TURUNCUcanim bende öyleyim yengeç burcuyum sende öyleydim galiba arada kaliyorum böyle ama kendimi tutcam bu sefer dedigin gibi o da hissetsin ayni şeyi..
BİYOLOGCUM kan damlasi aç karnina veriliyo diye öyle denemedm ama bikac damladan bisey olmaz bide oyle deneyeyim
meleğim hoş geldin sefalar getirdinizmirede beklerdim seni ya:)) artık seneye diyelim:))
çok gezdim kaç gündür bu yüzden olsa gerek eceninde uykuları iyice azaldı düzensizleşti(
dün evlilik yıldönümümüzdü birbirimize hediyemiz güzel bir kavga etmek oldu:)) telefonlarını açmıyorum çok zevkli oluyor:))
en güzeli eceye çak kızım diyoruz elini elimize vuruyor çok tatlı ya:))
Benim canim ben bildigin Zeynep :) ama bastan basa yenilenmek iyi fikir ilk is lazere gidecegim!
Bir dahakine belki ben Ingiltere.ye gelirim sen hangi sehirdesin?
Ya hayirr zaten ayrisiniz bir de tartisma olunca uzaktan uzaga barismak cok zor oluyor barisin hadi hemenn size kiyamiyorum benn
TIRUNCUcum Omer bey Ikeanin sandalyesini hic sevmedi resmen icinden kacacak yer aradi tekrar Chicco.ya gittik resmen pasalar gibi yayilip kahkahalar atti magazadaki herkes basimiza toplandi biz de alalim bari dedik
Buhar makinam var girinti cikintilari onunla temizlerim
Birazdan PLANNERinkinden siparis edecegiz umarim memnun kaliriz yediklerindne sifa bulur
;
Hosbulduk cnm sorma valla oyle bir usume geldi ki bana resmen iliklerimde hissettim soguyu, benim saskin esimin sayesinde Mahir i iyi de giydiremedim adam surekli cocugu sicaktan catlicaksin deyip duruyor ama bugun giydiklerimi gorunce imana geldi bu seferde iyi olmus cocuk usumesin dedi :)) malum artik Tr de degiliz(
Cnm ins gorursunuz ben simdi gelmeden fotorafcida soyle papyonlu guzel cilali resimler cektirdik onlari scan eder etmez aticam burayada , biz artik erkek adam olduk gayri kizlara iyi gorunmek lazim dimi teyzesi hem belki Zeyno muz begenir bizi .))
Hsb cnm cim sen yine yaktin bizi anam en sevdigim tatliyi zikretmis hatta yapmissin olmaz ki simdi bu hani bana :)) afiyet olsun annenede sanada cnm yarasin ins.
Zeynep cim senin rumuz mu degisti yoksa bastan mi yeniledin bu sensin di mi
Hsb cnm cim masallahhOmer e annesicok iyi bakmissin aferin gii sana allah nazarlardan saklasin sizleri
Zeynep cim ins bir dahaki sefere gorusuruz kismet degilmis demek bu sefer ama selamini aldim sagolasin
meleğim hoş geldin sefalar getirdinizmirede beklerdim seni ya:)) artık seneye diyelim:))
çok gezdim kaç gündür bu yüzden olsa gerek eceninde uykuları iyice azaldı düzensizleşti(
dün evlilik yıldönümümüzdü birbirimize hediyemiz güzel bir kavga etmek oldu:)) telefonlarını açmıyorum çok zevkli oluyor:))
en güzeli eceye çak kızım diyoruz elini elimize vuruyor çok tatlı ya:))
Hal ile anlatmak en guzeli
Ben balık burcuyum canım.Önemsenmediği mi hissettiğimde aynısını karşımdakine tattırırım...
Mesela benim herif tv izlerken bir şey söylediğimde hiç duymaz.Bir müddet sonra hııhhh der.Ben de ona aynısını yapıyorum.Cevap vermemi sabırsızlıkla bekliyor ama aynı onun bana yaptığı gibi bir müddet sonra "hıhhhh" diyorum...
Veya sofradayken bazen karnını doyurunca kalkar,o öyle yapınca ben de bir daha ki sefer hızlı hızlı yiyip sofradan kalkıp tv karşısına geçerim.Tabi ne olduğunu ilk anlamıyor ama sonradan çakıyor
Bunlar gibi daha bir çok konu vardır ama hep kısasa kısas yaparım...
Ee iste benim istikametim! Seneye baharda gorusuruz o zaman babeBen Londradayim cnm beklerim , aslinda cokta guzel olur yaa hep ben mi Trye kayicam sizlerde gelin da :86:
Anaa ayni ben amma inatsinbu bir kavga hikayesidir:)))
şimdi kızlar geçen cuma eşime evlilik yıldönümü altınını vermişler( gemide her ay maaşından kesinti olur evlenen ve çocuğu olana yarım altın, bekara doğum gününde, evliye evlenme yıldönümünde çeyrek veririler) hediye paranı çıkardık diye takıldı. dün akşama kadar bekledim aramasını aradıda ana baktım adam unutmuş ece napıyor sen napıyon hadi eyvallahanam ben dellendim tabi annemler çaktı hemen ne o unuttumu kocan diye beni dalgaya almalar. bende oturdum mesaj döşedim şöyle kallavice psikopatça:)) arıyo açmıyom mesaj eşeklik ettim diye ne münasebet dedim eşeklere hakaret etme:) işte sen gözümün nuru çocuğumun annesisin. iyi ki doğurduk başka söyleyecek bişeyin yok dimi bende hata kendi düşen ağlamaz ah kafam ah diye mesaj benden:) tabi oda sana gelmişler yine galiba diye mesaj:) bugünde açmadım işte teli yarın anamdan arar artık kızınız açmıyor telimi diye:) ne yapsada etsede seviyorum işte napim:))
ahhh cnmmm saol ama
asya gercekten uyumuyooo yanı cıdden yoruluyrm
annem bıle şoktaaaaa
bugun toplam 40 dk uyudu 5 yada 10 dk uyudu gunduz uykulalrını hala ayakta
anneme yoruluyorum dedıgımde bı cocuga bakamadın ne becerıksızsın dıye kızıyordu telde
ama gordu ve cok yoruldu
üstelık 2 kısıydık
ben bırde yalnız bakıyorum dusun halımı
şaka değil gercekten uyumuyo tam 11 saattır ayakta ve keyfı yerınde
yıne bır dokun bın işit
cok dertlıyım bu bakıma
kızımın gelısımı kılosu boyu posu ck sukur cok cok önde ama .............sabır sabır sabır
günaydın kızlarrrr
sabah sabah kadınlar külübüne daldım:))
biz ek gıda işini baya ilerlettik yazayım bir bakın fazla mı veriyorum acaba
kahvaltıda 1 cicibeyi ıhlamurla yumuşatıyorum içine 1 dilim peynir ufalıyorum
az pişmiş yumurta sarısıyla veriyorum dün bir yumurtanın sarısını nerdeyse yedi
akşamda yayla çorbası yedi pirinç yogurt ve nane cok sevdi bunu 3 yk kadar
9 da muz kivi püresi yedi cok sevdi saniyede yuttu :))
dün bunları yedi hergün aynı olmuyor tabi yediği şeyler ve miktarlar cok şükür anne sütünüde daha sık alıyor önceden genelde kafasını cevirirdi mememi görünce şimdi havada kapıyor
benim cadıda gec yatmaya başladı
ama kızlar dün kaynımın ogluna bıraktım akşam eşimle alışverişe gittik
sağolsun kızımla cok güzel vakit gecirmişler cok yoruldu yenge dedi cok oynadık dedi
9:30 da sızdı kaldı
cadıya top aldım fil aldım tavşan aldım ayıcık aldım hiç birini gözü görmediuykudan
vaktiniz varsa bir güzel oynayın yorul bebişleri
Günaydın kızlarrr
Annemleri az önce yolcu ettim.
4 gün nasıl geçti anlamadım.O kadar güzeldi ki...İnsanın bebek büyütürken yanında bir yardımcının olması ne güze bir şeymiş.Hele bu kişi anne olunca daha da güzel oluyor
Unuttuğum makinayı çalıştırıyor,asamadığım çamaşırları asıp topluyor,ortalığı düzenliyor,yemek ile ilgileniyor,Kayraya bakıyorrrr...
Aaahh ahhh keşke biraz daha kalsalardı :97:.
Geçmişi pek takip edemedim.Aklımda kalan konular dan biri oto koltuğu.
Ben şubat tatilinde 3 haftalığına yurtdışına çıkacağım.Maxi cosi markasını araştırdım ve türkiye fiyatları ile karşılaştırdım.Euroyu 2.10 olarak hesap yaptım.
Maxi cosi priori sps enzo 2013: Türkiye ortalama 500 tl / Yurtdışı 208 TL (99 euro)
Maxi Cosi pearl total black 2013 : Türkiye 610 Tl(ebebek) / Yurtdışı 410 TL (195 euro)
Maxi Cosi Tobi total black 2013 : Türkiye 693 TL(ebebek) / Yurtdışı 480 TL(229 euro)
Römer duo plus 2012 : Türkiye 949 TL (ebebek) / Yurtdışı 585 Tl (279 euro)
Römer King plus 2012 : Türkiye TL 760 (ebebek) / Yurtdışı TL 409 TL (195 euro)
Bu yaptığım ufak çaplı internet üzerinden bir araştırma.Yani detaylı bir şey olmamasına rağmen fark fazlasıyla göze çarpıyor.
Tek sorun Kayra Ocak sonu 9 aylık oluyor.9 aya kadar elimizdeki ana kucağı ile idare edip edemeyeceğimiz beni düşündürüyor.Şuan hala rahat görünüyor içerisinde ama 1 ay sonra sıkılmaya başlar gibi.7 ay gibi diğer koltuğa geçmeyi planlamıştım ama 2 ay daha bekleyip yurtdışından mı getirsem diye düşünüyorum.
Sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
canım merhaba,
ben yeni bir beslenme programına başladım
bu gün daha 5. günüm
4 günde 1.5 kg verdim
daha vermem gereken o kadar çok kilo var ki
ama dayandığım yere kadar dayancam
bu gece rüyamda sıra sıra kat kat yaş pastalar gördüm:26::26:
Ee iste benim istikametim! Seneye baharda gorusuruz o zaman babe
geçmişi anca okuyup, bitirebildim...
meleğim hoşgeldin, sanırım istanbul buluşması gerçekleşmemiş, aslına bakarsan aklım kalmıştı, o haftalarda amcam hastalandı, sonrasında da kaybettik yaklaşık 1 ay forumu da takip edemedim... inş. bir sonra ki gelişinde görüşürüz...
annemin devamli gittigi bir dernek var
Ayda 1 toplaniyorlar
Dun yine oradaydi ben de katildim
Omer.e bakacagi icin ayrilacagini soyledi
Kabul etmedim arasira kayinvalidem gelir arasira ben sut iznimi biriktiririm ayrilma dedim
Aksam da esime anlatiyordum
Annem gelmez dedi hemen
Neden diye sordum
'Birkac kere imali konustu. Yok ben gelmeyeyim siz gelin problem oluyor'
ne problemi oluyormus diye usteledim
Sanki alttan aliyormus gibi konust[
Beni yukseltmeyin. Bugune dek her gelislerinde birseyim kirildi bozuldu gik mi dedim. Sen gitmek istemezken ben israr ettim de gitmedik mi. Kendi evlerinden daha rahat etmiyorlar mi vs vs biraz soylendim.
Sesimi yukseltmeden ama hayiflanarak
Ya biliyorsun iste geriliyorsunuz gibi kivirmaya calisti.
Arada kalmamak icin nabza gore serbet vermemesini hataliya hatasini soylemesini rica ettim.
Bensem bana annemse ona.
Bayram yaklastikca geriliyorum.
Esim tercihi bana birakti ama belirgin bir darginlik yokken (insallah hic olmaz) gitmemek olmaz
Gidince de bir suru problem
Wc.ye giremedigim icin az su iciyorum sutum azaliyor
Dedemin ciftligi vardi benim
Koyde buyudum alisigim
Ama eski ve alaturka olmak baska kirli yikik dokuk olmak baska
Temizlesen o da goze batar
Pis degildi ama temizlemissin diye soylenirler
Kapkara olmus dibi gorunmuyor ne temizi Allah askina
Huff gerildikce geriliyorum
zeynebim al benden de o kadarbu bayram çok zorlu geçecek benim içinde. bende tembihledim eşime bana kalk et doğra demesinler, kurban eti ye diye ısrar etmesinler diye ya onu takacaklarını hiç sanmıyorum yine karşı karşıya kalıcaz ama bugüne kadar hep alttan aldım yaranamadım şimdi de kötü gelin olucam nasılmış görsünler:)
Ben gecen yil 4aylik hamileyken gece 12ye kadar et kestim ayirdim
Midem ilk 4 ay fenaydi ama kimse sen birak kizim demedi
Bizim de payimiz vardi onlara yikmis olmamak icin ugrastim
Bu sene Bursada kesecegiz herseyi hazir gelecek
Annem sordu burda kesecegiz dedik ses etmedi
Bu bayram kendi babam sehirdisinda olacak annemler yalniz aslinda bayram gubu bizimkilerle olmak istiyorum ama esimi huzursuz ederler ima yaparlar diye ilk yarisinda orada olacagiz sanirim
Yanimda tuz ruhu amonyakli cif fln goturecegim evi dezenfekte edecegim
Omerin mama sandalyesini de gotururum belki
Yerdeyken gorumcemin oglu ustune atliyor gecen bayram urkek oldu cocugum herseye aglamaya basladi
yapma dur diyen yok
Zaten gorumcemin ogluna 'bizimki' diyor annem, Omer.e 'sizinki'
Ikisi de torunu halbuki :26:
Ben Londradayim cnm beklerim , aslinda cokta guzel olur yaa hep ben mi Trye kayicam sizlerde gelin da :86:
Tatlim ben Romer.e oncelik veriyorum ama sen bir soor yine deKizlar bugun fazla giripte okuyamadim ama oto koltugu annezeynep de alacak galiba chicco da isofix koltuk indirimdeydi anatolium chicco ankara da ben bi modelini ogreneyim arkadastan yurt disi fiyatiniza denk geliyorsa o magazadan alabilirsiniz arkadasim indirimde demisti ama kendi magazasi icin mi yoksa tum chiccolarda mi ayni fiyati sormamistim o magaza yeni acildigi icin bazen indirim yapiyorlar belli urunlerde zeynep cim ilgileniyorsan sorabilirim yarin
Yok kuzum bildigin gorumce esimin ablasi yaniAaaaa ayird etmesin yaa kiyamam ben kuzuya bir dakika yaaa gorumcen nasil oluyor peki?eltin olmasin oyok eltide olmuyor ne oluyor gelininiz mi?yani abinin hanimi:44:kafam karisti
Minik bir tavsiyede bulunmadan edimiyecem..malum bizim vucutlarimiz hic sandigimiz gibi herseye uyuz saglamiyabiliyor biz her ne kadar irademizle sinirlari zorlayip kilo vermeden basarili olsakta malasef bunlarin getirisi elde ettiklerimizden daha agir olabiliyor..
Oncelikle hic bir diyetisyen haftada 800 gr dan fazla vermeyi onermiyor bunun ustu vucudunuzda tahribat yapabiliyor... ayrica seker iceren herseyi cikarip geri kalan ne varsa hepsinden yemek en faydali olani insan sagligi icin..yanlis diyetler ilerde degisik hastaliklara sebep olabiliyor bu yuzden cok ama cok dikkat etmek lazim .ben sadece paylasmak istedim belki sizleri birazda olsa dusundurup diyet yaparken dikkat etmenizi saglar diye ..umarim kizmazsiniz tavsiyelerimden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?