Kızlar 3 gündür bacaklarımda sivri sinek ısırığı gibi kızarıklıklar var ve çok kaşınıyor.Ben sinek ısırığı zannettim ama her gün 3-4 tane daha ekleniyor bunlara ve kaşınmaya devam ediyorum.
Eşim sivri sinek olsa hem kendisini hem de Kayrayı ısıracağını söylüyor.Üstelik kısa kollu yatmama rağmen kollarımda hiç bişey yok ama sadece bacaklarımda var.Bu sabahda belimde ve baldırlarımda 3-5 tane çıkmış.
Ne olabilir bu sinek ısırığı gibi kaşınıp çoğalan şeyler ?
Birde pastorize sütten yoğurdu bir türlü tutturamıyorum.Taze sütten taş gibi oluyor ama diğerinden beceremiyorum.Yapabilen varsa bana da öğretebilir miiii .
Biyologcum meleğimle görüşürseniz hem selam söyle hem de foto bekliyoruzzz.
Bu arada bugün Kayranın 4.cü kez üzerini değişiyorum.Sürekli kusuyor.Midesini mi üşüttü acep :44:
Canım sanırım bir şeye karşı alerji olmuşsun çok geçmiş olsun.
Gurupta yoğurt yapımı ile ilgili sorular ve tarifler var isterseniz bende sizle kendi tarifimi paylaşayım.:
Pastörize sütü aynen senin yaptığın gibi ısıtıp 5sn dayanacak kadar ateşte bekletiyorum.
Fırınımı 50 dereceye getiriyorum, isterseniz sütü ısıtmaya başladığınızda fırını da aynı anda açıp önceden ısıtabilirsiniz.
1 litre süte tepeleme 1,5 yemek kaşığı yoğurt alıp ısıttığım sütle krema kıvamına gelene kadar çırpıyorum.
Şimdi asıl önemli noktayı umarım anlatabilirim
Süt ile çırptığınız yoğurdu ısınmış süt kabına sadece bir köşesinden boşaltıyorum.
Mesela kabı bir saat gibi düşünün
Mayayı "saat 6" köşesinden koyduysam saat 9 köşesinden elimle 3 tıktık aynı işlemi saat 12 ve 3 köşelerinden de yapıyorum
sonra kabın ağzını kapak ile kapatıp önceden ısıttığım fırına koyuyorum
4-5 saat hiç fırını açmadan bekletiyorum
Kabı sarmaya hiç gerek kalmıyor fırın sabit ısıda olduğu için
yoğurdum her zaman güzeldir.
Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir
Eğer yaparsanız sonucunuzu öğrenmek isterim
Kızlar günaydınn herkeseee
bıyolog canım onlardan biri bendim şekerimm haftanın son günü öylee zor geldimki işe vee maillerimi açmadan önce forumu açıyorum şaka gibi bağımlılık yapıyorsunuzmeleğimle buluşursan selam söyle çok, resimde ekleyin lütfenn
canım benim çok alerjik bir bünyem vardır söylediğin durumu çok yaşamışlığımda vardır yani alerji olabilir zor bir durum doktora mutlaka git yoksa artıp geçmiyor canım ihmal etme, kayra yinemi kusuyor çokta dikkatlisin nasıl üşütüyorki bukadar canım ya başka birşey olmasın allah korusun, ayy valla felaket tellaı gibi oldu canım kusura bakma nolur herşeyden endişeli yaptı beni bu annelik
4 günde 1.5 kg çok çok iyi nasıl bir program bu emziriyormusun canım sen doktor kontrolundemi besleniyorsun, benimde gitmem lazım ama sürekli erteliyorum, birazcık daha pasta diye diye
sekerimserbetim
cnm hoşgeldin..
yavruna o boncuk gözlerine kocaman bi maşallah..
canım merhaba,
ben yeni bir beslenme programına başladım
bu gün daha 5. günüm
4 günde 1.5 kg verdim
daha vermem gereken o kadar çok kilo var ki
ama dayandığım yere kadar dayancam
bu gece rüyamda sıra sıra kat kat yaş pastalar gördüm:26::26:
ahahah asya nın hala uyuyup benmde evde sessiz bir kedi gibi dolaşmam ne hoş değil mi
babası hep diyooo annesi gibi uykucu olucak buda diye....
çift kişilik yatağı ortalamış eller bir yerr kollar bir yerdee sere serpeeeee
yat kızım yat babanın yatağıııı:):):)
ahanda çözüm önerisine bak bayıldımmmmm:)
kolunu kurtaramadığından
ama bi 2 hafta böyle gider cnmmm
kurtarınca normale döner
geçen haftada benim sıpa kusup üstüne yatıyordu heryeri kusmuk oluyordu
birde dönüp bağırıyordu sinir oluyordum 2 dk da bir kol kurtarmaya koşuyordum:)
ama bak bir anda tekrar dönmeyi öğreniverip yataktan düşüyorlarr
aman dikkat et bir anda geliştiriyorlar...
ben sabah asya yı yerde bulmuştum üstelik dönemiyordu gece:):):)
ya bende sana tel den alıntı yapamadım açtım pc yi:)
bende derdim var forumunu çok takip ediyorum wallaa....
insan resmen haline şükrediyor bazen de diyorumm
aa bizde bunları yaşıyoruz:)
gece 2 süpermiş ben 1 de sızmışımmm
halı yıkamayı sormuştun hala cvp yazamadım bakk:)
ben googleden arattım bşladım aramaya en kısa zamanda getiren bunlar verdim gitti...
uluçınar hakı yıkama mıydı neydiii yıldırımdaaa
baya ii temizlemişlerr...
akşam geç geldiler koltuklarda 10 a doğru bitti ama hala oturamıyorummm
tüm camlar buğulanmış yeni silmiştim üstelik....
akşama kuru dedi yıkayan çocuk ama yarın akşama anca kururrrr napcazzz bilemedimm....
sen kime yıkattın cnmm
Kızlar 3 gündür bacaklarımda sivri sinek ısırığı gibi kızarıklıklar var ve çok kaşınıyor.Ben sinek ısırığı zannettim ama her gün 3-4 tane daha ekleniyor bunlara ve kaşınmaya devam ediyorum.
Eşim sivri sinek olsa hem kendisini hem de Kayrayı ısıracağını söylüyor.Üstelik kısa kollu yatmama rağmen kollarımda hiç bişey yok ama sadece bacaklarımda var.Bu sabahda belimde ve baldırlarımda 3-5 tane çıkmış.
Ne olabilir bu sinek ısırığı gibi kaşınıp çoğalan şeyler ?
Birde pastorize sütten yoğurdu bir türlü tutturamıyorum.Taze sütten taş gibi oluyor ama diğerinden beceremiyorum.Yapabilen varsa bana da öğretebilir miiii .
Biyologcum meleğimle görüşürseniz hem selam söyle hem de foto bekliyoruzzz.
Bu arada bugün Kayranın 4.cü kez üzerini değişiyorum.Sürekli kusuyor.Midesini mi üşüttü acep :44:
maşallah rabbim korusun hep güzel günlerini göstersin çok şeker yabiraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..
kızımın banyo sonrası misler gibi hali
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
4 günde 1.5 kg çok çok iyi nasıl bir program bu emziriyormusun canım sen doktor kontrolundemi besleniyorsun, benimde gitmem lazım ama sürekli erteliyorum, birazcık daha pasta diye diye
biraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
Evet bende merak ettim 4 gün de1,5 kilo... nasıl oldu bu?sanırım metabolizman hızlı çalışıyor şekerim..
oyş oyş bir balın daha resmi eklenmiş buraya.maşallah tontiş yanaklım.annesi yanacıklarından birazcık ısırabilir miyim acaba?
evet cok guzel bir sonuc hemen ayrinti vermeni bekliyoruz
pazartesi hepimiz baslariz valla ilk hedefim 4kg. .. gobegi sikilastirmak icin mekik cekmeye bsliycam yuruyus yapicam derken bisiler olur heralde
Allah nazarlardan saklasınbiraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
biraz geç oldu ama bir günaydın da bizden olsun :)..
Eki Görüntüle 531421
Eki Görüntüle 531422
asya prenses şekerim, kıskanmasına hiiç gerek yok, görenin içi gidiyorlıllac
kızını kaldır sekerımmmm
walla kıskandırıyorsunz bnm kızımııı
kucuk rakıbeler yaaa
guzel kızınııı soylee sıkarak sevesım geldııı...mıs kokulu yaaa kuzularım wallaaa pek datlu annesııı bnm ıcın opppp
ay resmen sıkasım geldı cocuguuu delımıyım neyım...
Tatlıcadı
gızlı gızlı ne gezıyosun kız
korktum bende 13 zıyaretcıı vaayyy anam vayyy
herkes gelsınnn walla sohbet muhabbet kaynıyoo
gel vatandas gel 2012 mayıs annelerıne gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?