Canım Uzm. Dr. Hatice Alev Oğuz Kutlu hakkında çok iyi şeyler duyuyorum. Bende kızımın 6. ay kontrolunu onda yaptırmayı düşünüyorum. Muayenehanesi nenehatunda. tel:0312 4475825.
canım hoşgeldin, ne güzel herkes buaradaki sohbete dayanamayıp yazmaya başlıyorişe başlayınca herşey daha programlı oluyor gerçekten yoksa çok zor hale gelebilir hayat buarada kaan a maşallah allah bağışlasın
canım çok haklısın inş çok iyi ve gönlüne göre bir doktor bulursun, burada ankarada yaşayan arkadaşlar vardı onlar fikir verebilir sana çocuk doktoruda çok önemli gerçekten insan her saatte rahat rahat arayabileceği bir doktor olsun istiyor, tahlil sonuçlarınıda merak ediyorum inş herşey yolunda olsun sizin için canım
Ayy ne tatlısın sen maşallah
Ayy ne tatlısın sen maşallahBenim eşimde maviş ama kızım anası gibi kahve oldu
Valla kizlar sagolun yaa netice bu ama sizlerde dikkat edin valla esimin patronu da dr aile hekimi5 yasina kadar kiz cocuklarinda olur dikkat edin ayda bir goturun dedi ve bebeklerde enfeksiyon farkedilmiyormus
1,5 ay once veni vidi ye goturdum hic birsey cikmadi birakmadim pesini amamoralim bozuluyor her bezini actigimda kristallesmis idrar da olsa kan goruntusu var uzuluyorum ve son 1 aydirda kokulu idrar yapiyor ve akintisi var kizimin
insallah temiz cikar yaa kurban oldugum Allahim yuzumuze baksin
mybabylove çok geçmiş olsun atlatırsınız biran önce bu hastalığı inşallah.
dilberege, şekerim, planner bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlı maşallah onlara. planner zeynep taytla ayrı bir tatlı olmuş ya:))
bende hamileliğimin son günlerine döndüm gezmekten heba oldum:)) marmaristeki yan komşum bebek şekeri sipariş etti bana izmirden onları aldım bir ara resimlerini ekleyim oğlan çocuğunun hevesinide aldım sayesinde:)). eceyi emziriyorum anneme bırakıp sonra 3saat kemeraltında turladım iyi geldi bana:))
ne kadarda yazmışınız öle anam kafam karıştı:))
mybabylove çok geçmiş olsun atlatırsınız biran önce bu hastalığı inşallah.
dilberege, şekerim, planner bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlı maşallah onlara. planner zeynep taytla ayrı bir tatlı olmuş ya:))
bende hamileliğimin son günlerine döndüm gezmekten heba oldum:)) marmaristeki yan komşum bebek şekeri sipariş etti bana izmirden onları aldım bir ara resimlerini ekleyim oğlan çocuğunun hevesinide aldım sayesinde:)). eceyi emziriyorum anneme bırakıp sonra 3saat kemeraltında turladım iyi geldi bana:))
ne kadarda yazmışınız öle anam kafam karıştı:))
Saol canım,
Bizde de mavi yok ama kızım boncuk oldu
bebeginçok tatlı maşallah..benim kızımda mavi gözlü
bizede süpriz oldu gerçi ailede çok var ama yinede bendeçok şaşırdım
Mavibattaniye,
Allah kolaylıklar versin.
Doğumuna çok az kalmış.
Bir avazda kurtulursun inşallah.
Muhteşem bir duygu inanamazsın.
Ben normal doğum yaptım, yaşadığım çoşkunun tarifi yok inan.
Allah sana da nasip etsin :) ...
Selam kizlar dun gece kizim kustu ve rahatladı birazcıkhemen hemen bütün balgamini cikartti denebilir biraz hirilti vardi onuda sabah yikadim burnunu tekrar temizledim sicacik yatirdim uyudu 11 de saat 1 de kalkti yeter dedim yani bunada sukur az once kakasinida yapti temizledim sardim sarmaladim mamasini iciyor uyuyacak diye gozluyorum bakalim galiba sabahlari kiz uyuyor diye ses etmiyordum normalde uyku saati 11 di ama 08:00-09:00 arasi uyuyunca bende ellemiyordum bugun erken kalktim ve biraz gurultu yaptim uyandirdim veeee evet dedigim gibiymis yani bundan sonra bende erken kalkicam ve uyutmicam valla yawww sanmayinki cok uyuyorum gerci Allah razi olsun gece babamiz bakar sabah 06:30 dada babasi mamasini verir bende 08:30 09:00 kalkardim zaten ama uyumasina musade etmemem gerekiyormus onu anladim az once yatirdigimda hic itiraz etmedi ve acikmisti zaten sesi gelmiyor
neyse dun sonucu netten aldim pek parlak gozukmuyor esimin klinigindeki dr hnm da demis ihmal etmeyin diye bebeklerde enfeksiyon gec farkedilir demis ve hic belli etmezmis zaten cis yaparken hep takip ediyorum ikinma aglama vs yoktu kulturun de bir gun daha beklemesi gerekiyormus bakalim oda bu aksam olacak galiba yarin dr umuza goturelim muhtemelen antibiyotik baslicak sagligi yerinde olsunda kizimin ne gerekiyorsa yaparimbu arada bobrek ultrasonu tum ic organlarini kapsayan bir ultrasonmus ve her seyi gayet normalmis kurban olurum ben guzel kizimi veren Allaha binlerce sukur ki imkanlarimiz var ya olmayan ne yapsin? ALLAH BETERİNDEN KORUSUN CÜMLEMİZİN EVLADINI
kızlar bir soruuu
benm evim merkezi sistem ısınması
şuanda kazanda sorun warmış yanmıyor...
hızlıca yıkadım hızlıca giydirdimmm
sizler ne yapıyorsunuz yahuuu
kışın yorgan bile örtmeyizz çok sıcak olur evimm ama bu geçişlerr offfff
hamileykende üşürdümmmm
3 günde bir yıkamakkk ne sinir bozucuuu
iiki yazın doğurmuşuzzzz
Sizi çook özledimmmm
valla bi temizlik yapmişim ki sormayin evim kokmuştu ayol :)
artik kendime bi ceki düzen verdim az uykucok iş
c.tesi de misafir alcam ne zamandir misafirde alamiyordum..
Tuana biz ne yesek içsek tatmak istiyor.TURUNCUUUU nerdesin imdat! Acaba bu ek gidaya başlamam gerektiginin göstergesi mi sen tecrübelisin hemşireler daha bisey demedi annem yavastan baslayalim artik diyo??
BİYOLOOG sende gecmissin ek gidaya hayirli olsunnasil gidiyo peki?
vakla benimki bugün cayimdan bile yudumladi mecburiyetten verdim cay içirtmiyo bana elimden tutup agzina götürüyo valla.
Tuana farkli tatlar ,heyecanlar peşinde
bide tükrük çikarayi ögrenmiş lamalar gibi tükürüp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?