2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende öyleyim hayatım napıyım hem uykumu alıyorum hem bebişm doyuyor tek tasla 2kus ya bu bebekler büyüdükce dahada tatlılasıyorlar yicem ben onları eşim sanırım bidahaki agustos gitcem diyor bebegim yasını kutlasın ve sonra sünnet ve asker karısı olcam bana yardım edersiniz artık bırda ayılıp bayılırım ösledim diye aglarımmm gelip bende kalırsınız

Omerin 3hafta onceki halini anlatmissin :)
Ahh cit duysa radar gibi hemen donup bakiyor emzirme odalarini incelemekten memeye firsat bulamiyordu sanirim algilar cildi o donem simdi daha normal ama yine de birileriyle fln konusuyorsam donup bakmadan duramiyor sonra hemen hmm hmm hmm memeye saldiri
Kuzum arabam yok ki enisteme msj attim sirket arabasini verirse gelebilirim. Sabah ararim konusuruz olmadi siz bulusup bana nispet yaparsiniz :):)
sifa olsun cnm begenmenize sevindim bizim de favori tatlimizdir kendisi
misafirler giderken kalanini goturur hep

Bu arada 8 uye 8ziyaretci gecenin bu saatinde karilar bebekleri uyutmus uyuyup dinletecekleri yerde cene caliyor adamlar da caktirmadan hanimlari ne cekistiriyor diye takip ediyor

Beykoz gelir kalirizda agustosta zibidiklar yuruyor ve heryeri karistiriyo olurlar...
Bi suru zibidik(tabi o zaman findikliktan zibidikliga terfi etcekler) bizi evden kovma anacimmmm

zeynep buluruz bi orta yol cnmmm
yarin mi ctesimi bakalim...

Bu arada
Ben hala uyumadim fink atiorum netteeee

Ben de uyuyamadim yine gozlerimi kapatamiyorum resmen gozumden uyku akiyor ama olmuyor
Esi ve esinin ailesi forumuna bakiyordum seni gordum :)
Neler yasiyor insanlar ya hemen esime sarilicam

merhaba kızlar,
şimcik bikaç sorum olcak size.bu benim ikinci çocuğum ama unutmuşum ben herşeyi.
dün yoğurt yaptım ama tutturamadım,varmıdır bunun bi püf noktası falan olmazsa olmazı ?

ikinci sorum benim kızın acayip salyası akıyor,kıyafet dayandıramıyorum.önlük desen toplayıp ağzına sokuyor.varmı tavsiye edeceğiniz bi yöntem bi ürün v.s.:44:

son olarak,sırt üstü çok uzun süre durup bakınan çocuk,iki haftadır dönmeye başladı ve tekrar geri dönemediği içinde cırlamaya başlıyor ben çeviriyorum o dönüyor,ben çeviriyorum o dönüyor.ee çoocuğum cırlican niye dönüyosun hiç bişi yapamaz oldum bu yüzden.gün içinde nasıl zaman geçiriyosunuz,nereye koyuyosunuz ?

beykoz ne oldu bacisi rejim

ben sadece beyaz ekmek yemiyorum o kadar birde sekerli seyleri biraz azalttimmmm mi acaba emin degilim

sabah baslamasıyla öglen bitmesi bir oldu hayatım ama tuzu azalttım sekeri azalttım diger herseye devam ooo sen beyaz ekmegi kesmekle cok iyi yapmıssın bende azalttım inş kesicem

baglarım hepsini birbirine agızlarına bir bant bizde oturur cay kahve keyif yaparız

cevap:1-canım ben evde yediğimiz yoğurduda kendim mayalarım şimdiye kadar sorun yaşamadım gayet güzel tutuyo sütü kaynatıyorum ılıması için bekletiyorum.küçük parmağımı içine sokup bakıyorum ne çok sıcak ne ılık parmağını yakmıycak derecede olucak (zannedersem turuncuydu sıcaklığını küçük parmağı ile 5 e kadar sayarak kontrol ettiğini söylemişti.inş yanlış hatırlamıyorumdur ) ben 2 lt süte için 3 yemek kaşığı mayalık yoğurt kullanıyorum..mayalık yoğurdu kase içerisinde 3 kaşık sütle eziyorum..sonra hooopp sütün içinehomojen bi karışım olması için karıştırıyorum.sonra kapağını kapatıyorum ve sıcak kalması için sarıp sarmalıyorum.kıpırdatmadan 5 saat bekledikten sonra hooop dolaba dinlendirmeyesonra afiyet olsun

cevap:2-benim kuzunuda çok akıyo salyaları.sırt kısmı bağcıklı olan önlüklerde kullanabilirsin cnm..onunda alt kısmını tutup ağzına sokarsa cimcime iki taraftan önlüğün rengine uygun kurdeleyi dikip arkadan bağlayabilirsin..nasıl fikir ama

cevap:3-benim kuş 2,5 aylıkken dönmeye başladı..daha kafasını dik tutamıyoken çocuk baktım suratını yere vurarak dönüyo..koluda kurtaramıyo dediğin gibi cırlıyo.önce kafasını kaldırmasını öğrettim,sonrada kolunu kurtarmayı öğrendi cırlaması kesildiseninkide kolunu kurtaramadığı için cırlıyosa yanında bulunduğun zamanlar kolunu kurtarmasına yardımcı ol öğrenir cnm zamanla.ben çoğu zaman yerde yatırıyodum şimdide genelde yerde tek kişilik pamuklu bi yorganım vardı onu altına seriyorum popo bi sağda oluyo bi solda:)yanında olmadığın zamanlar dönmemesi için 2 taraftan yastıkla destekleyebilirsin..uzun lafın kısası:)benim kuzu gün içinde ya yerde,ya anakucağında,ya da benim kucağımda

bu aralar kendimi hiç iyi görmüyorum sabah 06:30 dan beri ayaktayım ve hala uykum yok sürekli kendime iş çıkarıyorum dinlenemiyorum yine bel fıtığım tutmazsa iyii..kociş bana senin temizlik aşkın hastalık boyutuna geldi farkındamısın dedi..bende sen pasaklı olduğun için benim temizlik hastası olduğumu düşünüyosun dedim.küstü benimlehalbuki şaka yapmıştım..gidimde gönlünü alim

çok sağol canım,yarın yoğurdu tekrar denicem.
şu bağcıklı önlüklere bakayım olmadı dediğin gibi bişi yaparım

ya döndükten sonra kolunu kurtarıyor,sağa solada bakınıyor bi güzel ama bikaç saniye sonra kafa gömülüyor yere.salyalar o biçim,bi kaldırıyorum yerden bütün yüzü gözü sırılsıklam :) senin kuzu çok erken dönmüş maşallah.o iki yanına yastık koymayı bende yapıyorum,yalnız bu dönme işi bi güdü sanırım,öğrenince yapmadan duramıyolar.yastıkları ittire ittire yine dönmeyi başarıyor cadı :)

Eki Görüntüle 531230

C.tesi mevlüt için arkadaşım bu şekerlerden yaptı :) Nasıl olmuş

çok şekerler :))))

bebişlerinize kocamn bir maşallah barek Allah..... çok şirinler......

şu saat oldu benim bıcırık hala fıldır fıldır, nasıl yapıcam bu uyku problemini hiç bilmiyorum, deliricem, dün gece 3 den beri doğru düzgün uyumadım bile.....

ya ben cok seviyorum laf sokmayı cokmu kötüyüm ben yaaa yazdıgını okuyunca içimde kelebekler uçustu sevinç heyecan yaptım var bende bir bozukluk

Slm gencler :)
Dun rizeden dut pekmezim geldi en organiginden :) benim kiza 1 cay kasigi vermek istiyorumda neolurki acep bence bisey olmazda gene bi soriyim diyOrum kan ilaci niyetine gercibnm doktorum degisik bi kan ilaci verdi toz halinde suyla acip verilecekmis pekmez herderde deva malum

Ben 2ye kdr uyuyamayip forum okudum :s
Sutu kaynatiyorum
Serce parmagimi sokup 7ye kadar sayarak tutabiliyorsam bir yemek kasigi yogurdu sutle ilistirip tenceredeki sutun icine ekliyorum. Sarip 6saat bekletiyor acinca da bir 4 5saat daha bozmuyorum.
sabah baslamasıyla öglen bitmesi bir oldu hayatım ama tuzu azalttım sekeri azalttım diger herseye devam ooo sen beyaz ekmegi kesmekle cok iyi yapmıssın bende azalttım inş kesicem

cnm yavas yavas sekeri de azaltmaya calisin
Ben cayi tamamen sekersiz iciyorum artik
Yemeklere de cok az tuz atiyorum
Salataya hic koymuyorum
Isteyen kendi ilav ediyor ama ben cok alistim
Bebeklerimiz icin dikkat etmemiz lazim fazla tuz hipertansiyona neden oluyor anne sutu alan bebeklerde

ahahah asya nın hala uyuyup benmde evde sessiz bir kedi gibi dolaşmam ne hoş değil mi
babası hep diyooo annesi gibi uykucu olucak buda diye....
çift kişilik yatağı ortalamış eller bir yerrde kollar bir yerdee sere serpeeeee
yat kızım yat babanın yatağıııı:):):)

baglarım hepsini birbirine agızlarına bir bant bizde oturur cay kahve keyif yaparız

ahanda çözüm önerisine bak bayıldımmmmm:)

kolunu kurtaramadığından
ama bi 2 hafta böyle gider cnmmm
kurtarınca normale döner
geçen haftada benim sıpa kusup üstüne yatıyordu heryeri kusmuk oluyordu
birde dönüp bağırıyordu sinir oluyordum 2 dk da bir kol kurtarmaya koşuyordum:)
ama bak bir anda tekrar dönmeyi öğreniverip yataktan düşüyorlarr
aman dikkat et bir anda geliştiriyorlar...
ben sabah asya yı yerde bulmuştum üstelik dönemiyordu gece:):):)

ya bende sana tel den alıntı yapamadım açtım pc yi:)
bende derdim var forumunu çok takip ediyorum wallaa....
insan resmen haline şükrediyor bazen de diyorumm
aa bizde bunları yaşıyoruz:)
gece 2 süpermiş ben 1 de sızmışımmm
halı yıkamayı sormuştun hala cvp yazamadım bakk:)
ben googleden arattım bşladım aramaya en kısa zamanda getiren bunlar verdim gitti...
uluçınar hakı yıkama mıydı neydiii yıldırımdaaa
baya ii temizlemişlerr...
akşam geç geldiler koltuklarda 10 a doğru bitti ama hala oturamıyorummm
tüm camlar buğulanmış yeni silmiştim üstelik....
akşama kurur dedi yıkayan çocuk ama yarın akşama anca kururrrr napcazzz bilemedimm....
sen kime yıkattın cnmm

Son düzenleme:
Sagol hayatim aksam cikcak bende yarin goturecektim sonucu ama simdi cikmis ankara soguk bugun birde kizi yikadim iyilestireyim derken hepten hasta etmeyim kuzumu yarin goturecegim artik bakalim ne diyecek valla aklim karisti zaten yaa:44:

cmn inşallah iyi sonuçlarla dönersin bize.merakta bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…