...
Bi suru zibidik(tabi o zaman findikliktan zibidikliga terfi etcekler) bizi evden kovma anacimmmm
zeynep buluruz bi orta yol cnmmm
yarin mi ctesimi bakalim...
Bu arada
Ben hala uyumadim fink atiorum netteeee
beykoz ne oldu bacisi rejim
ben sadece beyaz ekmek yemiyorum o kadar birde sekerli seyleri biraz azalttimmmm mi acaba emin degilim
Beykoz gelir kalirizda agustosta zibidiklar yuruyor ve heryeri karistiriyo olurlar...
Bi suru zibidik(tabi o zaman findikliktan zibidikliga terfi etcekler) bizi evden kovma anacimmmm
Bu arada
merhaba kızlar,
şimcik bikaç sorum olcak size.bu benim ikinci çocuğum ama unutmuşum ben herşeyi.
dün yoğurt yaptım ama tutturamadım,varmıdır bunun bi püf noktası falan olmazsa olmazı ?
ikinci sorum benim kızın acayip salyası akıyor,kıyafet dayandıramıyorum.önlük desen toplayıp ağzına sokuyor.varmı tavsiye edeceğiniz bi yöntem bi ürün v.s.:44:
son olarak,sırt üstü çok uzun süre durup bakınan çocuk,iki haftadır dönmeye başladı ve tekrar geri dönemediği içinde cırlamaya başlıyorben çeviriyorum o dönüyor,ben çeviriyorum o dönüyor.ee çoocuğum cırlican niye dönüyosun hiç bişi yapamaz oldum bu yüzden.gün içinde nasıl zaman geçiriyosunuz,nereye koyuyosunuz ?
bu aralar kendimi hiç iyi görmüyorum sabah 06:30 dan beri ayaktayım ve hala uykum yoksürekli kendime iş çıkarıyorum dinlenemiyorum yine bel fıtığım tutmazsa iyii..kociş bana senin temizlik aşkın hastalık boyutuna geldi farkındamısın dedi..bende sen pasaklı olduğun için benim temizlik hastası olduğumu düşünüyosun dedim.küstü benimle halbuki şaka yapmıştım..gidimde gönlünü alim
Ben 2ye kdr uyuyamayip forum okudum :sBeykoz gelir kalirizda agustosta zibidiklar yuruyor ve heryeri karistiriyo olurlar...
Bu arada
Sutu kaynatiyorummerhaba kızlar,
şimcik bikaç sorum olcak size.bu benim ikinci çocuğum ama unutmuşum ben herşeyi.
dün yoğurt yaptım ama tutturamadım,varmıdır bunun bi püf noktası falan olmazsa olmazı ?
ikinci sorum benim kızın acayip salyası akıyor,kıyafet dayandıramıyorum.önlük desen toplayıp ağzına sokuyor.varmı tavsiye edeceğiniz bi yöntem bi ürün v.s.:44:
son olarak,sırt üstü çok uzun süre durup bakınan çocuk,iki haftadır dönmeye başladı ve tekrar geri dönemediği içinde cırlamaya başlıyorben çeviriyorum o dönüyor,ben çeviriyorum o dönüyor.ee çoocuğum cırlican niye dönüyosun hiç bişi yapamaz oldum bu yüzden.gün içinde nasıl zaman geçiriyosunuz,nereye koyuyosunuz ?
sabah baslamasıyla öglen bitmesi bir oldu hayatım ama tuzu azalttım sekeri azalttım diger herseye devamooo sen beyaz ekmegi kesmekle cok iyi yapmıssın bende azalttım inş kesicem
baglarım hepsini birbirine agızlarına bir bant bizde oturur cay kahve keyif yaparız
çok sağol canım,yarın yoğurdu tekrar denicem.
şu bağcıklı önlüklere bakayım olmadı dediğin gibi bişi yaparım
ya döndükten sonra kolunu kurtarıyor,sağa solada bakınıyor bi güzel ama bikaç saniye sonra kafa gömülüyor yere.salyalar o biçim,bi kaldırıyorum yerden bütün yüzü gözü sırılsıklam :) senin kuzu çok erken dönmüş maşallah.o iki yanına yastık koymayı bende yapıyorum,yalnız bu dönme işi bi güdü sanırım,öğrenince yapmadan duramıyolar.yastıkları ittire ittire yine dönmeyi başarıyor cadı :)
Ben 2ye kdr uyuyamayip forum okudum :s
Sutu kaynatiyorum
Serce parmagimi sokup 7ye kadar sayarak tutabiliyorsam bir yemek kasigi yogurdu sutle ilistirip tenceredeki sutun icine ekliyorum. Sarip 6saat bekletiyor acinca da bir 4 5saat daha bozmuyorum.
cnm yavas yavas sekeri de azaltmaya calisin
Ben cayi tamamen sekersiz iciyorum artik
Yemeklere de cok az tuz atiyorum
Salataya hic koymuyorum
Isteyen kendi ilav ediyor ama ben cok alistim
Bebeklerimiz icin dikkat etmemiz lazim fazla tuz hipertansiyona neden oluyor anne sutu alan bebeklerde
Kiz sen Ankarada degilmiydin?
Sagol hayatim aksam cikcak bende yarin goturecektim sonucu ama simdi cikmis ankara soguk bugun birde kizi yikadim iyilestireyim derken hepten hasta etmeyim kuzumu yarin goturecegim artik bakalim ne diyecek valla aklim karisti zaten yaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?