2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım Uzm. Dr. Hatice Alev Oğuz Kutlu hakkında çok iyi şeyler duyuyorum. Bende kızımın 6. ay kontrolunu onda yaptırmayı düşünüyorum. Muayenehanesi nenehatunda. tel:0312 4475825.

Himmm iyiymis banada yakin bende GOP tayim bir bakalim onada bi netten bakayim özgecmisineise alacaz sanki yaa

İnsallah hayatim dur kopyalayim sana

Ayy ne tatlısın sen maşallah Benim eşimde maviş ama kızım anası gibi kahve oldu
Eki Görüntüle 531204

Buda benim oğlum.. bakalım resmi eklemi başarabildim mi?

Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel poz vermiş öyle çok tatlı. Kızlar ben kesin karar verdim 2012 mayısının bebekleri dünyanın en tatlı bebekleri bence

IDRAR KULTURU
Karisik kommensal bakteriler uredi (5.000 KOB/ml)
Idrar kulturu 48 saat sure ile enkube edilmistir.

Yorum:

Kulturde ureyen bakteriler, turu

ve KOB sayisi itibariyle klinik

onemi olmayan, mukozalarin

yuzeyinde normalde bulunan

bakterilerdir

Kabul Tarihi: 09.10.2012,16:26IDRAR TAHLILI
Renk
KokuBerraklikTortuDansite
pH
ProteinGlukozKetonBilirubinUrobilinojenKan

Yas grubu: 4 Ay - 6 Ay (Kadin)Numune Tarihi: 09.10.2012,16:26

:
:
:
:
: *:
::::::::

SONUC
ACIK SARIOZELBERRAKYOK

BiRiM
g/Lmmol/Lmmol/L
μmol/L

REFERANS ARALIGI
SARIOZELBERRAKYOK
1010 10205.0 8.5
0.14Yok0.5Yok16YokYokYok

10046.5YOKYOKYOKYOK10YOK+YOK

Lokosit Esteraz
Nitrit
Idrarin boyali sedimentinde her buyuk buyultme sahasinda;Lokosit : 10-12
Squamoz Epitel : 5-6

Valla kizlar sagolun yaa netice bu ama sizlerde dikkat edin valla esimin patronu da dr aile hekimi5 yasina kadar kiz cocuklarinda olur dikkat edin ayda bir goturun dedi ve bebeklerde enfeksiyon farkedilmiyormus
1,5 ay once veni vidi ye goturdum hic birsey cikmadi birakmadim pesini amamoralim bozuluyor her bezini actigimda kristallesmis idrar da olsa kan goruntusu var uzuluyorum ve son 1 aydirda kokulu idrar yapiyor ve akintisi var kizimin
insallah temiz cikar yaa kurban oldugum Allahim yuzumuze baksin

mybabylove çok geçmiş olsun atlatırsınız biran önce bu hastalığı inşallah.

dilberege, şekerim, planner bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlı maşallah onlara. planner zeynep taytla ayrı bir tatlı olmuş ya:))

bende hamileliğimin son günlerine döndüm gezmekten heba oldum:)) marmaristeki yan komşum bebek şekeri sipariş etti bana izmirden onları aldım bir ara resimlerini ekleyim oğlan çocuğunun hevesinide aldım sayesinde:)). eceyi emziriyorum anneme bırakıp sonra 3saat kemeraltında turladım iyi geldi bana:))

ne kadarda yazmışınız öle anam kafam karıştı:))

canım bende ladığım test sonuclarına doktordan önce illaki bakıp araştırmaya çalışırım, inş önemli birşey yoktur kalbini ferah tut sen biran önce doktor ne diyecek paylaş bizimlede, yazın çok sıcak zamanlarda zeynomun bezinde turuncu bir renk vardı çok kkorkmuştum kan diye hemen doktorunu aramıştım ama susuzluktan olur daha sık emzır bırsonrakı bezdede olursa getır dedı ama olmamıştı çok şükür bende ondan beri korktum her bezinde çok dikkatlice bakıyorum, allah şifa versin tez zamanda canım

sagol teyzesi kız bebekler çocukluğumuzdaki oyuncaklar gibi ya giysi konusunda çok fazla seçenek var ben bile özeniyorum valla bu mınnoşların hallerine

evettttt günün en güzel zamanı işten çıkış saatide geldi ben şimdi uçarak zeynoma gider sizi ve minnoşlarınızı şlappp diye öperim şekerlerr uykusuz bebelere bol uykulu ve hepsinede sağlıklı bir akşam diliyorummm

Sagol canim Allah razi olsun
ohhh valla temiz hava mis gibi keyfine bak

He heh boraz da gulelim dimi benim kiz karanligi cok seviyor gece hic lamba yakmam sadece biberonunu verirken donencesinin lambasini yakip veriyoruz oda 1 dk ligina yaniyor simdi erken karariyor ya havalar benim akilli gece oldu saniyor her halde

Yavrumun durumunu merak edipte soran ve iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederiz Allah razi olsun

Sizi çook özledimmmm

valla bi temizlik yapmişim ki sormayin evim kokmuştu ayol :)
artik kendime bi ceki düzen verdim az uykucok iş

c.tesi de misafir alcam ne zamandir misafirde alamiyordum..

Tuana biz ne yesek içsek tatmak istiyor.TURUNCUUUU nerdesin imdat! Acaba bu ek gidaya başlamam gerektiginin göstergesi mi sen tecrübelisin hemşireler daha bisey demedi annem yavastan baslayalim artik diyo??

BİYOLOOG sende gecmissin ek gidaya hayirli olsun nasil gidiyo peki?

vakla benimki bugün cayimdan bile yudumladi mecburiyetten verdim cay içirtmiyo bana elimden tutup agzina götürüyo valla.
Tuana farkli tatlar ,heyecanlar peşinde

bide tükrük çikarayi ögrenmiş lamalar gibi tükürüp duruyo

şeker sepeti
şekerlerimiz
ecenin şekerlerini o zamanlar kk acemisi olduğum için yükleyememiştim içimde kalmasın:))
şeker sepetimiz
takı yastığımız
ve şekerimiz:)))

Aramıza hoşgeldinn ...

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin.İnşaallah en kısa zamanda toparlanırsınız.

Canım ben artık gün aşırı yıkıyorum.Önceden kendi odamdaki duşun önüne küvetini koyup yıkıyordum ama artık baya serin olduğu için normal banyoyu kullanıyoruz.Önce babamız giriyor ve sıcak suyu açıp biraz buharlaşma yapmasını sağlıyor.Sonra babamızın kucağına veriyorum Kayrayı ve sıcak suyun altında yıkıyorum.İnanılmaz keyif alıyor bundan.Zaten soyunup su sesi duyduğunda çığlıklar başlıyor .
Banyo esnasında ortam iyice ısınmış oluyor zaten.Yıkandıktan sonra hiç farklı odaya geçmden banyonun bir köşesine kat kat serdiğim havluların üzerinde iyice kurulayıp sıkıca giydiriyorum.Sonra da hoooop yatağaa

Ben de düşünüyordum siyahlale nerelerde acep diye.Meğersem kış temizliği yapıyormuşun
Tuananın çok istekli olması artık hazır olduğunun göstergesidir annesi.Yavaştan başlayabilirsiniz artık tattırmaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…