2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben balık burcuyum canım.Önemsenmediği mi hissettiğimde aynısını karşımdakine tattırırım...
Mesela benim herif tv izlerken bir şey söylediğimde hiç duymaz.Bir müddet sonra hııhhh der.Ben de ona aynısını yapıyorum.Cevap vermemi sabırsızlıkla bekliyor ama aynı onun bana yaptığı gibi bir müddet sonra "hıhhhh" diyorum...
Veya sofradayken bazen karnını doyurunca kalkar,o öyle yapınca ben de bir daha ki sefer hızlı hızlı yiyip sofradan kalkıp tv karşısına geçerim.Tabi ne olduğunu ilk anlamıyor ama sonradan çakıyor
Bunlar gibi daha bir çok konu vardır ama hep kısasa kısas yaparım...

Son düzenleme:

Canim hosbulduk ve ins da sefalar getirmisimdirde :))
Ece her zaman tatli annesi sanki sadece cak dediginde mi yani sende ilahi ...
Evlilik yildonumuzunu kutlarim cnm ins sorunlarinizin hepsi guzelce halolur ve bir daha yasamazsiniz

Seneye izmire gelirsem mutlaka seni gormeden geri gelmem hem ben bu konuda hep varim gerci biyoligla gorusmede biyologun cok gayreti oldu sagolsun kirmadilar bizi bulundugumuz yerde gelip ziyaret ettiler valla cok nazik ve misafirperverlerdi esimle halan aniyoruz cok seker insanlardi bu yuzden tanismaktan ve kaynasmaktan cekinmiyorum aksine cok istiyorum
Seninlede seve seve tanisirim

Ben Londradayim cnm beklerim , aslinda cokta guzel olur yaa hep ben mi Trye kayicam sizlerde gelin da :86:

bu bir kavga hikayesidir:)))

şimdi kızlar geçen cuma eşime evlilik yıldönümü altınını vermişler( gemide her ay maaşından kesinti olur evlenen ve çocuğu olana yarım altın, bekara doğum gününde, evliye evlenme yıldönümünde çeyrek veririler) hediye paranı çıkardık diye takıldı. dün akşama kadar bekledim aramasını aradıda ana baktım adam unutmuş ece napıyor sen napıyon hadi eyvallah anam ben dellendim tabi annemler çaktı hemen ne o unuttumu kocan diye beni dalgaya almalar. bende oturdum mesaj döşedim şöyle kallavice psikopatça:)) arıyo açmıyom mesaj eşeklik ettim diye ne münasebet dedim eşeklere hakaret etme:) işte sen gözümün nuru çocuğumun annesisin. iyi ki doğurduk başka söyleyecek bişeyin yok dimi bende hata kendi düşen ağlamaz ah kafam ah diye mesaj benden:) tabi oda sana gelmişler yine galiba diye mesaj:) bugünde açmadım işte teli yarın anamdan arar artık kızınız açmıyor telimi diye:) ne yapsada etsede seviyorum işte napim:))

biyolog ben varım bizim kızları karşılıklı yemeğe:)) tabi bu işten ben karlı çıkarım nede olsa asyamız ye ye bitmez:))

Valla TURUNCU en iyisini yapiyosun bende yapiyorum ama bi müddet sonra unutup konusuyorum.
Senin taktik cok güzel ayni duygulari o da yaşasin.yarinki evlilik yildönümümüz icin hediye almayi bile düşüyodum ama adim gibi eminim ki o almicak ve ben yine üzülüp pişman olcam.bunun icin bende unutucam bakaym hatirlicak mi

Son düzenleyen: Moderatör:

Hal ile anlatmak en guzeli
Anliyorsa ne ala
Ben Londradayim cnm beklerim , aslinda cokta guzel olur yaa hep ben mi Trye kayicam sizlerde gelin da :86:
Ee iste benim istikametim! Seneye baharda gorusuruz o zaman babe
Anaa ayni ben amma inatsin bendec ok surundururum heemn affetmem o da geldiler yine sana der ama barismak icin de can atarim sarilip uyumam lazim

bu senenin tüm mayıs bıcırları hep aynı sanırım, Elif Ece de zombi gibi:2: ah be yavrum hiç mi uykun gelmio

bana biraz fazla gibi geldi, birde az pişmiş gıdalardan kaçının diyor dr.lar, özellikle de yumurta için....

Allah kavuştursun şekerim ana gibi yar olmuor işte... benim yurtdışından alma gibi bi şansım olsaydı kesinlikle ordan alırdım, daha avantajlı, hem fazla da dışarı çıkmıyormuşsunuz, sanırım biraz idar edebilir Kayra paşa

geçmişi anca okuyup, bitirebildim...

meleğim hoşgeldin, sanırım istanbul buluşması gerçekleşmemiş, aslına bakarsan aklım kalmıştı, o haftalarda amcam hastalandı, sonrasında da kaybettik yaklaşık 1 ay forumu da takip edemedim... inş. bir sonra ki gelişinde görüşürüz...

Minik bir tavsiyede bulunmadan edimiyecem..malum bizim vucutlarimiz hic sandigimiz gibi herseye uyuz saglamiyabiliyor biz her ne kadar irademizle sinirlari zorlayip kilo vermeden basarili olsakta malasef bunlarin getirisi elde ettiklerimizden daha agir olabiliyor..
Oncelikle hic bir diyetisyen haftada 800 gr dan fazla vermeyi onermiyor bunun ustu vucudunuzda tahribat yapabiliyor... ayrica seker iceren herseyi cikarip geri kalan ne varsa hepsinden yemek en faydali olani insan sagligi icin..yanlis diyetler ilerde degisik hastaliklara sebep olabiliyor bu yuzden cok ama cok dikkat etmek lazim .ben sadece paylasmak istedim belki sizleri birazda olsa dusundurup diyet yaparken dikkat etmenizi saglar diye ..umarim kizmazsiniz tavsiyelerimden dolayi

Ee iste benim istikametim! Seneye baharda gorusuruz o zaman babe

Ben dort mevsim burdayim cnm her zaman beklerim ...

Hem gelde renklensin buralar Omerle ile birlikte londra yakisikli gorsun dimi )

hosbulduk cnm,

Ayy cnm basin sagolsun allah kalanlara sabir versin ,
Haklisin tabii insanin her turlu sorunu olabiliyor bu yuzden aklin kalmasin baska bir bahara mi yoksa yaza mi diyek nasip diyelim rabbim buyuk belki birrgun bir yerde bulusuruz ..

annemin devamli gittigi bir dernek var
Ayda 1 toplaniyorlar
Dun yine oradaydi ben de katildim
Omer.e bakacagi icin ayrilacagini soyledi
Kabul etmedim arasira kayinvalidem gelir arasira ben sut iznimi biriktiririm ayrilma dedim
Aksam da esime anlatiyordum
Annem gelmez dedi hemen
Neden diye sordum
'Birkac kere imali konustu. Yok ben gelmeyeyim siz gelin problem oluyor'
ne problemi oluyormus diye usteledim
Sanki alttan aliyormus gibi konust[

Beni yukseltmeyin. Bugune dek her gelislerinde birseyim kirildi bozuldu gik mi dedim. Sen gitmek istemezken ben israr ettim de gitmedik mi. Kendi evlerinden daha rahat etmiyorlar mi vs vs biraz soylendim.
Sesimi yukseltmeden ama hayiflanarak

Ya biliyorsun iste geriliyorsunuz gibi kivirmaya calisti.
Arada kalmamak icin nabza gore serbet vermemesini hataliya hatasini soylemesini rica ettim.
Bensem bana annemse ona.

Bayram yaklastikca geriliyorum.
Esim tercihi bana birakti ama belirgin bir darginlik yokken (insallah hic olmaz) gitmemek olmaz
Gidince de bir suru problem
Wc.ye giremedigim icin az su iciyorum sutum azaliyor
Dedemin ciftligi vardi benim
Koyde buyudum alisigim
Ama eski ve alaturka olmak baska kirli yikik dokuk olmak baska
Temizlesen o da goze batar
Pis degildi ama temizlemissin diye soylenirler
Kapkara olmus dibi gorunmuyor ne temizi Allah askina

Huff gerildikce geriliyorum

zeynebim al benden de o kadar bu bayram çok zorlu geçecek benim içinde. bende tembihledim eşime bana kalk et doğra demesinler, kurban eti ye diye ısrar etmesinler diye ya onu takacaklarını hiç sanmıyorum yine karşı karşıya kalıcaz ama bugüne kadar hep alttan aldım yaranamadım şimdi de kötü gelin olucam nasılmış görsünler:)

Ben gecen yil 4aylik hamileyken gece 12ye kadar et kestim ayirdim
Midem ilk 4 ay fenaydi ama kimse sen birak kizim demedi
Bizim de payimiz vardi onlara yikmis olmamak icin ugrastim
Bu sene Bursada kesecegiz herseyi hazir gelecek
Annem sordu burda kesecegiz dedik ses etmedi
Bu bayram kendi babam sehirdisinda olacak annemler yalniz aslinda bayram gubu bizimkilerle olmak istiyorum ama esimi huzursuz ederler ima yaparlar diye ilk yarisinda orada olacagiz sanirim
Yanimda tuz ruhu amonyakli cif fln goturecegim evi dezenfekte edecegim

Omerin mama sandalyesini de gotururum belki
Yerdeyken gorumcemin oglu ustune atliyor gecen bayram urkek oldu cocugum herseye aglamaya basladi
yapma dur diyen yok

Zaten gorumcemin ogluna 'bizimki' diyor annem, Omer.e 'sizinki'
Ikisi de torunu halbuki :26:

Kizlar bugun fazla giripte okuyamadim ama oto koltugu annezeynep de alacak galiba chicco da isofix koltuk indirimdeydi anatolium chicco ankara da ben bi modelini ogreneyim arkadastan yurt disi fiyatiniza denk geliyorsa o magazadan alabilirsiniz arkadasim indirimde demisti ama kendi magazasi icin mi yoksa tum chiccolarda mi ayni fiyati sormamistim o magaza yeni acildigi icin bazen indirim yapiyorlar belli urunlerde zeynep cim ilgileniyorsan sorabilirim yarin

Aaaaa ayird etmesin yaa kiyamam ben kuzuya bir dakika yaaa gorumcen nasil oluyor peki?eltin olmasin oyok eltide olmuyor ne oluyor gelininiz mi?yani abinin hanimi:44:kafam karisti

[

Ben gecen ay 7 Eylulde yaptirdim getti valla iyide oldu..
Oncelikle lyl bir dr ve hastane bulmani tavsiye ederim
Mutlaka yaptiracagin doktor cocuk cerrahi olmali
Benim hastane universite hastanesi idi yaptirdigim dr ayni zamanda yrd doc uzman doktordu yani akademisyenligide vardi
bunlara karar kilindiktan sonra sunnet sonrasi yapman gerekenler oluyor
birinci sunnetten hemen sonra dr nin sana tavsiye ettigi kremi ve ilaclari dedigi sekilde uygulaman olucaktir
bizde dr 3 gun sonra kontrola cagirdi sonrada gunde iki kez banyo tavsiyesinde bulundu dikislerin kolayca atilmasina yardimci olmasi icin
ve ayrica bezlenen bezin zarar vermemesi icin bana katkisiz vazelin alip temas edicegi yere surup oyle bezlememi soyledi ki bu cok dogru ve yerinde tavsiye oldu benim oglanin basta surtunmeden biraz kizarikligi olmustu ama kullanim sonrasi gecti
Dikisler bizde gec atildi normalde 10 gunde oluyormus bizimki daha fazla surdu ama bu cok rahatsiz edici durum degil temiz tuttuktan sonra zaten deri kendine geliyor bizde kizaklik ilk oldugunda korkmustum valla ne yalan soyluyum ama bu zamanla normala dondu
Oglumda benim oyle aman aman bir agri sizi olmadi basta dr nin verdigi fitili kullandik oda bir gun , yani ilk uc gun belki sancili olabilir ama benim velet sunnetin ertesi gun ayaklari ile tepinmeye devam ediyordu ,demek sunnet cokta engelleyici ve agrili olmuyor yada benim oglanda oyle olmadi onu bilemem iste
Sana simdiden gecmis olsun ins saglicakla atlatirsiniz[/QUOTE]

Çok teşekkürler canım, ay çok stres yaptım sorma.. içim bi tuhaf.. canı acıyacak diye çok korkuyorum. Bir de çalışıyorum ya yanında çok kalamıyacağım diye de üzülüyorum.. Ya bu annelik nasıl bişeymiş böyel :)

Tatlim ben Romer.e oncelik veriyorum ama sen bir soor yine de
Chicco genelinde indirim var sanirim esim gecenlerde bakmisti
Aaaaa ayird etmesin yaa kiyamam ben kuzuya bir dakika yaaa gorumcen nasil oluyor peki?eltin olmasin oyok eltide olmuyor ne oluyor gelininiz mi?yani abinin hanimi:44:kafam karisti
Yok kuzum bildigin gorumce esimin ablasi yani
Annem yani kv onun ogluna bizimki diyor
Omere sizinki

rica ederim ne kızması canım, olur mu öyle şey
daha önceki gönderilerimde de yazmıştım görmemiş olabilirsin
bu verdiğim kilo ödemden giden kilo
1 hafta su atıcı program uyguladım
malum hamilelikten dolayı ödem miktarı çok artıyor
ben bide doğumdan sonra kilo veremediğim için önceden gitmesi gereken ödemi yeni yeni atıyorum

takip ettiğim listelerde kalori sınırlaması yok
o yüzden fazla kilo kaybedemem
dediğin çok doğru
sağlık en önemlisi
ama kiloda iyi değil
başka hastalıklara zemin hazırlıyor
bu yüzden önce ödemden verip sonra yağlara geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…